Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salutari! Prin 2004 aparuse un clip sau o reclama, cu un gras stand parca pe o canapea intr- o camera cu lumina difuza care ii batea in perete vecinului care asculta muzica simfonica, strigand: "Ba, ...? (mai mult)
Cine stie un instrumental si niste versuri care rimeaza cu instrumentalul are funda
De ce lumea de aici e foarte reticentă când vine vorba de alte genuri muzicale, pe lângă muzica comercială și manele?
Este pe Tik Tok o melodie care se citeste O nana goina, Bar na ga stoica, Soi na li monie și nu știu cum se numeste melodia îmi puteți spune dacă știți
Am nevoie si eu de niste melodii care sa se aseme cu aceasta: https://www.youtube.com/watch?v=JGuWb_81als Adica am nevoie de niste melodii pe care as putea sa fac miscari(culturism- posing...? (mai mult)
Hey,TPU! De ce piesele rap din afara(Eminem,tupac,nate Dog,biggie) sună mult mai bine decât cele românești, par și mai profunde!
Credeti ca ai sanse sa ajungi undeva sus in muzica hip-hop daca incepi de la zero, cand astazi sunt foarte multi artisti cunoscuti?
Se merită să merg la canto? Cei care ati fost, simțiți vreo îmbunătățire? Și aș vrea să știu lla ce profesori din București aș putea merge și prețul.
Cum îl cheamă pe Raku?
Stie cineva care este remixul din acest link? Melodia este "Cica cica", o gaseste oricine pe Youtube, insa remixul exact ca in video nu e de gasit, nu reusesc deloc sa dau de acel remix exact,...? (mai mult)
Să fie oare Pavarotti acel băieţel care cântă lângă Mario Lanza? Ce credeţi?
Cum se numeste piesa pe care a dansat Alla la romanii au talent cand a luat golden bazz?
Cine îmi poate face și mi- e niște versuri! Beat- ul îl am deja. O sa trimit link- ul! Este o piesa de trap! Versurile va rog sa fie originale! Va pot pune dacă vreți numele în descrierea piesei!...? (mai mult)
Nu știu cum să fac un cerc care să se miște, la fel ca la alte muzici (a celor de la Goblins From Mars; CloudKid etc.). Dacă ați putea să îmi spuneți și cum se numește...
Vreau o lista cu muzica: rock, heavy metal, dead metal, black metal. Cu cat mai multe cu atat mai bine. As aprecia mai mult daca melodia ar fi si pe placul vostru... nu doar "search Youtube MUZICA...? (mai mult)
De ce muzica electronica nu este populara? Multi imi spun ca e o muzica proasta, fara ritm, fara muzicalitate, nu transmite nimic si artistii nu au niciun talent. Dar eu ascult acest gen si nu imi place...? (mai mult)
Știe cineva o aplicatie buna de ascultat muzica pentru Android?
Am o situație mai ciudata. Am ascultat o piesă, dar nu inteleg de nicio culoare versurile. Asta e piesa. https://youtu.be/KfZCz0LbBSE. Multumesc.
Buna, era o melodie cu o tipa care merge pe strada, tipa cred ca era creata in videoclip niste baieti stau langa gard se uita la ea si merg spre ea dar ea cheama taxi sau masina obisnuita. Cine gaseste...? (mai mult)
Hey! Am auzit o melodie in romana si era gen prr pa pa pa si este in romana (un fel de trap ceva)
Sugestii de melodii rock?
Salut, De ceva timp tot caut o melodie. Melodia este de pe fundalul unei reclame cu filmul "Titanic" (reclama din 2019). Shazam nu o ia, s- a plictisit si google- ul de mine cat timp am cautat- o. ...? (mai mult)
Hey! Este cineva de aici pasionat de viniluri? Ati putea sa imi raspundeti la niste intrebari legate de colectionarea si intretinerea lor? Multumesc!
Salut, acum 1 an am ascultat o melodie, în videoclip era o " dubiță" care mergea pe autostrada, în interiorul ei erau doi tipi care cântau, melodia este în română, dacă știți cumva denumirea...? (mai mult)
De cateva saptamani tot aud la radio o melodie, este ritmata si pare a fi Major Lazer, cred, desi am cautat melodii noi din 2019 de la ei, le- am ascultat pe toate si nu am gasit- o, insa...? (mai mult)
Știu ca pare ciudat, dar îmi place o melodie, dar nu știu cum se numește. Este cantata de Lidia buble la Scena misterelor, în costum de astronaut înainte de a se demasca. Îmi puteți...? (mai mult)
Are cineva cantecul lui Ion Dolanescu:Cantecul si omenia format mp3 Va multumesc
prin 2013 dadusem de o melodie din asta rap romaneasca care era destul de veche (nu mai veche de 2007). nu imi amintesc prea multe despre ea, stiu doar ca era feat. cineva, adica erau cel putin...? (mai mult)
Este o melodie cu un videoclip cu 3 bărbați intre palmieri, din care 2 albi si unul negru. Nu stiu cum se cheamă. Help te rog!
Stie cineva de cand e melodia Gica Petrescu - Fetitele din Bucuresti?
Funda! Cine imi trimite linkul sau doar titlul acelei piese rusesti(cred) care se tot pune ca sunet de fundal la multe clipuri de pe Facebook in general la tot ce are legatura cu dragostea?
cand eram mic ma jucam jocul Smackdown Vs RAW(WWE), nu mai stiu ce an era jocul dar tin minte o melodie si nu o gasesc si stiu doar un vers, era ceva de genul pe fundal in meniu "Together...? (mai mult)
Va rog ajutati- ma sa gasesc o melodia, pe parcursul ei este un dialog dintr- un film si continea o replica, i know that you've been through a lot and suffered but this is what makes us perfect for eachother. ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la Romanii Au Talent ( 8 martie ) cand povesteste despre Eric Bossett? baiatul acela din SUA. ( Chiar pe fundal se aude o melodie in timp ce il prezinta la inceput...? (mai mult)
Ce semnificatie credeti ca au urmatoarele versuri ale lui Tupac? "God will judge my heart, Man will judge my actions"?
Caut o melodie, dar nu mai stiu cum se cheama. Tin minte doar ca e destul de veche, de pe vremea cu Balada si Ai Se Eu Te Pego. Stiu ca videoclipul era pe ceva yacht sau vapor si era cu un...? (mai mult)
Ce parere aveti de Compania de Artisti? Cursurile de canto privat sunt asa de bune precum se lauda ei? Si mai am o nelamurire...trebuie sa ai foarte multa tehnica vocala ca sa intri acolo sau trebuie...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cursuri de canto in Bucuresti, preferabil in sectorul 6 si care sa nu fie nici foarte scumpe, adica maxim 70 lei/ sedinta?
as dori sa aflu cum se numeste Marina de la ETNO star 4, cei care sunteti din Ardeal sau din : SJ, BH, SM, MM in special BH si o cunoasteti pe Marina lasati-mi numele ei complet. FUNDA!
Îmi poate spune cineva cum se numește melodia de la minutul 37:03 https://www.dailymotion.com/video/x73svs3
Este o melodie in care sunt 3-4 povesti din cartier una despre un Betov ce isi bea pensia alta despre o fata care ajunge sa-si vanda corpul pentru droguri, cred stil rap, ofer funda.
Melodia de la 1:07:23 https://youtu.be/zupK4ne3-fc
Buna, Cum se numeste un animator de evenimente in club, adunare, etc? In afara de DJ (disk Jockey)? Mai era o abreviere...
Am nevoie urgenta de ajutor! S-a întâmplat un accident și am dat cu solvent pe chitara și acum are niste urme care nu mai dispar! Cum scap de ele?
Stiti aplicații pentru muzica care sa fie pentru Apple fara plata si sa mearga si fara net?
Ce album sau gen muzical va descrie starea de acum?
Nu stie nimeni cum se numeste melodia asta, o tot caut de mult, stiu doar cateva versuri : Esti iubirea mea, doar a mea Esti soarele meu, doar al meu
Sunt Victor si sunt producător muzical la inceput de drum. Doresc sa gasesc un partener care să mă însoțească pe drumul asta destul de lung. Ma intereseaza muzica pop. Dacă ești interesat,...? (mai mult)
Pe virgin radio sau digi fm tot este o melodie straina cu ceva refren cu nume de femeie, gen gladiola, mladiola sau asa ceva. Am inceput sa o aud des de vreo saptamana iar acum nu o mai gasesc si nu ...? (mai mult)
E o melodie noua, vocea imi pare asemanatoare aluia care canta despasito.Nu mai stiu nimic din ea ca nu e in romana. Ceva sugestii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!