Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Am 15 ani si am facut un curs de producing si beat making pe siteul masterclass.com si am in studio pentru personal use adica nu este o incapere numai pentru asta. Si sunt curios cum pot face ...? (mai mult)
Salut, daca am 16 ani pot sa imi mai formez vocea ca sa cant? Am ureche muzicala si nu sunt chiar afon. Mentionez ca nu am luat cursuri de canto niciodata. Ma refer ca daca ma apuc acum e prea tarziu?
am și eu o întrebare:La sistemul de boxe Logitech z607 are loc pentru wall mount adică nu acea gaura ma refer la filetul acela de șurub deoarece nu pot sa găsesc nicăieri poza cu spatele...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie melodii franceze cantate de copii?
Un rapper romanesc bun sa ascult si eu?
Cum se numeşte melodia la pian de la începutul videoclipului? https://www.youtube.com/watch?v=PnX3bbNrz3Y
Salut, am o orga electrica veche de cam prin 2007 și as vrea sa știu cam cât valorează Se numește Roling's VA- 40 dar faza este ca nu o găsesc pe internet deloc aveți idee? Aceasta este...? (mai mult)
Imi place foarte mult sa cant la chitara si imi doresc sa avansez cat mai mult. As vrea sa invat sa pun notele pe portativ însă nu am gasit nicaieri ceva bine structurat care sa ma ajute. ...? (mai mult)
Stie cineva ce semnificatie are tatto-ul lui Nane? A-ul intors de pe obrazul drept mai exact, caut de ceva timp si nu am gasit.
Imi puteti recomanda o boxa portabila? Bugetul este cam de 400 de lei
Ce gen de muzica ascultați?
Vreau sa ma apuc sa cant la saxofon dar nu știu ce model să-mi cumpăr, bugetul meu este de 2500 de lei. Imi puteti da niste sfaturi? Imi plac muzica moderna, percutiile, manelele
Imi puteti spune daca saxofonul alto Karl Glaser este bun? Vreau sa invat sa cant la saxofon si nu stiu ce sa zic.Si daca imi iau unul, pot sa schimb anumite parti la el pentru al imbunatati? Am...? (mai mult)
As dori si eu negativul de la acasa-i Romania daca se poate am nevoie de el, multumesc!
Era o melodie prin 2008 minim și 2011 maxim, erau niște mașini sport în acel videoclip parcă din câte mai țin minte, melodia cred că semăna ceva gen ca Danza Kuduro. Nu știu dacă participa...? (mai mult)
Buna, poate sa imi spuna si mie cineva ce melodii au fost lansate in 10 feb 2016? Multumesc
Ziceti-mi va rog daca un pick up merge fara ac ca mi s-a pierdut acul?
Sunt curios daca se afla cineva in situatia mea. Ador muzica. Pentru mine muzica e cel mai frumos lucru de pe pamantul asta. Muzica e o scapare, muzica imi curata ranile, ma ajuta cand ma ...? (mai mult)
Era o piesa din rap din care stiu de la cei de la vocea strazii ca suna a samurai da nu stiu acum, piesa suna asa pe la refren," nici nu stiu ce zi e azi deja am capu calendar"
Hei TPU, intrebarea asta e pentru cunoscatori. Deci a aparut pe Youtube videoclipul piesei 11 minutes de Halsey Yungblud si Travis. In videoclip sunt cateva secvente in care Halsey si Dom se imbratiseaza...? (mai mult)
Mi-am cumpărat azi dvd-uri de 4, 7 Gb.Cum pot pune muzică pe ele in format mp3 ca să ascult la mașină?
Cine îmi zice nelodie străină faina și mai lentă?
Vine majoratul meu curand si as avea nevoie de unele sugestii de piese pe care as putea dansa cu mama. Va multumesc.
In ce serial sau de unde mi se pare cunoscuta melodia Stop crying your hearth out de la Oasis.
caut cantaretul a carei melodie care o canta suna cam asa : Si vreau sa stiu daca mai traieste... I wanna now can to back so more now... Ceva de genu. Care il cunoasteti cantaretul...? (mai mult)
Salut, caut o melodie gen rap hip hop cantata de niste negrii sau doar unu, melodia e foarte populata gen mans not hot, imo aduc aminte ca toti lasau comentarii cu this song make me etc... dau funda,...? (mai mult)
Doresc sa adaug un subwoofer activ la un sistem stereo format din amplificator si 2 incinte pasive. Cum se face legatura subwoofer- ului? O conexiune de timp Y la amplificator către terminalele...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia din video? https://youtu.be/wrS4CUgGH6g
Caut o melodie veche din anii 90, in lb romana, filmata intr- un parc parasit, filmat in format alb negru. In videoclip apar parca 2 copii care se joaca printre ruine. Stiti careva melodia? E cantata...? (mai mult)
Vine majoratul meu curand si as avea nevoie de unele sugestii de piese pe care as putea dansa cu mama. Va multumesc. *sunt baiat btw
Heya! Mi- a venit random în minte o melodie și habar nu mai am cum se numește, cine o cântă, nimic. E veche melodia. Știu doar că o cântă un băiat, e o melodie de suferință oarecum, și...? (mai mult)
În legătură cu evenimentul Afterlife sau The Mission de pe 9 martie la Romexpo as dori sa știu dacă este posibil accesul celor sub 18 ani cu acord parental fiindcă nu am găsit nimic. Mulțumesc...? (mai mult)
Pe Wikipedia la Eminem scrie despre melodia lui, "Stan", ca a fost clasat al 3- a cel mai bun cantec rap din toate timpurile intr- un top de revista Q. Imi poate spune cineva unde pot gasi acel top? ...? (mai mult)
Stiti ce inaltime are El Nino(Alin Ghita)?
Aparea mai demult la TV un music video cu niste tipe, care jefuiau o banca. Isi aminteste careva numele melodiei?
Tocmai ce am aflat recent de un nou gen de muzică, o nouă trupă muzicală, numele acesteia este The Neighbourhood, și aș vrea să știu ce poate să reprezinte acea căsuță întoarsă,...? (mai mult)
As dori sa fac un apel la toți ascultători de hip/hop. Caut o melodie de ceva Timp, și tot ce mai țin minte e numele, diablo. Era un artist britanic parca și melodia era destul de chill. Parca vorbea,...? (mai mult)
Cum se numește melodia de pe fundal https://youtu.be/fcoSX4XHra4 dau coroană!
Am m-am uitat la o reclamă la bere Heineken https://youtu.be/fcoSX4XHra4 imi spune cineva cum se numește melodia de pe fundal? Va rog!
Ce parere aveti despre piesa care ne va reprezenta la Eurovision 2019? https://www.youtube.com/watch?v=_loQfk_ZUOs Cine doreati voi sa castige si sa ne reprezinte? Mie imi placea melodia Laurei...? (mai mult)
Bună la un difuzor de înalte SAL100w 8ohmi ce condensator sa ai pun sa nu îl ard atacindul cu o putere de 450w
Buna, de unde as putea sa fac rost de negative pentru melodii populare? Site sau negative primesc fundita
Nu imi pot aminti nici macar un cuvant dintr- o melodie mai veche de dragoste presupun ca era în care era o ea foarte neandemanatica si un el care o iubea asa cum era. =))) Nu prea stiu sa explic tin ...? (mai mult)
trec direct la subiect ca sa fie mai usor pentru toata lumea Din 2016 pana azi tot caut o melodie de prin 2013, care avea un videoclip cu o fata, care fuge de acasa, si pleaca cu inca...? (mai mult)
Imi puteti spune manele noi dar sa fie frumoase, adica nu ceva de genu "valoare", "smecherie". Ceva asa dragut.
Hmm, bun... Am auzit chestii gen: "Trupa aia e de poseri, eu nu o mai ascult" sau "tipa/tipul ala e poser pentru ca (nu are par lung(asta daca e baiat), nu are inele, asculta trupe de poseri precum...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva va rog. Am nevoie sa stiu melodia, si nu- mi mai amintesc decat versurile următoare: Cu tine, cu tine vreau sa fiu din nou Si noaptea la tine ma gandesc mereu Poate vreodată...? (mai mult)
Caut melodia din reclama la aloma strawberry cheesecake nestle ice cream Youtube
Cum se numeste melodia din reclama cu Fortuna 2019
Cine mi poate face niste versuri trap pentru o piesa? Toata piesa Beat : https://www.youtube.com/watch?v=FlL_xDPLCBE Sa fie cat mai edgy posibil Dau funda sau daca mi place foarte mult platesc cu 5 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!