Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Azi am auzit la radio un cantec francez cantata de un barbat pe un ritm vesel si suna cam asa: la joli joli jola :)) am cautat-o pe internet dra nu o gasesc.
Există vreo pagină/ site unde sunt toate melodiile și dacă da este lăsați-mi linkul in comentarii
Creau o listă cu melodiile pe care le ascultați și vechi și noi nu contează.
SALL TPU, Ce manele imi recomandati sa ascult? DAU FUNDAAA
Caut o melodie si nu stiu cum se numeste, nu stiu nici o strofa din ea dar stiu cum suna adica e ceva de genu: ta na na nanana na nanana nana na na na nanana na nanana e in engleza si e cantata de...? (mai mult)
[Dubstep] Tracklist? *in special melodia de la 16:38 https://youtu.be/cttVyNLSFiw
Cum conectez 2 boxe la u telefon. O boxa e Akai si alta e JVC O boxa e Bluetooth si alta e AUX
Am fost ales ca DJ pentru un carnaval si am nevoie de ajutor! mi- am facut o foaie cu diferite genuri de muzica de la manele la trap, si am nevoie de niste muzici dansante care nu sunt manele...? (mai mult)
Salut.Stiti mai multe muzici de genul acesta? Gen cum suna tobele, bataile etc...ce stil de muzica e? https://youtu.be/Jke5xrREgXU
Salut all Cine imi poate spune si mie melodia de la min 7:00 https://www.youtube.com/watch?v=2faN-qFp3do
Salut boyz, era o manea, sunt sigur nicolae guta, despre dusmani, razbunarea, ca ma intorc, ceva de genu... Ceva ajutor?
Salut oameni minunați și frumoși și inteligenți! Care-s melodiile ascultate de voi în ultimul timp? o listă, ceva, avem?
Salutare. Am o mica problema, am inceput sa imi scriu urmatoarea piesa, din pacate am facut un vers foarte ciudat si nu am nici o idee cum sa fac ca masura sa fie cat de cat egala. Versul : Acum cred...? (mai mult)
Puteti sa imi ziceti si mie niste versuri rap? Sa fie cat mai originale. Mersi!
Buna Știe cineva trupe de muzicanți din Brasov sau zona Brașovului care canta in românește respectiv ungurește? As avea nevoie la începutul lunii iunie pentru cununie. Multumesc
Trupe ca Slipknot? Sau măcar nü metal
Cantece rapp pe genul lui Nimeni altul si El nino?
Salutari. Ma uitam peste diss-urile din rapul mioritic si am regasit piesa lui Dragos Miron pentru Nane. Intrebarea mea e, in ce melodie l-a injurat Nane de s-a enervat si a scos diss?
Am o melodie careia nu- i mai stiu numele sau versurile si nici nu mai stiu cum suna. Stiu doar videoclipul: este vorba de un baietel mic care se da jos din masina mamei cand nu e atenta si face...? (mai mult)
Saluut! Vreu să-mi recomandați niște piese pe care să dansez cu mama mea cu ocazia,,deschiderii ringului de dans" la majoratul meu, recomandati-mi si piese in engleza! Multumesc!
Aș dori să știu de unde este samplată partea de la 0:18- 0:23 ("Fac din boxe torțe... scuip și- n codu' Morse") din melodia "raku x romaN cu DJ Faibo X". Aici e melodia: https://www.youtube.com/watch?v=xgMSRbJjfNg ...? (mai mult)
Muzica ta preferata?
Salut TPU Am si eu o problema cu un sistem audio Logitech z623. De la un timp imi intrerupe bass- ul dar daca pun presiune pe membrana ini revine, oarecum. Are cineva idee ce este de facut in situatia...? (mai mult)
Cum se numeste melodia aia in alta limba cantata de un barbat care in timpul melodiei rade "ha ha ha ha ha" si imediat dupa zice "na na na na na" sau mai intai zice "na na na na na" si dupa rade "ha ha...? (mai mult)
Va place videoclipul pe care l-am facut? https://www.youtube.com/watch?v=AihhhIS0M1k&t=507s
Părere va rog! https://youtu.be/8YNRP5HCl8I
Cine stie o aplicatie pentru muzica care sa imi gaseasca toate melodiile pe care le caut primeste funda.
Aș dori să știu de unde este samplată partea de la 0:18- 0:23 ("Fac din boxe torțe... scuip și- n codu' Morse") din melodia "raku x romaN cu DJ Faibo X". Probabil cei care au ascultat rap-...? (mai mult)
Buna, am o si eu o problem. Am casti beats 3 wireless si nu se mai aude casca cu button iar daca bat in ea da semnal CA AR vrea sa mearga.Stiti ceva?
Salut :) Imi ziceti si mie ce melodii au fost la Radio ZU pe 14 si 15 Octombrie? Sa nu uitati sa includeti si ora melodiei!
De curand m- am apucat de compus propriile piese, doar ca exista o mica problema... Versurile mele nu au continuitate. Daca cineva se pricepe la versuri (la compus) si are timp si vrea (bineinteles)...? (mai mult)
Are cineva melodia lui Dj.Troian-Your First Time? Este mixata de el in Viper Club si este mai veche.Nu am mai gasit-o pe internet
Salut, era o melodie mișto care începea cu un moș dar dupa nu mai stiu versurile, melodia a fost scoasă prin 2017-2018.
aș dori dori și eu niște melodii de tip chaos/haos, mulțumesc anticipat tuturor!
As dori și eu niște trupe de rock care sa cânte ca Formația Kiss(pot sa fie și soliști nu numai formatii). Mulțumesc anticipat, ziua buna!
Salut.Cum se numeste muzica de la minutul 46:45, tot o caut numa nu o gasesc https://youtu.be/ly6j02YR8rA
Salut, intrebare pentru beat- makeri sau oameni care sunt in zona asta a muzicii.De ce unelte am nevoie sa incep treaba asta? Mentionez ca nu am experienta pe partea de produs muzica, doar versuri. Ceva...? (mai mult)
Ascult radio- ul Vocea Strazii si recent am ascultat o melodie in care un baietas spunea o poveste despre un pusti care se daduse pe legale si la sfarsit s- a aruncat de pe bloc sau ceva de genul. Daca...? (mai mult)
Salut, stiti cumva de unde pot cumpara un pick-up ieftin pentru vinyl-uri? Sau stiti daca se pot găsi pick-up-uri la amanete?
acum 2 3 sau 4 ani nu mai stiu sigur iesisera acele cateva melodii remixate din melodii populare romanesti, aveau un ritm foarte misto, dar numai stiu cum se numeau nu stiu sigur cate erau...? (mai mult)
De curand am ascultat o melodie la radio si as vrea sa o gasesc. Era cantata de un tip si pe refren spunea repetat love you, cu o pauza intre love si you si dupa acest love you spunea ceva de genu...? (mai mult)
Buna, as vrea sa imi cumpar un DAC audio, si nu stiu care sa mi- l cumpar, as avea 2 variante: DAC Cambridge Audio DacMagic XS sau DAC Fiio E10K, cine se pricepe as vrea sa ma ajute, multumesc anticipat...? (mai mult)
Buna seara TPU. Ma bate o melodie de ceva timp. Nu imi aduc aminte versuri din pacate, nici cine a facut- o. Tot ce imi aduc aminte este ca prin padure umbla o fata imbracata in rosu iar la finalul melodiei...? (mai mult)
as vrea niște melodii blanao.
Este o melodie ceva gen 'turn down for what' stiu doar o parte de fraza auzita, nu sunt cuvintele din piesa, " esta... (mai spune ceva)... Da me tu gola' si incepe apoi instrumentala. Nu cosita. Daca...? (mai mult)
Bună, știe cineva cum se numește piesa în care un băiat cântă despre despărțire, despre o fată? E pe un fundal negru cu el în primul plan iar versurile apar random
Salut, am vazut ca Ed Sheeran va avea concert in Romania anul acesta si vreau sa va intreb daca stiti ca site- ul asta e legit pentru bilete sau daca stiti altul legit (va rog sa nu raspundeti daca nu...? (mai mult)
Salut, îmi poate spune și mie cineva o frecventa fm liberă (sau mai multe) pentru modulator fm in Drobeta Turnu Severin? Mulțumesc!
Pentru a face o piesa rap am nevoie de autotune, mix etc? Sau pot lua un beat si incep?
Am o intrebare legata de Spotify si Apple Music. Care credeti ca este mai bun, si de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
manuelus50 întreabă:
Nina1980 întreabă:
tonyc7 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!