Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, tot caut o piesa si nu dau de ea. Stiti cumva cum se numeste? Va las link- ul de Youtube mai jos, piesa incepe de la 1:13 (nu, nu ma refer la "you're so f*** precious") va multumesc...? (mai mult)
Vara asta am auzit la o terasa in Costinesti o melodie, in melodie se auzea doar cuvantul "băi" încontinuu. Numai bai,bai, bai. Cum se numeste?
Softul pentru o consola dj poate fi instalat de mai multe ori (de exemplu: si pe pc si pe laptop)?
Știe cineva numele piesei din reclama aia la Pro Cinema? Parca erau ceva versuri cu "when they go low, we go high". O caut de ceva timp
Salut ma poate ajuta cineva cu niste versuri rap de 2 minute? Sa fie rap vulgar, multumesc p.s
Poate cineva sa imi spuna ce artisti/trupe vin la Untold 2019, Neversea 2019 respectiv Electric Castle 2019? Multumesc, dau fundita.
Am auzit o melodie, este în engleză cred zice ceva cu boom boom boom boom si este ceva cu percuție si bass. am inregistrat si am incercat sa o caut cu shazam dar nu am inregistrat destul. Daca puteti...? (mai mult)
Vreau și eu repede niște melodii rap de genul dmc-foc, dar nu de la el, una două nu o listă de 30 de piese aiurea, unele care chiar v-au plăcut. FUNDA
Cum as putea sa promovez aceasta melodie? https://youtu.be/BYUuezEZA7c Orice sugestie sau părere despre conținut este bine-venită!
Puteți să îmi dați și mie un nume gen Aylek$ (din astea de rapper-ite )?
Am o problema! Cine stie cum se numeste partea cu bass de la o boxa portabila, aceea parte din cauciuc sau din ce este, in care se reflectra bassul de la boxa! Va rog! Nu stiu
Stiti din ce melodie fac parte versurile: De la mare pana la soare Te iubesc de mor Daca inima ta se desparte de-a mea Ma sufoc de dor
Salutare tuturor pasionaților de muzică, vin la voi cu o ocazie unica, suntem primul studio din Romania de creații melodii pentru toate persoanele din tara, noi facem pentru voi beaturi, coloane ...? (mai mult)
Am 15 ani Locuiesc în Focşani şi aş dori să aflu dacă am voie cu unul din parinti la un club de acolo. De ex am fost odata singur la Appolo şi m- a lăsat dar atunci era balul bobocilor...? (mai mult)
Pune un link aici, cu melodia ta preferata daca asculti jazz & blues
Ma puteti ajuta cu compunerea unei piese amuzante despre mine. Vreau sa o lansez pe Youtube. Puteti sa Ma întrebați orice in comentarii pentru a o cerea
Stie careva cum se numeste muzica/beat-ul din link-ul urmator? https://www.facebook.com/leasingautomobilero/videos/305071800124662/
Niște sugestii de muzica pentru concentrare? Prefer linkuri.
Buna grup.As vrea sa ma ajutati cu cateva sfaturi.Am voce.Imi place sa cant in timpul liber.Sunt din judetul Cluj am 15 ani si sunt in clasa a8a si as vrea sa fiu cantaret.Sunt dintr- un oras din Cluj ...? (mai mult)
am si eu 2 boxe profesionale si am egalizator cu bass,medii, inalte si nu stiu cum sa reglez mediile înaltele adica la ce nivel ar fi bine setate?
Imi dati si mie niste piese compuse de voi? As vrea sa fac si eu niste piese sa le lansez dar deocamdata nu stiu nimic.!
Daca ascult muzica crestina, care e scrisa de catolici este un pacat, cum ar fi MercyMe?
Stie cineva cum se numeste muzica/beat-ul din link-ul urmator? https://www.facebook.com/leasingautomobilero/videos/935971966597905/
Salut tuturor, caut o melodie dar nu ii mai stiu numele, stiu doar secvente din videoclip, era o tipa cu ditamai fundu dupa care se uitau un grup de baieti, unde aceasta tipa facea diferite sporturi,...? (mai mult)
Cum se numeste maneaua Dinastia Ciocolata in care videoclipul este filmat in Frankfurt pe un vapor?
Va rog frumos sa imi dați 5 linkuri cu theme music asemănătoare cu cea din X- Men Days of future past intitulată Hope adică muzica asa mai incurajatoare speranta si inspirație(Theme...? (mai mult)
Buna TPU. Am doua intrebari: 1. Ce as putea face sa nu mai cant fals? 2. Ce exercitii imi recomandati pentru a putea atinge note inalte? Mie imi place foarte mult sa cant dar mi se pare ca falsez....? (mai mult)
Pastila muzicala se reintoarce dupa ceva ani. https://youtu.be/q-H3yLtrHPo
Cine ma poate ajuta cu instrumentalul melodiilor Old Child- pentru tine si Old child- langa tine! Ofer funda! Multumesc!
Care a fost prima melodie a lui xxxtentacion? Si vouă care va plăcut cel mai mult
Hei, Am o melodie in cap de ceva zile veche de acum ceva ani, nu imi amintesc numele sau exact cum suna imi aduc aminte parti din videoclip, sper ca cineva ma poate ajuta sa o gasesc: videoclipul...? (mai mult)
Unde as putea cumpara un banjo in Sibiu la pret ok?
Buna prieteni vreau sa va întreb dacă știți melodia Mariei Dragomiroiu pe care a cântat- o la Revelionul Starurilor 2019 a lui Dan Negru? versurile erau asa"sa ne inveselim ca azi e...? (mai mult)
Ce inseamna lyrics la o melodie?
Cum inregistrez muzica de pe laptop pe sydy
Cine canta melodia originala La Constanta in cazinou baru bagabontilor si caravana curvelor
Buna TPU! Am si eu o intrebare. Ce inseamna Sos in piesa 5gang! Ca nu este sos (de mancat) si nici sos (de la ajutor-esoes). Ce inseamna?
Stie cineva cum se numeste acel saxofon mare, care este mai mare decat saxofonul normal? Acel instrument se foloseste foarte mult la Nunti, la Sarbe in special. Puteti sa imi spuneti cum se ...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la începutul videoclipului? De la începutul serialului o caut. (pian și vioara) Dau funda! ???? https://youtu.be/dh4W4jmQOYw
LA MULTI ANI 2 0 1 9 Am o intrebare... Cum o cheama in numele real pe cantarata rusa LAMA care canta o melodie cunoscuta pe nume MOE SERTE? т Stiu doar ca e de origine rusa din Россия (...? (mai mult)
La ce canta barbie https://youtu.be/4-8slyjxa04 Cum se numeste instrumentul? Stiu ca e chitara dar de care acustică sau?
Este o melodie veche anii 80-90 in care este un negru cu parul lung si canta pe plaja intr-un hamac sau ceva de genul. Ofer Funda!
Ma puteti ajuta cu niște muzica pentru artificii va rog? Multumesc
Salut, Am nevoie de ajutor in identificarea unei melodii(manea), am decat 6 secunde, shazam nu o gaseste. https://s1.vocaroo.com/media/download_temp/Vocaroo_s1CEeWoQUqL8.mp3
Salut.Vreau sa scot o piesa rap.Problema este ca eu nu am cu ce edita sau filma. Daca ma duc la un studio ma ajuta ei cu tot? Costa mult?
Hei,salut! Cum pot face un negativ pe NET? Piesa nu are negativ! Va rog frumos! URGENT! VA ROG!
Ati putea sa imi recomandati o chitara pentru incepatori, una decenta? Sub 300 lei? Dau funda
Hei! Cum se numeste melodia de la reclama Teilor?
Lasati-mi rime pentru o piesa normala. VA rog repede.
Hei imi spuneti va rog ce diferenta este intre chitara acustica si cea clasica
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!