Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 19 Ianuarie 2025 sunt:
Pe ce site pot sa ascult muzica comprimata (flac) gratis? Sau aplicație dar gratis (fara Spotify si deezer)
Salut cineva care face rap si e dornic de colaborare?
Buna, caut o versiune de studio a melodiei "Vai ce mic oras", daca poate cineva sa-mi lase un link as fi recunoascator.
Stie cine cum se numeste o melodie dance/house in care o voce masculina fredoneaza urmtoarele versuri " how you can be the one i imagined/yes you can be the one i imagined" melodia am auzit- o pe DanceFM...? (mai mult)
Ce gen de muzica este in video, stiu ca electronica, dar de care? Sau cum se numeste muzica? https://youtu.be/p0miG3je0zE
Nu sunt cantaret sau ceva dar as vrea sa fac rap, am scris 2 strofe doar de proba sa mi dati o parere daca are totusi rost si daca poate ajuta cineva din domeniu cu niste beat uri ar fi super. Mi ar place...? (mai mult)
am auzi mai de mult o melodie rap care făcea referire la un liceu de arte, era ceva de genul "buna ziua, buna seara, ia chistocul, da țigara" Nu o mai stiu bine, stiu doar ca era un ...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma apuc de rap sa cant calumea.Ascult foarte mult rap batlle URI și am mai compus și eu câteva versuri, le- am mai cântat e ok. Vocea mi se pare 7/10 pentru rap.Ce fac ca sa fiu cunoscut?...? (mai mult)
Merita Spotify Premium?
Salut eu nu prea ma pricep, asa ca puteti sa imi dati va rog o parere sau un sfat in legatura cu melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=HTvlDggwew8
vreau sa știu dacă utilizarea castilor (nu celor în ureche, ci alea pe toată urechea daca ma înțelegeți) afectează auzul.
Salut pot conecta un microfon la o combina de camera Phillips? daca da cum cu ce jakuri? Ms
Cum IMi pot pune poza de profil pe spotify?
"Ti- o dau tie sa faci ce vrei cu ea Orice as face, oriunde as umbla Tu stii bine ca esti regina mea" Am ascultat o melodie si nu atiu cum se cheama, am scris cateva versuri mai sus(din ce imi mai...? (mai mult)
Hey, am ascultat de curand o melodie si nu stiu cum se cheama...am auzit niste versuri: "Ti- o dau tie sa faci ce vrei cu ea Orice as face, oriunde as umbla Tu stii bine ca esti regina mea" Va roog...? (mai mult)
Din greșeală am apăsat pe un subwoofer de 100w și nu se mai aude acum... Mai merge reparat?
Ce imi recomandați intre o orga si un pian pentru început? Argumentați va rog
Ma puteti ajuta va rog? de la ce muzica vin versurile " adu sampania sa curga pe trandafiri, sa ne amintim sa nu mai calcam pe spini"
Ce parere aveti de sistemul Boxe Genius SW-HF5.1 4500?
Caut o melodie destul de veche... O tipa își Înșeală iubitul intr-o seara in club, iar când este prinsă de acesta descoperă ca și ea era înșelată. Ma poate ajuta cineva?
Vreau să fac VIP pe ok DC nu pot ?
Salut puteti sa imi dati si mie un feedback la melodia asta : https://www.youtube.com/watch?v=HTvlDggwew8&feature=youtu.be Multumesc anticipat
Un sistem/boxe ceva cu bass cam pana in 400 de lei imi puteti recomanda? Fara comentarii aiurea!
Am nevoie de o părere... Cum vi se pare această piesă creată de mine? https://m.youtube.com/watch?v=fFXVkloO9-4
Cum se numeste melodia de fundal cântată la vioară din serialul turcesc, o poveste de dragoste'?
"De ce? De ce ma urăști? Ți- am făcut ceva? Din toti, toti demonii din jur Tu pe mine ai pus ținta Îți iei un Airsoft, tragi și pleci Fără să- ți lași amprenta Îmi pui sare pe rana ...? (mai mult)
Heey Vreau sa îmi traduceți in engleză următoarele versuri: "De ce? De ce ai ura pe mine? Ți- am făcut ceva? Din toti, toti prostii din jur M- ai gasit pe mine Îmi pui sare pe rana Ma rănești...? (mai mult)
Heyoo, e cineva care mai asculta H.I.M sau my chemical romance? SUNT O TRISTĂ SINGURA SI N-AM PRIETENI exagerez am câțiva, da meh, nu-s ca mine!
Parere mixer amplificat behringer europower pmp 550m
Hei TPU, am nevoie de versurile din piesa de la Mic Check Alan & Kepa. (Nu am timp sa stau sa le scriu vers cu vers ) Mersi! Dau funda!????
Chitara acustica sau electro-acustica? De ce? Experiente?
Mă puteți ajuta să găsesc o piesă? Eu am ascultat-o mai demult dar pe casetă...Doar titlul piesei mă interesează
Imi recomanda si mie cineva niste melodii bune de ascultat in masina? Tin sa precizez ca nu vreau muzica electronica si cu bass foarte mare.
Recent m- am gandit sa ma apuc de cantat la chitara, pentru un baiat, am degetele destul de scurte, poate ca mi- s gras, da nu conteaza. Deci, saptamana trecuta am inceput sa "invat" sa...? (mai mult)
Bună, știe cineva această piesă? "Nu, pot respira peste tot aici e plin de gagici care mai de care mai atrăgătoare". O ascultam acum cativa ani dar la caseta si nu o gagesc nici pe Youtube macar...? (mai mult)
Salut, am ceva timp de când vreau sa incep sa scriu o piesa rap..ma gândesc la ceva mai lent, nu vreau sa incep direct cu ceva hard. Doar ca nu stiu cum sa fac sa îmi vina inspiratia...asi vrea răspunsuri...? (mai mult)
am ascultat acum două zile pe ZU TV o melodie a unui tip care a ajuns celebru abia după ce a participat la un concurs de muzică din America, ceva in genul Vocea Romaniei. Videoclipul consta...? (mai mult)
Salut Caut o melodie si nu stiu cum se numeste E o melodie in care era o tipa care se trezea, se ducea pe plaja si se plimba cu jetsky ul, dupa se ducea la o petrecere pe plaja unde era un foc de tabară...? (mai mult)
Salut.Aveam vreo 12 ani prin 2003- 2004 cand am auzit o melodie de pe o caseta pe care tata o asculta frecvent. Sunt sigur ca e manea, sunt 99 la suta sigur ca e interpretata de brandy si am cautat- o...? (mai mult)
Salut acum ceva timp mi am amintit de o melodie dar nu stiu cum se numeste Imi amintesc din ea ca era o fata care impartea pliante, iar mai apoi era o petrecere cu foc de tabara pe plaja si erau niste...? (mai mult)
Salutare am un amplificator digital chinezesc 5.1 de mare putere, acesta are ecran cu mai multe butoane si setari se sunet precum bass, treble, echo, wide, phantom, stadium, church, matrix, 2x intrari...? (mai mult)
Vă rog găsiți-mi melodia de la început! https://youtu.be/xpjDdcBeRck
Era o manea in care la un moment dat (sau la inceput nu mai stiu) zicea : Ram pam pam pam parara pam pam. Are cineva idee cum se numea si cine o canta? Nu zic de ram pam pam pam a lui Salam
Ceva melodii rap? In afara de astea cunoscute gen : b.u.g, chello, satra, cederic ala cu voce ceva mai groasa si nu neaparat in romana
ma puteti ajuta cu niste versuri rap? Va multumesc
Melodia de la 30:00? DAU FUNDA! https://www.youtube.com/watch?v=eabqjmTA4hc
Stiti vreo alta aplicatie de recunoscut muzica(populara) in afara de mizeria de shazam?
Cum se numeste melodia de la minutul 7:45? https://www.youtube.com/watch?v=3x6FXkXakUM
Imi poate da cineva note pt.saxofon ex:do re mi mi etc.sunt incepatoare si as dori doine populare banat. orice
Hei TPU... Am o intrebare Era acum ceva vreme o melodie, videoclipul era alb negru, si era cu unul care fotografia mai multe fete, era foarte misto melodia, dar nu imi mai aduc aminte numele El era ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Kufu95 întreabă:
LisaJulie întreabă:
manuelus50 întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!