Sunt din jud. Iași loc. Iași am 52 de ani și sunt în căutarea unei formații din care să fac parte (instrumentist chitară) pentru diferite evenimente și spectacole în jud. Iași sau împrejurimi....? (mai mult)
Salut! Stiti ceva melodii rap *romanesti* din anii 2000 sau 2010? Precizez ca nu vreau bvcovia sau artisti de genul. Daca gasiti niste melodii de genu kazi ploae, bug mafia, bazooka etc. De preferat sa...? (mai mult)
Salut, sunt un mic trapper din Bucuresti care are cateva piese pe Youtube.Caut un partener care vrea sa scoata piese cu mine.Mai jos e un link cu cea mai recenta piesa a mea. Daca vreti sa ma contactati...? (mai mult)
Caut un videoclip muzical din anii 2000 aproximativ vizionat pe televizor MTV in limba franceza in care erau imbracati in tigani francezi cu lanturi de aur si unul dintre ei avea si dinti de aur, cantau...? (mai mult)
Ce boxă recomandați pentru studiul cu vioara pe un mixer behringer xenyx 802s?
Salut, știe cineva cine cântă melodia asta din "Steven Univers"? https://www.youtube.com/watch?v=09-gwlLxC_Y
Dece când conectez căștile se aud si ele dar si difuzorul telefonul? (am incercat si cu alte perechi)
Mai există români care asculă punk?
Buna tuturor. Permiteți-mi să vă întreb ce tonuri de apel pentru telefon sunt cele mai populare de pe piață în acest moment. mulțumesc foarte mult.
Salut! Vreau sa- mi cumpăr două microfoane wireless să le conectez la o boxă să cânt manele cu var- mea! știe cineva niște microfoane de buget, dar calitative? Wireless preferabil. mulțumesc....? (mai mult)
Https://www.facebook.com/share/r/V2YAmEny9ndjXnAA/ Cum găsesc melodia din reclama va rog?
Cum vi se pare acest cover: https://youtu.be/G2ciNq_7iRk?si=NpZS_KFCiRwJ80fd?
Salut. Am un sistem 5.1 ce e drept mai vechi dar se aude foarte bine. problema e ca nu stiu ce s- a intamplat dar merg doar 2 boxe din 5 plus cutia de bass cand il conectez la telefon prin mufa jack sau...? (mai mult)
Cum se numește melodia de la reclama emisiunii Asta-i Romania?
Salut! Exista ceva cursuri canto pentru manele? Craiova
YOOOOOOOO am scos si eu o piesa trap,e facuta doar de mine,acasa, cum vi se pare? https://youtu.be/Y8Oxgx1EFHU?si=IEgwI9u80Ttm-YP-
Unde a dispărut cântărețul NELI? De ce nu mai scoate muzică?
Dintre melodiile lui Adele, care vi se pare mai bună? Eu aș zice Rolling in the deep.
Îmi poate recomanda și mie cineva niște melodii de operă pentru un tenor începător?
Cine poate să îmi dea de si mie un titlu de melodie trap?
Pot merge la beach please 2024 dacă am 16 ani?
Salut TPU, mă ajută cineva să gasesc pe Youtube scratch-uri sau vocale cum are Nimeni Altu' pe piese? Mulțumesc ????????
Este o melodie populară puțin mai veche (+ 10 ani) care începe cu un sunet de bormașină sau ceva asemănător. Incepe ușor, iar sunetul creste in intensitate până se transforma in "beat"- ul piesei....? (mai mult)
De la ce vârsta pot intra la heaven (Timisoara)? S-a anunțat un concert 4226 si as vrea sa merg, dar nu găsesc limita de vârsta nicăieri. Va rog răspundeți daca știți.
Jbl extreme 3 este o boxă portabilă bună?
Salut tuturor,caut o melodie veche de la Adrian minune cu versurile " eu te vreau pe tine iar tu fugi de mine, te joci cu inima mea " ceva de genu
Salut, un ghostwriter pentru piesa trap in Romania exista? Vreau și eu niste conturi sau etc... Dar accesibil ca si pret.
Care este muzica voastră preferată de la Miley Cyrus?
Care este melodia voastră preferată de la Miley Cyrus?
Salut, un ghostwriter pentru piesa trap in Romania exista? Vreau și eu niste conturi sau etc... Dar accesibil ca si pret
Salut, cate melodii pot intra pe un CD?
Merita sa-mi iau casti marshall MINOR IV?
Salutare fratilor, am o intrebare, vreau sa cumpar un microfon AT2020 si o interfata audio FOCUSRITE SCARLETT SOLO 4TH GEN. Puteti sa- mi spuneti va rog ce cabluri am nevoie extra, nu ma pricep dar...? (mai mult)
Salut! Acum câteva zile am auzit din întâmplare la radio (radio românia) o melodie care mi- a plăcut, cântată de o voce feminină. Îmi amintesc doar ceva de genul: "Will you wait for me... and...? (mai mult)
Salutare, pentru cine canta la saxofon, în cam cât timp ați reușit să faceți stacatura perfect?
Buna tuturor, an nou fericit! Am o statie, onkya nu știu exact modelul Pe spate scrie că are 200w. Am doua boxe de la cealaltă statie dar sunt vechi și stricate. 60w 8ohm pe bucata As vrea ...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie piese de rock asemanatoare cu left behind de la slipknot cu videoclip fain si sa fie asa mai hardcore.
Am si eu o întrebare? În ziua de astăzi se mai caută lăutari pentru muzică lautarească? Mă refer la muzica la orgă Întreb asta pentru că am o orgă acasă dar nu fac scoala muzicala sau ...? (mai mult)
Salut TPU. Ce părere aveți de Adele și melodiile ei? Eu unul sunt un mare fan, iar piesele mele preferate sunt " Rolling in the deep", "Someone like you", "Set fire to the rain" și multe altele....? (mai mult)
Vreau să imi deschid o cariera de dj, și în următoarele zile vreau sa îmi achiziționez o consola. Nu mă pot hotărî între Hercules inpuls 200 sau numark party mix mk2 In afară am văzut...? (mai mult)
Hei TPU am o urgenta(dau stea) Efectiv îmi acordam chitara bass și mi-a puscat coarda...ce fac?
Ritmuri pentru Casio ct x3000?
Salutare TPU. Primeste funda cel care ma lamureste si pe mine cu asta. Am ascultat 2 subwoofere diferite( alpine si jbl) si la fiecare se aud mai accentuat alte frecvente de la o melodie anume, gen...? (mai mult)
Ce formatie are videoclip in care apar scene din filmul Mad max 1 (1980) Opening Chase? link.
Oare de ce "artistul" Darius Dominte face o muzica asa de rea? Melodiile lui sunt groaznice.
Va plac concertele lui Ștefan Bănică, de Crăciun?
Salutare ma poate ajuta cineva? ce format trebuie sa fac un stick sa mi redea pe player ul de la masina videoclipuri? Multumesc
Salut caut o melodie nu stiu foarte bine versurile dar este ceva de genu toate fetele dansam blasam, repet nu le stiu ft bine va rog ajutati-ma dauu funda
Cine cinta manelele? Se zice ca toti manelistii sunt tigani, eu nu sunt de acord. Vreau o explicatie.
Era o reclama prin vara pe tiktok,era ceva animație cu un cântec pe fundal despre diferite județe e.g. București, Constanța etc.Stie cineva la ce erau reclama?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
INNA
Hot, Amazing, Sun is up, Caliente, Inddia? Le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe stii despre INNA!