Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut.Cum se numeste muzica de la minutul 20:30 https://youtu.be/oxQYLCcs3bc
Am ascultat demult prin 2013- 2014 o melodie dar nu mai țin minte decât videoclipul. Era un băștinaș colorat în culori neon și fundalul era negru. (Nu știu sigur dar cred că zicea aceleași ...? (mai mult)
Hey..Caut o melodie destul de veche. Am ascultat- o ultima data acum 2 sau 3 ani pe Youtube. Ideea e ca vreau neaparat sa o gasesc, dar singurele lucruri pe care mi le amintesc sunt ca era cantata de ...? (mai mult)
Salutare, ma poate lamuri cineva cum se face terta la o melodie, de exemplu daca vreau sa cant o melodie cu cineva, el o canta asa cum e, in gama originala de ex. Re major si eu sa ii fac terta. Plzz, ...? (mai mult)
Ai participat vreodata la un festival de muzica precum UNTOLD, Tomorrowland, Qlimax, ASOT, Ultra Music Festival sau Ultra Europe? Daca raspunsul este NU, ti- ai dori sa mergi? Oare avem pe aici...? (mai mult)
Daca o melodie de pe Spotify este stearsa, in Playlist ii va mai afisa numele?
De ce unii oameni sunt judecati ca asculta muzica veche?
Salut, stie cineva cum se numeste melodia de pe fundal? Mersi. https://www.youtube.com/watch?v=MoJyJtzwpXk
Melodia preferata?
Are idee careva de o melodie BULGAREASCA instrumentala, incepea cu un nechezat de cal, sau ceva de genu? Mersi anticipat.
Hei, mi-ați putea recomanda nișe rapp-eri români, dar gen să fie destul de buni(înafară de Nane, Nimeni Altu, Omy, Cedry2k, Stireanu)și niște trupe rock?
Am făcut și eu o melodie ( este promo) melodia întreaga o voi scoate peste 1 săptămâna, este o melodie făcută live, înregistrată cu telefonul... Momentan neavând microfon profesional,...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie niste trupe de rock? Vreau ceva care sa si transmita un mesaj prin muzica lor. Multumesc anticipat
O manea veche cu versurile "dragoste te-ai spulberat/ inima ranita n-ai noroc/ n-am sa mai iubesc deloc." Am cautat si nu gasesc nimic.
Hei TPU, am nevoie si eu de niste melodii mai sad asa, dar de preferat sa fie din Romania, sau poate sa fie si din strainatate dar in engleza, multumesc frumos! :)
Cum se numeste melodia aceasta? Incepe cu freestyle când dansezi trebuie sa stai făcând un fan jos dupa care când bate din tobe trebuie sa te ridici, imi spuneti?
Stie cineva beatul/instrumentalul asta? https://www.youtube.com/watch?v=WisAoDQSNyY
Hey TPU. Ce parere aveți despre lil pump, lil xan, 6ix9ine, si bhad bhabie?
Imi puteti spune cum se numeste o melodie? Versurile pe care le-am inteles sunt: " i am a superman yooooo a superman yoooooo" si mai zice a ceva baby pe acolo, mi-o spuneti? Dau funda
Am auzit o melodie, era manea, acum cateva zile in club, era ceva de genu' "bughi, bughi, langa tine bughi...". ceva de genu, imi amintesc. Nu este: NICOLAE GUTA SI MADALINA - LASATI BARBATII...? (mai mult)
Salut, nu fac rap de mult timp si as vrea o parere : https://youtu.be/ReEmYNRz0oQ Si daca sunteti interesati de colaborare astept mesaj.Chiar as vrea sa vad ce iese plus ca o sa fie mai misto sa lucram...? (mai mult)
Ma tot bate gandul sa- mi iau o chitara electrica si sa invat sa cant la ea, insa nu sunt convins de ce pot lua. Chestia e ca eu vreau sa invat basic- ul (nu stiu sa cant la chitara deloc), ...? (mai mult)
Am lovit chitara de coltul patului, drept urmare a aparut o mica crapatura pe eclisa( nu e chiar crapatura, e doar un fel de denivelare). Cum repara aceasta greseala? In cazul in care chitara are garantie...? (mai mult)
Salut, va intreb daca stiti am o melodie pe care as vrea sa editez la ea ultima parte care are un mic discurs, sa zic de 4- 5 cuvinte si as vrea sa- l scot din ea si sa am melodia fara acele cuvinte....? (mai mult)
Care este diferenţa dintre o chitară clasică şi una acustica?
Idei de teme pentru melodii Trap?
Caut o piesa de gen HipHop Ro. Ajutati- ma va rog Stiu doar cateva versuri- Pe unde am trecut şi eu, pe unde am trecut şi eu. Aş vrea să fie totul drept drept. Aş vrea să pot schimba inima...? (mai mult)
Cine canta cantecul puterea dragostei de pe kanal D?
Va rog sa-mi recomandati un club de rock din Timisoara. Sa fie atmosfera, plin de lume. Eu stiam de Taine dar e cam mort
Cum se numeste al doilea cantec din acest interviu, care urmeaza dupa oda Elenei? https://www.youtube.com/watch?v=zaPoWnx3ZdU Multumesc!
Ajutati- ma sa gasesc un cantec popular, la care stiu cateva versuri... "am venit cu o urare, la multi ani, sa va spun la fiecare la multi ani. Dor de dor si de lumina viata- i buna si senina, la...? (mai mult)
Sunt rapperita, compun de mult, dar niciodată nu mi- am pus piesele cum ar veni în funcțiune, cum aș putea deveni mai populară? Dar un nume de scenă pentru o fată, ați ști?...? (mai mult)
Cum se numește melodia de la minutul 14:42? https://youtu.be/S1AQymYm8Cs Shazam-ul nu o găsește.
Stie cineva muzica misto din strainatate gen Nephew?
Nu stiu ce melodii sa mai ascult. Aveți idei?
Care sunt cele mai faine/ renumite melodii de la Alternosfera pentru voi?
Ce trupe mai sunt care canta in genul celor de la Alternosfera, Bucovina, Phoenix?
Caut o melodie in spaniola si nu o gasesc. Era ceva cu barcelona, asta-i tot ce imi amintesc..so daca va ajuta e melodie de samba
Buna!????vreau si eu sa comand de pe net un microfon vocal, sa fie cu fir si firul sa poata fi conectat la telefon/tableta/laptop acolo unde conectam castile stiti voi, ori pe baterii cu buton on/off....? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste o melodie care incepe cu cineva care canta la un fel de pian electronic, cel care canta e infasurat in bandaje si canta acelasi ton tehno.
Caut o melodie de ceva timp, videoclipul începe cu 2 îndrăgostiți, băiatul cu barba si plin de tatuaje, iar fata blonda cu ochii albăstrui, la sfarsit s au certat iar ea l a omorât si...? (mai mult)
Cine îmi dă și mie instrumental de la piesa Killa Fonic - Tango Funda
Salut, se pricepe cineva la chitare? As avea cateva intrebari...
Salut imi puteti spune si mie melodii care sunt facute de amuzament sau facute la caterinca?
Salut, cine asculta trap metal? Gen ghostemane, scarlxrd, bones, kamiyada, fukkit, prxjek, gizmo, xxxtentacion, paraoh etc. Ce alti artisti mi-ati recomanda?
Sall TPU, stiti o melodie populara dupa versul asta, , Mandruta(o) raza de soare...", am auzit- o odata si am zis ca e usor de gasit dar n- am gasit nimic, nici pe Youtube nici cu un program online(adica...? (mai mult)
esre cineva ce stie sa faca versuri hip hop, rap? va multumesc
Hey, stie cineva un playlist cu muzica de craciun ca cea pe care o are MaxINFINITE pe live? Sa fie doar instrumental nu vreau sa fie lenta si nici remixuri.
Unde as putea gasi pe cineva care sa cante despre numele canalului? Daca intelegeti
Care este bataia si tabulatura pentru chitara, pentru melodia "Jumatate tu, jumatate eu" de Adrian Minune?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a