Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
Salut.Cant de ceva vreme la pian si m- am gandit sa- mi cumpar pian digital.Stie cineva ce sa aleg dintre Korg G1 Air si yamaha ydp 163? De ce sa aleg respecivul pian si ce are in plus fata de...? (mai mult)
Este corect def Fa Major Este semnul de alternatie care se aseaza dupa chia sol si fixeaza tonalitatea. Caracteristici:1- 3- 5- 8 arpegiu Intervalele de terta, sexta si septima sunt mari Sonolitatea...? (mai mult)
Buna! Acum multi ani am cantat o doina de la Sofia Vicoveanca(cred), pe care tin minte ca o gasisem pe Trilulilu. Imi amintesc o parte din versuri, dar nu as putea- o canta astazi din nou pentru ca...? (mai mult)
Buna, cum poti alege instrumentalul potrivit pentru o piesa?
Salut, caut si eu o melodie și numai stiu cum se numeste dar stiu câteva versuri dar nu gasesc poate ma ajuta cineva e asa, tu vrei banii de la mine miscate sa fie bine hai danseaza acum cu mine, ...? (mai mult)
Salut, mi- am cumparat niste casti SkullCandy Hesh 2 si ale mele au portul de incarcare jos, iar pe internet am vazut ca ar avea portul in partea de sus, sunt 2 modele de casti sau sunt sanse sa fie...? (mai mult)
O parere? Si un beat potrivit? PRiMA MELODiE Strofa 1. Cu tine viata mea e un film Cand sunt departe de tine parca n- are ritm Inima mea mea, te cere, cu tine vrea sa fie pe vecie O implor...? (mai mult)
Am nevoie urgenta de piesa " Mama ce m- am imbatat" dar versiunea cantata de Florin Peste si Play as, a fost stearsa de pe Youtube si nu o mai gasesc nicaieri pe internet, daca o are cineva il rog frumos...? (mai mult)
Stie cineva versurile unei piese foarte vechi de folk piesa se numeste m- am nascut in texas si e vorba de un baiat care era jucator de poker si a vazut o fata iar ei au vrut sa fuga dar au dat de niste...? (mai mult)
Sunt bune de urmat aceste sfaturi dintr o piesa de muzica populara? Mi- o venit un gand aseara Sa ma duc sa ma- mbat iar Din cauza la muiere Dar si cu soacra am belele Si- am sa beau trei zile intr-...? (mai mult)
Predă cineva canto ( gen metal) în București?
Dacă vrei sa făci o melodie, ce faci mai întâi, linia melodica sau versurile? Mulțumesc!
Stie cineva acordurile în tonalități la chitara? De ex. Gama Do major are acordurile... Si restul. Multumesc.
Hello TPU! Am auzit recent o melodie clasică foarte cunoscută, cred că o simfonie, suna ceva de genul tururum tururum tururum tum tum tururum tururum tururum tum tim du du du dum du du du dum ...? (mai mult)
Salutare. Acum mult timp am auzit o melodie a lui Chriss (JustUs). Imi amintesc un vers sau doua din ea: Am nevoie de- o chitara si un vin Sa te lasi usor pe spate sa ne facem propriul film. Cum...? (mai mult)
Poate cineva sa imi dea niște idei de nicknames care sa conțină cuvântul "guitar"?
Https://www.youtube.com/watch?v=rVS2eubH9pI Salut! Stie cineva cum se cheama a doua instrumentala pe care canta acest individ?
Salutare comunitate TPU! De ce va comunic cele ce urmeaza? NU, nu pentru a cere un sfat sau pentru a va pune o intrebare. Nu pentru asta sunt astazi. Sunt pentru ca, sunt sigur ca in aceasta minunta...? (mai mult)
Melodii asemanatoare cu neffex - rumors si the weeknd - earned it? :)
Un site pentru partituri saxofon doine si muzica populara banat?
Exista pe aici posesori de sennheiser hd 4.40? daca da, cum sunt ear pads?
Era o melodie care incepea cu "trei kile de ciorba de la nasul mijlociu care a dat si a plecat cu un taxiu" sau ceva de genul stie careva cum se numeste? Piesa este destul de veche
A Tribe Called Red - R.E.D. Ft. Yasiin Bey, Narcy & Black Bear, imi poate spune cineva, cum se numeste acest tip de muzica?
Stie cineva ce melodie e aceasta care are versurile "Clipe de vis, se nasc din abis, lumina din cer..."?
Eu impreuna cu cea mai buna prietena am decis sa formam o trupa si sa debutam anul viitor in vara. As vrea sa știu daca cunoașteți cumva regulile sau cum am putea debuta cu ajutorul companiei...? (mai mult)
Salut.Nu fac rap de mult timp si am incercat sa imi fac beaturile singur pentru ca ma simt aiurea sa tot iau de pe net.Nu ma pricep foarte bine si chiar mi- ar placea mult sa colaborez cu cineva sa facem...? (mai mult)
Am vazut ca Edy Talent a tot lansat maneaua youtuberilor 1/2/3,intrebarea mea este O sa urmeze si 4?
Caut si eu o melodie ce a fost acum 3 ore pe kiss fm, spunea de mai multe ori manele ceva gen rap
Husa chitara ibanez icb101 (de clasica) e pentru chitara 4/4?
Cum se numește melodia originala, daca o știți? https://youtu.be/sNawQjltNEo
Cunoașteți siteuri pentru produse audio precum căști, dacuri, de încredere? ( În afara de avstore)
Imi scrie si mie cineva refrenul de la queen bohemian rhapsody?
La magaziunul Jumbo din Timişoara se găsesc corzi pentru chitară sau de unde mai pot cumpăra corzi? Ps Sunt din Timişoara
Buna, cine mă poate ajuta și pe mine să găsesc o melodie după inregistrare?
Salut, cum as putea sa fac ca piesele astea sa ajunga la cat mai multa lume? E o muzica interesanta si cred ca ar avea impact https://www.youtube.com/watch?v=kEt7yyx_Q1M https://www.youtube.com/watch?v=wmTakXKsIZ8 ...? (mai mult)
Vă propun spre delectare pe ziua de azi : https://www.youtube.com/watch?v=HzTlB-TjAzM Merită o pauză să asculți asta?
In ce sa imi fac colectia de muzica? WAV, AIFF sau FLAC?
De ce s-au certat Nek, Claudia si Demarco? Ei cantau mai de mult impreuna, iar acum fiecare a luat-o pe propriul drum.
Este opereta muzica clasica? Stiu ca e o intrebare stupida dar nu am gasit nicaieri ce tip de muzica este.
Buna Stie cineva cum se numeste melodia aceasta? https://youtu.be/KJaBy3HzXMU O caut de câteva luni, vreau originalul. Multumesc!
O intrebare despre muzica: Cum pot face un negativ? Gen, cum sa scot negativul dintr- o melodie? Si daca puteti, sa- mi explicati pas cu pas, sau sa imi aratati un video. Am vazut...? (mai mult)
Imi amintesc de o melodie in romana si canta o fata parca si un baiat (nu sunt sigura) si se canta despre noapte luna si nu mai stiu ce... A auzit cineva ceva asemanator?
Ce alte melodii are Nimeni Altu, in genul *primul cuvânt* *înger și demon* *numai una*? Mulțumesc!
Https://www.youtube.com/watch?v=IvTnMmnjuR4 Ce parere ai despre versuri?
Acum ceva zile mi- am achizitionat un Home Cinema LG Ht805Th de 850w (https://www.compari.ro/sisteme- home- cinema- c3165/lg/ht805th- p41906239/) Mi se pare ca se aude cam incet pentru puterea...? (mai mult)
Salut, TPU! Care stie cum se numeste melodia aia de are "beatul" de la Azis Habibi, dar e manea, nu coverul de la Vladut de la Blaj. Va rog, am nevoie urgent de voi, cunoscatori de manele xD. Multumesc...? (mai mult)
Vreau și eu melodii rap ca : doc- sângele apă nu se face, de astea, ascultați și vedeți, repede FUNDA
Cineva care se pricepe la piane/orgi electronice... vreau sa-mi cumpar una si nu stiu dupa ce sa ma uit, cum sa-mi aleg... ceva sfaturi?
Cum vi se pare aceasta melodie? Pe mine ma calmeaza. ( stie cineva despre ce e vorba in aceasta melodie? Ce spune? ) https://www.youtube.com/watch?v=nFwUsfAutCw
Cum pot compune o melodie dar sa compun o melodie gen rap, suntem o trupa si nu prea avem idei
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!