Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 20 Ianuarie 2025 sunt:
in legura cu acea melodie la care nu v- ati dat seama ce zic mi- am amintit formatia este America si canta un barbat, arata in video statuia libertatii. Melodia nu stiu sigur cum se numeste...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc cât de curând de sonorizare la evenimente. Și as dori sa știu de ce aparatura as avea nevoie, sugestii de început pentru a face fata la evenimente de 150 persoane fără...? (mai mult)
Am auzit o melodie în triplu sec episodul 2 care avea un refren... Zile zile ca Godzilla... Îmi spune și mie cineva va rog cum se numește melodia!
Cum pot face o muzica proprie? Cum pot face beaturi usor si simplu? (telefon sau PC) Am simtul muzicii, am rime la care pot face o melodie.
Aveti idee cum se numeste melodia de pe fundalul clipului? De la 0:08. Jur ca am mai auzit-o de cateva ori. https://www.youtube.com/watch?v=V7apuW_2lIE
E o melodie intensa, am ascultat-o azi. Este cantata de un baiat, iar unele secvente sunt cantate de o fata. Refrenul este un fel de dubstep. Cum se numeste?
Buna seara, vreau sa aflu cum sa scap de hateri am un canal de Youtube ma cheama Alexia Animations si vine cat un dislike eu am 45 de abonati si nu ma lasa hateri, va rog abonati-va la mine pup
E cineva de pe planeta asta care nu a ascultat piesa asta? https://www.youtube.com/watch?v=kJQP7kiw5Fk
Buna, am vazut un videoclip dintr- o melodie si nu stiu cum se numeste melodia.Era o fata blonda intr- o rochie neagra mulata, seamana putin cu loredana chivu, iar baiatul era strungaret si avea un trabuc...? (mai mult)
Salutare oameni! Ce rapperi romani imi puteti recomanda (ascult deja nimeni altul, kazi ploae, doc, arssura, deliric si chimie)
Ce vrea sa spuna melodia,, in the end" de Linkin Parc?
Am o chitara Yamaha cu griful rupt. Intrebarea este: merge sa incerc eu sa o lipesc cu picatura/ceva special de lipit lemnul sau o stric mai mult? Sau daca nu, stiti de un atelier ceva de reparat...? (mai mult)
Salut,de ce toata lumea zice de chitarele harley benton ca sunt naspa? Merita sa imi iau un wl 20bk daca sunt incepator?(cant la chitara acustica de ceva luni). Fanta la cel mai bun răspuns.
Vreau și eu niște sugestii de site-uri gen FoxSamples. Mulțumesc.
Imi place foarte mult o anumita melodie si doresc sa o ascult in HQ, insa pe Youtube am gasit aceeasi melodie insa de o calitate indoielnica. Ce pot face, o pot converti in HQ? Sau trebuie un anumit ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva in legătură cu faptul ca, sunt nou in lumea muzicii si ca prima chitară as vrea una clasica sau acustică. Acum, văzând pe net, as vrea una Fender dar oare găsesc ...? (mai mult)
Am auzit o melodie care imi place dar nu i- am vazut numele. Cineva mi- a aratat o melodie asemanatoare dar nu era aia. Cea pe care o caut eu incepea cu o fata care avea ochii acoperiti de o...? (mai mult)
Stie careva de unde pot cumpara CD-uri cu Ion Dolanescu dar d-alea de bagat in pc, nu de vinil?
Salut, trebuie sa fiu dj la un maj de peste 100 de persoane și nu știu ce muzica trebuie sa pun și cu ce gen de muzica sa încep și cum sa termin. Dacă mi- ati da niște sfaturi as fi recunoscator...? (mai mult)
Cine are de idee de niște versuri pentru instrumentalul de mai jos, îi dau funda.Să se potriveasca cu instrumentalul. https://youtu.be/PKwHu3JBHgw
Buna seara, am nevoie de un link unde pot gasi cantecul Treceti batalioane romamn Carpatii / Ardealul... pe note muzicale. Dau funda Multumesc
Exista vreo modalitate prin care sa ascult muzica offline pe spotify u simplu? Daca nu niste aplicatii pe care as putea asculta pe ios?
Ce melodii linistitoare mai stiti?
Vreau să- mi achiziționez un sistem audio dar încă nu sunt decis ce model încât nu știu cum stă treaba cu sistemele astea audio. Țin să precizez că stau la apartament cu 3 camere...? (mai mult)
Salut, vreau sa gasesc si eu o melodie ce suna cam asa Unde ma aflu Cine sunt eu Si de ce vad albastru Am parul aspru Si sunt un dezastru M- am ratacit pe drum Ne vedem la planetarium Multumesc...? (mai mult)
Caut o melodie pe care o aud la toate nuntile si la botezuri. E romaneasca dar stiu doar ca zile la refren "mau mau mau " sau "mao mao mao". Va rog HELP ❤️
Are cineva idee ce melodie este de la minutul 2:00? Las linkul https://youtu.be/H9wwwPsrwAs Mulțumesc anticipat! PS: O caut de nebuna și mă obsedează!
Salut, prin 2010 am auzit o piesa care as vrea mult sa o gasesc. Imi aduc aminte era voce femenina iar printre versuri era, , dar degeaba noi ne iubimb caci impreuna nu putem sa fim caci mama ta ea pe...? (mai mult)
as dori sa stiu, daca nu poti sa atingi note chiar asa de inalte cu vocea de cap si ti se si intrerupe (adică nu stiu cum sa va explic, gen ai senzatia caci ti se misca corzile, gadila, ...? (mai mult)
am auzit o melodie care imi place dar nu am vazut numele. Erau cu o femeie care avea o malarie neagra si lata si nu i se vedeau ochii. Apoi mai erau si ceva fete/femei care dansau. Imi poate...? (mai mult)
Pentru cunoscatorii de muzica populara din Banat: am auzit o melodie lenta la un majorat pe Youtube dar s- a terminat repede si am reusit sa reproduc doar versurile: "Spune- mi lume draga cum sa lecuiesc,...? (mai mult)
O lista cu cele mai bune melodii Kpop+bias-ul vostru (al meu e Chanyeol XD) Fundaaa la cele care imi plac ❤
Va rog din inima sa imi spună cineva unde pot găsi.Sau daca are salvata piesa Relatările unui Schizofrenic de la coate goale. (nu rest in piss)
A mai emis cineva la post de radio online? As avea nevoie de dj
Am si eu o problema, , , prietenii" mei ma urasc pentru ca inca ascult muzica de la XXXTentacion, , pentru ca este un artist expirat " eu unul ma regasesc in piesele lui x, chiar nu stiu ce...? (mai mult)
Cantece frantuzesti va rog dar ceva mai modern stil pop
Era o melodie de era un negru si avea corp de bebelus si canta. Atat tin minte :)) Nu mai stiu care e. Parca si inscria la cos la baschet in videoclip.
Salut, am nevoie de putin ajutor in crearea unei piese rap. E vorba despre, , oamenii strazii" (cocalari, smecheri). Am o perioada incarcata si nu am timp de nimic si as aprecia daca m- ati ajuta Asta...? (mai mult)
As dori sa aflu mai multe detalii despre piesa Adio a Cleopatrei Stratan.
Cât primesc vedetele pentru o apariție live la radio?
Melodia de început de la 3Chestii: https://youtu.be/K-ifOR2LtXY Dau funda, Urgent!
Am auzit în treacăt un cântec românesc la radio și nu am reușit să îl găsesc cu Google și Shazam. Este ceva gen rock de prin anii 80’- 90’. La refren suna ceva gen: Unde...? (mai mult)
Https://youtu.be/wLgzXgLt0v4 Stie cineva melodie de la inceput?(a zis ca urmeaza sa o posteze dar gami a postat azi melodia si nu are legatura cu inceputu.)
Pe contul de ig a lui doc, @doctata la story are o melodie cu versul "zbor cum vreau, am sange verde cred ca sunt extraterestru" voce feminina*
Vreau si eu un playlist cu melodii de masina (muzica cu bass) dar sa fie melodii sub 5 minute.DAU FUNDA.:))))
Stie cineva cum se numeste melodia aia al carei refren suna cam asa: Te cautam pe tine, am gasit pe noi/ Beau ceaiul pe care il beam in doi... (Versurile ar putea sa nu sune chiar asa, am auzit melodia...? (mai mult)
Vreau si eu un playlist cu muzica de masina (bass, dubstep) dar sa fie melodii care sa nu depaseasca 5 minute, dau FUNDA. :)))
As dori un sfat in legatura cu o pereche de casti pentru telefon pana in 300- 400 lei.As dori sa fie over- ear, dar sa aiba un aspect placut(sa le pot purta pe strada, la scoala, etc.).Am urechile...? (mai mult)
de ceva timp ma.tot gandesc sa mi construiesc un Sound de la 0. Unde in jur de 20000w, insa experienta mea in contruirea lor este 0. Desi pe parte electrica nu ar fi o problema, dar pe ...? (mai mult)
Salutare TPU, Deci am tot auzit o melodie pe Dance fm si nu o gasesc neam! Este un mix sau remix foarte misto si incepe gen "Pai pai silu, pai pai silu" iar apoi incepe mixul si iar apoi canta ceva iar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
vikirikimiki08 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?