Stie cineva cum se numeste maneaua aia veche cu versurile "am barbatul de belea din 3 zile doua bea"?
Niste melodii faine? nu conteaza anul, sa fie chiar bune
Ce parere aveti despre melodia lui oscar-toxic (de pe albumul inapoi la viata)
Buna ziua as dori versurile la anul nou și anul vechi.
Salut TPU! caut o piesa mai veche, cam din 2013- 2015 e piesa. nu stiu cat de populara e dar ce tin minte e ca, canta o fata pictata pe față și cu un baiat. e pe tematica africana si canta din cate...? (mai mult)
Aș vrea să știu dacă se poate studia trompeta la liceul pedagogic ioan popescu din barlad
Salut, caut o piesa de ceva timp. destul de veche era cu o fată pictata pe față si cu un baiat… era pe tematica africana si canta de africa si de dreaming, cantareata e romanca din cate stiu si...? (mai mult)
Salutare, oameni buni! Stie careva ce fisiere citeste combina asta muzicală veche de 25 de ani Philips FW C155/34? O citi si fisiere mp3 trase pe CD?
Pot primii bilet gratis la beach please daca sunt nevazator
Ce benefici am ca persoana cu dizabilitati am la festivalul beach please
Am gasit aceasta melodie: https://youtu.be/AJtavTOGqmM As vrea sa stiu cum pot face si eu o melodie in acest gen muzical?
Ce înseamnă sa ma adaptez sa cânt într-un anumit bpm de ex 120bpm?
N-are rost să îi mai zic că-i frumoasă, că o știe deja I-am zis: „Fato, am terminat-o cu fosta" Se uita în ochii mei și simțeam cum mă vrăjea La ce se refera versurile?
Buna seara. Tot aud cantecul asta, si nu pot sa ii aflu numele. E peste tot, la magazin in boxe, pe Youtube si la tv, si nu pot sa aflu ce nume are cantecu, ma puteti ajuta va rog?...? (mai mult)
Buna. Aveti melodia: Hotline-danseaza?
Salutare TPU! Deci cine mă ajută să găsesc melodia asta este zeu, țin minte că este o melodie foarte veche, iar în video este o femeie cu o geantă/poșetă, este furtună, sau se apropie furtuna,...? (mai mult)
De ce este riscant sa canti muzica rock?
Am auzit o piesa, cred ca era spaniola, la inceputul lui decembrie, pe europa fm si de atunci ma tot macina, ascult zilnic cateva ore radio dar in zadar. O voce masculina si era foarte agitata (energica)...? (mai mult)
Știți vreun album cu muzica country veche?
"Ce a vrut sa zica autorul?" autorii in acest caz Rammstein - Deutschland (Official Video) pe yt also pareri
Am nevoie de o aplicație pentru ison bass ceva genul din video https://vm.tiktok.com/ZGe8XVub7/ dau funda
Poti colinda cu un instrument?, eu am unul in valiza si imi este frica sa il scot cand ma duc la colindat ca sa nu mi-l fure cineva
Salut, am nevoie de ajutor. Imi puteti spune ce program pot folosi pentru a imi face vocea mai subtire ca si al lui Cristi Dules? Ca am vazut ca el are vocea mai groasa, iar in unele melodii vocea este...? (mai mult)
Știe cineva melodia ORIGINALA sau în engleza care sa sune ca noël que du bonheur?
Cati ani trebuie sa ai pentru a merge in club?
Salut, imi poate recomanda cineva un setup intreg (boxe+statie) bune pentru evenimente gen nunti, botez etc...
Era acum multi ani o piesa de la Babi Minune si Narcisa - iubirea mea, dragostea mea ( cheama- ma si voi veni ) are cumva vreun link la piesa asta? ca pare cam greu de gasit..pe Youtube nu mai exista...? (mai mult)
Salut! Parere *boxe* Logitech 2.1 Z623? Stiu ca le-a trecut vremea, dar totusi vreau niste pareri sincere.
Bună! Ma poate ajuta cineva cu un răspuns, vă rog?! Cum se numește genul de muzică folosit la emisiuni atunci când se așteaptă alegerea unui câștigător, de ex? Am cautat melodii de suspans...? (mai mult)
Cum de muzica din anii 70, 80 și 90 era atât de frumoasă iar muzica din prezent e prea comerciala?
Era prin 2011 o manea, nu imi amintesc decat urmatoarele versuri si nu reusesc sa o gasesc nicicum. O caut de ceva ani. Daca aveti idee cum se cheama melodia, cine o canta. Suna ceva de genul "vorbeste...? (mai mult)
Buna, ma poate ajuta cineva? Am o boxa bose si cred ca a luat puțină apa, nu se mai aprinde, as vrea sa o deschid, dar nu știu cum
Salutare, Până la urma care a faza cu Leapșa2 că tot aud cuvântul ăsta cred că e un trend ceva că am văzut multi artiști cum fac și toți în paranteza cu Leapsa2, am văzut mai mulți, și...? (mai mult)
Cum a ajuns muzica latino ( în special cea spaniola) atăt de populara? De când a crescut popularitatea
Caut o melodie (manea), posibil 2002, o aveam pe o caseta inregistrata in studio... Tot ce imi aduc aminte e refrenul: "Un minut si o secunda Doar atat a trebuit Ca toata lumea sa rada C- am fost...? (mai mult)
Într-un grup vocal format din 7 persoane, câte soprane și altiste pot fi? Dar câți tenori și bași?
Vreau sa fac si eu muzica ca acest artist numit Darius Dominte aici pe canal lui de Youtube auziti: https://m.youtube.com/@DariusDominte Se poate? Si cum?
Stie cineva daca Darius Dominte are canal de Youtube? Funda!
Ați auzit de vorba: "Nu știu bă dar îl prind eu"? Am auzit ca este dintr-o melodie sau ceva…As vrea sa stiu daca mai are o continuare sau ceva inainte sau de unde vine! Va rog!
Ați auzit cumva de vorba: Nu știu bă dar îl prind eu… E dintr o melodie sau ceva? Dacă mai are o continuare sau mai are ceva la început. Vă rog!
Am un sistem audio vortex 5.1 puțin mai vechi, dar problema e ca nu am telecomanda de la el si nu am cum sa reglez nivelul de bass si a înaltelor, aveți idee cum as putea rezolva aceasta problema?...? (mai mult)
Salut, puteti sa imi faci versuri pentru un distrack pe acest beat va rog? https://youtu.be/mPey5dl4Ek4?si=iLoXbmUlflcdSr9z Este vorba de unu Andrei mic si si agresiv ma tot ameninta cu bataia. Si are...? (mai mult)
Cum se numește melodia de pe fundal? https://www.tiktok.com/@beast.auto/video/7309790898798251296?_r=1&_t=8i1TwvtFrQf
Care boxa este mai buna dintre acestea 2:jbl extreme 3 sau jbl boombox 3?
Am nevoie de ajutor oameni buni! Tot caut o melodie care a apărut pe un stream pe twich și nu o găsesc. Am încercat toate metodele dar fără nicio șansă nu am găsit piesa. La începutul piesei ...? (mai mult)
Bună! Mi- am adus aminte de un videoclip vechi, dar nu mai știu piesa cum se numea. Videoclipul era ceva cu un bal mascat, muzica era in engleza și nu era cea de la One Republic, cred ca era perioada...? (mai mult)
Buna, am și eu o intrebare daca mă poate ajuta cineva. De curând am auzit piesa lui Massari Real Love și seamănă cu o melodie in romana cel puțin negativul și nu îmi pot da seama. Dacă știți...? (mai mult)
Salut, mi- am luat de curand o pedala cu efecte pentru chitara (digital reverb dr600) si nu stiu ce acumulator ii trebuie, stiu doar ca unul de 9V, dar am cautat si nu ma pricep, poate cumpar ceva ...? (mai mult)
Cine mă poate ajuta cu denumirea melodiei de fundal de la reclama delgaz gris...cea cu coșurile de fum? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
10Bubico întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tres metros sobre el cielo
Ai fost partas la povestea de dragoste incredibila a lui H si Babi? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!