Ce parere aveti de muzica trap?
Am ascultat acum o melodie trista si ma intreb cum pot oamenii astia artisti sa scrie asa ceva si sa cante fara emotie in glas? Sunt masochisti, le place sa sufere? Eu nici nu pot sa ascult pana la capat...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu un program de mixat vocea si sa aiba ceva melodii si programul? Cine ma ajuta primeste funda
Știți ceva formații similare Mezzoforte? Mulțumesc anticipat
Daca iau un adaptor de la micro usb la usb trece sunetul? Ca vreau sa-l folosesc pentru o boxa portabila sa-i pun stick.
Ce inseamna Wizard in industria muzicala?
Salutari TPU. Cum se face returnela la saxofon? Adica ce principiu folositi? Este o smecherie anume? De exemplu la piesa canta cucu bata-l vina
Care sunt toate persoanele carora le-a dat diss Eminem pe albumul nou?
Stiti alte aplicatii gratuite pentru iOS de muzica, in afara de IPlay?
Ce parere aveti de albumul pe care l-a scos Eminem?
Vreau o gama de melodii pe care le preferați, indiferent de gen
Am nevoie de nume pentru o trupa de muzica si cover-uri! Suntem 4 ( 3 fete si un baiat). Vreau nume in engleza. Multumesc.
Aveti idee cum se numeste melodia cu cai in care in fiecare strofa este vorba de alt numar de cai(melodie putin trista)?
Buna, niste melodii bune nu conteaza in ce limba sunt. Va rog fara manele. Dau funda mersi.
Salut, as vrea sa stiu daca merge sa conectez un tub de subwoofer de masina la un sistem home cinema Panasonic 5.1 model - SA-HT 990. Astept rasp.
Cum aș putea face o melodie, dacă stiti și vreti sa ma ajutati scrieti-mi aici va rog, am nevoie. Pup
Salut, imi puteti recomanda niste casti in genul celor de calculator, pentru a le utiliza la telefon? Ma intereseaza sa se auda bine, la volum mare, si sa ne incadreze in 200- 250 ron. Ce firma imi...? (mai mult)
Era o melodie prin 2010-2012 în videoclipul căreia era o femeie cu corpul mai lucrat. As vrea sa găsesc asta. Ceva idei? Mulțumesc!
Hei, am vazut acum cateva zile o piesa in araba cred in care o fata era batjocorita de niste fete iar intr- o zi au vrut sa- i sparga chitara dar un baiat a aparat- o, cantareata se numeste Adela nu...? (mai mult)
Stiti cumva unde as putea asculta melodia Trigger de Ruelle gratis?
Am si eu nevoie de o melodie, este vorba de o melodie mai caterinca asa.Am auzit mai demult o melodie care pe la jumatate avea niste sunete de filme x x x.Stie cineva cum se numeste melodia.Multumesc...? (mai mult)
Cum se numeste melodia aia romaneasca cantata de o fata? Versurile sunt ceva de genul: "Dar daca cu mine erai...cum te astepti, Si daca viata era" sau "Si daca bine iti promit"
Am o intrebare. Exista printre voi cineva care este ocupat cu muzica (studio) si doreste sa colaboreze intr-un proiect pe care noi il vom face de la 0? Detalii in privat!
Stie cineva aproximativ ce tarif cere Ovidiu Rusu pentru a canta toata seara la nunta?
Salutare, poate sa imi explice cineva cum suna respectivele key (note sau cum se spune) gen G, F, A, B, etc. Fac instrumental e si vreau sa stiu cum suna astea, gen una mai creepy, cealalta daca...? (mai mult)
Salut, mai stie cineva melodii din 2010-2011-2012 ce se difuzau la radio, spre exemplu ( Akcent - My passion).
Stie cineva cum te inveti sa canti la orga acasa? Care sunt pasii? Ce trebuie stiut la inceput?
caut o melodie populara care suna cam asa : Hai mandruto dupa mine ooo ooo Hai mandruto dupa mine... E cantata de Vasile Coca daca stiti de ce melodie va zic sa mi- o spuneti stiu...? (mai mult)
Cum pot face o melodie ca Good Vipes sau Focuri pe telefon? Adica care e cel mai bun autotune? Care e cea mai buna plicatue de editat? Filmez cu telefonul am camera 1080:60p si pot face ...? (mai mult)
Știți niște melodii de genul cărora pe care le asculți noaptea, când toată lumea doarme dar tu stai privind nostalgic și trist pe geam? Sau ceva în genul următoarelor trei melodii, oricum: ...? (mai mult)
Credeti ca Andra (cantareata) e mandria tarii noastre?
Salut.Fac si eu muzica de putin timp si nu stiu cat de bine sau cat de rau este, dar imi place mult ce fac.As vrea daca stiti sa imi spuneti un studio de inregistrari care face angajari sau care m- ar...? (mai mult)
Este o melodie im romana cantata de o fata /femeie care incepe la referen ceva de genul "chiar daca /chiar de...ai fi tu" la sfarsitul refrenului zice o na na na...e ritmata piesa..nu stiu daca e o piesa...? (mai mult)
Imi ziceti si mie cum se numeste o melodie in care canta un roman trap si pe la sfarsit e doar "its going to be alright"? Multumesc.
O mică părere pentru chitara asta? Sunt începător, mai pe scurt nu știu mai nimic despre instrument, doar din tutorialele vagi de pe YouTube: http://www.fly- music.ro/chitara- chitari- chitare- ...? (mai mult)
Am o chitară pe care am achiziționat- o de pe internet și nu știu exact ce site era, dar nu cred că contează. Ideea e că are corzile destul de depărtate de tastieră. Nu mă pricep, dar...? (mai mult)
BUNA! Imi puteti spune câteva cântece ( de la artiști straini) pe care le-as putea canta?
Vă rog îmi puteți spune niște melodii (manele sau populară) pentru un videoclip de zi de naștere
Am nevoie de numele unui song stiu doar cateva versuri (nu-i deloc uşor,mi se facr dor, simt nevoia sa zbor )Dau funda, cine spune primul numele.
Salut tpu.As vrea sa ma apuc de facut beat- uri, dar nu stiu ce program sa folosesc.As dori sa imi spuneti cu ce program face beat- uri acest youtuber: InMinteaLuiAndrew. Stiu ca sunt incepator, dar ...? (mai mult)
Hei, am nevoie de ajutor. Acum cateva zile am vazut pe Youtube o piesa in alta limba, era despre o fata care era batjocorita de alte fete iar intr- o zi au vrut sa- i sparga chitara dar un baiat a aprat-...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru. Stie cineva un studio in Iasi in care as putea inregistra o melodie si cat costa?
Cum se numeste muzica aia in spaniola numita Ardeall, mi-a aratat o un prieten?
Care e melodia voastra preferata? Ce sentimente va transmite?
Salut, am auzit o melodie la o terasa de cateva ori si nu stiu cum se numeste. Este in engleza, rap, dar refrenul este cantat de o voce de copil sau mai multi si ce am retinut este "time for us" sau...? (mai mult)
Salutari. Stie careva sa-mi explice cum se face glissando pe saxofon? Am vazut la un tip dar paca facea ca si o "pasare" saxofonul.
Salut.Mi-am comandat de pe eMag o boxa Sony extrabass portabila, am vazut ca are audio in cu jack 3.5mm,vreau sa stiu daca se vor auzi mai bine melodiile flac, wav, aiff mai bine decat prin bluetooth.
As dori sa imi recomandati niste melodii gen: Better now by Post Malone, skinnyfromthe9 space, lil skies lust, ybn boune out with that si killa fonic pietrificat, cum vrea ea, dau funda...? (mai mult)
Buna tpu.As dori si eu muzica in limba spaniola.Dar sa fie melodii mai recente.
Salut. Era o melodie de acum 7- 8 ani cred, era cu un negru gras(nu sunt rasist sau altceva dar asa stiam) ce cântă si în video arată cum s- a indragostit de o fată, ea nu l- a placut si la finalul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!