Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Salut. Era o melodie de acum 7- 8 ani cred, era cu un negru gras(nu sunt rasist sau altceva dar asa stiam) ce cântă si în video arată cum s- a indragostit de o fată, ea nu l- a placut si la finalul...? (mai mult)
Bună...Vreau și eu niște melodii mai puțin știute de oameni pentru un lyric prank. Va rog!
caut o melodie mai veche care pare a fi jamaicana/braziliana, din perioada 2010- 2013 cam pe acolo care era parca cantata de o fata si stiu ca incepea cu un xilofon, iar inainte de drop repeta...? (mai mult)
Stie cumva cineva cum se numeste melodia de la finalul acestui video? https://www.youtube.com/watch?v=PBdIcL75_48
Buna, stiti cumva daca Demi Lovato va avea concert in Romania?
A inceput Cerbul de Aur 2018 care va uitati? in fine cine ati vrea sa castige!
Stie cineva melodii gen Kevin Michael- At last? Dau funda, mersi anticipat :)
Ce artiste asemanatoare cu Sevdaliza, Jessie Ware, Aurora stiti si recomandati?
Incerc sa editez o melodie si sa ii scot vocalele, sa mai ramana numai instrumentalul, lucrez cu Adobe Audition CC 2018, si am pus voice remove.ul de la efecte, totul merge bine pana canta...? (mai mult)
In primul rand sunt foarte pasionat de muzica. Cant in fiecare zi. Nu exista ora in care sa nu ma gandesc la o piesa. Problema mea este ca vreau sa fac o cariera din asta. Adica vreau sa devin...? (mai mult)
De ce nu imi funcționează o boxa la orgă? Am korg pa50.
As vrea si eu sa compun versuri pentru o melodie. Aveti vreun sfat pentru mine? Dau funda celui care ma ajuta cel mai mult
Cum se numeste trupa a carei coperta de album/piesa este cu un copil ce sta dupa coltul unei case iar in fata usii sunt doua persoane care poarta masca? multumesc anticipat! :D
Buna, as dori sa imi înscriu fica la Sabin Drăgoi, ce condiții trebuie să urmez? multumesc! Fetița trece in clasa v.
Salut am un scarlet CM25, dar nu stiu ce sa fac ca sa ma aud mai bine. Apropo sa duc captarea sunetului mai mult de 50% pentru ca de obicei eu cam pe acolo las.
Salutari. Am o problema. Cant de ceva timp la saxofon si am observat ca de obicei solistul ii spune cantaretului sa cante piesa in la minor. El ce trebuie sa cante sau cum sa cante piesa?
Bună, de câteva zile tot caut o piesă dar nu știu versuri sau cine o canta, decât că în videoclip era o fată blonda și doi băieți ce aveau un șarpe, stăteau pe o canapea roșie. Piesa e...? (mai mult)
Am descarcat un fisier mp3 si are 0b adica nici un mb. Ce s-a intamplat si ce pot face
Buna sunt incepator si vreau sa incep sa cant Am voce ok cand cant normal dar cand urc la vocea din cap se aude scartait si nu pot face sa se auda mai tare decat incet si se aude naspa Vocea din piept...? (mai mult)
Salut, imi puteti recomanda o pereche de casti buna, nu prea scumpa, care sa aiba si niste bass? Vreau niste casti in-ear.
As vrea sa traduc si eu o melodie vehe din 90 92 turceasca cum as putea cu ce program? multumesc ant:
Melodiile de pe fundal de aici: 1.https://www.youtube.com/watch?v=EPr7pmITHjg 2.https://www.youtube.com/watch?v=KXd3xjVzcFQ&t=90s FUNDA!
Ceva remix-uri chill imi puteti spune?
Ce trupe sau rapperi romani stiti si transmit mesaj in piese? in afara de Vd,Deliric,Doc, Parazitii, Bazooka si cei de la okapi
Salut.Am scos si eu acum cateva zile prima mea piesa rap.As dori si eu niste feedback, dislikeuri likeuri comentarii, sfaturi totul e bine primit. Apropo legat de inregistrat spuneti mi si mie ce trebuie...? (mai mult)
Despre cine canta in melodia asta? Cine sunt nebunii din melodie? https://www.youtube.com/watch?v=Fj8MkQC8jI8
Salut TPU Cum se numeste muzica lui Antonio Pican de la donatii? muzica aceea tiganeasca :)) Va rog frumos :D Dau funda
Ce microfon pe usb pana in 5milioane e bun? Ma refer pentru inregistrat vocea.
Eu cred ca Late Registration e cel mai tare album de la Kanye. Voi ce părere aveți?
Era o melodie cu un negru cu dreduri care facuse accident cu masina habar nu am de ea dar vr sa o ascult neaparat
Army? stream stream stream https://www.youtube.com/watch?v=pBuZEGYXA6E 30 milioane vizionări în 10 ore, 633 mii comentarii( care sunt înghețate acum, XDD) și *33 trending Ro stream ...? (mai mult)
Salutare, vreau sa incep sa cant la chitara electrica. Stiu la chitara acustica acordurile de baza, insa as vrea sa cant la chitara electrica. As vrea sa achizitionez una pana in 950 lei, iar eu m- ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste sau cine canta maneaua aia veche "Hai, iubito, sa iti dau/Ciocolata/... /Toata noaptea". Atat mi-amintesc. (Nu radeti.)
Ce remix uri stiti pentru a adormi mai repede?
Caut un video in rusa : Era ceva de genul.El lucra in service auto Se plimba pe strada cu masina Agata o tipa....si cand se duce tipa la service .de fapt era masina ei Si el nu era cu bani..si ...? (mai mult)
Am si eu o problema cu un sistem 2.1 TRUST VIGOR. Acum cateva zile mi- a cedat subwoofer- ul in timp ce ascultam o melodie la volum tare (nu maxim, si nu bass boosted). Nu imi mai merge doar...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=DuNxiawbQS4 ce parere aveti despre albumul asta?
Cine stie cum se numeste melodia stiu doar versurile:/Domnisoara domnisoara ce tare esti astaseara, esti cea mai tare bruneta, cea mai chic din discoteca, de cand m.a facut mama n.am vazut asa ceva! Cine...? (mai mult)
Salut.Daca eu am folosit beatul cuiva pentru melodia mea, in descrierea piesei scriu Instrmental:Numele persoanei.Dar daca eu am editat beatul gen am mai taiat din el si asa pun gen Editare instrumental...? (mai mult)
Ce melodii faine ati ascultat in ultima perioada?
Caut o piesa de gen HipHop Ro. Ajutati- ma va rog Stiu doar cateva versuri- Pe unde am trecut şi eu, pe unde am trecut şi eu. Aş vrea să fie totul drept drept. Aş vrea să nu conteze culoarea...? (mai mult)
Stiti o aplicatie pentru Android care descarca muzica de pe Youtube si salveaza si imaginea initiala a videoclipului? Multumesc anticipat!
Caut și eu o melodie...mai exact o manea.Stiu puțin din ea: vai vai îmi place fata asta mai, mai să îmi las nevasta sa fugim pana-n Ibiza...
Cum se numește melodia? Nu o găsește shazam. :( https://youtu.be/jks9VnMYdVU
As vrea sa ma apuc de remixat melodii. Imi puteti spune niste programe gratis si usor de folosit pentru incepatori?
Ceva trupe de metalcore asemanatoare cu Goodbye to Gravity? Dau funda
Salut. Am o pianina electroncia daca as putea zice asa. Yamaha Dgx 660. Si ma intrebam daca este o posibilitate sa fac un "custom voice" sau "custom key". Adica sa inregistrez un sunet eventual pe...? (mai mult)
Vreau să îmi achiziționez o chitară acustică (western). Este prima mea chitară. Ideea este că, am auzit că modelele de culoare "sunburst" emit un sunet puțin mai neclar decât cele de culoare...? (mai mult)
Vine careva la Bucovina Rock Castel?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Nu s- ar ntmpla nimic, doar c? trebuie s? fii sincer cu tine ?i s? te ntrebi dac? tu chiar l vei da n sesiunile viitoare. Adic? ar trebui chiar s? nve?i pe bune ?i s?- l iei. Dar eu zic s? ncerci...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?