Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Nu gasesc o melodie cu un vers "mi-ai pus foc la inima [.] m-am indragostit de tine" stiu ca o canta parca Nicolae Guta prin 2005-2006 dar nu o gasesc. Help me.
Era o muzica de a lui Lorenna si ...Alex de la Orastie. tot ce stiu e ca numara in tiganeste si nu o mai gasesc.
Astăzi, o sa va întreb ceva legat de rap. De la 7 ani sunt pasionata de rap. Idola mea este Bhad Bhabie. Aș vrea și eu sa lansez o piesa, sa fiu ca ea. Sa cant rap la un nivel înalt. Am...? (mai mult)
Niște versuri din piese rap pentru status PLS.
Cautare album conceptual gen Vama Veche - Am sa ma intorc barbat Cineva poate sa- mi dea niste recomandari de albumuri romanesti conceptuale? Cu o poveste de la inceput la capat? Avem ceva asemanator...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva care se pricepe, vreau sa fac 8D audio in audacity dar nu stiu cum, am file wav si flac si vreau sa fac ceva mai calitativ decat de pe Youtube
cine stie cum se numeste melodia de pe fundal de aici https://www.youtube.com/watch?v=GPVYxv2JhTk? FUNDAAA
Salut, cine ma ajuta si pe mine cu piesa asta? https://www.facebook.com/divertismentpenet/videos/266744147257151/?hc_ref=ARTXzaseUdtnQEuPoZ7ub6AxpFM9v3Y7L- g5bz6yH7kqOgxWV_BxzUuaeqOiZbFocdE care nu o ...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva, este un instrumental genul celei de mai jos https://youtu.be/_mbX-DwEe8s
Https://instaud.io/2xFt Pareri despre piesa mea rock depresiva?:/ Preetty please
M- am plictisit de playlist- ul meu, imi puteti spune niste melodii care merita ascultate dar care sa nu fie atat de cunoscute? Gen, sa nu le stie toata lumea, ca atunci sunt sanse destul de mari sa...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia 00:00 - 00:12? https://www.youtube.com/watch?v=QsGbcLYZwE0&t=20s
Aplicații de ascultat muzică când ești offline?
Imi dati si mie niste melodii faine, gen Un trandafir creste la firida mea.Va roggggggggg
Cine imi spune si mie niste DJ romani?
Hei, TPU. Am mare nevoie de ajutor. Saptamana viitoare are loc un botez si respectivul tata m- a rugat sa il ajut cu muzica. Imi puteti recomanda cateva playlist- uri cu muzica populara si manele? Eu ...? (mai mult)
Cum sunt seturile de chitara electrica de la Rocktile, merita sa fie cumparate? Sunt incepator!
Cine îmi recomandă niște melodii trap, remix, rap ( de preferat in limba engleza, franceza) și un program bun de descărcat muzica ( înafara de convert MP3 Yt- are viruși)? Mulțumesc,...? (mai mult)
Doresc să realizez un video clip cu frumuseţea satului meu natal din Ardeal, Hideaga MM, a cărui coloană sonoră să fie [Sat frumos şi liniştit[ interpretată de Marius Ciprian Pop şi Mihai Maris....? (mai mult)
Am un negativ, dar fiind inregistrat se aude putin cu ecou. Stiti vreun program de editat in care sa il pot face putin mai clar?
Vreau sa- mi iau o chitara acustica sa cant muzica usoara, dar nu prea stiu cum sa aleg una buna. Ma puteti ajuta cu niste sugestii? De preferabil ceva intre 250- 350 lei. As vreau ceva sa- si...? (mai mult)
Hei! Caut o melodie si nu pot sa dau de ea... nu stiu cum se numeste dar e cantata de o fata, melodia e in romana dar refrenul e in engleza si cred ca e o melodie recenta ( 2018 ). :( Ma puteti ajuta ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Iggy Azalea, Nicki Minaj și Cardi B? De care vă place cel mai mult?
Ce melodii pot asculte la o petrecere în pijamale? Sa fie 2017-2018 va rog! Dau fundita
Era o melodie in engleza cantata de doi baieti. In videoclip era vorba de o fata care i- a rapit si ii tine legati intr- un subsol, iar ea le face striptis. Ceva de genu. Stie cineva melodia?...? (mai mult)
Vreau şi eu nişte trap bun vă rog! Doar câteva piese!
Imi spune cineva niste propozitii de apreciere pentru un artist muzical? Orice idee va pica in minte sa mi-o spuneti....va rog...;)
Cum se numeste melodia cum ai face daca ai afla ca fiita face filme xxx?
Salut tuturor. Caut o piesa de gen HipHop Ro. Stiu doar cateva versuri- Pe unde am trecut şi eu, pe unde am trecut şi eu. Aş vrea să fie totul drept drept. Aş vrea să nu conteze...? (mai mult)
Este o melodie, nu stiu daca e scoasa recent, dar o caut de cateva zile, nu am retinut exact versurile dar zicea ceva " camerai" si nu mai stiu ce, stie cineva?
Avem fani Gorillaz pe aici?
Https://youtu.be/GDPJoTYfdf0 Salut. Vreți să dați o părere la freestyle ul asta? Și un subscribe pentru mai mult content bun. Funda la oricare.
Acum mult timp am descărcat o melodie de pe un site doar că nu era melodia pe care eu o voiam. Melodia descărcata se numește Have it all și îmi place foarte mult chiar dacă am descărcat- o crezând...? (mai mult)
Vreau sa postez pe pagina mea de Facebook videoclipuri de pe Youtube de exemplu muzica. Daca postez o sa imi stearga pagina de Facebook?
Salutare TPU, Stiti cum se numeste cantecul : "... / Sa ne traiesti / Sa ne traiesti / Cu dragoste noi te inconjuram / Fi fericit si an senin / Din inima noi iti cantam la multi ani!" ? As vrea...? (mai mult)
Hei! Mi- am luat recent un amplificator laney p35 si nu stiu cum sa il folosesc. Nu suna asa cum ma asteptam. De exemplu, incerc sa fac solo- ul de la "Enter the East"(melodia aceea din metin 2) dar parca...? (mai mult)
Imi recomanda cineva niste melodii de vals pentru dansul tata-fiica la majorat? !•DAU FUNDA•!
am si eu cateva intrebari despre cunoscutul festival Untold. 1- Cum ajungi in primele randuri? Iti trebuie bilet VIP sau sa fii printre primii? 2- Ai voie cu lasere din alea puternice? ...? (mai mult)
Salut,de unde pot lua un instrumental cu muzica de ascultare exemplu instrumentalul de la aceasta melodie sa spunem : https://www.youtube.com/watch?v=ktE9pEIAxrY dar fara sa cante cineva!
Https://www.youtube.com/watch?v=tlhWoICkp6Q Aveti idee cum se numeste melodia originala? Cred ca este cantata de Pindu. Am cautat-o insa nu am gasit-o pe cea originala, doar cea de sus. Multumesc!
Ce muzica preferați?
Am o melodie cu bass blocata in cap de pe YouTube, in poza si întregul videoclip era o imagine cu un cap mare de șopârla cu colți verde- albastrui, melodia este veche cam de 3- 5 ani și ...? (mai mult)
Buna, caut o melodie foarte veche, nu stiu numele dar cunosc cateva versuri! Ma poate ajuta cineva? "Scuip vers energetic/genetic get- beget getic/teoretic etic/cuget din genere/generos eretic/geniu ...? (mai mult)
Vinde cineva versuri cu negativ? Va rog sa ma contactați pe lemnaruedy@yahoo.com
Cea mai joasa nota pe care o pot atinge este F3, cea mai inalta A4 (cu voce de piept), iar cea mai inalta cu voce de cap este D5. Sunt alto, soprana sau mezzosoprana?
Unde as putea găsi CD-uri cu Carmen Șerban în București?
Ce melodie i-ați putea recomanda unui băiat de 14 ani care are vocea în schimbare pentru balul bobocilor? Mulțumesc
Stie cineva melodia asta sau cine o canta? O aud uneori in mall,o voce feminina, din pacate am retinut doar cuvintele :"piecesss piecessss" din refren, nu e piesa rock
Fructul oprit episodul 20 melodia de la 1ora si 50 min cum se numeste?
Buna! Puteti sa imi spuneti niste versuri ca sa fac un cantec? Multumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!