Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, unde anume as putea gasi varianta din clip la melodia - spune-mi tot ce vrei - https://www.youtube.com/watch?v=OcRP8Tw9CZI
Era o melodie mai trista in jur de 2013- 2016. In aceea melodie era o femeie ce canta pe o piatra(bolovan urias) si era intuneric, apoi venea lumina sprea ea. Ea statea intinsa pe aceea piatra Cum...? (mai mult)
Tot caut o melodie de ceva timp una de acum 5- 8 ani de o tot dadea pe kiss.Tot ce imi mai aduc aminte din video este ca un barbat si o femeie stau intr- o masina rosie care merge prin desert, alte fete...? (mai mult)
Cu ce program pot pune niste versuri deja scrise pe un beat si cat de greu este?
Cine e dansatoarea (care-si pune mana la gura) de la 0:42 din videoclipul lui Matteo, "Panama", daca stie cineva.
Hi! Era o melodie mai trista in jur de 2013- 2016. In acea melodie era o femeie ce canta pe o piatra(bolovan urias) si era intuneric, apoi venea lumina sprea ea. Ea statea intinsa pe aceea piatra. Cum...? (mai mult)
Era o muzica faina dar veche cand o puneai de pe Youtube avea imaginea cu o stea galbena. Cine imi zice cum se numeste? Daca e aia care mi-o ziceti voi, dau funda.
Hei! Am nevoie de ajutor urgent...nu gasesc un negativ bun pentru melodia Adrianei Ochisanu: La hanu lu' nea Vasile! Va rog sa-mi dati idei unde as putea cauta....plz dau funda.
Era o melodie motivationala si nu mai stiu cum se numeste. Am ascultat- o mai de mult... si in fundalul videoclipului erau scene din filmul Rush, cu Formula 1. Este o melodie cunoscuta care a...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti niste versuri si o muzica fara voce ca sa pun pe fundalul cantecului? Multumesc!
Ce înseamnă să falsezi atunci când canti?(nu vreau sa răspunsuri gen'sa cânți fals)la ce se referă exact
Știți ceva melodii Progressive House, Euphoric Hardstyle, melodic Electro House?
Scuze pentru ca este o cerinta/dorinta prea mare din partea mea(si poate si imposibibila), insa nu reusesc sa gasesc solutia. Este o piesa care din cate tin minte suna cam asa: "I am (sau I'm) ...? (mai mult)
Nu stiu cum se numeste melodia cu versurile: "Me gusta ioooo Me gusta ieeee"
Caut o piesa in spaniola, am auzit-o la radio dar nu pot sa o gasesc. La refren este un vers apoi zice aiii apoi iar un vers si iar aiiiii...
Cum se numeste muzica pe care o foloseste xSlayder in acest episod? https://www.youtube.com/watch?v=ArcTNjXSp_4
Stie cineva melodia aia faina care tine aprox 7 minute, dar doar dupa 40 de secunde de la inceput, incepea sa cante cu voce?
Salut tuturor. Caut o piesa de gen HipHop Ro. Stiu doar cateva versuri- Pe unde am trecut şi eu, pe unde am trecut şi eu. Aş vrea să fie totul drept drept. Aş vrea să nu conteze culoarea...? (mai mult)
BUNA! Puteti sa imi spuneti niste versuri pentru disstrack cu youtuberii : Selly Exploit (pentru ca posteaza prea rar) Aandra Gogan(pentru ca a facut piesa ..stricati o generatie.) Vlad Munteanu ...? (mai mult)
Hai noroc ma oameni buni, minim 3 max 5 melodii care va plac mult, nu conteaza genu ca doar n- o sa stau sa enumar ca nu- mi place rock, populare etc ups. Piesele cui imi plac are o nenorocita de fundita,...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește melodia în care e o fată în pădure și un băiat care cântă pe lângă ea și se întâlnesc în pădure? sau ceva de genul. Băiatul respectiv seamănă cu Shawn Mendes...? (mai mult)
Caut o melodie cu versurile: "Me gusta ieeee Me gusta ioooo"
Pentru cei care aveți măcar o vagă idee despre muzicuțe, ce să aleg dinte Hohner Blues Band si Silver Star? Puteți să-mi recomandați și altele.
Salut, asa-zisa "muzica de pastilati", cum se numeste? Ce gen muzical este?
era inainte o melodie in care dansa o tipa rusoaica parca....si titlul melodiei incepea cu russian...stiu ca era o melodie ascultata in special de baieti :)) Dau funda
Salut, știe cineva cum se cheamă melodia de la versul acesta `` Poate azi am un sacou pe mine da nu sunt de treabă ce nu știi tu despre mine e că am crescut pe stradă...
Salutare baieti si fete, am si eu o intrebare mai tampita: Imi puteti scrie cateva idei de nume de rapper in comentarii? Am scrise cateva versuri random pe telefon si vreau sa- mi incerc norocul cu ...? (mai mult)
Am fost recent la mare si am auzit o melodie care suna cam asa:,, e cea mai tare piesa, piesa de muzeu". Daca ma puteti ajuta. Suna ceva gen trap.
Se da urmatoarea melodie - https://www.youtube.com/watch?v=7zok9co_8E4 Ce melodii de genul asta mai stiti, care s- ar potrivi in masina in drum spre mare sau munte, sa iti dea un feeling...? (mai mult)
Pot găsi vreun cântăreț care sa cânte în stil din ala din anii 90-2000 numai ca, cântărețul sa fie mai nou pe aia vechi deja îi ştiu pe majoritatea.
Buna! Acum 5-6 ani ascultam o melodie cu refrenul " Oh mama africa " sau " Oh tu ma africa ", in refren se auzea si o voce de femeie! Ma puteti ajuta? Multumesc mult!
Am nevoie de negativul piesei "De-ar fi sa vii" de Mihaela Runceanu. Multumesc!
Salut.In 2011- 2012 cand dadeam pe Youtube imi aparea un site cu o muzica si mereu cand dadeam pe Youtube tot aparea acel site cu o muzica diferita.Stiu doar ca la o muzica era ceva cu dragons. Cum ...? (mai mult)
Buna, mi- am amintit de o vreme de un videoclip de la o melodie si nicicum nu o mai pot gasi. In video, era un cuplu care calatorea cu masina si el avea mustata iar la un moment dat in timp ce conducea...? (mai mult)
Unde pot găsi melodia veche a lui DMC "Povestea noastra" 2016?
Care este numele muzicii cantante in acest video? https://www.youtube.com/watch?v=iIKLfC-vwjs
De ce rapul nu e promovat la TV?
Cine credeti ca e cel mai fain invitat la UNTOLD?
Imi poate oferi cineva notele muzicale la pian ale piesei "Ard" cantata de Killa Fonic? Multumesc anticipat!
Spuneti- mi, va rog, o marca sau vreun model de orga pentru copii pana in 8 ani. Claviatura potrivita, nici prea grea, nici prea usoara; clapele putin mai inguste, potrivite pentru degetele...? (mai mult)
Salutare, Ce artist ati vrea sa vedeti in Romania?
Dati-mi melodii turcești populare.Sau artiști
Cum se numeste melodia din minutul 1:31 a acestui videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=ldxxcp_eLpk
In 2011- 2012 cand dadeam pe Youtube imi aparea un site cu o muzica si mereu cand dadeam pe Youtube tot aparea acel site cu o muzica diferita.Stiu doar ca la o muzica era ceva cu dragons. Cum se numeste...? (mai mult)
Pe ce situri (in afara de Youtube) pot sa ascult doar muzica?
Imi spun si mie cineva niste ringtone-uri faine? Ar fi fain ceva de viata, lupta, a lupta pentru ceva... Dar e ok si alt ceva ( de preferat in engleza )
Buna Seara. Mai stiti ceva, despre Rapha Tudor, din Ex La La Band?:* dau add pe Facebook.:*
Salut.Am de inregistrat o piesa si as avea nevoie de un microfon destul de bun.Eu ma gandeam la blue yeti dar nu stiu ce model sa imi iau. Bugetu e cam de 300-500 de lei.
Îmi poate recomanda și mie cineva câțiva cântăreți mai buni și care sa se potrivească gusturilor mele:îmi place muzica la chitara/pian, cea liniștită calma profundă, versuri profunde.(daca...? (mai mult)
Https://youtu.be/4e23kKdaysk Îmi puteți spune melodia de la 7:04-7:31? Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!