Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Ce sa fac ca sa am spinuri mai multe?
Hei TPU, vreau sa cumpăr o chitara electro- clasica, și am câteva întrebări legate de asta, dacă cumpăr o chitara electrică, ca sa o folosesc am nevoie și de un amplificator?(știu ca o pot...? (mai mult)
Ce înseamnă bilet VIP?
Hey, guys! Cine știe cântecelul ăla de forma "X și Y se cățărau într-un copac și se pupau" sau ceva de genul. Și dacă aveți și niște clipulețe din desene sau ceva, mi-ar fi de folos.
Am ascultat o melodie acum cateva zile maxim 2 saptamani sa fie, dar nu mai stiu cine o canta sau cum se numeste! Cred ca este rap, suna ceva de genul ardeti, toti la un loc sau ceva de genu! Stiti la...? (mai mult)
Ce înseamnă bilet VIP? Poți cunoaște artistul?
Era o melodie, dar nu stiu cum se cheama, una populara de petrecere si avea versurile acestea "in cap cununa", "cu flori in mana", "eu astazi ma marit", dau funda!
Hei! Am ascultat acum ceva timp o melodie.Era cu o tipa, cred ca era Gabriela Prisacariu sau Laura Giurcanu(una din ele doua), si aceasta da foc unei masini, gen a fostului ei iubit, iar apoi pleaca si...? (mai mult)
De cine e cântată melodia Boy like you?
Spuneti- mi si mie va rog mai multe melodii cu ritm fain, chiar si remixuri daca sunt bune.Sunt foarte pretentios cand vine vorba de muzica, deci daca imi place mai mult de 75% din ce imi sugerati,...? (mai mult)
Bunaaaaa, caut o piesa veche, era vb despre o fata si erau indragostiti 2 baieti, gen unul rau si unul bun, ea umbla cu cel bun iar cel rau vrea sa- l omoare si se baga fata in fata lui....si moare...? (mai mult)
Tot caut piesa asta de luni de zile si nu o gasesc.Incepe de la 0:19 si se termina la 0:30.link mai jos. https://www.youtube.com/watch?v=NtmnK1CTAU4&t=210s
Este o manea a lui Nicolae Guta, cine imi poate gasi melodia? Astea sunt versurile"Cu banii cu banii crezi ca poti lua orice dar nu poti sa cumperi anii valoarea si numele, cu banii cu banii poti multe...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta sa descopăr o melodie care a cantat-o o tipă care semăna cu Celia la emisiunea lui Mihai Morar in data de 28 iulie, avea si un pic de fundal oriental.
Doresc sa învăț sa cânt la orga! Stiti pe cineva care preda lectii in Iasi? Multumesc!
Știe cuneva cum se numește aceasta melodie? Am tot incercat sa o caut cu Shazam dar nu am reusit. Link melodie, https://bit.ly/2Opo1ip Mulțumesc!
Vreau si eu niste melodii de ascultat in mașina pentru atunci cand pleci la mare sau in călătorii în general. In genul la 5sos sau the vamps sau in genul melodiilor lui billy ray cyrus.
Știți vreo melodie pentru atunci când îți moare cel mai bun prieten? Rapid vă rog
Cum se numeste melodia care e cantata la radio zu pe 03:40/45 dim, don t cry - six days cuvintele astea se auzeau in melodie si este cantata de un barbat negru. Canta prin toate cluburile, este populara...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum se numeste melodia de la reclama Vodafone-internet nelimitat? Reclama e din iulie 2018. Multumesc
Cum se numeste melodia care incepe la 0:23? Va multumesc https://youtu.be/lipSfQlKSrk
Salutare! Era o melodie foarte populara aparuta acum 1-3 ani cantata de o femeie cu o voce relativ joasa, iar la refren incepea cu "Hey."
inainte aveam o boxa akai pe la 300 de lei si cand ii dadeam volumul la maxim mirosea intr- un fel a incins dupa 1 minut sau poate mai putin. am crezut ca pur si simplu e prea mult si daca o tin...? (mai mult)
Cum se numeste dansul asta https://www.youtube.com/watch?v=B3ug7KqjsFU&start_radio=1&list=RDGMEMHDXYb1_DDSgDsobPsOFxpAVMB3ug7KqjsFU
Sall! Vreau o lista cu piesele in spaniola din luna Mai încoace, sunt câteva la radio da, nu găsesc nici cum, mersi!
Pentru cei care ascultă manele, care e melodia originala (tot live dar needitata), pentru ca asta are basul prea tare. sau daca aveti aceeasi melodie dar cantata de alti artisti. Link- ul :...? (mai mult)
Va rog frumos, ma confrunt cu tot felul de crestături pe suprafața corporală (mai ales sub sâni, pe piept și pe spate - papioane). A- și dori un tratament. Mulțumesc frumos! Ma numesc...? (mai mult)
Deci vreau sa ma apuc de muzica rock. Imi puteti zice niste trupe/cantareti americani mai contemporani? Dau funda
Caut pe cineva sa cante pe niste versuri de ale mele pana pe data de 5 august. Va rog, ajutati-ma
As vrea si eu niste versuri/vorbe neintelese, cum ar fi:Va veni momentul chiar de nu-i momentul inca. Cel mai bun raspuns primeste funda!
Salut.In toamna vreau sa dau examen pentru intrare la liceul de arte Carmen Sylva pentru muzica(cu voce).Ba nu prea stiu ce sa invat, am inteles ca la probe trebuie sa stiu si teorie. Daca ati putea sa-...? (mai mult)
Stiti cum se numeste o melodie care sa contina in versuri "Ies diseara cu prietenii(baietii) la o scara". Este o melodie mai noua, niste tineri cata melodia si pur si simplu am ascultat- o odata, nu ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un cantaret cu voce cat de cat ok pana pe 5 august. E ziua unui prieten si as dori sa ii cant o melodie, dar nu am talent. Scriu eu versurile, doar am nevoie de o voce....? (mai mult)
Salut am și eu întrebare am o stație de 130 W cum as putea umbla în ea și ce trebuie sa-i adaug la stație sa o fac mai puternicaa
Recomandati- mi va rog un model, o marca de boxe active care sa se auda BINE, intreb pentru ca nu ma pricep si am nevoie de parerea unui adevarat cunoscator in ale muzicii. Vreau sa le folosesc...? (mai mult)
Îmi puteți spune si mie niste trupe bune de heavy metal de prin anii 80'? Înafară de Iron Maiden,Judas Priest,Motorhead,King Diamond,Dio, Manowar.
Ce este bass mai exact, si de ce il simtim?
Mafia canta anul asta in Mega Discoteca Tineretului Costinesti? Daca da, cand? Anul trecut aveau program, dar anul acesta nu am mai vazut nimic. Multumesc
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu titluri de piese ritmate pentru petrecere(hore, sarbe) Multumesc frumos!
am un canal de ytb și vreau să fac un distrack cu ocazia a 100 de abonați, dar nu am nici o rima în cap. Pls îmi puteți da și mie niste rime
Cat de mult poate afecta impedanta castilor, claritatea sunetului? Exemplu : 2 perechi de casti identice (16 ohm & 32 ohm)
Bună, am tot auzit în ultimul timp o melodie românească gen rap hip hop ce zicea în versuri "taci din gură, taci te rog taci din gură în jos" sau ceva de genul, știe cineva cum se numește?
Https://www.youtube.com/watch?v=qWVYtQbPOdM Cum se numeste melodia de la 4:03?
Ajutor vă rog, nu găsesc acește cuvinte dintr- o piesă: nu las vinul, nu las berea mai bine las... Nu știu cum se cheamă această piesă și nici nu știu cine căntă această piesă, vă rog...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva cum as putea sa trag si eu niste negative de muzica populara?
Salut,azi am trecut prin niste canale de YouTube si am gasit un remix si vrea sa aflu melodia originala ma puteti ajuta Dau funda! https://www.youtube.com/watch?v=nnkY3SdTLNc
Trupa asta mai are si alte melodii / albume? Acum 2 zile am descoperit melodia, si pur si simplu m- am indragostit de ea. Dar nu mai gasesc si alte piese... or nu am cautat eu bine....? (mai mult)
as dori sa stiu daca urmatoarea configuratie se preteaza la majorate, botezuri si in general petreceri de mai mica anvergura, daca ar trebui sa schimb/adaug ceva. Sistemul este urmatorul:...? (mai mult)
Salut,e posibil să îți fie rău de la căști overhead? Mi se face greață,pe când de la inear totul e ok, am incercat pana acum samson sr 850
Sondaj de opinie! Care dintre melodiile lui Ion Dolanescu este preferata voastra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
zattech întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Entourage
Te consideri un adevarat fan al serialului Entourage? Hai sa vedem cat de multe stii!