Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 21 Ianuarie 2025 sunt:
Stiti challenge-ul ala "Canta cuvantul "? Puteti sa-mi dati sugestii de cuvinte pentru acest challenge?
Stie cineva cum se numeste o melodie, eu am uitat numele dar stiu un vers: De vrei sa ma alungi, nu merita sa plangi... Era cantata de o femeie. Ma poate ajuta cineva?
Caut și eu o melodie la care din păcate îmi amintesc doar videoclipul. Este o formație străină în care poarta toți ochelari de soare, este alb negru și cred ca aparține anilor 60, ...? (mai mult)
Salut, vreau si eu stream url pentru radio manele. Gen florin salam si din astea mai faine.
Salut, am auzit acum 2 zile la radio o melodie romaneasca suna cam asa "nu stiu cum iti incape fundul ala in bluugi... " cantata de un barbat Stie cineva cum se numeste? Dau funda, mersi
Mă poate ajuta careva cu o melodie? Sună cam așa Hai spune spune- mi ce vrei Vrei război sau dragoste Hai spune spune- mi ce vreau Vrei in 2 sau singuri hei Spune dacă mă iubești sau daca ...? (mai mult)
Ce legătură are Sandra Stumptner cu Antonia? Spun asta pentru ca daca caut Sandra Stumptner imi da melodiile Antoniei, dar la imagini nu e ea.
Ce melodii de genul VAMA VECHE -EPILOG mai știți??
Salut, unde pot gasi niste piese asemanatoare cu aceasta: https://www.youtube.com/watch?v=IFoEHkw4OLk Nu ineaparat de la xxxtentacion, si de la altii
Ziceți mi și mie niște melodii ale căror versuri sunt despre mașini
Am o boxa pe care scrie asa: -putere nominala: 50W -putere muzicala: 75W Care este diferenta dintre cele doua si ce sunt fiecare?
Din ce an e piesa aia "noapte de noapte zi dupa zi"?
Cum se numește melodia care o cântau trei dansatoare una din ele canta din clarinet și celelalte două cântau la vioara pe malul marii?
Va place valsul? Adica vreau sa stiu ce compozitii ascultati? Eu ascult cam orice fel de muzica clasica; ca sa mai iau o pauza de la pop, trap si hip-hop.
Vreau sa imi iau un sistem audio pentru o camera de camin studentesc, credeti ca ajung 60 de W pentru a da un party intr-o astfel de camera?
Salutari TPU,caut o melodie de vreo o ora si nu o gasesc, in refren sau nu stiu sigur canta o tipa si la final de vers striga unu' de doua ori "hey" cu o pauza mica intre. Ma ajuta cineva?
Https://youtu.be/BEyz64HwiMg stie careva melodia rock pusă de Liviu?
Beatboxul este un talent? Sau se poate dobandi prin exercitiu?
Salut, am atasat un link cu o piesa filmata de pe insta story. Caut piesa aia de cateva ore si nu o gasesc. I- as fi recunoscator celui/celei care ar reusi sa o gaseasca si sa mi- o spuna. Am incercat...? (mai mult)
Salut, stie cineva melodia din filmuletul acesta, https://www.youtube.com/watch?v=oirbngthvO4,minutul 4:40, nu se prea intelege nimic,dar poate stie cineva,dau fundita, Multumesc!
Am o clapă Tyros 2 Cand prindeam un acord de exemplu Fa major imi arată pe ecran F... Acuma cand prind Fa major imi arată F/C de ce? Dau fundă! Please help!
Am o nelamurire. Michael Jackson este fata sau baiat?
Dacă ar fi să rămâi cu o singură melodie în amintire, care ai vrea să fie aceea?
Cine stie cum se numeste melodia pe care danseaza fata din clipul asta va rooog?! https://www.instagram.com/p/Bj5qQGAn6ZB/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=f4526tuq5akb
Dua Lipa, Florin Salam sau Iron Maiden?
Salut, trebuie sa fac pentru o seara DJ la o sarbatoare! Imi puteti da niste titluri de muzica, cat de multa sa am ce alege? Pot fi manele, populara si muzica romaneasca, remix- uri APR. Populara sa...? (mai mult)
Mai sunt și alți artiști care apar doar mascați, cum este Carla's Dream?
stie cineva muzica de fundal care este folosite la sfarsitul reclamei de la Colgate total visible action(e cam ciudata stiu, pentru ca pare a fi cantata in mare parte doar fluierand...)? De...? (mai mult)
Am o intrebare. Trebuie sa- ti umezesti cumva buzele/limba cand canti la saxofon? Vad video- uri pe YouTube cu persoane care canta la saxofon si inainte sa inceapa sa cante misca gura, buzele...? (mai mult)
Imi puteti da va rog frumos partitura de la muzica "Dragu-mi s-aud cantand", de aici: https://www.youtube.com/watch?v=Cf1rQyKvKHA
Salut, nu stiti de ce apare un cerc gol pe iTunes inainte de o melodie care este pe telefon, pe iTunes pe laptop nu apare dar cand intri pe telefon apare.
Ma puteti ajuta cu niste melodii arabesti frumoase?
Buna, am achizitionat acest subwoofer DIFUZOR SUBWOOFER BOSS AUDIO CX124DVC si as vrea sa stiu daca se potriveste cu amplificatorul Renegade REN1100S
Pentru cunoscătorii in domeniul muzical, imi poate recomanda cineva niste microfoane bune pentru inregistrat (atat instrumente cat si voce). Ideea e ca as vrea sa- mi fac un home studio si...? (mai mult)
Se poate va rog sa imi recomandati cateva melodii pe care sa aiba ritmul ca melodia de mai jos: Would You Go to bed with me -Touch and go
Ma puteți ajuta cu o listă cu cei mai in voga cântăreți români. Mulțumesc :*
Ce rapperi romani ascultati? Pentru cine asculta, desigur.
Am auzit aseara la radio melodia "Missing" by Mark Sixma doar ca eu imi amintesc un altfel de remix. Melodia de aseara era mult prea chill, aia pe care mi.o amintesc eu avea multe beat- uri...? (mai mult)
Vreau sa fac muzica, vreun sfat?
Deci caut o moledie din cate imi amintesc eu suna asa dau cu bani de-azvarl daca mor nu iau nimic dar nu o mai gasesc, puteti sa ma ajutati? Este foarte veche
Vreau sa imi cumpar o boxa portabila de la Ultimate ears. Nu pot sa ma decid intre Megaboom si Megablast. Vreau sa imi cumpar din America! ajutati-ma cu o parere
Salut TPU! As vrea si eu melodii pentru un majorat ca numai stiu ce melodii sa mai caut. Dau funda la cel care imi da melodii frumoase si sa mearga la majorate.
Hei Deci, am această problemă. Am cumpărat un bilet pentru un concert, dar nu mai pot merge la acel concert și trebuie să vând biletul. Problema e că site- ul de unde am cumpărat biletul îmi...? (mai mult)
Caut o melodie de ceva timp si se numeste "Pantera Roz". Este o melodie rap. Stiu doar cateva versuri: "zambetul tau nu poate fi mimat de nicio alta fata" si "asta- i prima si ultima melodie de dragoste...? (mai mult)
Niste melodii super care sa fie legate de un baiat care iubeste o fata si vrea sa fie impreuna dar fata nu vrea, multumesc Funda
Am si eu o melodie care o caut de mult mult timp insa stiu doar cateva versuri. Daca ma poate ajuta cineva poate o cunoaste? ( sper sa nu fie din capul meu doar). Astea sunt versurile: "Nu te...? (mai mult)
Salut, era o melodie ori in Araba, ori in Turca, ori Armeniana, ceva de genul. Erau o grupa de baieti intr-o masina decapotabila alba si cantau. Nu e foarte veche, stie cineva cum se numeste?
Buna! https://youtu.be/4fS7MXm4Vak Stie cineva melodia de pe fundal? Mersi!
Bună, am nevoie de un site cu partituri pentru soliști vocali...Vă rog!
Neata buna! Am si eu o intrebare! Exista cumva ceva aplicatii pentru Android cu ajutorul carora poti face instrumentale? Gen sa scoti vocea si sa ramana doar negativul, instrumentalul sau cum mai vreti...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
zattech întreabă:
Anonima1777llaja întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pokemon
Pikachu, Bulbasaur si Venusaur iti spun ceva? Hai sa vedem cat iti mai amintesti din super serialul animat Pokemon!