Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, stiti acel moment cand iti intra in cap refrenul unei piese vechi si te cutreiera pana cand o asculti? Ei bine, am si eu o chestie de asta' de cateva zile, este vorba de o piesa veche, in...? (mai mult)
Salut am o chitara acustica de un an si ceva si nu i- am schimbat corzile niciodata. Imi puteti recomanda si mie un set de corzi bune? Si va rog nu cautati pe google" set de corzi acustice" si imi dati...? (mai mult)
Cine imi poate spune cum se numeste melodia de pe fundalul filmului Fast and Furious 3, cand Sean il întâlnește pe Vin Diesel ca sa faca o cursa, spuneti-mi va rog!
Salut, vreau sa devin dj. In afara de mixer si laptop ce ar mai trebui?
Bună ziua. Am o prolemă... Am încercat să izolez vocalele dintr- o melodie cu programul Audacity dar nu mi- a ieșit. Am încercat și cu o a doua și tot nu mi- a ieșit. Poate cineva să mă contacteze...? (mai mult)
Salut, TPU era o muzica care incepea ceva de genul ``Tre sa fii atent vigilent cand joci cu noi`` ``Baietii de aici trag un glont omoara doi`` ``Nu ne compara cu tine nu suntem la fel`` ``Echipa noastra...? (mai mult)
Ce programe free si full stiti pentru pc pentru instrumentale rap?
♪♪♪ Stii sa canti la un vreun instrument muzical? ♪♪♪
Ai putea sa iti scrii povestea vietii tale prin rime? Sa curga rimele. Dau fundita.
Imi poate spune cineva cum se numeste piesa asta? https://soundcloud.com/dumitru-ghencea-656622470/1a-1
Salutare, Stie cineva cum se numeste melodia din video-ul Hanul Dacilor - Restaurant traditional romanesc - Iasi https://www.youtube.com/watch?v=R0INaKeAkug
Ceva aplicație de făcut instrumental, gen să ai piesa și cu ajutorul ei să îi iei instrumentalul să faci faci piesă separat din acel instrumental? Pe Android mă refer dacă există!
Vreau si eu niste melodii de la artisti precum $uicideboys, scarlxrd, Lil xan
Salutare! Are cineva linkuri de posturi radio interesante pentru descarcat si folosit in playerul de muzica? ..Cu precadere muzicale, care transmit minim in 192kbps sau mai mult. Ideal 192, ...? (mai mult)
♪ ♫ ♬ Ce gen de muzica asculti si de ce? ♪ ♫ ♬ ♪ Ce muzica nu iti place deloc? ♪
Imi spuneti si mie niste melodii? Ultima melodie pe care am ascultat- o a fost JACKPOT, poate stiti ceva asemănător. Nu imi plac manelele. Nu contează în ce limba sunt. Simt ca mor, nu stiu ce...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine va rog? Stiti cumva cum se numeste piesa cantata de Ghita Munteanu care are versuri ceva de genu: "De pe cer soarele, luna si stelele, ti- as da sa- mi dai dragostea ta.nu ...? (mai mult)
Hey, am nevoie de niste melodii gen: dont you worry child.
Era o piesa cantata de o tipa, in video aparea ea si niste masti. E mai lenta, nu e comerciala. Stiu ca nu v-am dat prea multe detalii, nimic de fapt, dar poate cineva stie despre ce vorbbesc
Era o melodie rapb care începea cu elev în clasa a noua la liceu spiru haret, cine o știe?
Am gasit o melodie care imi place enorm, dar nu cunosc limba spaniola. Google Translate nu e bun de nimic. Stie cineva traducerea? Chiar as vrea sa stiu ce inseamna versurile. Yo m'enamoré de noche ...? (mai mult)
Astazi am auzit o melodie la radio si am incercat sa o recunosc cu shazam insa nu a mers, singurele versuri pe care mi le aduc aminte sunt: "La chocolum, la chocolum". Parea sa fie un remi,...? (mai mult)
Cum pot sa imi am vocea am groasa? La 15 ani aveam vocea cam de demon iar acum o am mai subtire. De ce? Si cum as putea sa o fac mai groasa? Evident in timp
Aseara pe la 22 am ascultat o melodie romaneasca gen t-short sau genius pe hit music ROtv
Cum se numeste muzica din video 00:54 (refrenu cred) https://youtu.be/_KhRtUeZ8jw Tind sa precizez ca nu se aude foarte clar dar cu casti se intelege cat de cat
Ce parere aveti de melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=nbpZ7BIhh7g&list=PL00D08089A592361E&index=2
Ce canale de Youtube care ofera instrumentale rap gratis stiti?
Salut.Am un PC mai bomba, pe partea de audio ce imi trebuie mie, HD volume, pana aici totul bine, dar de cand l am cumparat am bagat 2 programe MSI HD sound ai Sound Blaster Cinema, si daca vreau sa...? (mai mult)
De unde pot lua negative pentru piesele Maia feat Adda vreau sa zbor. Bibi-Salvati de clopotel.Si pentru All stars-Noi in anul 2000
De unde pot lua negativ la piesa Maia feat Adda Vreau sa zbor
Caut si eu o melodie si nu pot sa- mi amintesc numele. Este in romana, cred ca e rap si in video stiu ca e o fata care are o masca pe cap si face baloane din guma de mestecat si danseaza smecher. Stie...? (mai mult)
URGENT. Am nevoie de niște melodii ca: Fireflight - Unbreakable sau Skillet - Invincible. Am nevoie ca în versuri să se regăsească ceva despre invincibilitate, nimeni nu ma poate opri, deoarece...? (mai mult)
Am nevoie urgenta de voi! Vreau niste versuri rime gen rap, pentru promovari, eu compun versuri si nu mai prea am idei... Rog urgenta! Cele mai bune dau funda :). Ps: fara versuri copiate ...? (mai mult)
Desi am pc nou cu piese din 2017 destul de des, se intrerupe sonorul si videoclipul pe youtub si nu si revine numai cu restart pc.Ce pot face sau care e problema? Multumesc
Era o telenovela spaniola la tv acum 2- 3 ani si avea o melodie de inceput cantata de o femeie al carui nume stiu ca incepe cu "C" si erau si impuscaturi pe fundal. Imi poate gasi cineva melodia? Dau...? (mai mult)
Hei. Am ascultat o manea si zicea cuvantul Jamaica in melodie. Stiti cumva care este? Multumesc
Are idee cineva unde as putea gasi melodia " Tzp Feat Dok - Asul Din Maneca "?
am o combina Sony din anul 2006 este normal sa mai aud diferite baraituri din difuzoarele de bass? Boxele sunt lângă mine pe birou. Trebuie schimbate din cauza uzurii sau este în regula.
Aprobată Salut TPU! Am o intrebare. Cum se numeste melodia acteasta? https://www.youtube.com/watch?v=S0J7PDKxXxE ( este la minutul 01:50)?
Cum imi promovez melodiile de pa canalul meu de Youtube?
Care este adevarul despre moartea lui Kurt Cobain? De ce sunt dubii, de ce nu se stie nimic concret?
Cum se numeste prima melodie din acest clip? https://www.youtube.com/watch?v=bjps92wclmc&t=352s
As vrea sa ii fac un disstrack unui prieten si am nevoie de versuri.Are 14 ani.1, 85m si cam atat instrumentalul dureaza 3minute.Ma puteti ajuta?
Spuneti-mi va rog o melodie frumoasa, veselă și optimista buna de pus la alarma de dimineață! Ceva care sa duca la buna dispoziție.
Are cineva idee cu ce se ocupă un,, angel " la un festival de muzică?
Buna, caut o melodie de ceva timp, nu imi mai amintesc in ce limba era, avea 3 parti, cu o poveste, narcisa are o melodie "nu pot sa te iert " cu coverul melodiei ce o caut eu, cum pot face?
Ce melodie horoor stiti petru o farsa?
Cum se nuneste muzica din video(se aude nu foarte clar dar am tot auzit.o pe undeva) https://youtu.be/_KhRtUeZ8jw
Poate cineva sa-mi spuna mai multe manele pe care se poate dansa, mai pentru petreceri? Multumesc!
Cum se chema maneaua aia in care zice "și-a luat adio și-a plecat"? Canta o tipa blonda, va rog ajutor.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
GigelFentosu întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Lumea apelor
Care este cel mai mare ocean din lume? Dar cel mai lung fluviu? Tu stii?