Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Am si eu nevoie de ceva versuri pentru in disstrack pentru unu.Il cheama Alin e blond si se cam da la gagicamea.E biciclist si clasa a7-a.E cam slab.Astea sunt informatiile.Astept versuri bune!
Buna, am auzit o melodie ceva de la Keed din cate am inteles, avea versul " Iti *** trifermentul (sau ceva de genul)" si n-o gasesc deloc, ma puteti ajuta va rog?
Stie cineva unde as putea gasi melodia,, I'm the master" din Riverdale? Nu apare nicaieri.
Imi puteti recomanda niste melodii de genul asta, care sa imi dea un vibe pozitiv? https://www.youtube.com/watch?v=BJk6gZuPKRE
Salut amici TPU. Am o mica intrebare despre o aplicatie de browswer "Sampulator" Cum sa fac ca sa fac mai multe casete de sunet?
Vreau sa fac si eu un disstrack si nu imi vin versuri in minte.Imi puteti da voi versuri? Informatii:Il cheama Alin e clasa a 7 a e blond e slab participa la concursuri de ciclism.Astea au...? (mai mult)
Am in minte o melodie si nu reusest sa o gasesc. Tot ce am retinut din versuri e "baby i'm sorry i'm in your way/ i love you the most" E putin mai ritmata si nu e Demi Lovato - Sorry not sorry. ...? (mai mult)
Deci vreau sa merg la concert la El Nino in vintage pub in Ploiesti dar nu stiu de unde pot sa cumpar biletele. Tin sa mentionez ca e primul concert la care merg deci nu prea ma habar. Daca e imi puteti...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la reclama cu e fix si cine o interpreteaza?
Va rog sa imi spuneti si mie cum se numeste melodia de pe fundal la stirile sportive primul subiect va dau un link http://www.primatv.ro/stiri/focus- sport- 1 DATI PLAY PE VIDEO E PRIMUL SUBIECT DE STIRI...? (mai mult)
Cum îți dai seama când cineva cântă fals?
Cum ar suna melodia asta la masina la volumul maxim? https://www.youtube.com/watch?v=venfaMJdN0I
Guy, avem o problema, stiu ca in curand o sa debuteze noul album al BTS dar nu stiu cat exact, data si ora, ma poate ajuta cineva plssss
Stie cineva melodia cantata de un spaniol sau mexican, in care canta si o indianca....incepe in indiana si dupa canta spaniolul (melodia este in spaniola)
Am nevoie urgent de 5 cântece învățate între anii școlari 1-8. Pentru proba de muzică la liceul Pedagogic.
Am nevoie de niste melodii sunt clasa a 8a si am banchet. Va rog
Vreau si eu melodia de la serialul,, Fructul Oprit,,, cea trista, cantata numai din pian. Va rog frumos, o caut pe toate site-urile si nu o gasesc. Multumesc! ????????☝????????????????
Cum se numeste muzica din video? https://youtu.be/Hb0lYr09R1o
Hei salutate TPU! Puteti sa imi dati niste melodii in spaniola dar sa fie triste? Cat se poate de triste:)) Era o melodie care nu o mai gasesc (era intr- un videoclip de depresie pe yt) si era cantata...? (mai mult)
1 cantec cu 8 masuri si cu text clasa a VIa pls repede
Ma ajuta cineva cu un refren si eventual cu o strofa? Și- n real și- n virtual Sunt aceleași om... normal! Nu mă schimb cum bate vântul Și nu- mi iau- napoi cuvântul! Am defecte de artist ...? (mai mult)
Stie cineva cand apare strangerea dovezilor, de Dani Mocanu?
O melodie a anilor 88?
La 18 ani in cat timp inveti a canta la chitara acustica? Si cat timp frecventezi cursuri?
Salut, am o piesa pe 32Bit/44. 1kHz, 93MB marime format.aif, cu ce program pentru calculator pot sa o convertesc in aiff deoarece playerul de pe Android nu citeste numai aiff. Fara intrebari de genul...? (mai mult)
Cum se numește melodia aia din serialul cu sirenele H2O, de pe Disney de la secvența când se desparte Cleo de Louis?
de curând am trecut pe abonament la Vodafone, mi- am facut cont pe Zonga, și cred că din greșeală, am activat Zonga Premium cu prima lună gratis, dupa care voi fi taxat, eu am in...? (mai mult)
Care sunt situri cu muzica?
pentru acestia mai mari, stiti cum o chema pe artista care are un cantec numit widowmaker dar nu ala legat de overwatch.
Se pot propune melodii la DigiFM? Si daca da unde as putea?
Acum câțiva ani, am ascultat o melodie in care se ziceau aceleași versuri in mai multe limbi: franceză, engleză, română și încă 2 sau 3 limbi pe care nu le mai tin minte. Imi amintesc...? (mai mult)
Aș dori să vă întreb ce trebuie să fac cel mai des pentru a avea o voce mai bună, vreau să fac canto cât de curând, ce băuturi să consum și ce să nu consum. Ce exerciții m- ar ajuta...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din serialul mostenirea episodul 75 cand Fabritio afla ca Romina e insarcinata? Este la fel ca in episodul 103 cand Nana il impusca.
Stie cine cum se numește melodia din sezonul 1 episodul 1 de la început, din serialul Lucifer?
Ce trupe de muzica rock imi recomandati?
Ce trupe de rock stiti?
Ajutati-ma sa imi aleg o melodie de cantat pentru Balul absolventului de liceu. Vreau o melodie cu un mesaj frumos. Ma gandeam la 7 years sau Cine m-a facut om mare. Alte sugestii?
Ce parere aveti despre Eurovision? A castigat o piesa penibila, a Israelului, de ce an de an de la un timp castiga numai piese ciudate sau slabe? Mai e corect concursul asta? Sau este unul politic...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste acest cântec cu versurile: "Nimic nu poate fi mai scump, Nimic nu poate fi mai sfânt, Ca dragostea din satu-ncare Te-ai născut și ai crescut pe-acest pămînt. "?
Am ascultat o melodie undeva dar nu stiu cum se numeste.Tot ce am retinut este ceva legat de diamante.Este in romana piesa.Stie cineva?
Exista programe in care sa pot inregistra melodii cantate la chitara si sa pot adauga dupa asta si alte instrumente, unele inregistrate dupa aceea si altele cu instrumente virtuale din acele programe? ...? (mai mult)
Cine are negativele pentru urmatoarele melodii: hi-q asa-s prietenii, aura colega mea...
Cum se numeste melodia aia care are un videoclip in care o fata poarta o rochie rosie si se transforma in lup?:) FUNDA!
Vreau mai multe melodii de genul: https://www.youtube.com/watch?v=f8CK9I1Juwg&t=61s
Daca cumpar un album pe magazin play il primesc doar digital gen pe telefon sau prin curier ca mi-a cerut si adresa si nu mai inteleg nimic.
Salutare,cine ma poate ajuta cu arpegiul la gama fa diez minor (saxofon)
as dori sa aflu cum ii spune la melodia asta ce incepe de la 3 : 00 - 6 : 50 Este in spaniola cantata https://www.youtube.com/watch?v=DSYDY2-FtJo
Ce parere aveti despre castigatoarea Eurovision?
Am auzit o melodie la radio: era o populara, cu niste versuri foarte greu de inteles, posibil sa fi fost aromana. Am dedus atat: aulica, canta cucul, dar eu nu te am ascultat, neica suzulita/frunzulita....? (mai mult)
Saluare! Vreau să îmi achiziționez o chitară neacustică, nu clasică. Știu că îmi va fi mai greu cu acustică, dar mă va ajuta mult pe viitor. Îmi puteți recomanda una la un buget cât de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
One Direction
Cat de multe stii despre formatia cu milioane de fani?