Stie cine cum se numește melodia din sezonul 1 episodul 1 de la început, din serialul Lucifer?
Ce trupe de muzica rock imi recomandati?
Ce trupe de rock stiti?
Ajutati-ma sa imi aleg o melodie de cantat pentru Balul absolventului de liceu. Vreau o melodie cu un mesaj frumos. Ma gandeam la 7 years sau Cine m-a facut om mare. Alte sugestii?
Ce parere aveti despre Eurovision? A castigat o piesa penibila, a Israelului, de ce an de an de la un timp castiga numai piese ciudate sau slabe? Mai e corect concursul asta? Sau este unul politic...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste acest cântec cu versurile: "Nimic nu poate fi mai scump, Nimic nu poate fi mai sfânt, Ca dragostea din satu-ncare Te-ai născut și ai crescut pe-acest pămînt. "?
Am ascultat o melodie undeva dar nu stiu cum se numeste.Tot ce am retinut este ceva legat de diamante.Este in romana piesa.Stie cineva?
Exista programe in care sa pot inregistra melodii cantate la chitara si sa pot adauga dupa asta si alte instrumente, unele inregistrate dupa aceea si altele cu instrumente virtuale din acele programe? ...? (mai mult)
Cine are negativele pentru urmatoarele melodii: hi-q asa-s prietenii, aura colega mea...
Cum se numeste melodia aia care are un videoclip in care o fata poarta o rochie rosie si se transforma in lup?:) FUNDA!
Vreau mai multe melodii de genul: https://www.youtube.com/watch?v=f8CK9I1Juwg&t=61s
Daca cumpar un album pe magazin play il primesc doar digital gen pe telefon sau prin curier ca mi-a cerut si adresa si nu mai inteleg nimic.
Salutare,cine ma poate ajuta cu arpegiul la gama fa diez minor (saxofon)
as dori sa aflu cum ii spune la melodia asta ce incepe de la 3 : 00 - 6 : 50 Este in spaniola cantata https://www.youtube.com/watch?v=DSYDY2-FtJo
Ce parere aveti despre castigatoarea Eurovision?
Am auzit o melodie la radio: era o populara, cu niste versuri foarte greu de inteles, posibil sa fi fost aromana. Am dedus atat: aulica, canta cucul, dar eu nu te am ascultat, neica suzulita/frunzulita....? (mai mult)
Saluare! Vreau să îmi achiziționez o chitară neacustică, nu clasică. Știu că îmi va fi mai greu cu acustică, dar mă va ajuta mult pe viitor. Îmi puteți recomanda una la un buget cât de ...? (mai mult)
De ce imi da aceasta eroare? Am incercat sa descarc din toate sursele. https://imgur.com/a/A7Nb37s
Am avut ieri banchet si mi-a placut o melodie si nu stiu cum o cheama ( era gen : uf, ah, stil manea!
Salut băieți, fete. Am fost la canto, antrenorul mi- a specificat că am o voce incredibilă, si nu a avut posibilitatea să mă bage într- un registru, mi- a specificat că rar a mai întâlnit...? (mai mult)
Cum se numeste melodia aia arabeasca in care apare ram tam tam tam ram tam si este cam veche( e doar instrumentala)
Https://www.youtube.com/watch?v=3pBPQjDI2Sw Cum se numeste melodia de fundal de la acest clip?
Unde pot găsi traducerea melodiei untul se fi down by Ruelle(este melodia din serialul cronicile shannarra daca va amintiți)? Am cautat- o pe google dar nu am găsit- o.Mersi anticipat și fundă pentru...? (mai mult)
Ce Țară credeti ca o sa castige Eurovision 2018 din această seară?
Am auzit o piesa si nu stiu cum se numeste. Canta o tipa cu vocea hot, zice la inceput ceva de genu "O sa fie iarna orice ar fi" sau nu stiu exact ca nu inteleg si apoi zice "Te vreau cat de tare...? (mai mult)
Am o intrebare pentru cei care se pricep la muzica. Stiu ca era o melodie de la 3 Sud Est, si aparea in ea un copil care scria o scrisoare sau ceva de genu. Daca stie cineva numele va rog sa...? (mai mult)
Cum se numeste melodia care a fost pe fundal pe data de 11 mai 2018 la Agentia Vip? Era atunci cand zice de ozana Barabancea...era ceva de genu(pe fredonat) la la l-ai lalalailalala
Cum se numeste melodia de la 9:05? https://www.youtube.com/watch?v=P_lzgLFgATs
Romania nu o sa participe in finala Concursului Muzical Eurovision 2018 care are loc in capitala Portugaliei Lisabona in acest an 2018?
Cum as putea invata sa respir cand cant repede? Am incercat in melodia "red blond " cand vine partea tipului sa cant odata cu el si nu am reusit, nu inteleg de unde are atata aer.
Bună TPU, caut o melodie pentru valsul mirilor sau primul dans sau ce denumire ar mai avea. As vrea o piesa rock gen nothing else matters de la metallica. Vreo sugestie?
tot caut o melodie Jali Jali... dar in zadar, nu o gasesc, tot ce gasesc sunt doar melodii destul de vechi, sau melodii din filmele indiene, si am auzit aceasta melodie, Jali Jali, si nu ...? (mai mult)
Salutare, sa vedem cine are abilitati de dectectiv aici, este vorba despre o tipa din videoclipul muzical J Balvin- Ambiente, fata de care se indragosteste el bla bla bla cine stie stie, ma intereseaza...? (mai mult)
De ceva timp a inceput sa imi placa rap-ul, ce cantareti/ piese imi recomandati?
Maine are loc marea finala Eurovision Song Contest 2018. V- ati ales preferatul? Cine credeti ca castiga? Aveti un mic rezumat al pieselor participante aici: https://www.youtube.com/watch?v=JrQN47lzIpo ...? (mai mult)
Cum se numește melodia de pe fundal? https://youtu.be/Qpfg9gEUqD4
Eu am o chitara si inca mai invat.Dar ma gandeam sa- mi iau un ukulele.Acuma intrebarea este:Oare o sa ma deranjeze atunci cand cant la chitara? O sa confund acorduri de la chitara cu acorduri...? (mai mult)
Ce parere aveti de ultimul album a lui Linkin Park: One more light? A prevestit moartea lui Chester Benington. Au fost cam iesite din comun, ca forma si ca stil (versurile sunt foarte depresive, nu ma...? (mai mult)
Hei. Cine are/știe unde se găsește negativul melodiei: "M-așteaptă bădița-n drum"? Dau funda.????
Am și eu o întrebare, cum se numește melodia care are in versuri ceva gen papia papapia...Am cautat-o pe Youtube si nu am gasit-o. Ma puteti ajuta va rog frumos?
Melodii cu mult bass ca aceasta https://www.youtube.com/watch?v=Mp0v-7x-STs mule multe multe va rog
Hei! Îmi puteți lăsa niște melodii care degajă o atmosferă gen The Weeknd cu bass și ritm, pe care să vrei să le asculți intr- un audi a6 la 150km/h? Cu energie. Melodii de alea care te fac...? (mai mult)
Astazi are loc cea de- a doua semifinala Eurovision 2018 in care concureaza si Romania. Ce parere aveti despre piesele concurente si care sunt preferintele voastre? Aveti aici playlistul pieselor concurente...? (mai mult)
Am un korg Pa50 și când o bag in priza nu se aprinde, trebuie sa ii dau cu palma in spate de 2 ori sa se aprindă, de la ce poate să fie?
Https://www.youtube.com/watch?v=34_OoN-ADiA Poate cineva sa-mi dea link de download sau la un video de la negativul/karaoke-ul acestei melodii? Dau funda la primul raspuns.
Acum cativa ani cand dadeam pe Youtube imi deschidea un al site cu muzici.Si era o melodie dramatica (cred). Stiu ca canta un barbat.Si era videoclip era multe imagini si mai stiu ceva cu nume prahova.Cum...? (mai mult)
Hei! Imi puteti recomanda si mie niste melodii triste? Vreau sa fie despre iubire, romana sau engleza...
Salut, Avea Spike o melodie in care spunea "Maicamea tot viseaza la animal x, treaba ei poate chiar o sa mor de sifilis..." "Cade tencuiala in casa de la muzica mea" Cum se numeste? plssss
Buna Seara! Acum cativa ani cand dadeam pe Youtube imi deschidea un al site cu muzici.Si era o melodie dramatica (cred). Stiu ca canta un barbat.Si era videoclip era multe imagini si mai stiu ceva cu nume...? (mai mult)
Ce parere aveti de melodia,, put me on the front line" (sigur o gasiti daca scrieti asa pe YT)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!