Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
M- am uitat intr- o zi la un episod vechi de al lui Codrin Bradea, si la un momnent dat a inceput sa cante la pian, si era o melodie foarte frumoasa, cine poate sa imi spuna cum se numeste. FUNDA! ...? (mai mult)
Cum găsesc melodia,, Simi Deac Drag mie de fecioru meu"ca nu o găsesc pe nicăieri
Hey. Am nevoie de o piesa rock pentru un baiat singur. Ma ajuta si diferite citate din melodii deja existente. Multumesc! Dau funda
Caut o melodie de dragoste, in videoclip apare o fata care se uita pe geam și vede un băiat blond de care se indragosteste, apoi se ascunde când băiatul se uita la ea. Cine mă poate ajuta? Dau...? (mai mult)
Va rog frumos sa îmi spuneți muzici bune pentru zi de naștere. As vrea sa fac un videoclip pentru prietena mea dar nu la mulți ani... Va rog îi urgent
Buna seara, caut o melodie pe care am ascultat- o mai demult, cam de vreo 9 ani cred. Era vorba de un baiat care are iubita. El merge undeva si intalneste o fata intr- un lift parca si se indragosteste...? (mai mult)
Stie careva cum se numeste modia lui Kazi Ploae, in care zice "ai ochii mici ca Thailanda "
Salut YOU! Eu am o boxa portabilă si nu stiu ce muzica sa pun la ea. Ma refer sa dau la maxim si sa impresioneze fete si sa fiu șmecher. Tin sa mentionez ca nu suport manelele deci fara. Ce melodii as...? (mai mult)
cine ma poate ajuta,caut de multa vreme un program pentru calculator cu tobe,ritmuri de populara ceva sa imi pot pune si sa cant,nu am orga acasa si alte chestii, eu cant la saxofon.
Din ce piesa vin versurile „Nu-ti pronunt numele ca asta ar insemna sa-ti fac reclama"
Chitara care are 3 corzi de nailon si 3 de metal, este acustică sau clasică? Multumesc
Este cineva aici care stie sa faca versuri si linie melodica pentru o piesa? Adica cineva care sa scrie si eu sa o cant?
Am şi eu o problemă ???? Prin perioadă 2009- 2011 (idk) eră o melodie la radio cântată de un băiat şi o fată. Era cu un ritm de club. Băiatul zicea ceva gen sex/ sax şi fata will sau ceva de...? (mai mult)
Buna tuturor,as dori sa imi denumiti niste cantece,cu vocaliste foarte frumoase si calme, este posibil sa imi denumiti cateva trupe, cantece, canale pe Youtube?
Am auzit o melodie la radio si n-am reusit sa o gasesc. Refrenul continea un nume de fata(era cantata de 2 sau 1 baiat, nu stiu sigur si era in engleza). Orice sugestie e bine primita :)
fac rap de cativa ani si anul asta am inceput sa scot din piese. As vrea sa stiu si eu sa stiu cu cine ar trebui sa vorbesc sa cant in deschideri la concerte din orasul meu. Gen, daca vine...? (mai mult)
Caut melodia asta: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1000437790119543&id=831109480385709 dau funda.
Vreau sa caut pe ebay tarabana dar nu imi da. Cum sa scriu sa imi dea tarabana pe ebay sau amazon?
Buna, am ascultat o melodie acum foarte mulți ani, despre o mama care isi omoară copilul ingropandu-l, dar nu imi mai amintesc numele piesei sau cântărețul. Ma poate ajuta cineva?
Caut o melodie in turceasca sau arăbească presupun că este noua, se aude in majoritatea cluburilor
Salut. Nu gasesc numele la o melodie. Era un barbat imbracat ca un indian si pictat pe fata. Canta singur. Ma puteti ajuta? Dau funda. :)
Deci, am auzit o melodie la radio si nu o gasesc. Este in engleza, si cum eu nu prea stiu engleza nu inteleg ce spune. :))) Incepe "Played" si dp mai inteleg ceva "slow"
Niki Minaj sau Iggy Azaela, de care va place mai mult si de ce? Eu aleg clar Niki minaj, pe langa ca arata dupa parerea mea cel mai bine dintre cantaretele actuale, imi place la nebunie vocea ei, stiu...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia din luptator de strada?
Am si eu o intrebare pentru DJ. Ca DJ cum compui o melodie?. De ex: Animals Martin Garrix cum a compus- o?, e greu sa compui una?. Am inteles ca trebuie folosite anumite programe, in acele...? (mai mult)
Am auzit de curând la radio o melodie veche, parea că e în italiană care mi- a placut foarte mult. Suna ceva de genul (sunt convins că nu așa se scrie):, , E tarelita pare". V- aș...? (mai mult)
Era o melodie care avea versuri de genu 'Baby in the night we cross all of the lines/ Yeah, in the night'. Era cu doi tipi care ieseau la o intalnire. Unul era blond cu ochi albastrii. Cum se numea melodia?...? (mai mult)
Hei TPU,stie careva o melodie cu tema gen depresie/anxietate sociala/singuratate si cu care as putea sa arat cuiva, oarecum ce simt... FUNDA
Stiti cumva cat cere Petrica Nicoara la nunta?
Care e playlistu vostru preferat din toate timpurile? (2000, 2018, 1950....etc.)? Funda pentru cel mai inspirat.
pe ce melodie a defilat Alina la bravo, ai stil?-2 mai 2018
Caut o melodie de ceva timp, in care dansa un chelios pe șantier, și vorbea o romana de balta.
În momentul de față nu sunt nici afon dar nici bun la cântat, credeți că dacă continui să cânt prin casă și să fac exerciții vocale mi se poate schimba vocea în bine? Poate dacă voi învață...? (mai mult)
Vreau să învăț să cânt la chitară, ar trebui să încep cu chitară electrică sau chitară acustică? Îmi place și rockul și folkul. Țin să menționez că nu știu notele muzicale...? (mai mult)
Ce marca de corzi imi recomandati pentru o chitara electrica si una acustica?(eventual si o dimensiune).
Poate sa-mi spuna si mie cineva cum se numeste melodia asta? Va rog mult! https://youtu.be/Kz0Jj9_Qe7c?t=37m8s
Va place piesa? https://www.youtube.com/watch?v=JrPtbpsVQTo&feature=share
Niste versuri rap compuse 100% de voi sa am o completare la o piesa?
Ba deci vreau sa aflu o melodie. Dacă cineva ii stie numele are fundă! Intrati pe Instagram la anamariamurteaza si la al 5lea story e o melodie..cum se numeste?
Sall TPU, Prin anii '90-'95 era o melodie a lui Nicu Paleru și știu doar 2 versuri:uite-al dracu nu mai moare/ce mă trage de picioare
am nevoie de niste versuri pentru un disstrack unui prieten, el are parul maro, ochi caprui si este inalt. Cele mai bune versuri au FUNDA.
Un link către melodia de la finalul emisiuni (6 minute și 53 secunde) și pentru mine se poate va rog https://www.youtube.com/watch?v=gHyM1QFvDcg&sns=sms
Salut. De o luna tot caut un mix. L-am auzit pe dance fm si imi amintesc o parte din versuri care suna cam asa : "If you wanna be virgin after sun set " si cam atat Dau funda. Mersi anticipat
Vreau sa stiu cum se numeste piesa dar nu stiu versurile, bine e ceva de genul : ""iar intarzii la munca ca am stat sa ma imbrac cu aceleasi haine ca ieri" nu stiu daca sunt corecte dar in videoclip sunt...? (mai mult)
Versuri rap pe instrumentalul gucci gang?
Imi spuneti si mie va rog cum se numeste melodia de aici https://www.youtube.com/watch?v=qXhBonCwQwg de la 9:12
Cine stie cum se numeste melodia instrumentala cu valurile mari si acordenu? (este o melodie foarte veche!) Dau funda
Va deranjez cu o mică întrebare. In serialul Lasfierbinti pe fundalul unui episod se aude imnul României cântat la acordeon.Stiti unde pot găsi piesa?
Cine stie melodia din Introducere? Dau Funda! https://youtu.be/45DJ5fBDKeA
Spuneti va rog cum sa sterg video de pe musical.ly daca nu am cele trei punctisoare in dreapta. Nici duet nu pot sa fac. Scrieti va rog. Daca vreti scrieti- mi pe Instagram- marinela_marinela2004 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
00taylor00 întreabă:
DoarDorr întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a