Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Știe careva cât cere Ghiță Adriano pentru 1 ora sau full nunta?
Buna TPU, caut o melodie insa am gasit- o da Shazam zice ca se numeste Pussy Pop pe YouTube nu mi- o da cea pe care o doresc si cum suna pe Shazam, am gasit- o pe TikTok dar e scris in rusa eu nu cunosc...? (mai mult)
Bună! Știe cineva piesa de la minutul 20? https://youtu.be/GQLdJg9e_4E?si=Z31fMmFIfq7AdFEG
Cine se pricepe bine în tiktok să ma ajute la o problema, nu va fi gratis, ajutați-ma va rog.
Buna TPU! Nu știu nimic despre ele, dar vreau sa-mi iau un ukulele( maxim 300 lei) ce mi recomandați?
Am scos piesa noua https://linktw.in/gCZWWo Părere despre fiecare artist? Eu sunt primul, al doilea Rarrip si al 3lea Blu Blu canta prea trap, Rarrip prea rap SI eu intre:))
Cine e ăsta, cam grăsuț, de la volan? https://www.youtube.com/watch?v=329xjDM7YaE
Salut dragă comunitatea, doresc sa compun o cântare dar nu prea imi esa la versuri, cine poate si are placerea sa mă ajute sa compun versurile îi raman recunoscător, Versuri cu tema iubire dor...? (mai mult)
Salut TPU! As vrea sa va cer opinia legata de doua perechi de căști. Trebuie să aleg intre Sony wh- xb910n și skullcandy crusher evo. M- am uitat peste toate review- uri le posibile, iar fiecare are...? (mai mult)
Buna, care este ultima medie din Lps Targu Jiu pentru admitere in clasa a 9 la Mozaic și handbal?
Salut! Am 13 ani. Sunt chitarist. CAUT TRUPĂ! Care să cânte rock, metal, excluse trupele care cântă pop.
Bună! Cine își aduce aminte de o melodie indiană? În video era o femeie și un bărbat, într- o casă singuri, ea făcea curat, el încerca să o impare, s- a urcat femeia pe o scară, s- au...? (mai mult)
Salut, stiti cumva niste melodii asemanatoare cu Flou Rege - Semn neclar sau Deliric - Sefu? In stilul asta gen hip-hop vechi, faine de ascultat in masina seara. Mersi
Melodii / piese care sa aiba " mesaje " / indemnuri asemanatoare - in special cu minutul 0:00 pana la 0:30? https://youtu.be/zRYX441WERk?si=egm45peIDkIdRR2o
Salut TPU, vreau sa va intreb ce varsta are Columb cel care canta cu Tarzy, multumesc dau funda
Salutare! Cine ma poate ajuta sa gasesc o melodie? Am auzit- o intr- un local si nu am apucat sa pun pe shazam...melodia suna ceva in genul "friiiday...friidayy" iar videoclipul era cu o tipa de culoare...? (mai mult)
De ce maneliștii sunt atât de agresivi și urasc oamenii care asculta rock, metal etc.:)) am fost numită satanistă deoarece purtam un tricou cu Linkin Park.
De ce atunci cand descarc muzica nu imi apare muzica la descarcate
Buna TPU, am nevoie de o parere despre aceste casti wireless "boAt Rockerz 600 Wireless Headphones", daca stie cineva cate ore tine bateria daca le folosești incontinuu, am vazut ca tin 8 ore, dar...? (mai mult)
Faceți o lista cu melodiile voastre rock/metal preferate!)))
As putea sa folosesc un calculator normal pentru un studio, gen sa descarc o aplicație pe el sau ceva de genul prin care sa înregistrez piese?
Păreri John Newman(muzician britanic)?
Am un subwoofer de masina. Vreau sa il folosesc pentru PC dar are doar jack si nu am amplificator si se aude mult prea incet - i nu vreau sa mi desfac boxele de la pc ca sa il conectez la mai mult voltaj...? (mai mult)
Cum aflu la cate canale m-am abonat pe Youtube?
Daca stiti piese in titlul carora sa fie un nume de oras sau de tara? Poate fi si in textul cantecului nu neaparat in titlu.Multumesc.
Salutari TPU, o întrebare mai ciudata. De vreo 2 3 luni de zile mi- am amintit de momentul când antena 3 difuza, , ora pe glob, , iar pe fundal apăreau imagini cu diferite orașe pe o anumită ...? (mai mult)
URGENT! Ce pot sa fac, cand ma simt bine sa ascult muzica si cu o simpla deranjare de la bunica de sa imi dau seama cine sunt, nu ma mai simt bine sa ascult muzica! E INADMISIBIL SI CAND ERAM MAI MIC,...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva cum se numeste melodia sau cine o cinta din reclama la medicament osciliumcoccilium? Va rog daca stie cineva, imi place tare mult. Multumesc
Vreau sa ma apuc de muzica, am 15 ani, am nevoie de un nume de scena, pana acum am TMG in cap, idei?
Caut o melodie pe care am auzit- o zilele trecute in cadrul unui eveniment local : melodia se aseamana foarte mult ( sunet/ aka linie melodica, versuri, tema ) cu piesa lui Ricky Martin - Go Go Go Ale...? (mai mult)
Știe cineva melodia originala dupa care a făcut Dani Mocanu piesa "fara număr"?
Imi poate da cineva niște versuri trap care sa se potrivească cu acest beat https://youtu.be/D183pFYGkOI?si=8PFho1aZZkgIbPD5
Imi poate da cineva niște versuri rap smechere care sa se potrivească cu beat asta https://youtu.be/D183pFYGkOI?si=8PFho1aZZkgIbPD5
Bună ziua! În ce limbă este această melodie: https://youtu.be/0SLZm2gwxTg?si=4Q8rVUQaTniU7WIQ?
Pot descarca muzica de pe Youtube premium in Germania fara sa primesc amenda?
Salut, am si eu o întrebare, de ce manelistii sau afonii astia DIN ROMANIA fac mai multe vizionari decat cei mai mari artisti DIN AMERICA? Fac jumate din cat fac ei si pe bune aia sunt artisti. De...? (mai mult)
Salut, am făcut o piesa trap da nu știu ce nume de scena sa îmi pun(mă cheamă Darius)
Titluri de piese ce intra la bluzuri, va rog. Mulțumesc!
Salut! Care sunt intervalele de terță mare, mică, mărită și micșorată?
Buna, am ascultat acum ceva timp o piesa de rap, in care se facea un fel de Throwback la o piesa de la M&G (artisti vechi de rap care au cantat si cu B.U.G. Mafia), iar respectiva piesa avea versul:...? (mai mult)
Se recunoaștem facultatea de etnolgie și folclor ca fiind una din domeniu muzical? Absolvent in domeniu muzical….
Ce facultăți intra in domeniul muzical, studii superioare?
Buna! Oare un solist vocal (angajat al unui ansamblu profesionist) poate fi pe post de studii superioare datorită căror facultăți? Se poate oare și cu facultatea de studii culturale: etnolgie și...? (mai mult)
De unde pot să cumpăr un Gift card din magazin iTunes in București?
Bună! Am nevoie de ajutorul vostru. Era prin anul 2010 ceva de genul, o melodie care era filmată în peșteră în stil tribal și cântăreața era pictată pe față. Erau niște cântăreți cunoscuti...? (mai mult)
Era o manea veche "O mor toti dusmanii ca eu ma distrez si arunc cu banii"...Stie cineva cum se numeste mel si cine o canta?
Https://vm.tiktok.com/ZGJ39T3cU/. Buna, știe cineva cum se numește melodia asta? Nu o găsesc sub nici o forma
Hey! Caut două piese muzicale mai vechi, iar singurele detalii pe care le știu sunt doar unele detalii din videoclipuri. Prima era o piesă romantică, ceva mai tristă dacă nu mă înșel... in...? (mai mult)
,,it's beautiful more sar a life,,. Nu găsesc melodia din versurile astea, dacă cineva o știe, sper sa ma ajute. Mulțumesc.
Salut, caut melodia din mechanic 2, unde danseaza la bar pe plaja. Multumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
LisaJulie întreabă:
Mario1996 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!