Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Salutare, va rog, cum se numeste melodia care canta pe funal in clipul acesta de la minutul 12:55 pana la 13:16 https://www.youtube.com/watch?v=mMa3LID_o20&t=800s va multumesc frumos, toate cele bune
Buna TPU cum se numeste fata cu coditele lungi din Captain Jack - Iko Iko ce canta cu el are cercei sunt mao multe da ea e prima care canta par inchis saten cercei rotunzi mari si arata asa da cu o bata...? (mai mult)
Cine îmi da niște versuri ok și un instrumental ok îi
Salutare TPU, cine a vauzut mult asteptatul film Vanatorul de Spirite? Vreau neaparat sa stiu cum se numeste piesa de la final, va dau funda si ce mai vreti voi. :D
As dori versurile de la cantecul polca fierarului
Imi dati va rog traducerea fonetica a melodiei Never Give up al Siei?
Caut o melodie de ceva timp, ascultată cam acum vreo 2- 3 ani. Nu tin minte nimic din versuri dar stiu videoclipul. Videoclipul era unul animat în care o fata si un monstru drăguț erau prieteni,...? (mai mult)
Cum sterg videoclipuri de pe musical.ly? Cum imi sterg contul de musical.ly?
Aș dori ciuleandra tot cantecul pe note.
cine imi gaseste si mie niste versuri sau le scrie cu tot cu refren(nu neaparat) dar sa rimeze si sa mearga sa le dai pe instrumental primeste funda Instrumentalul :...? (mai mult)
Melodii gen Holograf - Vine o zi, Spin - Ploaia, De- al de Cotabiță și care mai sunt ei, că i- am uitat... de astea mai vechi de genul, de nu aveam eu chef să le ascult eu acum ani în urmă...? (mai mult)
Salutare TPU, cine imi da si mie niste versuri luate/facute cu tot cu refren primeste funda care sa se potriveasca pe instrumentalul Very Sad Emotional Hip Hop Instrumental acesta il cautati si va rog...? (mai mult)
Caut o melodie de ceva timp, ascultată cam acum vrei 2- 3 ani. Nu tin minte nimic din versuri dar stiu videoclipul. Videoclipul era unul animat în care o fata si un monstru drăguț erau prieteni,...? (mai mult)
Cum se numeste piesa noua de la Ultimele Video-uri de la ilie's vlogs https://www.youtube.com/watch?v=CKY5XVksoYg
Salutare, am o problemă. Eu desenez foarte mult și îmi place, doar că un desen durează cam 1- 2 ore și mă plictisesc. M- am plictisit și de muzică în general, gen de la heavy metal am ajuns...? (mai mult)
Salut, am auzit o melodie la radio si nu îmi dau seama cum se numește, am reținut decat ceva din refren "banii iti dau iubirea ce ai ales in timp ce fericirea ta o pierzi" poate știți voi cum se...? (mai mult)
Cum imi pot recupera contul de musical.ly? Fiindcă am pierdut parola.
Cum se scrie pe Facebook cu litere mari si pe fond negru?
Am auzit o melodie pe care un baiat si seamana cu alta melodie dar in vine. E placuta, e un fel de live si e relaxanta. Am retinut doar, , every single day. bla bla ceva pe acolo si dupa My...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la inceputul serialului Iubire si Onoare si cine o interpreteaza?
știe cineva de unde pot cumpăra sau asculta melodia lui Delia cu Macanache "Rămâi cu bine" varianta cenzurată? Îmi este foarte dragă și caut de foarte mult timp.
De ce a murit Avicii?
Dau funda cine imi zice cum se cheama melodia https://m.youtube.com/watch?v=cyGqehde1Sg&feature=youtu.be
Cum se numeste piesa cu care incepea hip hop hour de pe music channel? imi pare ca rap american vechi?
De ce se spune ca rapperii si cei care asculta Rap sunt drogati, jointisti etc.
Scrieti nume de trupe gen Lala Band!
de unde pot cumpăra sau asculta melodia lui Delia cu Macanache "Rămâi cu bine"?
Am ascultat azi o melodie ( nu mai stiu genul ) Refrenul era ceva de genul 1 2 3 4 si de aici nu mai stiu. Melodie din doua persoane ( Nu Delia, Nu cu El Nino si Doc ) Si era in romana, dar nu...? (mai mult)
Este o melodie care nu o gasesc nicicum! Refrenul spune asa "it’s gonna magic" si a aparut recent melodia.Problema e ca nu stiu cum se cheama.As fi recunoscatoare daca m- ati putea ajuta....? (mai mult)
cine stie canale de Youtube care posteaza montage cu muzica electronica, trap gen nocopyrightsounds sau trap nation dar sa fie doar refrenul acela, vreo 5 secunde nu intreaga melodie in montaj,...? (mai mult)
Bună TPU îmi puteți da niște piese lente care se pot canta cu vocea gen melodii de la irina rimesc, adica de la artisti mai cunoscuti
Hei, era o melodie, stiu doar cateva versuri. I'm friend with the monsters inside my bed Nu e monsters de la nightcore, o stiu de pe musical.ly si nu stiu cum se numeste. Funda
Cine ma poate ajuta si pe mine cu negativul piesei "pregătită" de skunk?
Salut, stiti cum se numeste melodia de le inceputul videoclipului? https://www.youtube.com/watch?v=VHJyQWkBjCw&t=13s
Am auzit intr- o seara intr- un local un cover dupa DJ Khaled - Wild Thoughts ft. Rihanna, era pe ceva canal de muzica gen Kiss TV/MTV, insa nu am reusit nicicum sa dau de acel cover, ...? (mai mult)
Salut lume. Are cineva un playlist cu muzica populara buna? Imi tebuie pentru un prieten si eu nu prea stiu muzica populara, iar daca stau sa caut melodie cu melodie imi va lua prea mult timp.
Bună, TPU! Îmi puteți spune vă rog ce genuri, ce compozitori sunt in perioada preclasică?
Mp3 player pana in 150 lei? ceva bun, nu stricacios
Nu mai imi aduc aminte de o melodie faina dupa parerea mea, poate reusiti sa ma ajutati voi. Melodia este un fel de mix si tot canta cu aaa eee param pam pam... aa eee, si dupa o da in ...? (mai mult)
Ce artiști techno mai cunoscuți știți?
Asta este o intrebare pentru cei iubitori de manele.Era o melodie veche cu vali vijelie filmata pe un vapor si el mergea pe apa(Dambovita era la noi filmat in Bucuresti)mai stie cineva cum se numea? Dau...? (mai mult)
Hei! Pentru liceul de arte Carmen Sylva Ploiesti ce probe se dau la muzica(vioara)? Sunt clasa a 7-a si vreau sa ma pregatesc! Dau coronita!
Tot caut de ceva timp o piesa, Legee, Alexay, Antid8t feat Giano - Las- o sa ramana asa. Piesa este pe Youtube dar fara sunet din cauza unor drepturi de autor incalcate. Stiu ca e putin probabil,...? (mai mult)
Este o melodie ce frecventeaza cluburile. Un fel de muzica gen progressive club music. In general se foloseste la deschideri si cu siguranta la dropul piesei se arunca cu servetele in aer. As fi bucuros...? (mai mult)
Stie cineva o melodie despre doi indragostiti ce erau impreuna desi fiecare avea relatie?
Ce parere aveti despre boxele akai x6 si x10? Merita banii? Si daca da care dintre cele doua?
Hei TPU, era o melodie cam lenta de dragoste si in video-ul ei era o femeie alba ce canta, si un barbat de culoare care nu canta Cum se numea?
Era o melodie frumoasa in engleză, difuzata si pe la radio cantata de- o fata pe care ma tot zbat sa o găsesc de foarte mult timp. MELODIA NU ESTE ACEASTA: Don't Let Me Down de Chainsmokers...? (mai mult)
Salut,poate sa imi spuna cineva un program cu care pot crea mixaje/piese?
Hei TPU, era o melodie cam lenta de dragoste si in cideo-ul ei era o femeie alba ce canta, si un barbat de culoare care nu canta Cum se numeste?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput