Salut, stiti cum se numeste melodia de le inceputul videoclipului? https://www.youtube.com/watch?v=VHJyQWkBjCw&t=13s
Am auzit intr- o seara intr- un local un cover dupa DJ Khaled - Wild Thoughts ft. Rihanna, era pe ceva canal de muzica gen Kiss TV/MTV, insa nu am reusit nicicum sa dau de acel cover, ...? (mai mult)
Salut lume. Are cineva un playlist cu muzica populara buna? Imi tebuie pentru un prieten si eu nu prea stiu muzica populara, iar daca stau sa caut melodie cu melodie imi va lua prea mult timp.
Bună, TPU! Îmi puteți spune vă rog ce genuri, ce compozitori sunt in perioada preclasică?
Mp3 player pana in 150 lei? ceva bun, nu stricacios
Nu mai imi aduc aminte de o melodie faina dupa parerea mea, poate reusiti sa ma ajutati voi. Melodia este un fel de mix si tot canta cu aaa eee param pam pam... aa eee, si dupa o da in ...? (mai mult)
Ce artiști techno mai cunoscuți știți?
Asta este o intrebare pentru cei iubitori de manele.Era o melodie veche cu vali vijelie filmata pe un vapor si el mergea pe apa(Dambovita era la noi filmat in Bucuresti)mai stie cineva cum se numea? Dau...? (mai mult)
Hei! Pentru liceul de arte Carmen Sylva Ploiesti ce probe se dau la muzica(vioara)? Sunt clasa a 7-a si vreau sa ma pregatesc! Dau coronita!
Tot caut de ceva timp o piesa, Legee, Alexay, Antid8t feat Giano - Las- o sa ramana asa. Piesa este pe Youtube dar fara sunet din cauza unor drepturi de autor incalcate. Stiu ca e putin probabil,...? (mai mult)
Este o melodie ce frecventeaza cluburile. Un fel de muzica gen progressive club music. In general se foloseste la deschideri si cu siguranta la dropul piesei se arunca cu servetele in aer. As fi bucuros...? (mai mult)
Stie cineva o melodie despre doi indragostiti ce erau impreuna desi fiecare avea relatie?
Ce parere aveti despre boxele akai x6 si x10? Merita banii? Si daca da care dintre cele doua?
Hei TPU, era o melodie cam lenta de dragoste si in video-ul ei era o femeie alba ce canta, si un barbat de culoare care nu canta Cum se numea?
Era o melodie frumoasa in engleză, difuzata si pe la radio cantata de- o fata pe care ma tot zbat sa o găsesc de foarte mult timp. MELODIA NU ESTE ACEASTA: Don't Let Me Down de Chainsmokers...? (mai mult)
Salut,poate sa imi spuna cineva un program cu care pot crea mixaje/piese?
Hei TPU, era o melodie cam lenta de dragoste si in cideo-ul ei era o femeie alba ce canta, si un barbat de culoare care nu canta Cum se numeste?
Am ascultat o piesa cu cuvintele: si onsa doara pana nu o sa se intoarca, nu vreau nimeni sa fie intre noi, nu vreau altul mai bun, il vreau ca mine nebun,, pleasee????Cine cinta?
De ce Moonlight de la XXXTENTACION nu apare si pe YouTube? Se intampla ceva daca o postez?
Am găsit o melodie care îmi place foarte mult ( Escape the fate - Mask ), dar nu pot descifra unele versuri de la prima strofă, așa că vă cer ajutorul.Am găsit doar un site cu versurile...? (mai mult)
Bună ziua TPU. Am o melodie care îmi ramane in cap si nu pot sa o scot. Melodia se numeste Stromae - Alors on Danse. Sfaturi sa o scot din cap, vă rog!
Salutare prieteni. Ma poate ajuta si pe mine cineva sa gasesc o melodie? Eu am doar o parte din ea si n- o gasesc deloc pe internet. Am cautat si pe shazam, dar degeaba. Las link- ul de unde o puteti ...? (mai mult)
Caut si eu o melodie ceva de genul : "Your eyes your eyes your eyes" sau "You're right you're right you're right" Take a... na na na na E o melodie mai recenta.
Era o melodie frumoasa in engleză, difuzata si pe la radio cantata de- o fata pe care ma tot zbat sa o găsesc de foarte mult timp ..in versuri se intelege cam asa la inceput: Give me like...? (mai mult)
Era o melodie frumoasa in engleză, difuzata si pe la radio catata de o fata pe care ma tot zbat sa o găsesc de foarte mult timp ..in versuri se intelege cam asa la inceput: Give me like...? (mai mult)
De ce si la radio, si la tv melodiile cele mai difuzate sunt in alte limbi? Si culmea, sunt si in topuri... Adica melodii in spaniola si engleza, rar cate o melodie in romana. A mai observat cineva ...? (mai mult)
stiu ca e ciudat dar e o melodie care e ceva de genul: I need your MARELBO MARELBO MARELBO MARELBO e ceva de genul...Imi ziceti va rog cum se numeste?
Sall TPU, Exista pentru melodia Him&i unremix sau cover in care canta doar Halsey? Suna bine cum canta băiatul dar cu canta fata îmi place rau și vreau un cover sau ceva in care sa cante doar ea.Ms...? (mai mult)
Scuzati- mi categoria! Era o melodie frumoasa in engleză, difuzata si pe la radio catata de o fata pe care ma tot zbat sa o găsesc de foarte mult timp ..in versuri se intelege cam asa la ...? (mai mult)
Cam cate ore ar dura un concert de muzica rock? (la trupe hipercunoscute, precum Scorpions, Rammstein, Motorhead)
Am ascultat mai de mult o melodie, rock romanesc, dar nu mai stiu cum se numea. In videoclip apăreau o fata si un băiat care mergeau prin pădure si după au luat niste motociclete si îmi mai...? (mai mult)
Am vazut mai de mult o melodie a lui eminem si nu o mai gasesc, era un videoclip misto, eminem era urmarit parca, furase o motocicleta, apoi a urcat la un om in masina care atunci cand l- a ...? (mai mult)
As vrea sa ma apuc de muzica gen rap trap... Puteti sa imi dati sfaturi si idei despre cum as putea sa ma apuc?
am o problema.Am cumparat o baxa akai. Se aude bine, dar daca maresc volumul mai mult de jumatate se aude intrerupt de ce?
Cum ii zice la melodia aia araba noua care o pune te kiss fm
Știe cineva cum se numește melodia de pe fundal: https://youtu.be/9o64F57RtXM? Mulțumesc anticipat
Salut Am auzit o melodie care avea refrenul,, De le beat carciuma vin, merg pe gard de drum ma tin, tin sa precizez melodia era una rep Mulțumesc
Am primit recent un electrophone akords riga (remr) si este functional dar boxa acestuia nu functioneaza, melodiile se aud foarte incet fara box si voiam sa stiu de ce sau cum pot conecta o alta...? (mai mult)
O melodie care se canta la petreceri, dar e în alta limba, poate sarbeasca, zice ceva de o Marie nu știu sigur. Am auzit-o recent și nu pot să-mi amintesc versuri.
Imi poate zice cineva un beat misto de trap de vreo 2-3 minute?
Buna, stie cineva melodia din prima parte si a doua cum se numeste va rog https://www.youtube.com/watch?v=o9yFlDUz8CI
Ce cantareti/trupe stiti de genul Bishop Briggs, Imagine Dragons? Funda
Hei, credeti ca as putea pute plati cateva ore de canto pentru a vedea daca am voce? Si cat m- ar costa? Eu de obicei ascult rock progresiv/ simfonic (https://youtu.be/pmBiw2yCbdw) si cred ca vocea mea...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste melodii cu bass pentru masina!
M- am gandit sa- mi cumpar o pereche de casti pentru ascultat muzica. Nu neaparat pentru gaming sau ceva, strict pentru ascultat muzica. Prefer sa fie on- hear in loc de in- ear. Ma gandeam...? (mai mult)
cine stie cum se numeste melodia din link-ul dat? https://www.instagram.com/p/Bg9bAkgAsOq/?taken-by=ramona.marin2004 va rog
Când te- am văzut Te- am și plăcut Ciudat dar te iubesc Mă mint și sper Că am să te am Într- o zi lângă mine Vreau sa nu mai plâng Și să nu mai doară Vreau sa te am Lângă mine...? (mai mult)
Hei oameni. Prin 2012 sau 2013 era o melodie frumoasa pe la tv. In video erau niste desene/aniamtii, erau fete si baieti pe plaja si dansau.Atunci nu era net si nu avem cum sa o caut. Nu imi amintesc ...? (mai mult)
Ce trebuie să cunosc ca să mă înscriu la lecții de canto?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!