Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 22 Ianuarie 2025 sunt:
Hey. Am auzit o melodie dar nu știu cum se numeste. E ceva de genul " băiatul și fata mea prințul și prințesa mea" și este manea. Știe cineva cum se numește?
Cum se numeste melodia de la 0:16 ( https://www.youtube.com/watch?v=8pXlDVh2TRI ) DAU FUNDA!
De ce Despacito nu mai este pe YouTube?
Care e melodia voastra preferată?
Caut o melodie si nu o gasesc, nu ii stiu versurile, ii stiu doar video- ul. E cu o tipa care pune afise cu "lost dog" dar pe afise este o poza cu fostul iubit.e destul de obscena piesa si e mai hippie,...? (mai mult)
Pe spundcloud imi apar playlist-uri din România și înainte erau top-uri worldwide. A mai întâmpinat cineva problema asta? Cum s-o rezolv?
De 2 ani de cand m- am apucat de un joc, ascult Bass, nu stiu cum vi se pare voua, dar eu cand ascult muzica, o downloadez imediat si o ascult toata ziua, si nu ma plictisesc. Chiar sunt...? (mai mult)
Https://en.wikipedia.org/wiki/Nightcore stie cineva cum pot face rost de acel soft?
Ce semnifica "dm" in piesa de la lino golden & 5gang?
Salutare salutare! Am o nelamurire, daca iau acest subwoofer auto https://www.emag.ro/subwoofer- auto- pioneer- 30- cm- 1400- w- ts- 300d4 /pd/DG2PG9BBM/ Si incerc sa pun acest amplificator : https://:///...? (mai mult)
Este o melodie " supararea cand imi vine rup camasa de pe mine ", dar nu cea cantata de Adi de la Valcea, cineva care o canta mai sprinten, adica nu o canta asa de trist cum o canta...? (mai mult)
In ziua de azi se mai face R&B romanesc? Exista vreun artist/trupa care rezoneaza cu acest gen de muzica?
Vroia sa fac o muzica in FL studio si de ce nu pot sa pun doua file MIDI https://gaming.youtube.com/watch?v=0LkMaAwpOQU&feature=s hare
Https://www.youtube.com/watch?v=XY8-LsxTzpo Ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc melodia de fundal?
Salutare TPU, pot utiliza melodiile de fundal de la KevinMacLeod direct de pe canalul lui de YouTube?
Salut, am auzit intr- un magazin o melodie rap am fost atent dar nu prea ca eram atent la ce cumpar parca era guess whoo nu sunt sigur dar in mare era vorba ca ea are pe cineva dar nu o merita si el ii...? (mai mult)
Salut.Are cineva melodia de la sfarsit....https://youtu.be/XD2H2Kwb0O8
Ce trebuie sa fac ca sa sa fac un videoclip jumatate alcuiva si jumatate al meu? Adica cum pot sa il recreez? Nu stiu cum sa fac! Ma ajuta si pe mine cineva? MULTUMESC!
ce parere aveti despre Nicki Minaj, Iggy Azalea? Eu inteleg ca arata foarte bine, dar doar mie mi se pare ca felul in care arata conteaza mai mult decat talentul? Adica e normal intr- o anumita...? (mai mult)
Vreau si eu melodii rap sau nu numai rap, care sa aiba ca tema familii sarace sau parinti care se cearta, copii chinuiti...
Am nevoie de ajutorul vostru. Era o melodie mai veche cu un negru care era intr- o geaca neagra, si avea o masina neagra(un model vechi de masina americana) cu care a mers pana la ceva mormant....? (mai mult)
Um buna TPU! As dori sa merg la vocea romaniei junior 3(cred) dar nu prea stiu ce ptesupune asta..ma puteti lumina?
Hei. Caut si eu o melodie mai veche. O canta un negru mai batran imbracat intr-un costum alb. La refren repeta " I say no no no ". Atat imi aduc aminte, ma ajuta cineva. Mersi anticipat ( dau funda )
Vreau sa stiu si eu parerea voastra despre genurile muzicale Deathcore si Metalcore
Eu nu stiu sa dansez foarte bine.Imi e rusine si nu sunt cel mai bun.Nu sunt fan manele, rap sau altele imi plac toate melodiile.Nu contează dacă e manea conteaza daca ne place.In concluzie cum...? (mai mult)
1. Hai Sus e diss Keed? 2. Ce rapperi au intrat peste Keed in casa, ca Jamie a zis ca au intrat peste Keed niste rapperi din industria lor, iar unii zic ca au intrat Chimie si Dragonul
Voiam sa fac o muzica in FL studio si nu pot sa pun doua file MIDI. De ce? https://gaming.youtube.com/watch?v=0LkMaAwpOQU&feature=share Dau funda
Chiar a murit Melanie Martinez? Pe wikipedia scrie ca a murit pe 7 apr 2018 ... De obicei, nu gresesc.
Am auzit o melodie la Bogdan Teches pe YouTube suna cam asa: "cand eram tanar odata bene fata nechemata...". Nu o găsesc, o are cineva?
Hristos a înviat! Ce căști pentru telefon îmi recomandati. Eu de obicei ascult rap american sau trap. Am un Huawei P8 lite mai mult de 150 de lei nu as da. Nu prefer in- ear dar asta nu...? (mai mult)
As vrea sa scot vocea dintr- o melodie dar din cate am inteles nu se prea poate cu aplicati asa ca m- am gandit ca este ceva "aparat" cu care sa scot vocea. Daca este imi puteti spune cum se...? (mai mult)
Asta- i dreptate? O prietena e considerata de cineva poser pentru ca nu a știut numele unei piese de la Iron Maiden, deși stia cine cânta dar și piesa o stia foarte bine atât ca nu stia numele pentru...? (mai mult)
Imi poate da cineva niste exemple de melodii pe fundalul unui clip cu poze? Dau funda
Imi ziceti si mie niste melodii rap? Ms anticipat!
Eu ascult metal, cum imi pot da seama daca sunt "poser"? Am auzit foarte des acest termen si vreau sa aflu odata ce este. Oricum, nimeni nu a spus ca sunt asa, doar intreb. Stiu ca inseamna sa te dai...? (mai mult)
Puteți să-mi spuneți melodii de dragoste cu sau despre demonii, nu contează dacă e in engleza sau orice alta limbă important e sa fie de dragoste cu sau despre demonii! Mulțumesc!
Vreau sa ii fac un video cu poze iubitului si nu stiu ce melodii de fundal sa aleg. Câteva idei? Dau funda
Cum aş putea vedea un video pe Spotify? Adică as vrea sa vad videoclipul de la piesa One Kiss de Calvin Harris si Dua Lipa dar nu stiu cum. Am varianta free dar nu cred că asta e cauza. Dau...? (mai mult)
Salutare! Nu stiti ceva fete din România care să cânte trap? Poate nu așa de cunoscute. știu de Max Konstant și Larisa, în rest e pustiu.
Cine mai stie cine a facut melodia aia Hip Hop : TGV? *Cateva versuri* "... si armele mele TGV nu e scris in stele..."
In ce an a fost lansata piesa Au innebunit salcamii, de Tudor Gheorghe?
Îmi puteţi spune cum se numeşte melodia din serialul japonez "Aripi de Mătase" si cine o interpretează? Mulţumesc!
Salut, nu pot sa bag muzica pe cd ca imi apare "windows media player nu poate inscriptiona unele fisiere. Pentru a investiga problema faceti click pe programa de langa fisiere din lista de inscriptionare" ...? (mai mult)
Mă plictisesc și m-am gândit să vă întreb despre perioada când lady Gaga era nebună cu totul(scuze fanilor ei), ce avea?
Am auzit mai demult o melodie rap si nu mai stiu cum se numeste.Am reținut doar câteva versuri, ci anume, , Cenusa ta o va revendica vântul, te vei ridica la cer ajungand una cu pământul", dupa mai...? (mai mult)
Era o melodie rap mai veche, in care era citat un gragment din toma caragiu" spun asta ca sa auda si amicul meu, n- ai pe cineva, n- ai pe cineva care stie pe altcineva" ceva de genul, imi poate spune...? (mai mult)
Caut si eu o melodie care este filmata undeva in desert in care apare o fatasi niste masini de pompieri si salvari ca holograma
Ce melodii imi recomandati pentru a face un cover?(sper ca asa se numeste atunci cand pastrezi negativul dar schimbi cuvintele unei melodii) Dau FUNDA! P.S.Imi cer scuze daca am gresit...? (mai mult)
Caut o melodie destul de nouă in a carei videoclip apare un om batran care se afla langa un lac si are viziuni cu cineva care se ineacă. E ceva destul de lent. Va rog sa ma ajutati
Are cineva un playlist cu muzica care sa imi ridice adrenalina sa am o stare mai agresiva. Ceva de genul (Skrillex & Damian Marley - Make It Bun Dem (Laudz Trap Remix)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
00taylor00 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!