Sall all. In viitorul apropiat o sa fiu dj la o petrecere aniversara. Nu prea suntem noi cu manelele, in sensul ca ascultam foooarte rar, dar vor exista 2 sau 3 persoana care le vor placea. eu nu stiu...? (mai mult)
Recent am achizitionat un produs identic cu cel din linkul de mai jos pentru playerul din masina. Cand il conectez la telefon prin bluetooth se aude in boxe un bâzâit destul de tare la volum mai...? (mai mult)
Am si eu nevoie de niste muzica pentru majorat, dar sa fie de 2018, sau mai veche dar buna. Cine ma ajuta?
Este o muzica in spaniola, si stiu cateva versuri din ea me epara scucha ceva de genul am tot cautat- o dar nu o gasesc cred ca ii din anul acesta, am auzit- o la o colega de a mea dar nu vrea sa imi...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la final( incepe la min 7:50)? https://www.youtube.com/watch?v=g3Rf5qDuq7M&list=WL&t=0s&index=11
Bună seara, cu ce program pot edita un video, când începe să înceapă ușor și când se termină, să se încheie și melodia din ce in ce mai încet ...ca un film...
Daca imi fac cont pe aplicatia de muzica din iPhone, dupa 3 luni imi ia bani cand vreau sa descarc muzica?!
Salut ascultam cand eram mic o melodie si nu mai stiu cum se numeste, nu stiu sigur daca era cantata de bug mafia sau de paco, villy, 10 grei, luchian, sau oricare artist promovat de bug mafia, stiu ...? (mai mult)
caut o melodie de foarte mult timp dar am uitat cum se numeste tot ce imi aduc aminte este ca cel care canta era o papusa si erau fete prin juru lui la piscina avea o viata de bogatas, ...? (mai mult)
Cine asculta suicide boys?
Buna Puteti sa imi spuneti va rog cum se numeste piesa de pe fundalul videoului din decriere e doar un fragment din ea dar sper sa ajute, multumesc...? (mai mult)
Mai de mult am ascultat o melodie kpop care mi- a plăcut foarte mult. Din ce îmi amintesc :era cântată de o trupa de băieți, aveau o coregrafie complicata și făceau toate mișcările sincron,...? (mai mult)
Cum sa fac integrame online?
imi poate spune cineva cine canta melodia asta sau sa o gaseasca? : https://www.youtube.com/watch?v=Iq2g56OWpVc Multumesc frumos!
Buna TPU... Cam cat dureaza sa performezi in chitara?
Buna TPU Vreau sa imi achiziționez o chitară la un preț mic. Sunt încăpătoare. Chitara Casme nu e buna? Ce imi recomandati?
Salut, as vrea sa invat sa cant la o chitara electrica. Am un buget de 700 de lei, cam ce chitara mi-ati recomanda pentru inceput?
Bună, vreau sa stiu si eu cum se numeste melodia aia de fundal din "buburuza si motan noir " cand cei doi dansează. E o melodie lentă.Dau fundă va rog
Marti (in saptamana altfel) la muzica trebuie sa cant o muzica populara, eu nu am ascultat muzica populara de la 3 sau 4 ani (si atunci putina) si acum nu stiu ce muzica sa cant...as vrea olteneasca....? (mai mult)
Am o intrebare de ce B.UG. Mafia nu mai scot noi melodii ce s-au intamplat cu ei?
am o întrebare.. Dacă știe cineva. ..Este o melodie rap mai veche despre familie...gen el era la școală și părinții îl cheamă la o terasa și îi spun ca fratele sau a suferit un accident...? (mai mult)
Ma- ti putea ajuta cu un raspuns va rog? Daca nu am facut liceul de arta, ci un alt liceu, as putea sa dau la conservatorul de muzica? Cum as putea reusi sa intru acolo? Ce ar trebui sa fac in afara...? (mai mult)
doresc sa imi creez o pagina de Facebook gen Radio sa rulez muzica si mi-e greu sa gesesc un nume pagini as fi recunoscator pentru cei care ma ajuta. dau funda celei mai bune idei
As dori și eu niște muzica house, va rog
Am nevoie de niste versuri pentru un diss. Vreau sa i fac un diss unui prieten, e slab, brunet, face Youtube. Nu prea imi place ce filmeaza, e de rahat. Multumesc.
Caut o piesa in spaniola veche, stiu ca un barbat canta si tot ce imi vine in minte este legat de refren ca zice ceva asemanator cu "sin tiiii" (nu sunt sigura ca spune chiar asta dar stiu ca e...? (mai mult)
Buna, TPU! Sunt incepatoare la chitara si totusi m- am inscris intr- un concurs de muzica folk. Stiu sa cand destul de bine, dar inca nu stiu toate acordurile si nu am capodastru. Ma puteti ajuta cu ...? (mai mult)
Am auzit o muzica la servici pe engleza nu am inteles versurile deoarece era galagie singurul detalii pe care il pot da e ca pe refren se auzea sunetul de bani coins mi se pare odata la 3 secunde.
Buna, oare cine se pricepe, deci cant la saxofon de vreo 2 ani, sunt la un liceu de muzica, si am problema anume, imi ies staccato- urile dar nu imi iese nici cum limbajul, am fost la mai multi profi,...? (mai mult)
Melodia de la minutul 6:50, cum se numeste? https://www.youtube.com/watch?v=iLaCHhkLTGY
Era mai demult o melodie in care canta un tip carunt, tuns foarte scurt (dar nu parea batran). Era la un geam mare de la o vila si se uita parca cu regret la mai multa lume ce dansa langa ...? (mai mult)
Buna, as vrea in curand sa achizitionez o doza pentru saxofon de la Rumberger, si nu ma prea pricep atat, oare un sistem wirelles la care sa pot lega, ce imi recomandati, unii spun ca cele de la Shure...? (mai mult)
Auzisem in autobuz o melodie. care mi- a placut mult, dar nu stiu cum sa- i gasesc numele. Stiu doar ca in refren zicea " You girl... ", si era genul de cantec care te pune cu zambetul pe buza, vesel....? (mai mult)
va rog sa ma ajutati Caut o melodie din 2016-2017 Cu o fata care se duce intr-un club ( tot ce stiu din melodie este : i gone agar sey
Salutari! Stiti piese rock/metal gen piesele de dragoste ale celor de la HIM sau piesele Hold Me in Your arms, Forever and One a trupei Halloween? Pot fi si de la alte trupe doar sa fie genul asta de ...? (mai mult)
Am nevoie groaznica de ajutorul dumneavoastra. Undeva prin 2010 era difuzata la televizoro melodie care avea videoclipul cu o persoana care venea cu un set de clape de pian, o conecta cu...? (mai mult)
Salut. As dori cat mai multe melodii ca aceasta, daca se poate: https://www.youtube.com/watch?v=wJnBTPUQS5A Sa aiba versuri similare, sau cu aceeasi atmosfera :D Accept si variante romanesti,...? (mai mult)
Bună, caut o melodie în engleză cântată de un băiat. A fost dat refrenul şi în serialul Fructul oprit, versul era cam aşa "Can look can me". Mă puteţi ajuta?
Am auzit o muzica la ferma vedetelor care avea urmatoarele versuri(asa am auzit-o): "casuta voastra cu trei meri si patru nuci te asteapta sa te duci" poate sa imi zica cineva numele?
Voi ascultați Skillet? Și care e melodia voastră preferată?
Era o caseta audio ani95 cu hits care erau melodii cu e-rotic dock si donald duck, bang gang numai stiu restul melodiilor caut piesa daena era pe caseta
Vreau mai multe piese de genul. https://www.youtube.com/watch?v=CDax1xay6Bk
Cum pot masura frecventa unei melodii? Varianta cea mai buna simpla.
Recent mi- am facut contul de Spotify premium deci ar fi trebuit sa pot asculta toate melodiile, doar ca atunci cand caut melodia la "search" nu mi apare, dar daca intru pe calculator pe...? (mai mult)
Stiti melodii frumoase si usor de cantat in limba engleza? Vreau link de YouTube de la ele. P.S.Trebuie sa pot gasi pe YouTube varianta karaoke. P.S.Sa fie cantata de o solista(fara altii...? (mai mult)
Salut TpU. Cum se numeste melodia in care cantaretul zice "ghierla ghierla"? Atat stiu eu din melodie. Am auzit-o intr-un bar.
Ce melodii in genul recomandati? https://youtu.be/Ad0TC2hLU1c
Imi puteti recomanda un set cu chitara electrica la undeva pana in 800 de lei?
Stie cineva cum se numeste melodia de la sfarsitul episodului 19 de la serialul Mahoutsukai no yome?
Sunt bune aceste boxe? https://www.olx.ro/oferta/set-boxe-active-800-w-profesionale-karaoke-noi-sigilate-garantie-ID7Khnn.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Elelena65 întreabă:
radu383838 întreabă:
DoarDorr întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!