Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 2 Februarie 2025 sunt:
Imi puteti spune si mie niste melodii gen Cheloo-unde visele se termina sau fii pregatit-parazitii?
Bună TPU! Am ascultat o piesă mai demult, și nu mi-o pot aminti. Era un vers "Pleacă una, vine alta, momentan n-am obligație" sau "Vine una, pleacă alta, momentan n-am obligație" Mulțumesc!
Ciné poate să-mi dea raff-ul de chitara de la melodia ctc feat. muse quartet & silviu pașca band negru va rog frumos.
Buna, tpu.Foarte dezamagit sunt de voi, dar nu mai conteaza - am 3 raspunsuri la intrebarea `ailalta, dintre care 2 sunt ale mele... In fine, nu- i problema, se intoarce roata, va promit eu.Deci, ...? (mai mult)
am o nedumerire în legătură cu Nero Express, ce înseamnă dacă bifez căsuța cu "Normalize all audio files", care e diferența, dacă trag discul, cu căsuța bifată, sau nebifată?...? (mai mult)
Salut, am auzit acum cateva zile o melodie si nu stiu cum se numea avea in versuri cuvinte de genul "jungla de betoane, sa faca milioane"... daca aveti vre.o idee cum se numeste...
Unde găsesc și cum descarc negativele a diferite melodii (manele, muzică ușoară, populară), adică eu doar să cânt versurile și să am negativul respectiv pe fundal. Menționez că e prima...? (mai mult)
Știți o aplicație de făcut muzica sau beat-uri gratis și să nu îmi trebuie un microfon? Am incercat Magix music maker dar nu am mers
Ce cadou pot sa-i fac matusei melle de 8 martie? Apropo eu am cumparat o cutiuta in forma de inimioara dar nu stiu ce pot sa pun in ea? ajutati-ma va rog
Caut o piesa veche braziliană. In videoclip era o femeie bruneta care canta si stiu ca a murit de cancer de san. Iar in videoclip pe langa ea dansau dansatori costumati de carnaval. Stie careva cum se...? (mai mult)
poate sa imi spuna si mie cineva cum se numeste aceasta melodie? https://www.youtube.com/watch?v=FYja7JWJGPg&feature=youtu.be
Mai este de apreciat muzica rock in zilele noastre?
Imi puteti de unde pot descarca melodia American Made de Donald Miclette doar instrumentalul, dar este ciudat ca nici cea originala nu o gasesc https://www.shazam.com/track/381112295/american-...? (mai mult)
Cei care se uita pe YouTube, ce părere aveți de melodiile youtuberilor? Cum ar fi bisi care scotea piese/ disstrack- uri sau despre selly cu piesa lui de 1 MIL abonați (as vrea și o părere despre...? (mai mult)
Asi dori cele mai noi si mai frumoase melodii daca se poate, multumesc
Salut, cum se numeste melodia din videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=y5Avn334PWs
Stiam o melodie populara(lele craciunescu cred):intoarce cheia ceasul bate viata mie la jumatate sau bate ceasul... si nu e de gasit :(
Caut o melodie de ceva timp. Începea cu "auuuu", si pe la refren tot "auuu" avea. Nu e caterinca sau ceva, e veche melodia. Posibil sa o cânte Shakira dar nu stiu sigur...
Neata! caut si o eu o melodie, house, nu imi amintesc decat inceputul, este vocea unei fete care spune ceva de genul: i- am lying in my bed right now thinking about the night before...si mai zice ceva...? (mai mult)
caut o melodie in care canta o femeie si la sfarsitul fiecarui vers spune NA NA NA ceva de genul...
vreau si eu niste versuri pentru o melodie trap pe instrumentalul asta https://www.youtube.com/watch?v=1mz_OvZXFY4&t=0s&list=LLlVvUrgZq1xWjol3- LVj82Q&index=1 dau funda la cele mai bune...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia aia al lui Nicolae guta de zici ca e ceva remix si acoki e eeeieieie
Cum se numeste melodia in care sunt versurile : Nicio pereche de jordani nu imi aduc fericirea? Dau funda
Refrenul melodiei "Forever" a lui Alekseev (https://www.youtube.com/watch?v=iGuqBDOjzJY) se aseamana cu refrenul altei melodii, care este tot in engleza. Cine ma ajuta sa gasesc melodia?
Cunoaşte cineva un meşter de instrumente muzicale populare activ în România?
Buna, Caut si eu o melodie si vreau va rog sa ma ajutati sa imi apuneti cum se numeste, am doua versuri din ea, iar pe google nu o gasesc. Va multumesc si sper sa ma ajutati hai la Londra tu mi-...? (mai mult)
Mi- am adus aminte de o melodie dar nu- i stiu versurile sau linia melodica. Tin minte ca era intre anii 2015- 2017 si era cu o tipa care avea o sticla de alcool in mana iar iubitul ei ii spunea sa incepeteze...? (mai mult)
Vă rog! Dau coroană...Aș dori traducerea melodiei,, Lovin' so hard" de Becky G????
Cum se numeste instrumentalul de la melodia asta? https://www.youtube.com/watch?v=UR2iz6jaXco&ab_channel=Rom%C3%A2niiautalent
Hei! As vrea sa invat sa cant la chitara acustica si nu ma pricep la alegerea chitarei. Cum vi se pare setul acesta? Este ok? Sau imi puteti recomanda altceva si sa fie la un pret rezonabil? (sunt din...? (mai mult)
Compune-ti o melodie! Va rog! cu tot cu refren.
Într-un video pe YouTube unde Lora este invitata la neata cu Răzvan și Dani vorbește despre Asia expres pe fundal e o melodie știe cineva cine canta acea melodie? Mulțumesc
Cum se numeste maneaua aia in care fata canta as vrea sa simti ceea ce spui
Cineva care se ocupa/vrea sa se ocupe cu muzica trap/hip- hop? Caut artisti pentru a forma o echipa. Venim noi cu tot ce tine de productie executiva (artwork, instrumentale, mix/master, etc). Lasati...? (mai mult)
Cum se cheama prima melodie din clipul asta? https://www.facebook.com/mari.cernat.3/videos/838374326271434/
Ce greutate are o chitara electrica Fender Squier?
Am o problema cu castila (casca stanga mai exact), cand dau mai tare se aude Un sunet ciudat... Si nu stiu de ce, pentru ca asa face din ultima vreme. Si stiu ca se vor strica...dar nu stiu...? (mai mult)
Imi poate da cineva negativele pentru orga la Se trage linie de Nikolas si Cocaine?
Imi puteti de mai multa muzica de genul? https://www.youtube.com/watch?v=EDVISGGsLKk&t=5s
Am o mica problema sau dilema.Am o voce frumoasa si toata lumea ma indeamna sa fac muzica.Am ureche muzicala, stiu sa cant o melodie dupa original, chiar si melodii grele, dar problema e ca...? (mai mult)
Am si eu o mare nelamurire sau problema nu stiu.Am o voce frumoasa si toata lumea ma indeamna sa fac muzica.Am ureche muzicala, stiu ce tonalitate sa folosesc, stiu cum sa cant o melodie dar,...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva? E o piesa cred ca scoasa intr- un an din 2012 pana acum si suna foarte bine. Stiu ca e in spaniolă si o canta doi cantareti romani tineri o fata si un baiat. Stiu ca se scot...? (mai mult)
Caut si eu o melodie, cred ca este rap, stiu doar ca pe refren zice asa: " spuneeee-mi cine, cine, spuneee-mi cine" Si nu, nu este Pepe.
Este cineva pe aici care are intentia de a merge la "Colegiul National Banatean"anul acesta, care ar fi interesat sa facem o formatie? Sa stie sa cante la chitara/chitara bas/tobe sau...? (mai mult)
Cantace ușoare la orga cu gama do scrisa? Va rog foarte mult.
Am auzit azi o melodie și în refren cântă un băiat și am reținut doar un vers : " drum către univers " Sau " drumul către univers ". Știe cineva melodia?
Va rog niște cântece la orga ușoare dar cu note muzicale scrise va rog
Mă puteți ajuta să găsesc un cântec? O cântăreața mulatra cu parul mare creț cântă o melodie care seamănă cu the humans - goodbye și în videoclip parcă aruncă cu anumite obiecte și le...? (mai mult)
Vreau si eu o piesa legata de iubire. Multumesc mult.
Stiti cumva unde as putea gasi mai multe poze cu Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity? Sunt mare fana.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!