Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 2 Februarie 2025 sunt:
Stiti vreo aplicatie pentru IOS de pe care poti asculta muzica offline si gratis? Am avut iMusic pana acum dar s-a stricat si cand intru pe ea incepe sa bipaie.
Buna as vrea sa stiu daca este cineva care cunoaste o alta melodie cu instrumentalul de la mai re- nascut- chriss(justuss) ideea este ca este o melodie cu același instrumental dar nu mai tin minte cum...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie ce faci la Conservator? Adică merita sa dau acolo? Eu sunt clasa 9 a și am început să mă gândesc cam ce vreau sa fac cu viața mea! Eu cant la Saxofon de 1 an! Deci...de...? (mai mult)
Ce muzica de ascultare-lautareasca stiti precum "Doamne in viata iti multumesc" Petrica Matu Stoian?
Caut de ceva vreme o melodie, si stiu doar ca incepea video cu o fata blonda cu o coronita de flori pe cap si un fundal albastru????canta si un baiat, dar atat stii doar imaginea
Hei TPU, cum se numeste melodia din Las Fierbinti de la sezonul 7 episodul 10 minutul 16?
Știe cineva cum se numește această melodie? Https://instagram.com/p/BdEenMTFUvv/
Https://youtu.be/C_UT8iddcSo vreau melodia va rog!
Se poate aplica L'Hospital de mai multe ori pe o limita?
Sal am o intrebare, ce timp de metal este melodia Lamb of God - 512? mersii, dau funda!
Https://www.youtube.com/watch?v=j-wQNMnFP3Y&t=28s imi spune si mie cineva ce piesa ruleaza timp de vreo 3-4 secunde incepand de la secunda 0.21 a clipului?
Bună T. P. U... Am o întrebare, știu ca nu este locul potrivit și pot fii judecat pentru aceasta întrebare, dar astăzi la un anumit magazin am auzit o melodie, o cântă un băiat spune ceva ...? (mai mult)
Salut, TPU! Vreau si eu sa scot beat- ul dintr- o melodie si sa ramana doar vocea. Se poate face asa ceva? Daca da, cum sau cu ce program? (ma intereseaza astra pentru a inlocui beat- ul original cu ...? (mai mult)
Cine stie cum se numeste melodia de la 05:33 la 06:07? -Mersi! https://www.youtube.com/watch?v=Wag6Gao4GHU
Dati si mie niste melodii calumea cand ma joc diverse jocuri sa le ascut dubsteb, trap etc....calumea sa fie!;) Multumesc anticipat daca imi plac stiti voi ce primiti!
Imi poate spune si mie cineva unde pot gasi negativul cantaretei Rodica Mitroiu-am un cantec pentru nas.Multumesc!
imi puteti spune cateva melodii no copyright pentru a le face nightcore. desigur sa fie in engleza nu in romana. pls. dau funda daca imi dati cel putin 15 melodii no copyright care mer sa fi ...? (mai mult)
Imi puteti da un link sau cum se numeste muzica din acest video? https://youtu.be/fv3YUPO5Jrk E in chineza! Multumesc frumos
Am o problemă cu căștile le bag in telefon însă muzica din telefon nu se aude de pe muzica play, insa pe Youtube si alte jocuri se aude perfect, o problema cu muzica play sau telefonul?
Combina muzicala cu stick sa redea dupa telefon prin usb stie careva cum se face funda
Salutare dragilor! Am si eu o intrebare intrebatoare referitoare la titlul melodiei de la minutul 25:45 pana la 26:20 din clipul asta : https://www.youtube.com/watch?v=WZUq5TObLb8&t=1567s M- ar ajuta...? (mai mult)
Sall cum se numese melodia asa de la incepu : https://www.youtube.com/watch?v=Ocaus33i- fs&t=11s ma inereseaza doar melodia care cana acolo cu faril sau ceva da- i mi numele va mulumesc va dau funda...? (mai mult)
Acordeon parrot este bun pentru mine ca incepator? https://www.compari.ro/acordeon-c3700/parrot/acordeon-parrot-80-basi-negru-p362914975/
Salut, am auzit o data o melodie despre sisu dar am uitat cum se numeste, in ea la inceput spunea ca a fost un drogat, a avut hepatita, a fost la puscarie gen 1 min din melodie i- a povestit viata ...? (mai mult)
Sall! Cum se numeste piesa in care in video ii un baiat care are vocea groasa si merge cu bicicleta la 2 prietene si alea si canta refrenul? Parca avea si "rock" in titlu(nu sunt sigur)
Am auzit o melodie... 0784 suna- ma cand esti uda, suna- ma cand esti fleasca, vin vecinii sa te auda dati ochii peste cap, arata ca iti place, eu iti fac ce nimeni nu iti face, 350 continuarea...? (mai mult)
Pe cat e nascut Keed?
Vreau si eu niste melodii noi...In engleza...Gen "melodii smechere" si cunoscute sau nu, asta nu conteaza asa mult. Cum ar fi rockstar sau altele
Care este diferenta dintr-o chitara bass noua si una veche?
Care e diferenta intre Putere RMS (W) si Putere PMPO (W), vreau sa-mi cumpar o boxa portabila tip troler si as vrea sa se auda cat de cat...
"Vreau sa devin cantareata" - stiu ca par penibia spunand asta, mai ales ca nu mai am 14 ani. Dar e tot ce imi doresc. Si cu toate astea nu stiu de unde sa incep. Am voce si sa cant e tot ce...? (mai mult)
Https://youtu.be/NMWdcTP0XJU Salut TpU ma ajutați și pe mine cu o părere? Cum vi se pare? Dacă v-a plăcut lăsați și voi un like si un comment!
Am doua discuri originale Luciano Pavarotti si as vrea sa le vand. Cat ar costa un disc acum? Multumesc.
E vreo aplicatie in care pui melodii si iti arata notele muzicale?
As vrea si eu o lista a unor muzici dubstep cu bass si care sa fie super nu mai ce sa downloadez sau melodii hard rock sau heavy metal daca se poate
Cum se numește piesa? https://drive.google.com/file/d/1Sg6rGICnDK8XrBOqH2-GASNZ_OT5LKJc/view?usp=drivesdk/
Stie careva cum se numeste prima melodie din urmatorul videoclip? https://www.youtube.com/watch?v=6pYDx_m-cG8
vreau să fac și eu o boxa pe 2cai am un difuzor de bass de 75w 8 ohm si un tweeter de 16 ohm 65w ce filtru trebuie să i pun ce putere trebuie să aibă filtru
Ce piesa ati incadra in topul celor mai bune piese romanesti? Nu conteaza din ce an e sau ce gen, aveti dreptul doar la una.:)
Am achiziționat în urma cu o luna o chitara reghin, model western și atunci când pun capodastrul pe fret- ul 1 cam bazaie o coardă, doua. Menționez faptul ca gatul este drept, fretbuzz-...? (mai mult)
Ce rol are mufa xlr din spatele boxei audio?
Salut Fratilor Vreau sa fac o melodie despre youtuberii mici de 1k-10k abonati Si nu am inspiratie la versuri Ma puteti ajuta? Dau funda
Vreau versurile de la James Arthur - Say You Won't Let Go. Dar cum se pronunta.
Vreau si eu versurile de la Jessie J - Flashlight. Dar cum se pronunta
Salut TPU, imi tot bat capul de aproximativ o luna sa gasesc aceasta melodie din videoclip si nu o gasesc, imi poate spune cineva cum se numeste? Ofer funda.Muzica din videoclip pe care nu o gasesc...? (mai mult)
Pentru eurovision 2018 ce reprezentant va doriti sa reprezinte Romania concursul s-a desfasurat la salina turda! ultima data iar acum la sighisoara!
.stie cimeva un site bun pentru a descarca muzica rapid si usor? sau site-uri pentru a face dubstep cu tastatura de calculator?
Am auzit ieri o melodie la radio cu tenta arabeasca dar poate cu versuri în franceza sau araba nu sunt sigura și avea și o parte de rap cu un vers, , I love you like- urile french toast". Este...? (mai mult)
Stie cineva dacă Dua Lipa va veni iar in Romania? Daca da, cand?
Pentru cei care ascultă dubstep, ce vă atrage la acest gen de muzică? https://www.youtube.com/watch?v=B62- 89EdBR0 Lămuriți- mă pentru că la capitolele melodicitate și complexitate nici o melodie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Augustius întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!