Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 2 Februarie 2025 sunt:
Am auzit ieri (16 Februarie) pe la ora 17:30- 18:00 pe RadioZu o reclama care era formata din mai multe secvente din niste melodii house vechi pe care le stiam, dar le- am uitat. Eu o caut pe a 2- a dar...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=d560n7R2YrM cum se numeste piesa pe care o canta acest om aveti link ul aici.
As vrea sa devin cantareata dar problema e ca nu am voce.Ce as putea sa fac?
Am incercat sa ascult la radio- ul de pe telefon BBC Radio 1 (frecventa 99.8). Problema este ca mi- a dat un alt post radio, romanesc (Europa FM cred). Intrebarea mea este daca pot sa il ascult (sunt ...? (mai mult)
Am mare nevoie de ajutor. Vreau să aflu cum se numește o piesă de la radio. Am auzit azi o melodie la radio când eram în microbuz, era aproximativ ora 3, nu știu ce post de radio...? (mai mult)
Ce chitara electrica recomandati pentru un incepator? Buget pana in 1000 de lei
Salut, am si eu o intrebare. Se gasesc bilete la untold de cumparat si prin perioada mai-iunie? sau doar acum si eventual atunci de la diferite persoane?
Sal,,TPU" cine stie cum se numeste programul ce a fost facut asta. https://youtu.be/PMYa--byVfQ ma refer la ritm.
Caut si o melodie mai veche, canta un baiat in spaniola ceva de genu "una soriso mas mas " si din cate imi amintesc la refren canta si o fata in engleza. Multumesc anticipat.
Salut ce ziceti de acest set https://m.thomann.de/ro/harley_benton_wl_20bk_rock_series_bundle_4.htm?o=52&search=1518740172, e bun pentru incepatori, ati mai cumparat instrumente dupa acest site, in cate...? (mai mult)
Doresc sa gasesc un microfon de studio, buget maxim 150 lei!
Salut imi spuneti niste meodi cu bass...
Salut Îmi zice și mie cum se numește melodia din video? https://www.facebook.com/inspirationN1/videos/1955103441398290/
Stie careva cine canta melodia urmatoare? https://www.youtube.com/watch?v=6pYDx_m-cG8
Buna TPU am nevoie de sfaturile voastre, eu scriu versuri iar cei de la Global Records au luat legatura cu mine pentru eventuala colaborare dar au zis sa le trimit cantecele pe email, nu era mai ok sa...? (mai mult)
Sall TPU, imi puteti recomanda ceva melodii ca si Children of Bodom - Are you Dead Yet? Ms, dau funda.
Avem fani K- pop pe aici? Daca da, voi ce trupe de K- pop ascultati? Eu ascult BTS, EXO, BlackPink, BIGBANG, MonstaX, GOT7, SEVENTEEN, SHINee, EXID, Block B, NCT 127, iKON, Red Velvet,...? (mai mult)
Nu am ce face și nu prea am ce să ascult. M- am plictisit de melodiile pe care le- am ascultat atât de mult încât acum nu le mai suport. Recomandați- mi și mie niște melodii. Nu contează genu,...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la 21:40? https://www.youtube.com/watch?v=cs3bmjrKjJI&t=1295s
Cateva melodii rap/pop pe care as putea sa le cant tinand cont ca sunt bass. (engleza romana)
Cine asculta Lil Peep?
Este o melodie linistita, trista care o canta o voce subtire de femeie cred, si are in ea "in my mind" sau poate si "you're in my mind".O asculta tinerii, cred ca ati auzit de ea.Este de pe acum, nu ...? (mai mult)
Salutare, era un video cu o melodie de rap, erau ceva gen 2 trupe, in una era o tipa cu parul dreard- uri si refrenul era ceva gen "pop it Mallow, pop it Mallow", se petrecea undeva intr- o parcare...? (mai mult)
Am auzit recent o melodie într- un magazin și nu am reușit să o găsesc nicăieri. Parea a fi un remix cu vocea unei fete care zice ceva de genul : slow baby, slow slow bebe din ce in ce...? (mai mult)
Lana del Rey are 2 canale pe Youtube, Lana Del Rey și LanaDelReyVEVO? Ambele canale apar cu bifă și unul are 1, 7 milioane altul vreo 5 mil. E posibil să fie ambele ale ei? Dacă da de ce are 2?
Hey! Cand eram mai mica prin anii 2002- 2006 cam asa era un clip muzical cu o fata mica intr- un cimitir. Nu mai stiu dar parca artistul era roman, nu sunt sigura. Mai stie cineva cum se numea melodia?...? (mai mult)
Era o melodie unde unu îmbrăcat ca Isus (cu plete) si ochelari de soare făcea tot felul de miracole la diferiți oameni (polițiștilor in loc de cafea le- o dat vin, unei femei i- o dat sâni, etc)....? (mai mult)
Https://youtu.be/KTceE6XGi0c Ma ajutati si pe mine cu o părere? (Si daca va place dați si voi un like share comment si nu uitați sa va abonați pentru urmatoarea piesa ) Pace!
Cine are melodia Macanache - secret si mi-o poate trimite in format audio pe mail sau un link, va rog?
Vreau si eu niste versuri despre golani si bani Ps: dau funda si platesc daca r nevoie:)
Am 2 boxe jbl go.cum le conectez la un singur telefon pe amandoua prin bluetooth?
Cum conectez 2 boxe la un telefon? Vreau sa fie fara fir, doar prin Bluetooth
Salut, caut de ceva timp o piesa de pop destul de veche, in care o trupa formata din o fata si doi baieti dau un jaf la o banca, ei purtand miste masti, iar din cate imi amintesc amintesc unul dintre...? (mai mult)
Când descărc un videoclip cu muzica de pe Youtube... Scrie după puține secunde... descarcare intrerupta. De ce?
Https://www.youtube.com/watch?v=Bg52VrsPKpk&index=18&list=LLE_UQdzuU7vmx-O-sxDgh0w Cum se numeste melodia de la 9:52?
Imi poate da cineva rasturnarile la toate gamele majore si minore? Multumesc!
Careva fan EMINEM pe aici/? Vine anul acesta 07 iulie-Italia 13-14iulie-UK Merge careva?
Voi care muzica considerati ca este mai buna? Cea veche, sau cea iesita acum? Motivati.
Stie cineva de ce nu ma maipot conecta la contul de YouTube in aplicația Ogyoutube
Va rog, ajutati-ma! Ce melodii in romana si engleza s-ar potrivi pentru vocea mea. Vocea mea este subtire si pot urca notele destul de mult.
Buna, stie cineva cum se numeste aceasta melodie, o canta o fata in engleza si printre cuvinte zice asa :"Roack your body "...
Am auzit in club o melodie arabeasca din care tot ce am inteles a fost "hela hela hela". Dau fundița plasss
O chitara electrica cu sau fara tremolo? Explicati si de ce, vreau sa imi iau una si nu ma pot decide
TPU, intreb de o melodie, pe care am auzit- o, o aveam pe stick in masina, pusa de altcineva, conduceam si nu am apucat sa vad cum se cheama ( ca arata pe playlist ), apoi cand am coborat din masina...? (mai mult)
Buna TPU care stie piesa asta chiar dupa Dr.Alban What is Love de la 06 : 44 din acest video. https://www.youtube.com/watch?v=OcxbRXtT7b4 Funda! DANCE 90 MEGAMIX EURODANCE ✅ ♪ [★...? (mai mult)
Unde in bucureşti a cumpăr carlas dreams pulover?
Vreau melodii de genu' : https://www.youtube.com/watch?v=xAgUxuj3RkM
Caut un videoclip : un barbat canta la un pian alb intr-o camera alba. Melodie mai veche, gen anii '80 '90. E cunoscuta melodia. Multumesc!
Stiam o melodie populara(lele craciunescu cred):intoarce cheia ceasul bate viata mie la jumatate
Stie cineva unde pot gasi Glasurile Bisericesti-varianta Trifon Lugojan in pdf?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?