Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 2 Februarie 2025 sunt:
Am auzit acum un an un mix, avea poza de fundal cu un BMW m5 și era în peisaj de toamnă, mă puteți ajuta? Urgent...
Caut o meodie era un baiat in masina avea o fata in dreapta canta despre Romania dau fund cine ma ajuta caut melodia de o saptamana
Salut, caut o melodie populară, pe YouTube nu o gasesc
Cum se numeste muzica care ror se pun la nunti. Langa tine vreau sa stau, si sa iti spun noapte buna, pastreazo pentru tine un milion de ani. Hanny hanyy ce mai stai
Aş vrea o parere despre TOP Rapperi Români. Dau Anunt Castigator.
Salut, caut de mult o melodie populară dar nu stiu doar câteva versuri, pe Youtube nu gasesc nimic. Dacă stie cineva, versurile sunt : Frunza verde de secara... doruleee
Buna TPU am auzit de mai multe ori o melodie la radio dar nu stiu cum se numeste in melodie se repeta de multe ori cuvantul india si este cantata intr- o limba mai exotica nu- mi dau seama ce limba este...? (mai mult)
Salut, care dintre aceste boxe sunt mai bune, puternice: Boxe Genius SW-G2.1 1250 Boxe 5.1 Akai SS030A-5518 Ms
Ce gen muzical preferati? Eu electro-rock.
Salut la toti, ce parere avete despre aceste 2 boxe, care sunt mai bune si puternice: Genius SW-G2.1 1250 Akai SS030A-5518 5.1 Multumesc+funda
Caut o melodie veche unde canta o fata cu parul lung si cret si negru cu un baiat, anul gen 2004-2005
Cine știe cum se numeste melodia aceasta? Dau funda! https://youtu.be/y5U8ZbfQVyM Minutul 46:35
La TPU ce trebuie sa fac? Nu stiu ce si ce trebuie sa fac. Va multumesc frumos
Am nevoie de un cantec din partea clasei a 7-a pentru clasa a 8-a.Este urgent
Mai asculta cineva punk rock?
Salut Cine ma poate ajuta cu melodia din emisiunea GOSPODAR FARA PERECHE : suna ceva de genul :meiby en a layen.
Când ascult muzica la telefon (sunt un audiofil înrăit), dimineața tempo- ul piesei este scăzut, iar seara, in mod surprinzător, tempo- ul pieselor este mai ridicat.Nu- nteleg, ar putea fi memoria...? (mai mult)
Care dintre voi o urmărește pe Andreea Balaban pe YouTube? Dacă o urmăriți îmi puteți spune cum se numesc melodiile din videoclipurile ei? Va rog... DAU FUNDIȚĂ
Vreau niste melodii rock/ hard-rock cu tenta spre muzica indiana, orientala, africana, etc.
Https://www.youtube.com/watch?v=aCJhT81aNoM Numele melodiei, vă rog.
Melodiile de la minutele 13:00-14:00 și 16:15-17:40? https://youtu.be/BBv8u-tFxQg Mulțumesc!
Cine are melodia Gentleman cu ADRIANA VLAD SI M&G? Nu varianta cu Melanie care are video pe Youtube! Cea care incepe cu versurile "hai hai vino" si in loc de "te prinde bine cu trabucul la volan" este ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de un DJ pentru o petrecere. Voi cum va alegeti DJ-ul? Am gasit un DJ profesional pe https://www.djmigro.ro. Ce spuneti? Dau funda, mersi!
Care dintre voi o urmărește pe Andreea Balaban pe YouTube? Dacă o urmăriți îmi puteți spune cum se numesc melodiile din videoclipurile ei? Va rog... Dau fundiță
Care dintre voi o urmărește pe Andreea Balaban pe YouTube? Dacă o urmăriți îmi puteți spune cum se numesc melodiile pe care le folosește în videoclipurile ei? Va rogggg... Dau fundiță ☺...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Spotify?
As vrea niste versuri trap care sa nu fie furate,
Caut o melodie rap romaneasca, care pe refren era ceva de genul "E 4 dimineata si privesc prin fum viata, ce ma tinea in spate acum ma ajuta sa merg mai departe", va rog mult daca stie cineva...? (mai mult)
Mi- am schimbat recent corzile la chitara, am trecut de la E standard la Drop B si trebuie sa ii fac setup- ul. Eu nu ma pricep foarte bine, stie cineva un magazin de muzica din judetul Valcea...? (mai mult)
In `68 a aparut bucata mea de suflet si nu numai a mea ) Petec pe pantalon pe care am pierdut-o inca din `70 cand am distrus o banda din greseala. Cine stie sa-mi dea ceva relatii despre ea?
Are ceva daca convertest muzica 24 bit 5.1 in 24 bit stereo(2 canale)?
Stie cineva care este numarul de whatsapp al celor de la Radio ZU? Multumesc.
Se merita sa imi cumpar un album de la Jianu? http://www.jianu-shop.com/catalog/muzica-5 Multumesc!
As avea nevoie de o carte in care sa ma învețe sa cant la chitara, m-ați putea ajuta cu cateva linkuri? Mulțumesc:)
Doamna profesoara de educatie muzicala m- a chemat la cor. Dar acolo nu a stiut la ce voce sa ma puna. A zis ceva gen ca ating sunete foarte inalte dar si foarte joase si a zis sa ma uit la copii...? (mai mult)
Stiti careva o aplicatie buna de descărcat muzica pentru telefon?
Exista vreun program din care pot sa fac un video, din mai multe filmulete?
Era o melodie prin 2011(nu stiu cine o canta) cu we rollin, we rocking... Era o fata de canta la tobe, blonda daca nu ma insel, si aparea la inceput cu betele de la toba. Si erau doi tipi ce cantau... ...? (mai mult)
De curand am auzit o melodie la radio pe care nu o pot gasi. Stiu doar ca o canta un baiat si spune "So high, so high". este in genul de muzica de club adica trap, house, etc. Multumesc!
Nu stiu daca ati auzit despre piesa asta dar vreau o parere din partea voastra : Kevinho e Simone & Simaria - Ta Tum Tum (KondZilla) // https://www.youtube.com/watch?v=xzvZfUwy2LQ
Salut.Mă puteți ajuta cu niște versuri pentru un distrack?
Buna, cum se numeste melodia pe care a defilat Alina la Bravo, ai stil azi?-02.02.2018
Bună, am o nelămurire cu melodia asta "Blacklist feat. Carla's Dreams - Tequila ", N-am înțeles încă care-i faza cu Blacklist, e trupa lui Carla s Dreams sau e o trupă nouă ceva.:))
Salut am 2 boxe, firele sunt rupte (fara jack) pot sa le unesc la anplificator? fara jack? si este o problema ca nu le stiu puterea? sunt cam asa https://img01- olxro.akamaized.net/img- olxro/189400531_1_644x461_boxe-...? (mai mult)
Cum se numește melodia cu aceste versuri: „Toți activiștii și staliniștii, Trag țara asta înapoi. Cehii (ș)- i slovacii, Voi ne sunteți frații. Să vină cruce și la noi. Kalin Kakalin...? (mai mult)
Am auzit astazi colegi ascultand o melodie rap dar habar nu am cum se numeste. Era un vers "Adolescentii sunt naspa" cred. Si spunea si ceva de garda in melodie. Are cineva idee?
După ce ar trebui sa ma iau la achiziționarea unui subwoofer după w putere sau rms? Și care ar fi cel mai indicat intr-un buget de 700-800 de lei? Vreau link va rog
Bună, ce aplicație gratis pentru iPhone pentru a asculta muzică folosiți?
Buna, cine canta si cum se numeste aceasta melodie dupa care danseaza cantaretul Dan Balan pe pagina lui oficiala de Facebook? Este un videoclip unde el danseaza si fata care canta melodia zice roack...? (mai mult)
Salut Ajutati- ma va rog frumos, caut o piesa Textul e asa : Pe unde am trecut si eu... Aşi vrea sa nu conteze culoarea limba si natia... Aşi vre sa fie totul drept drept. Aşi vrea sa trec ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Animeforlifee9921 întreabă:
Augustius întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?