Buna ziua! Ma poate juta cineva cu un negativ pentru piesa "Pedepseste-ma dar nu pleca", a Adriei Serban? Multumesc anticipat!
Salut Caut o piesa, daca ma puteti ajuta. Numele parca e "million" sau "one million", nu mai retin dar dupa titlurile astea nu o mai gasesc.(Posibil sa fie alt numele ). E vorba de o piesa de rap ...? (mai mult)
La care John se refera NimeniAltu' in melodia "Pe un fotoliu vechi si rupt"? Precizez ca inca n-am ascultat toate melodiile lui
Cum as putea sa ma dezabonez de la toti cei pe care ii urmăresc pe musical.ly deodată?
Cine vrea să cumpere versuri? Dacă e nevoie, scriu pe orice temă. E și un cadou frumos pentru zile de naștere.
Bună TPU caut o piesa veche mai veche de 2011 stil electro la finalul melodiei oamenii s-au dus pe plaja ca să întoarcă noaptea înapoi...
Cum pot sa fac un distrack de pe telefon, cu ce aplicatie
de ce la fiecare concert se aude playback-ul sub forma de live?
Am și eu o întrebare: Știți melodia,, Melodia lu Cristi" nu? Acum întreb:Cine Wtf cântă melodia? Știe cineva cumva? Vă rog!
Cant la pian si am cam ramas fara idei de melodii. Daca stiti valsuri in genul lui "Once Upon a December" din Anastasia, va rog sa-mi ziceti. Sunt deschis si la alte propuneri. Mersiii:)
Caut o piesa de gen hip- hop Textul e cam asa: Pe unde am trecut si eu. As vrea sa nu conteze culoarea limba si natia... As vrea sa fie totul drept drept. As vrea sa trec sute de drumuri alaturi...? (mai mult)
Mi- am facut cont pe Apple Music pentru ca sunt cica 3 luni gratis(cum la Netflix e 1 luna gratis). Imediat dupa aia, am dat cancel trial adica m- am dezabonat.Ei oricum ma lasa 3 luni gratis. Vreau sa...? (mai mult)
Buna TPU doresc sa mi achizitionez un tub de bass pentru un opel astra g insa nu stiu care e diferenta intre puterea maxima ( la modelul la care m- am gandit e 1000 w ) si puterea rms (300w). Cum influenteaza...? (mai mult)
Ce parere aveti despre muzica Rock? Rog ascultatorii acestui gen muzical sa nu raspunda la aceasta intrebare.
cum se numeste acest program de editare a muzicii? https://s10.postimg.org/6s8cgwg89/Untitled.png
Stie cineva cum se numeste melodia asta? Dau funda! https://www.youtube.com/watch?v=5LYuLty-BVw
cineva care sie să facă beat-uri pentru muzica rap?
Daca Michael Jackson a murit de ce are clipuri recente pe canalul lui de Youtube? Și 2Pac la fel.
am nevoie de ajutor! Am ascultat o melodie acum cateva zile si nu mai stiu cum se numește si nu stiu cum sa va explic dar melodia începea cu un fel de ison usor ceva de genu"In Germania"!...? (mai mult)
Ma ajuta si pe mine cineva... E o piesa frumoasa cu American three sau fre printre versuri. Stiu ca e in engleza. Stie careva cum se numeşte. Cred ca e din 2009.
Care este diferenta dintre un capodastru pentru chitara clasica si unul pentru chitara acustica. Doresc raspuns de la cei care au cunostinte in domeniu.
vreau sa mi achizitionez o chitara acustica dar sunt la inceput si nu stiu ce sa urmaresc la ea si nu vreau sa coste o gramada de bani, dar sa nu fie nici de jucarie. Daca sunt persoane care...? (mai mult)
Satut TPU imi recomandati niste trupe metal care urla foarte tare? Multumesc!
Ce gen de muzică cântă Post Malone, 21 savage, Quavo, Lil Pump, etc.
Hey TPU! Vreau sa imi cumpar un set cu chitara electrica pentru incepatori. Nu am mai tinut niciodata o astfel de chitatra in mana, asa ca nu stiu cu ce se mananca. Ce seturi imi recomandati pentru ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=3On84j0b1FI&t=213s melodia din minutul 2:30? va rog
Bună seara așdori să socializez cu alte persoane sămi găsesc jumătatea
Era o melodie cu refrenul asta și era mai stil party și era ceva de genul na na na na na na na, na na na na na na
As dori partitura corecta la multi ani traiasca multumesc
Sunt muzicanti pe TPU? Ma intereseaza cineva care canta la orga si daca ma poate ajuta sa- mi creez un ritm de batuta moldova pe un Korg pa300, sau eventual daca aveti un set si pot extrage batuta...? (mai mult)
Am nevoie urgentă de 'top' melodii( să am de unde alege) de dragoste, dar să fie în limba română. Vreau sa fac un clip cu poze și să pun o melodie pe fundal. Urgenttt, dau fundă!
Versurile melodiei Bardul Lautarul.Va rog!
am auzit o melodie rock mai veche cu versurile "edii ruu". Cum se numeste melodia aia va roog? Ca este e muzica rock veche :)
De la ce vin prescurtarile "idk, idc"
Un program cu care pot face efectul de pe melodia asta, sa se auda tare la bass? https://www.youtube.com/watch?v=uTp5vLBg4rY&t=84s
Salut guys! Doar cunoscatorii de rap din Romania va rog! Stiti ce are scris El Nino pe degete? Vreau sa stiu foarte exact!
A fost o melodie anul trecut, destul de populara cred, nu imi amintesc versuri dar era gen un mesaj de la o mama catre copilul ei? ca va avea grija de el and so on Cred ca era cantata de o femeie Destul...? (mai mult)
am auzit o melodie rock mai veche cu versurile "edii ruu". Cum se numeste melodia aia va roog? Ca este e muzica rock veche.
Îmi puteți spune exact ce are scris El Nino pe degete?
Imi puteti va rog scrie versurile la aceasta melodie? E in limba engleza dar nu inteleg unele cuvinte... mersi :* https://youtu.be/-2KGmL2SDuU
Cum se numeste melodia pe care a defilat astazi, 24.01. 2018, Emiliana la Bravo, ai stil?
Sunt elev, am 17 ani si stau singur de 2 ani departe de ai mei. Fac instrumentale/beaturi pentru artisti mari din Romania, dar am o problema, nu stiu cum sa strang niste bani pentru un laptop...? (mai mult)
Stie cineva un mester de fluiere activ in Romania? Caut pe cineva care sa imi faca pentru pana in 400 de lei un fluier de lemn decent, acordat, cu cea mai joasa nota fiind Fa; si sa nu sufere de o ...? (mai mult)
Salut vreau sa devin dj dar vreau un program pe care sa incep inainte sa imi i au o consola as dori orice program in afara de dj virtual
Buna ziua am si eu un mixer audio pe placi vechi imi puteti spune numele si cam cat ar costa sau un zite ceva pentru el
Nu gasesc notele la melodia multi ani traiasca pe saxafon dar sa fie cele reale multumesc
Melodia/sunetul de la min 1:25 https://youtu.be/jkQxHlr2fXM? Mulțumesc!
Salut, cum e boxa portabila Temeisheng Q7?
Imi poate da cineva niste versuri de rap battle fara injuraturi pls? decat prost, ****, nebun si sa fie pe melodia exploit 10k pls
Hei TPU, ma poate ajuta cineva cu câteva informații pentru Rototumuri? Cum se cânta? De ce trebuie sa țin cont? Etc. Fără Glume! Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!