Pe ce aplicatie imi pot remixa videoclipul?
Salut Fiti amabili va rog, cunoaste cineva un program de editare video? Eu si inca o persoana, din orase diferite, dorim sa facem cate o inregistrare, si dupa aceea, doresc sa transpun inregistrarile. ...? (mai mult)
In ce locatii s-a filmat clipul Deliei "Fata lu' tata"?
Stiti niste melodii frumoase de la nightcore?
Salut,cum se cheama melodia de la Nemuritorii ce canta "nici de al dracu nu ma.las,cate zile mi au ramas, pai haiducul ii ca o stanca..."
Stie cineva sa mi spuna cum se numeste aceasta melodie va rog!? dau fundita! Saxofon Instrumentala Remix 2016
Hei, TPU, spuneti-mi si mie niste melodii faine, rap, trap, pop, numa sa fie cat de cat noi si sa fie faine... Vreau cat mai multe, multumesc!
Știe cineva o aplicație bună de compus melodii pentru telefon?
Hei, am auzit o melodie la tv acum câțiva ani ir acum mi- am amintit de ea...era cu doi tipi(parca) și o tipa, iar unul dintre tipi dacă nu ma înșel era un negru, in melodie era vorba despre vampiri(parca)...? (mai mult)
Niște sfaturi prin care aș putea să învăț rapid Eminem - Rap God? bine doar partea aceea rapidă, nu toată melodia
Vă faceţi timp uneori să ascultaţi şi muzică bună? https://www.youtube.com/watch?v=eDZT4tm62g0
Pentru liceul de arte, la canto se poate alege muzică populară/ușoară? Sau e doar canto și atâta...nu știu cum altfel să zic ceea ce vreau să aflu... Vreau să știu mai exact cum e la admitere...? (mai mult)
Ce melodii stiti asemanatoare cu "A batut vantu si ploaia" pe care o cântă Florin Salam?
A murit JUNK?! cel care canta cu samurai... JUNK si SAMURAI cei care asculta rap/hip-hop stiu de cine zic... Am auzit ca a murit de la o supradoza... wtfff
Știe cineva vreo aplicație în care când descarci o melodie, la acea melodie să apară și poza... De exemplu poza albumului.
Caut si eu trupa de 3 fete. Cantau prin 2015 au avut o piesa la radio se asculta des in vara anului 2015. au cantat o melodie pe un vas. Tipele sunt Romance. Blonda, Bruneta si Roscata :D;)
Hei guys! :) Stiti cumva de unde pot cumpara albume noi, aparute recent, in Timisoara?
Incerc sa gasesc note pentru pian la piesa "Canta cucu-n Bucovina", stie cineva de unde le pot lua? Sau oricare alta piesa populara romaneasca. Mersi frumos
Mai știe cineva parodia de la "Hora Unirii"? Știu că era ceva de genul: Hai să dăm mână cu mână, cei cu patru la română....etc. atâta știu
Am auzit mai deunazi o melodie pe la radio Romania, mi se pare, cantau un cor de copii versurile astea, , am iesit cu mic cu mare, noi pustanii de la bloc..." nu mai stiu restul. stie cineva cum se...? (mai mult)
Cum se numeste melodia din primele 10-15 secunde de la videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=T3WNTKIKhpU? O caut din 2014-2015.
Îmi dați și mie un site unde văd melodii pentru orga? Dau fundița, PS: Sunt începător!
Sunt bune aceste boxe? https://www. electronic- star.ro/DJ- SET- DJ- Amplificatoare-?
De se tot oprește radio online
Ce parere aveti despre orga mq 001 uf?
Care este melodia ta preferată? (preferabil heavy metal sau folk rusesc)
Cant muzica populară de 3 ani și acum parca nu îmi mai place ...cum ii spun mamei
Salutare. Ce sunt vocile XGlite de la toate keyboardurile Yamaha? Cu ce difera faţa de celelalte voci? Am observat ca aproape (daca nu toate) toate orgile Yamaha au o multime de voci XG.
Buna, in cat timp se invata sa canti la saxofon poate sa ma ajute cineva in Râmnicu Valcea, daca cunoaste pe cineva multumesc
Am 17 ani si 3 luni si ma gandeam sa imi cumpar un saxofon si sa incep sa invat sa cant, credeti ca e o varsta prea inaintata pentru a ma apuca de un instrument? Adica am prieteni care canta...? (mai mult)
Doresc niște cântece pentru orga de preferat solista sau Cum se cheamă. Accept orice melodii dar sa fie pe note, pentru ca sunt începător. Dau fundița.
As dori sa îmi lăsați și mie un cântec cu note pentru orga, sunt începător. Dacă puteți sa lăsați cântecul solista sau ceva de genul ca este foarte mișto și frumos.
Salut am niste piese flac 24 Bit eu le convertesc in wav ca nu necesita atata putere de procesare pe un player, intrebarea mea este ca are rost sa tin piesele 24 Bit 96kHz sau sa le convertesc in 48kHz,...? (mai mult)
Salutare, vreau să discut cu voi ceva foarte serios! Aș dori să învăț să cânt la vioară, menționez că am 19 ani, și da știu, poate că deja când v- am spus vârsta o să spuneți că numai...? (mai mult)
Vreau sa ii fac o surpriza surorii mele, si sa ii cant un cantec la chitara la nunta. Ce imi recomandati?
Salut, am si eu o intrebare (normal ca am de asta sunt aici) Eu si niste prieteni vrem sa mergem la untold anul asta, da doi din ei nu o sa aiba 16 ani da noi restul o sa avem, o sa aiba voie sa intre...? (mai mult)
am auzit aseara o melodie intrumental foarte tare si nu pot sa o gasesc, cred ca pe Kiss fm era, in jurul orei 19-20. Multumesc!
Heei cine s-a uitat pe national tv la opriti timpul? Tocmai a cântat o trupă melodia It's my life de la Bon Jovi, dar un cover cu sound de muzică populară. Cum se numește trupa?
în 2018 kinder sărbătorește 50 de ani așa că au făcut o reclamă.În acea reclamă este o melodie pe care nu o găsesc, dacă o știți vă rog să mi-o spuneți.
Este o piesa rap romaneasca care nu imi mai amintesc cum se numeste, dar stiu ca avea versurile "din '85, mana sus, de la rasarit pana la apus". In clip apareau mai multi rapperi, pe rand, ...? (mai mult)
Niște melodii de dragoste triste știe cineva? Indiferent Manele sau orice. Mulțumesc.
Salut https://youtu.be/- 6Xl9tBWt54 Ce părere aveți despre formația asta mie unul mi se pare cam satanică precum și mișcările acelea care numai o stare de bine nu provoacă. Voi ce părere...? (mai mult)
Cum se numeste melodia pe care a defilat Adela in gala cu tematica 1 mai?
2 boxe active si un behringer xenyx 802! Cum fac sa mi se aprinda ledurile la mixer? Apare doar ledul de power!
am ascultat mai de mult o melodie care avea versurile gen: " quiero quero mas y mas dale muvimiento". O știe cineva? Mulțumesc!
Buna, am o mica problema, acum ceva timp am ascultat o melodie pe Youtube cu un fel de imn al americii sau ceva de genu, gen video era misto despre lucrurile misto facute de americani, si melodia era...? (mai mult)
Pentru a avea drepturi de autor asupra unei piese trebuie sa obțin un certificat? Dacă merg la o casa de discuri ei nu- mi pot publica piesa, eventual cu un scurt montaj de 3:47? Spre exemplu : o...? (mai mult)
Am um player Fiio M3 si la unele melodii in formatul FLAC pe 24 Bit la anumote secvente dintr-o piesa se aude un sunet mai ciudat ca si un tiuit.ce pot sa fac
Îmi puteți da câteva sfaturi pentru a-mi antrena vocea? Nu pot ajunge la un profesor de canto momentan! Ce tehnici sa învăț?
Fani Rammstein sunt pe aici? care e piesa voastra preferata? as vrea recomandari de formati tot genul asta muzical
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?