Azi am trecut prin intamplare prin fata TV'ului. Era o emisiune stupida, "Vorbeste lumea" cu Adela si George. La final, cred! George a interpretat o melodie. Stie cineva cum se numeste...? (mai mult)
As vrea sa aflu o melodie mă veche. Am auziți când aveam vreo 9 ani sa mai putini. CaMulțumesc prin 2009. În melodie țin minte ca cântăreața la sfârșitul melodie ajunge la un castel....? (mai mult)
Era o melodie, ori de la BUG Mafia ori de la Parazitii care incepea ca o melodie populara. Stie cineva cum se numea? Dau funda! winking
Am nevoie de cineva care se pricepe la modificarea melodiilor. vreau sa scot tipetele de pe melodia asta : https://www.youtube.com/watch?v=m0OCKfHGYZE, dar versurile sa ramana. va rog! am nevoie...? (mai mult)
am nevoie de cineva care se pricepe la modificarea melodiilor. vreau sa scot tipetele de pe melodia asta : https://www.youtube.com/watch?v=m0OCKfHGYZE, dar versurile sa ramana. va rog!
Am si eu un eveniment si imi trebuie muzica de toate genurile, daca poate sa ma ajute si pe mine cineva.
Știe cineva vreo aplicație care poate schimba poza de la o anumită melodie? Am avut o poză în telefon și s-a instalat la toate pozele și vreau să o schimb.
Salut lume! Pe 25 vine Kreator in Bucuresti si as vrea sa merg. Problema este ca am 14 ani si nu cred ca m-ar lasa parintii. Ce as putea sa le spun ca sa ma lase sa merg?
Salut.Am si eu o mare problema.Am luat un stick de memorie no name de 2 Gb si am pus muzica pe el.Muzica am descarcat de pe net cu, convertor youtube.In calculator merg toate melodiile dar de pe stick...? (mai mult)
Stie cineva daca melodia asta se gaseste pe Youtube? https://youtu.be/WT2o1vg38Go La minutul 6:10
As dori va rog o recomandare de chitara electro- acustica buna pentru incepatori. Am inteles ca cele mai ok brandu- ri sunt cele de la : Fender, Takamine si Ibanez. As dori o chitara buna raport...? (mai mult)
Cine stie unde se pot face cursuri de tobe in Arad? Va multumesc anticipat.
M- am decis de cateva luni sa ma apuc de chitara electrica, si vreau doar electrica pentru ca vreau sa cant metal. M- am documentat destul de mult in domneniu, si am ajuns la o lista mai restransa...? (mai mult)
De exemplu ascult muzica la doua instrumente cum sa sterg sunetul unui instrument ca sa se auda doar al doilea sunet si prin ce program sa fac asta.Va rog sa ma ajutati
Stie cineva unde pot gasi CD-uri cu B.U.G. Mafia?
Era o melodie veche...cu o roșcata in clip Avea ca un costum de baie alb pe fundal negru și negru pe fundal alb..melodia se numea FU nu știu cum...
Am nevoie de câteva exemple de versuri din manelele romanesti care sunt incorecte din punct de vedere gramatical și care pot dovedi (chiar și foarte vag) analfabetismul. Sau manele prin care sunt transmise...? (mai mult)
Ajutor - Incerc sa gasesc un cantec romanesc de cativa ani si nu reusesc. Ce mai tin minte despre cantec este ca filmuletul era stop- motion, din plastelina si tematica era despre iubire si luna/noapte?...? (mai mult)
Salutare tuturor! Doresc sa imi achizitionez o chitara electro- acustica buna, pentru a invata sa cant la chitara! As dori ceva decent raport calitate - pret. M- am documentat putin si am ajuns la concluzia...? (mai mult)
Era o melodie, ori de la BUG Mafia ori de la Parazitii care incepea ca o melodie populara. Stie cineva cum se numea? Dau funda!;)
Buna, as vrea sa stiu melodia din Planes din scena in care cei ce patrulau s-au batut cu toata flota si au pierdut. As cam avea nevoie de acea muzica.
am si eu o problema. In masina la casetofon, ascult muzica din tel (iph 5s) cu mufa de auxiliar, si sunt unele melodii care se aud mult mai tare, decat celelalte cu toate ca volumu il am...? (mai mult)
Ajutati-ma cum pun bit pe Disstreck?!
Bunaaa. Stiti vreo aplicatie de muzica pentru Android sa fie gen iTube?
Salut, caut o melodie, dar cum nu- i mai cunosc versurile, mă voi folosi de amintirile mele legate de videoclip. Acesta era cu o tipă la volan noaptea, în mare parte o arată pe ea cum mișcă volanul,...? (mai mult)
Stie care-va melodia acea din 2017 care are in versuri,,one..., two.....three"? Este cantata de o fata! Actiunea se petrece intr-un apartament cu mai multe fete!
Salut :) Sunt doua piese in engleza la care nu gasesc versurile. Oi stii sa vorbesc engleza dar sunt unele parti la piesele astea doua in care pur si simplu nu inteleg ce spune. Daca ar putea cineva sa...? (mai mult)
Are cineva versurile de la garagatze pentru ei?
Buna TPU La Multi Ani 2018 breau sa stiu care se pricepe la chitara? Vreau sa imi zica cineva unde se afla in ce pozitie a coardelor muzicale nootele :: Am | G F G Am G | F C Muzica se...? (mai mult)
Stiti vreun program pentru windows care sa ma ajute sa vad frecventele dintr-o melodie? M-ar intereseaza sa vad cat de jos coborara in hz o melodie cu bass. Multumesc anticipat!
Am 23 de ani, e târziu sa ma apuc de învățat vioară?
Salut lume! Caut o melodie propriu- zis sau numele artistului. Stiu ca a scos un album prin 2014- 2015 si ă fost șters de pe Youtube. Tipul era un rapper din Toronto. Stiu ca avea câteva melodii numite...? (mai mult)
Caut o melodie in turca sau in arabă cred că este, am auzit o de vreo 3 ori zilele astea doar că nu știu versurile și nici cum se numește. Cred că este noua
Este o melodie cu Akon parca si încă un grasut negru care are vocea asemănătoare cu a lui Akon. Videoclipul era filmat intru.un club parca si multe luminite verzi. Asa mi.l aduc aminte.
Stiti pe unde pot gasi un magazin de muzica in focsani
De ce a iesit Sesu din Bazooka?
Caut o melodie pe care am auzit- o la radio. Are versurile fix asa: "mai ramai langa mine, nu pleca mai ramai, cum sa fiu fara tine, tu esti dragostea dintai". Nu o gasesc nici cu shazam si...? (mai mult)
Buna doresc și eu un program de download muzica și sa pot asculta apoi fără internet poate fi și cu plata când îl descarc. Mulțumesc frumos
Buna TPU am un sistem 5.1 Logitech z906si este conectat la calculator cu acele 3 mufe jack si vreau sa il conectez si la laptop dar la laptop am doar un jack ce cablu ar trebui sa cumpar si vreau si link-...? (mai mult)
Hey dragilor, vreau si eu niște versuri pentru roast yourself ..niste chesti pe care ati putea sa le adaugati : Ma numesc Cami, Am 14 ani, Am foartee multi "dușmani ", sunt inaltă, am parul lung,...? (mai mult)
TPU, cum se numeste melodia lui Alexandru Balan de la donatii? O caut si nu o gasesc.
Cum pot obține instrumentalul sa karaoke la un cântec. Vreau să fie clar. Nu e nicăieri pe net.
Cum se numeste melodia aceea( romaneasca, cred ca mai veche) cu na na na una e/ la la la una e/ ta ta ta una e... sau ceva de genul...va rog daca aveti idee!
caut o melodie dar nu știu cum se numește; mă puteți ajuta vă rog? Link-ul mai jos! http://cdn-2.oddshot.tv/m/render-captures/480p/Galvanoth-NGNlZDg1ZDc1NGI5YzhiMw.mp4
Ma poate ajuta cineva cu partitura de la,,Pastorul singuratic", va rog!
Eate cineva fan Melanie Martinez pe aici? Daca da, imi poate explica si mie cineva care e faza cu cearta dintre ea si Timothy Heller? Am tot citit pe internet in engleza dar nu pot sa inteleg nimic. ...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema am cumparat un sistem 5.1, iar eu la pc am iesire 2.1 adica cele 3 mufe rosu verde albastru si cand ascult muzica mi se aud 2 boxe si subwooferul. Intrebarea mea ar fi: Pot...? (mai mult)
Salutare fratilor! Am auzit mai demult o melodie mai veche putin si era tip club sau house Semana cu asta: https://youtu.be/65HkE_8wSSs?t=307 (am lasat si minutul respectiv) Credeam ca e o melodie de-...? (mai mult)
Am auzit azi o melodie și nu știu cum s-o găsesc, era ceva gen "Moșule ce tânăr ești, vreau sa fac sex cu tine" era super la caterincă și vreau s-o găsesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!