Păreri John Newman(muzician britanic)?
Am un subwoofer de masina. Vreau sa il folosesc pentru PC dar are doar jack si nu am amplificator si se aude mult prea incet - i nu vreau sa mi desfac boxele de la pc ca sa il conectez la mai mult voltaj...? (mai mult)
Cum aflu la cate canale m-am abonat pe Youtube?
Daca stiti piese in titlul carora sa fie un nume de oras sau de tara? Poate fi si in textul cantecului nu neaparat in titlu.Multumesc.
Salutari TPU, o întrebare mai ciudata. De vreo 2 3 luni de zile mi- am amintit de momentul când antena 3 difuza, , ora pe glob, , iar pe fundal apăreau imagini cu diferite orașe pe o anumită ...? (mai mult)
URGENT! Ce pot sa fac, cand ma simt bine sa ascult muzica si cu o simpla deranjare de la bunica de sa imi dau seama cine sunt, nu ma mai simt bine sa ascult muzica! E INADMISIBIL SI CAND ERAM MAI MIC,...? (mai mult)
Buna ziua, stie cineva cum se numeste melodia sau cine o cinta din reclama la medicament osciliumcoccilium? Va rog daca stie cineva, imi place tare mult. Multumesc
Vreau sa ma apuc de muzica, am 15 ani, am nevoie de un nume de scena, pana acum am TMG in cap, idei?
Caut o melodie pe care am auzit- o zilele trecute in cadrul unui eveniment local : melodia se aseamana foarte mult ( sunet/ aka linie melodica, versuri, tema ) cu piesa lui Ricky Martin - Go Go Go Ale...? (mai mult)
Știe cineva melodia originala dupa care a făcut Dani Mocanu piesa "fara număr"?
Imi poate da cineva niște versuri trap care sa se potrivească cu acest beat https://youtu.be/D183pFYGkOI?si=8PFho1aZZkgIbPD5
Imi poate da cineva niște versuri rap smechere care sa se potrivească cu beat asta https://youtu.be/D183pFYGkOI?si=8PFho1aZZkgIbPD5
Bună ziua! În ce limbă este această melodie: https://youtu.be/0SLZm2gwxTg?si=4Q8rVUQaTniU7WIQ?
Pot descarca muzica de pe Youtube premium in Germania fara sa primesc amenda?
Salut, am si eu o întrebare, de ce manelistii sau afonii astia DIN ROMANIA fac mai multe vizionari decat cei mai mari artisti DIN AMERICA? Fac jumate din cat fac ei si pe bune aia sunt artisti. De...? (mai mult)
Salut, am făcut o piesa trap da nu știu ce nume de scena sa îmi pun(mă cheamă Darius)
Titluri de piese ce intra la bluzuri, va rog. Mulțumesc!
Salut! Care sunt intervalele de terță mare, mică, mărită și micșorată?
Buna, am ascultat acum ceva timp o piesa de rap, in care se facea un fel de Throwback la o piesa de la M&G (artisti vechi de rap care au cantat si cu B.U.G. Mafia), iar respectiva piesa avea versul:...? (mai mult)
Se recunoaștem facultatea de etnolgie și folclor ca fiind una din domeniu muzical? Absolvent in domeniu muzical….
Ce facultăți intra in domeniul muzical, studii superioare?
Buna! Oare un solist vocal (angajat al unui ansamblu profesionist) poate fi pe post de studii superioare datorită căror facultăți? Se poate oare și cu facultatea de studii culturale: etnolgie și...? (mai mult)
De unde pot să cumpăr un Gift card din magazin iTunes in București?
Bună! Am nevoie de ajutorul vostru. Era prin anul 2010 ceva de genul, o melodie care era filmată în peșteră în stil tribal și cântăreața era pictată pe față. Erau niște cântăreți cunoscuti...? (mai mult)
Era o manea veche "O mor toti dusmanii ca eu ma distrez si arunc cu banii"...Stie cineva cum se numeste mel si cine o canta?
Https://vm.tiktok.com/ZGJ39T3cU/. Buna, știe cineva cum se numește melodia asta? Nu o găsesc sub nici o forma
Hey! Caut două piese muzicale mai vechi, iar singurele detalii pe care le știu sunt doar unele detalii din videoclipuri. Prima era o piesă romantică, ceva mai tristă dacă nu mă înșel... in...? (mai mult)
,,it's beautiful more sar a life,,. Nu găsesc melodia din versurile astea, dacă cineva o știe, sper sa ma ajute. Mulțumesc.
Salut, caut melodia din mechanic 2, unde danseaza la bar pe plaja. Multumesc
Care e cea mai explicita piesa din hip-hopul romanesc?
Salut! Recunoaste cineva urmatoarea melodie? https://youtu.be/0arERjT_0Z0?si=V1l8CxBOgzhaG5- X Este una dintre cele mai misterioase piese de pe internet, deoarece nimeni nu- i poate gasi cantaretul...? (mai mult)
Buna! Cum se mai descarcă in ziua de astăzi melodiile pe telefon?:))) Eu in trecut foloseam site ul cucurigu și aplicația snaptube. Ceva siteuri/aplicații gratuite și sigure știți?
Bună, este o melodie la care nu-i știu numele dar știu ca suna cam asa, see you gotta do me, see you gotta do me now eeeeee, dacă știe cineva sa ma ajute.
Cine știe o aplicație gratis de pe Magazin Play care sa ma ajute sa fac un video cu melodii scurte pe o imagine de fundal? Dacă nu știți despre ce este vorba, căutați pe YouTube Uzzi Solo Mix. ...? (mai mult)
Salutare! Incerc sa adaug la Instagram sau Facebook stories melodii ale unor artiști renumiți precum Rihanna, Eminem sau 50 Cent, însă nu mai am această opțiune de câteva săptămâni. Pot ...? (mai mult)
Salutare, ma tot gândesc la o melodie care mi s- a blocat în cap de câțiva ani, o melodie românească de genul POP, care nu prea este cunoscuta. Refrenul era cantat de o femeie în românește,...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani, cant de la 11 ani, cant manele și muzica usoara (mai mult manele), am dezvoltat puțin accentul de "manea", dar falsez, uneori nu îmi iese cum vreau eu și ma aud groaznic, nu...? (mai mult)
Salut! De ce o mare parte din albumul "Virgula" de la Alternosfera nu se mai gaseste nicaieri? Au fost niste clipuri cu melodiile din album incarcate pe Youtube la un moment dat dar baietii si- au cerut...? (mai mult)
Salut TPU, mai știți remixuri faine ale melodiilor vechi? Uitati aici un exemplu: https://youtu.be/-ie2XrALo1c?list=PLHR6NVqbxc0pMoQ7XIYtYF0o4VEDYqCpP
Salut! Sunt un bassist si caut membri de trupa (tobosar, vocalist si chitarist). Sunt din Bucuresti, doresc ca membri sa fie de aceeasi varsta cu mine (am 17 ani). Vreau sa cant Doom Metal dar nu m- ...? (mai mult)
Caut o melodie în care avea un vers "something în the middle" sau "stuck în the middle" Știți care e melodia sa îmi spuneți și mie?
Bună! Stie cineva cât costa o chitara clasica la music house din Galati? Multumesc!
Am auzit pe tik tok acest refren te iubesc ca prima oara, dar intr-o seara, seara de vară nu mai stiu exact, dar cine cântă?
O sa mai lanseze BUG Mafia vreun album?
Cine are melodia Xabi ft. GaRo Ce a fost
Hei! Caut si eu o melodie si nu o gasesc, va las niste versuri. "Nu mai rad nu mai.plang/ Port in gand muzica asta ce o cant/ Am sperat c ai sa te intorci / Dar ai spus ca nu o sa o faci/ Iti ...? (mai mult)
Hey! Caut si eu o melodie destul de veche, nu mai stiu cine o cântă si daca pun versurile pe yt nu o gasesc, suna cam asa :" Nu mai rad nu mai.plang /Port in gand muzica asta ce o cant /Am sperat c-...? (mai mult)
Salut TPU, nu știe cineva un site/aplicație unde pot vinde versuri pentru ori ce gen muzical?
Salut, era mai demult o melodie in arabă cu un videoclip mai trist, ce mai țin minte că era un băiat și o fată coborau pe niște scări rulante și căutau o rochie de mireasa și acolo se găsește...? (mai mult)
Ce părere aveți despre chitara electro- acustică Flame Pro DC 20E SDB? https://www.flymusic.ro/chitare- chitari- chitara- electro- acustice- - acustica- seturi/17524- flame- pro- dc- 20e- sdb.html ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?