cine stie melodii ca aceasta ofer funda! https://youtu.be/n0svuurLibQ?t=3m34s
Https://www.youtube.com/watch?v=0KUxy- UC7_s Imi poate sugera cineva o piesa similara, cantata de o voce feminina si sensuala. Nu trebuie neaparat sa fie muzica romaneasca, dar sa de- a o aparenta...? (mai mult)
Mi-am luat o vioara, iar mai de fiecare data cand vreau sa o acordez, ii sare calusul. Are ceva daca ii lipesc calusul cu super glue?
Am ascultat o melodie acum ceva timp in urma! Canta un baiat! Piesa era in limba romana, si avea bass! In videoclip era o fata filmata in ipostaze mai indecente! Mellodia era ceva gen cum e aia cantata...? (mai mult)
Mani ce frecventa are sunetul de la sirenele de alarma antiaeriana ca tocmai dormeam si mau trezit prin 7 straturi de perete... stie careva?
Bună! Știți cumva pentru liceul de artă (profil- muzică) care sunt probele, cât de grele sunt, ce se face mai exact, din ce se dă bacul și dacă este nevoie neapărat de instrument sau pot ...? (mai mult)
Am facut un grup pe Facebook si nu stiu cum sa fac sa apara insigna aia de la moderator si administrator. Imi puteti spune?
Mai ascultati mp3? Cati dintre voi au trecut la wav/flac 16/24Bit?
Hello TPU, intrebarea mea este, o melodie este negativa( doar muzica ) si mai cum (ma refer doar la versuri) cand incerc sa descarc imi da si muzica si nu vreau
Dau funda! Sunt nebuna dupa sunetul vioriii si am o vioara acasa, dar nu are inima si nici arcus...o voi duce la un expert ....asa ca acum nu pot canta la ea.Am o melodie preferata cu vioara "O come o...? (mai mult)
Ce orga electronica ar fi potrivita pentru un incepator?
Îmi spuneți vă rog cum se numește melodia din acest videoclip? https://www.facebook.com/MetDaanCreative/videos/2066195470277730/
Hei TPU, aş dori să vă cer sfatul. Dacă am 15 ani, e prea târziu pentru a face canto? Mi s- a zis că unii au inceput de mici și etc, doar că în acest moment e singura dată când îmi permit....? (mai mult)
Salut dau funda vreau melodii rap triste
Este o melodie arabeasca care are refenul cu ela ela ela ela stie cineva cum se numeste
La multi ani si an nou fericit, TPU! Stiti cumva ceva melodii straine, cantareti straini sau formatii straine din perioada 1990- 2006? Daca da, scrieti- mi- le si mie aici, va rog, ca am chef sa ascult...? (mai mult)
Salutt, sunt curios, cati dintre voi ascultati vaporwave si care e melodia voastra preferata, lasa ti link ul :D
Neața și La mulți ani! Știe cineva cum se numește acea melodie (se dă destul de des la radio) se termină pe referen cu „I was gone, Will gone, Night" Știe cineva cum se numește?
Îmi doresc enorm de mult să devin cântăreață, de mică îmi doresc asta. Am voce și asta nu o zic numai eu, mi- au zis- o mai mulți. Problema e că nu știu ce pași să urmez. Dacă ar fi să...? (mai mult)
Vreau si eu un site de unde pot descarca melodia H Trata Mas H Kourelou cantata de Mihalis Dumitrache.Am gasit doar o inregistrare tv dar vreau sa se auda calumea
O sa pun doua melodii de pe Youtube. As vrea sa stiu daca Florin Salam a copiat melodia de la Mile Kitik Sau invers, sarbul a furato de la Salam?...? (mai mult)
Unde pot gasi negativul la melodii si sa cant eu? Nu ma pricep la cantat dar imi place sa cant totusi :D
Eu sunt la început la chitară, am un profesor la care eu țin mult, explica foarte bine, înțeleg totul, nu e deloc exigent. Am aflat că peste doi ani va trebui să dau un atestat.Adica...? (mai mult)
Este diferenta mare intre o chitara mai ieftina si una mai scumpa. (ma refer la cele acustice). Vreau argumente.
Eu sunt la început la chitară, am un profesor la care eu țin mult, adica explica foarte bine, înțeleg totul, nu e deloc exigent. Am aflat că peste doi ani va trebui să dau un atestat.Adica...? (mai mult)
Care sunt versurile interpretate de mascotele și bradul din reclama Orange de Crăciun 2017?
Cui ii place Biggie Smalls sau Tupac?
Cateva melodii noi, interesante? :))) stiu ca e cam tarziu, sunt pe ultima suta :|
Help! Știe cineva dacă mai sunt bilete la Untold 2018? De unde cumpar?
Spuneti-mi si mie ce melodii sunt mai ascultate la petreceri, de revelion, ma refer la melodiile de populara, muzica usoara etc. Cine imi face o lista frumoasa ii fac cadou o funda :X
Ce orga de buget pot găsi la 500 lei?
Hei, azi am auzit o melodie la tv; dar nu am vazut cu se numea. Stiu doar ca este cantata de o fata, este in engleza si fata zice "my love".Dau funda
Care este melodia originala după care sa făcut melodia lui Dani Mocanu " șmecher cu parfum de dama "
Acum 3-4 luni mi-am achizitionat niste casti Razer kraken pro v2. Acum o luna au inceput sa imi "pocneasca"cand ascult muzica mai ales de pe Youtube. Astept pareri.
Azi am cumparat o boxa portabila Akai varianta de 50 v, cu microfon. Problema e ca si vecinul meu are acelasi sistem, si cand vorbeste in microfonul lui, se aude in boxa la mine. Mi se distorsioneaza...? (mai mult)
Nicu Novac tarif pentru o nunta in Timisoara?
Caut de ceva vreme melodia asta completa, ma puteți ajuta? https://youtu.be/Bce88E7LOPE
Boogeyman,freck show, don t stop the devil (by dead posey)ce gen de rock sunt
Vreau versuri! Vreau cu ajutorul vostru sa facem muzica!
Cum o cheama pe tipa bruneta cu buze groase injectate cu acid din clipul de la melodia Esti eleganta?
A-și dori să cumpăr o cască sport, în ear skullcandy roșu, însă nu știu cât de bună e produsul. Are bass, microfon?
Cum se acordeaza o vioara?
Ceva meseriași le aici? Eu cant la Saxofon și as vrea sa știu cum să fac sa am mai multa viteză? Adică limba mea e cam nah
Ello! vreau sa imi dati 5 melodii care va plac din cat mai multe genuri muzicale posibile. cine imi da cele mai multe primeste funda! mersi mult!
Caut o melodie si tin minte doar videoclipul. Melodia este romaneasca, undeva prin 2012- 2015. In clip apare o tipa imbracata intr- un costum de baie portocaliu, dintr- o bucata, pe care...? (mai mult)
Ma puteti ajuta si pe mine cu numele melodiei? Dau funda! https://www.youtube.com/watch?v=3nfEweu152E
Muzica lăutărească și populara e păcat să le canti? Edica ei am inceput de vreo 7 luni să cânt la Saxofon și am auzit întâmplător chestia asta. Este adevărat? Și de ce?
Salutare, ma numesc Ionut si vreau sa cumpar o chitara.Am cantat la o clasica timp de un an si jumatate si acum e timpul sa trec la o acustica sau de ce nu, o electroacustica si nu ma pot hotari. Bugetul...? (mai mult)
Salut,imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia de la minutul 5:55 din acest video : https://www.youtube.com/watch?v=PkrSDn32wIk Multumesc anticipat!
Salutare! Caut aceasta melodie de 74 ani si nimic! https://www.facebook.com/gopro/videos/10155350487286919/ Ajutati-ma va rog! ps: Shazam-ul nu o gaseste.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!