Am o intrebare si apelez la voi sa ma ajutati. Vreau sa imi cumpar o trompeta, dar nu stiu ce brand sa aleg.As dori si sa motivati alegerea facuta. P.s Sa fie pana in 1000 roni si sa nu fie...? (mai mult)
Salut vreau si eu niste rime pentru rap Battle pentru mine si un prieten pe mine ma cheama Cristian Moraru si pe el Miha Stefan Eu am zis sa incep asa Salut eu sunt Cristian Moraru... continuati...? (mai mult)
Exista in Sibiu un studio de inregistrari? muzica populara
de ceva zile tot imi sta un vers dintr-o piese in cap, "I living without you" ceva de genul. E destul de noua cred. (Canta o femeie)
Detin un set de tobe dream cheeky usb pentru pc, dar nu am acel CD cu software-ul care ma lasa sa folosesc tobele. Aveti idee de unde il pot descarca de pe internet?
Buna, caut o melodie de ceva timp. E despre copilarie, cantata de o interpreta, ritmul este foarte lent, , nu este populara, iar daca imi aduc aminte bine am vazut un numar la romanii au talent interpretandu-...? (mai mult)
Ce parere aveti de melodia de mai jos? https://www.youtube.com/watch?v=xHTGEHI-Wwo Vreau pareri sincere!
Salut,am auzit ca Speak sa născut in Comuna Saucesti-Bacau! Este adevărat ca sa născut in Saucesti?
Va rog scrieti toti rapperi cu nume din cinci litere.
Cum se numeste melodia de dupa refren a melodiei sparge case de edy talent, ca dupa refren se aude o tipa care canta ceva in indiana sau ceva de genul
Care e genul vostru muzical preferat? Dar trupa / artistul preferat?
Https://www.youtube.com/watch?v=xHEWdi4Tibc&t=7s Vă rog frumos, cine știe denumirea cîntecului? Nu îl pot găsi nicidecum.
am un Korg pa 50 si i-am anulat o boxă cea interna, afectează orga modificarea asta?
Caut numele unei melodii; în videoclip erau 2 îndrăgostiți care voiau să fie împreună dar, când se apropiau, se întâmplă ceva rău de fiecare dată. În final ei se întâlnesc la un restaurant...? (mai mult)
Am nevoie de voi mai mult ca oricand
Ajutooooor! piesa de la minutul 26:10 https://youtu.be/CXdkuPCEpDA?t=26m3s Vă rog mult mult
Cine îmi poate face niste versuri pentru o piesă de Crăciun care să meargă pe Instrumentalul de la muzica 5Gang de la Selly!
Salutare. Stie cineva un pub sau ceva in care se baga muzica de tip VAPORWAVE? Funda, multumesc!
Am nevoie mult de tot de cineva care se pricepe sa mixeze/remixeze melodii pentru ca am nevoie de un remix la o melodie si eu nu ma pricep si, din pacate, nu cunosc pe nimeni care stie. Va...? (mai mult)
Bună seara, chiar nu mai știu ce fel de muzica sa mai ascult sincer va zic o muzica românească?
Cine stie niste cantece in franceza, poate rock ceva pop
Salut,vreau niste melodii facute de voi sa-le cant pe YouTube, nu vreau de dragoste, vreau cum are KillaFonic adica cu FLOW mare.Toate comentariile o sa aiba fundita
Mici comparatii intre https://altex.ro/casti-in-ear-philips-she3010bl-00-albastru/ si jbl t280a?
Buna caut de foarte mult timp o melodie stiu câteva versuri si le am scris si pe yt si pe net si nu găsesc poate știți voi melodia Așteaptă nu te grăbi sa vezi ce- ti pot oferi da da vrei păcat...? (mai mult)
Salut stie cineva de unde pot sa descarc melodia cinema-skrillex remix
caut o piesa de foarte mult timp. nu ma astept sa stiti pentru e foarte vag ce o sa zic. Era o trupa destul de noua de metal/rock/core gen... Inceputul semana foarrte mult cu Bring me the horizon...? (mai mult)
Salut caut si eu o melodie de cateva zile pe care am auzit-o in club dar am uitat versurile Se auzea ceva de genul asta trrrrr trrrr trrrr
Știe careva instrumentalul de la melodia Sorinel Pustiu Ca un tablou te privesc? Când începe mai rapid, ma refer
SALUT cine ma poate ajuta si pe mine am ascultat o melodie mai de mult si nu stiu cum s dau de această melodie. Versuri : Noi nu cântăm pentru bani cântăm doar pentru fani am cântat la timișoara...? (mai mult)
Buna ziua am.cumparat o vioara de.pe.internet pentru baiatul meu si. Cand vrea sa cante nu se aude. puteti sa.imi dati.niște sfaturi
Am auzit recent o manea. "Nu cred ca ai voie sa arati asa, e ilegala frumusetea ta, ai stiut sa ma seduci atat de usor, ca iti plac mult pacatele de amor." O stie cineva? Multumesc anticipat! Seara...? (mai mult)
Imi poate da cineva idei pentru tonuri de apel? de preferat sa fie dubstep dropbass sau mix-uri, pot fi si de alt gen cat timp sunt faine
vreau niste rime pentru o melodie rap
Unde sunt făcute chitarile Martinez?
Pastila muzicală de azi, venită după mult timp: https://youtu.be/1q7s5fdgbng
Vreau un colind mai frumos ca asta www.youtube.com/watch?v=zHtXwAXwR9k
Bună, am nevoie de cineva sa mi faca un aranjament la pian la o colinda, poate sa ma ajute cineva? E simpla
La chitara care este tasta 0, m-am uitat la un tab de la o piesa si arata coarda 1, tasta 0? Ce inseamna. dau funda?
Hei... știți pe cineva care face canto gen rock (growls) în București? Mai exact în zona Sebastian sau in apropiere?
Cum pot gosi numele unei instrumentale am instrumentalu trimis pe mess dar nu pot sa al gasesc pe Youtube
Cine cânta acest cântec: trista a fost iubirea noastra toata si nu cred că voi uita vreodata sufletul meu trist si chinuit plange dragostea ce s- a sfarsit iar acum de vrei sa fii iar a mea ...? (mai mult)
Puteți afla cum le cheamă pe cele două fete din videoclipul lui Carla's Dreams Beretta? Dau funda
Cine imi poate face niste versuri? O melodie gen de craciun. Am un canal de YouTube pe nume Siffe002 si vreau sa fac o piesa. Am nev de niste versuri de trap pentru acest beat : https://youtu.be/2Lbo5q6T32Y ...? (mai mult)
Știe cineva sa-mi spuna daca Avenged Sevenfold este o trupa...ateista? Sau, cred ei in Dumnezeu?
Cum se numeste teaser-ul in aceasta melodie? https://www.youtube.com/watch?v=0s7E2uIn3tM dar m-ar interesa cea de aici, varianta asta la trompeta, nu cea a surorilor Osoianu
Stiti cum se numeste melodia de pe fundal? Se aude foarte putin in primele 27 de secunde. Link: https://www.youtube.com/watch?v=HZUT34_ba7c
Am auzit o melodie la sală, dau funda si vot la cine imi zice numele. Melodia incepe cu niste versuri intr- o limba veche si dupa canta unu cu voce groasa Rap in limba engleza. Deci sunt 2 care canta,...? (mai mult)
Dupa ce acordez chitara, o las acordata sau trebuie dezacordata dupa ce termin de exersat?
Deci, daca fac o muzica, cum stiu ca am fost primul care a facut- o? In ziua de azi sunt atatea muzici, daca cineava face o muzica, cum e 100% ca nu a facut- o altcineva intaintea lui, fara ca ...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=Y1GqO6UY15I Cum se numeste cantecul de la minutul 1:11?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!