Am auzit astăzi o melodie undeva și tot am căutat- o cu toate metodele posibile pe care le- am știut eu. Era ceva de genul cu rămâi cu mine sau nu mai știu exact. Iar refrenul era La La La sau...? (mai mult)
A auzit cineva despre grupa CONEX '83? Stiti unde pot gasi mai multe piese? Am gasit doar "Cathedral" Multumesc
Am in plan sa inregistrez un cover si m-ar ajuta foarte mult mai multe idei si opțiuni de aplicații pentru înregistrat. Mulțumesc!(P.S. Dau funda celui mai vast răspuns)
Cateva programe de facut trap si cateva sfaturi repede
Salut, caut un cîntec care are melodia asemanatoare sau chiar identica cu "gunz n roses november rain" cîntecul creca e roman
Ma ajutati va rog eu frumos cu un diss track?! "Tinta"este un baiat scund cu par brunet slab ce poarta ochelari si are o voce foarte subtire, dau funda.
Ma ajutati va rog eu frumos cu un diss track?! "Tinta"este un baiat scund cu par brunet slab ce poarta ochelari si are o voce foarte su btire, dau funda.
Vreau si eu sa aflu ce melodie este in acest clip. Daca stie cineva... https://www.youtube.com/watch?v=4ZbUKTrUKqM Multumesc anticipat!
Melodii chill (nu chillstep) care sa aiba si un mesaj mai deosebit gen sleeping at last - Saturn sau Message to Bears - you are a memory? *Da, stiu ca e a doua oara cand intreb asta*
Salut am o intrebare mai sofisticata putin. Intrebarea suna asa : Am o combina cu 5 cd dar elee nu mai le scoate si as vrea sa scot cd din ea si sa pun un USB ca sa ascult de pe stick as putea sa...? (mai mult)
Vreau si eu sa va intreb daca stiti de unde as putea sa cumpar un album ( albumul lui Feli) deoarece vreau sa il dau cadou. Nu prea am cum si nu prea am gasit in magazine mari Ca Carrefour ...? (mai mult)
Salut volosesc deceva timp fl studio 12 si maa pricep sa fac beat uri de 5-6 secunde daar vreau sa invat sa fac si de 2-3 min, ma pute ti ajuta cu niste sfaturi PS:DAU FUNDA REPEDE VA ROG
As vrea sa ma apuc sa cant la chitara, dar nu stiu daca se invata greu. Mi- a venit asa o pasiune sa cant la chitara, plus ca am si ureche muzicala. Deci poti invata usor la chitara sau greu? Mie teama...? (mai mult)
Urgent driverele alien an 02 sau blue tech compact 44?
Sall TPU, am si eu o intrebare, daca imi place foarte mult sa controlez luminile si de Mos Craciun am sa primesc un conroller dmx 512, la ce liceu ar trebui sa ma duc ca sa pot merge pe acest lucru?...? (mai mult)
Salut, era o melodie pe care o canta o romanca nu mai stiu cine era si parca era in spaniola si la sfarsitul refrenului zicea " ale ale ale " si era asa ritmata. cum se numeste ca pe Shazam nu am gasit-...? (mai mult)
Hei mă poate ajuta și pe mine cineva cu ceva... As dori versurile de la ZilaMike-un minut. Cine mă poate ajuta?!
Am nevoie de un cantec la chitara prin care sa ii transmit unei fete cat e de cu*va.
Am o intrebare, in acest video https://www.youtube.com/watch?v=cV1IYMql_RU este la minutul 5:00 o melodie, daca o stie cineva scrietimio si
Care este cea mai buna trupa de rap din Romania? Dar cel mai bun rapper roman?
Https://youtu.be/3UiN6Eivu5E melodia?
Am si eu o problema Am un sistem audio 5.1 si mi s- a stricat dvd.ul... am cumparat altul si cand l.am desfăcut nu avea mufele acelea de intrare a satelitilor Nu avea mufele in care se introduc...? (mai mult)
Https://www.youtube.com/watch?v=MokpWjbTC_I cine imi spune si mie cum se numeste piesa de pe fundalul acestui clip?
Caut o melodie. Cred că este destul de veche. Nu știu sigur dacă este coreeană sau japoneză sau asiatică. Era o melodie destul de genială. O ascultam cu tata pe Youtube pe tv. Videoclipul...? (mai mult)
Sunt un mic "Youtuber" si vreau sa fac o parodie dupa o melodie(cover) adica versurile mele si instrumentalul de la o melodie. Eu nu ma prea pricep. Cei care se pricep, va rog sa imi dati un...? (mai mult)
'Ello. Cate tipuri de corzi de chitara acustica sunt? Nu mai inteleg nimic. Nu mai stiu care e grosimea sau la ce ajuta... Cum sa-mi aleg corzile pentru o chitara electro-acustica?
Imi dati si mie niste melodii chill care sa aiba si un mesaj puternic? ( sa nu fie chillstep ) De ex : Sleeping at last - saturn
Niste melodii faine pentru masina?
Va salut! Puteti sa- mi spuneti cum se numeste melodia din videoclip? A fost difuzata pe Dance Fm pe 11 noiembrie, dar nu am avut cum sa intru pe site- ul lor in acel moment pentru a afla numele melodiei. ...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa fac o toba de mers cu ursul
Salut, TPU! Ce chitara acustica sau electro-acustica imi recomandati, pana in 400 de lei? Sunt incepator. :P Funda!
Buna TPU Am nevoieee de melodii faine bcs m- am plictisit grav si nu stiu ce sa mai ascult. O sa las niste link uri la cateva dintre melodiile mele preferate Daca stiti ceva in genu' asta.god thx Dau...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie unde gasesc hanorace Metallica, sau tricouri foo fighters ORIGINALE, pe un site romanesc?
Caut muzica pentru running dar nu prea gasesc ce imi place, as dori sa fie muzica rapida si galagioasa, ceva de genul fatboy slim- push the tempo. Multumesc anticipat!
Hei, de ceva timp caut o melodie cu un barbat care sta pe banca si se plimba in parc, videoclip era un fel de animatie, iar melodia era trista. Dau funda, va rog ajutati-ma.
Dau funda si vot la cine imi zice melodia. Am auzit azi o melodie la sala, erau unele versuri in engleza si unele in limba veche a Vikingilor. Cunoaste cineva?!
Spuneti-mi va rog frumos cum se numeste melodia de la videoclipul: https://www.youtube.com/watch?v=bpihAOAObEk, minutul 4.00 Dau funda
Am auzit o melodie într- un supermarket. Părea veche, tip anii '80- '90, dar nu am apucat să o caut pe Shazam. Totuşi, țin minte nişte versuri: "Tu şi eu avem un fel de dragoste un fel de pacoste"....? (mai mult)
Cum pot invata sa folosesc Fl Studio sau Ableton Live?
Salut,imi puteti da niste roluri de capra cu tigan si capitan sau tigan si cioban
Ştie cineva un site de pe care pot să descarc muzică cu tot cu poză originală? Mulțumesc!
Care este numele de scena a unei artiste pop-dance pe numele real Georgia Loredana Duna??
Salut, am o dilema si as vrea raspunsuri cat mai rapid! Vreau sa invat sa cant la chitara si mi- am propus sa imi cumpar o acustica care sa se incadreze in jurul pretului de 500 ron.Ce ar trebui sa aleg...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu o dilema. Ascult piesa "O cine este- acest copil" si ritmul melodiei imi aminteste destul de bine de un soundtrack al unor desene animate din copilarie, sau ceva de ...? (mai mult)
Este o melodie cu George Nicoloiu,e un live la o nunta si canta piesa Ia ti nevasta tot ce vrei,aveti idee cum se numeste coilajul, albumul sau piesa mai exact?
Mi-am cumparat o orga midi si e transpusa.Cand apas pe re se aude Fa#, cand apas pe do se aude MI.Ce are putea sa aiba?
Care este cel mai bun Dj? In topul personal stau : I.Skrillex (Red Rocks) II.Guetta (Brazilia Music Festival) III.Martin Garrix (Ultra Music Festival)
Stie careva in ce consta proba de aptitudini la Dinu Lipatti (canto jazz)
Hai salut. As vrea sa mai aflu nume de trupe de alternative, alternative- metal cum sunt: Alternosfera, Breaking Benjamin, Alter Bridge. De Disturbed, Metallica, 30 seconds to mars, Paramore si...? (mai mult)
Salut tuturor vreau sa ma apuc sa fac muzica si cand spun muzica nu ma refer la muzica usoara :)) ma refer la un program pentru ceva dj poate o sa incep sa scriu si ceva versuri. imi recomanda cineva un...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Skins
Ai urmarit si tu serialul Skins UK? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat!