Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 3 Februarie 2025 sunt:
Ma puteti ajuta va rog, urmeaza sa fiu mireasa si as dori ca la nunta sa vac o piesa rap dedicata sotului meu despre povestea noastra si asa mai departe. Poate cineva sa ma ajute cu ceva versuri...? (mai mult)
Vreau melodii rap triste gen nimeni altul etc
Când se merge cu Steaua?
Buna tuturor! Ascultasem acum ceva timp o melodie care zicea la refren ceva gen: we are, we need(sau we love, nu mai stiu). Nu stiu sa va zic mai multe versuri :( Era o melodie lenta si chiar as vrea...? (mai mult)
Stie cineva niste trupe cu femei la tobe?
Cum se numește melodia în care o mașină cu subwoofer sparge geamul de la alta mașina. O canta un negru
Unde as putea găsi niste negative de ale lui Spike ..in special la melodiile astea. Tango, Mai departe, Didaia
Va rog sa imi scrieti notele de la colinda: "Langa ieslea minunata", in RE Major sau FA Major
Stie cineva care este melodia Indiana sau Hindi din aceasta melodie >> Amna feat. Dorian Popa - Nu poti sa ma uiti
Vreau sa fac parte dintr- o trupa, dar nu gasesc mai nimic. Iar ce am gasit vor in Bucuresti obligatoriu, eu stau in Ploiesti si pe aici nu e nimeni care sa vrea o solista de muzica usoara fara experienta!...? (mai mult)
Imi ghiceste si mie melodia asta https://www.youtube.com/watch?v=TTeg8Uiv8l8
am ascultat acum ceva mai mult. Timp o melodie si nu mai retin decat urmatorul vers, Tu visai la verigheta in timp ce ea se intinde sau intindea pe nu stiu ce bancheta. Aam caut pe google ...? (mai mult)
Salut imi puteti da melodii care seamna cu asta https://www.youtube.com/watch?v=fBJ5gzxGcMo?
Fac beaturi trap! E cineva interesat?
Https://www.youtube.com/watch?v=WInVhtmQj7E Ce splendid este prologul, de epilog nu mai spun nimic, mirobolant :D
As vrea niste cintece in limba engleza! Sa fie ceva deosebit, dar nu justin, Niki.Ariana.Ledy gaga. Katty pery.Rihanna.Beonce.one direction.maron5.William, ceva care nu am auzit macar 3 exemple.
Salutare. Am o pasiune foarte mare despre cantarile bisericesti. Am si un prieten care canta la biserica, dar vine odata la 2 saptamani fiindca este la seminar. Eu as vrea sa cant si eu la o biserica...? (mai mult)
Salut.Mi-am descarcat in jur de o mie de melodii in pc ca sa le bag pe stik.Cum vad daca am o melodie de mai multe ori descarcata in acel folder?
Caut o melodie in care se aude doar un fel de sunet de saxofon dar are si ceva remix pe langa el. Precizez ca nu este lautareasca. Oare ma poate ajuta cineva? Sau macar cu ceva melodii...? (mai mult)
Am o boxa care trebui schimbata, pe ea scrie 3 ohmi dar nu stiu cati wati are...
Pe ce melodie a intrat Vladimir Draghia la emisiunea Bravo ai stil din data de 04.12. 2017?
Ştie cineva cum se numește melodia din reclama de la Antena 1 din 29 noiembrie când arată programul special deoarece au împlinit 24 de ani? :)
Ce parere aveți despre Carla's Dreams?
Ce părere aveți despre Carla's Dreams? Cel mai convingător răspuns primeşte fundă
Care este bataia pentru chitara a melodia lui Margineanu, ma iubeste femeile?
Cun se numeste melodiea de la 0:00 pana la 0:03 sau varianta mai lunga a melodie de la 3:18 pana la 3:30. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1560436297339081&id=894332950616089. Dau funda
Stie cineva cati inchi are chitara din link https://www.emag.ro/chitara-acustica-freedom-ag-300-n/pd/DCBM3DBBM/ (inch de la capatul gatului pana la baza)?
Cum pot face un videoclip ca asta? cu ce program se editeaza? si instrumentalul? https://www.youtube.com/watch?v=ykyM8hIRfSs
Am o melodie in cap care ma obsedează.e din anii 2004_2008 cantata de un baiat. Nu a fost hit, nici videoclip nu cred că a avut. Îmi aduc aminte linia melodică și câteva frânturi de versuri....? (mai mult)
Imi poate da cineva exemple de melodii de genul? https://www.youtube.com/watch?v=54fea7wuV6s
Era o artistă care cânta muzică. După ce a fost diagnosticată cu cancer a început să compună melodii triste. A murit între 2000 și 2005. Cum o chema?
Caut o melodie dar nu mai stiu cum se numeste si nici cine o canta stiu doar ca erau 3 fete si Wiz Khalifa! Inca un detaliu era o trompeta pe refren parca ....Multumesc!
Caut formatii pentru nunta, ceva sugestii? As dori ca formatia sa fie din jud. Alba, Sibiu, Hunedoara sau Cluj, dar si din alte zone ale tarii e bine. Va multumesc!
Salut as avea o intrebare.cum se calculeaza armura uneii game urgent vreau raspuns
Salutare grup, doresc să-mi iu un sistem audio la Second, este vorba despre un Logitech z906, 5.1, ce ar trebui sa verific la ele sa văd dacă îs in regula?, mulțumesc anticipat.
unde pot sa gasesc lectii de chitara electrica(free)?
Imi puteti zice melodii frantuzesti (timpurile noastre )?
De ce se indragostesc fetele de Carla's Dreams si ce simt, mai exact, atunci cand se intampla asta!? Astept parerea voastra, dau funda raspunsului cel mai adevarat si bine punctat la subiect! Eu una...? (mai mult)
Cine poate sa-mi faca niste versuri de rap? Vreau sa fac un roast myself challange :) Am 13 ani si am 44 de kg si is scund
Hei TPU vreau si eu niste rime gen sa fie de hip-hop sau rap ( nu le copiati) Dau funda celui mai rapid
Cum se numeste fata bolnava de cancer din videoclipul me voy enamorando
Sall.Vreau sa-mi pun la galaxy j2 prime.Muzica lui originala cand ma suna cineva ca din greş am pus alta
Era o melodie(probabi cantaretii erau romani) în care se auzea o voce feminina la refren și zicea "fall in love" de 3 ori. Știe cineva?
Puteti sa imi dati si mie negativul melodiei : https://www.youtube.com/watch?v=_Jc-Xcw1nJI
cum se numeste o melodie care pe fundal este o voce de fata care zice ceva cu up
Imi puteti spune topul celor mai faine melodii din tote genurilor muzicale?
Este o melodia mai de actualitate stiu ca inainte de refren care e si putin mixat zice you dont.........nu mai stiu ..si..."no more"
am fost la o nunta recent si s- a pus o melodie foarte frumoasa la intrarea mirilor si la taiatul tortului, melodia este instrumentala si iar intrumentul principal este vioara, are un ritm...? (mai mult)
Vreau si eu negativul cantecului,, Flori de-argint. Unde il pot gasi?
Cine imi scrie sau cine imi da un link unde pot sa ascult melodia aia cu marinarii frecau puntea...? :D Dau funda. Marinaaarii frecau puntea! ‘va să zică, ce făceau? O FRECAU! Hai...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?