Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 3 Februarie 2025 sunt:
Era o melodie veche in africana cred va rog frumos daca stiti cum se numeste.Aici sunt versurile nu sunt scrise corect scuze:tănănănănă ăăăăă hadi or ai. Inceapa ca o instrumentala.Multumesc ...? (mai mult)
Hey ma puteti ajuta cu cateva idei de nume de scena? Eu dansez si vreau sa fac un spectacol si imi trebuie un nume de scena. Imi puteti da cateva idei? Cel mai bun primeste funda
Care sunt cele mai bune casti over ear pentru ascultat muzica intr-un buget de 150-200 lei?
Săptămâna viitoare urmează să merg la prima mea lectie de canto (particular). Eu nu am stiu pana azi ca o sa iau lecti impreuna cu o clasa intreaga şi nu singura cum credeam. Problema...? (mai mult)
Cum fac un videoclip muzica si poze?
As dori sa-mi terminati o rima in engleza! Ceva ce sa aiba legatura cu familia lexicala a cuvantului destept sau cv de genu! Rima e,, if you had a little brain//you would use it for the...
Cum aş putea învăţa mai rapid si eficient melodiile englezeşti? ajutorr☇
va rog daca mai aveti pe acasa casete vechi cu Bosquito de orice fel orice album : Bosquito 2000. sar scantei 2001, cocktail molotov sau farame din soare. as dori sa cumpar. e posibil sa vad mai...? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva sa gasesc melodia de la minutul 1:17? https://www.youtube.com/watch?v=OmA6F7klPE8&t=85s
Salut, cine stie cum se numeste melodia asta? o caut de un an si nu o gasesc si cu shazam nu merge pentru ca nu se intelege bine. dau funda ...? (mai mult)
Salut, recent mergeam cu castile prin oras erau pe conexiune Bluetooth si la un moment dat sau stins si nu mai cinta muzica. Apoi am conectat telefonul cu castile prin 3.5 mm jack cable si se aude foarte...? (mai mult)
Caut o muzica orchestrala nu mai tin minte numele este doar instrumental si se spune ca doreste sa oglindeasca durerea unei fete care trebuie sa se casatoreasca cu o persoana pe care nu o iubeste stiu ...? (mai mult)
Buna, Am auzit recent o melodie suna așa:"if i just have one more day to make you stay find a way to show you everything ". Ma poate ajuta cineva să-mi zică ce melodie este?
As vrea si eu sa aflu, scriu poezii de dragoste, si imi este interesant daca e posibil sa fie puse pe muzica, de la cine as putea afla asta? multumesc anticipat de raspuns
In melodia tiki taka a lui Printu de la Cluj ce spune la inceput!? Faza cu : Fa ma... Si daca stiti ce inseamna!
HeeeEEEEeeeeey! :D Stiti melodii de genul https://www.youtube.com/watch?v=htSGJhlal- k&t=45s :- ? Adica deep house mai lent, sau merge si ceva electronic, dar cam asa de lent, cel mult 128 bpm, ...? (mai mult)
Cum Fa k Rust de burnie Fundit z de la mene
Salut Ce melodii vechi românești fãră manele mai știți gen: O portocală Anda călugăreanu, Dan Spătaru tu eu și o Umbrelă, imnul golanilor Cristian Paturica, Eminescu Doina și lon Aldea...? (mai mult)
Trebuie să pregătesc o piesă la pian pentru împlinirea a 100 de ani de la înființarea școlii. Ce piesă să aleg să cânt la pian?
Vreau partitura pentru pian a piesei Michael Meets Mozart care a fost pusă pe YouTube de către The Piano Guys.
Am nevoie de cateva nume frumoase de echipa. E o echipa de colinde care este formata din 4 fete si 2 baieti. -> Multumesc!
Cei din Brasov. aveti idee daca liceul de muzica Tudor Ciortea ofera cazare pentru elevii ce vor sa studieze acolo dar vin din alta parte a tarii?
Era o melodie la radio... dar nu e tocmai noua. Avea ceva solo la chitara in ea... si pe la sfarsit zice "Be someone". Ceva idei?
Buna,era o melodie cred ca manea si mi se pare ca se numea golan si imi amintesc ca zicea -ea vrea bani dar vrea sa fie si golan- sau ceva de genul, daca puteti sa ma ajutati
Buna Seara TPU! Ce tip de muzica canta Formatia linkin parca?
Cine ma ajuta si pe mine:vreau melodii triste gen rap
Cine ma ajuta si pe mine: vreau melodii triste gen hip hop rap despre prietenie viata etc. dar sa fie triste va rog.
Vreau si eu sa stiu cum se numeste ritmul remix de la melodia (Denisa Unde esti) vreau sa descarc numai ritmul remix NU melodia (melodia. Originala si aia cu remix o am) Dar vreau numai ritmul remix
Cum fac sa învăț notele de pe portativ? Ceva exerciții sau joculețe că așa să mă uit la ele și sa incerc sa învăț ca o lecție la română (ex) nu merge.
Unde pot gasi partituri de culinde pentru vioara?
ce piesa e asta? https://www.youtube.com/watch?v=O9Y68CJqrt8
Are cineva idee unde as putea gasi instrumentalul piesei "timp" a lui Old Child?
Cine îmi poate traduce și mie această melodie? Cât mai explicită să fie, mulțumesc. Cuvintele vulgare le puteți pune gen "p***". etc dar să conțină măcar o literă să- mi dau seama...? (mai mult)
Care e melodia voastra preferata? La ce sau la cine va gânditi cand o ascultați?
Salt TPU imi spune cine cum se numeste melodia de la minutul 02:01 https://www.youtube.com/watch?v=xn_vNgQx14w
Cum se numeste melodia la minutul 0:27 https://www.youtube.com/watch?v=XT7iRwTV1mo
Sal TPU cum as putea învață notele muzicale?
Salut, am nevoie de o lista cu cantece patriotice romanesti pentru 1 Decembrie.Nu le cunosc, iar pe YT gasesc numai colaje de doua ore. Ms
Salut, TPU am auzit o melodie recent și nu știu cum se numește știu doar puțin din versuri "Ma mint ca poate cu timpul din minte am sa- ți șterg chipul, doar când voi muri, focul se va sfârși.simt...? (mai mult)
Salut, de cateva zile incoace incerc sa aflu cum se numeste melodia asta https://www.zedge.net/ringtone/1279485/
Muzica frumoasa in engleza de craciun gen all i want for christmas is you
Bună lume.Caut o piesa de jumatate de ora si nu o gasesc.deci am uitat numele ei complet, la fel si versurile.Stiu doar ca e comerciala, lansata in 2014 sau 2015, e cantatat de o fata, si refrenul...? (mai mult)
Spuneti- mi va rog, stiti din ce melodie sunt aceste versuri? "Vreau să stau cu tine până îmbătrânim/ Spune- mi că nu vei pleca" Am vazut versurile într- un quiz la kissfm pe site si imi...? (mai mult)
Caut o melodie de la Parazitii, videoclipul era filmat iarna, si era alb-negru.
Salut TpU., Care credeți Că este mai bun Ludwig van Beethoven sau Wolfgang Amadeus Mozart?
Https://youtu.be/ucmo7mX-4jo Bună seara,ce fel de fluier imi trebuie, ca sa se potrivească cu al maestrului? Si as vrea sa stiu si acordajul.
Salutare. Am si eu nevoie de ajutor. De ceva timp am inceput sa ascult si eu muzica ca toti oamenii :) Am si eu nevoie de o recomandare pentru o aplicatie de Android de unde pot sa descarc muzica gratuita....? (mai mult)
Caut o melodie pe care am auzit-o in club si era cu unu care numara in franceza, am inregistrat putin dar pe shazam nu o gasesc din pricina bass. ului. Va rog ajutati.ma, dau funda!
Cum se numește melodia din acest video? https://m.youtube.com/watch?v=1dD60dKbWuk
Min yoongi aka Suga este bisexual sau ceva de genul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?