Ce este dincolo, in spatele muzicii, desenelor animate si filmelor de la tv, de la Radio, de la concerte si evenimentele precum "Untold". Ce este dincolo de obsesia fata de o melodie sau niste versuri...? (mai mult)
Salut. Am 2 diff unul de 4 ohm 25 w si unul de 4 ohm 10 w. Vreau sa fac o boxa atat de sunete inalte cat si joase din ea. Cat de mare ar trebui facuta camera boxelor si daca ar fi mai bine cu membrana ...? (mai mult)
Am adăugat style de sârbe la orga Yamaha e373, dar nu se schimbă sunetele clapelor, am doar instrumentalul pe fundal, ce e de făcut?
Bună! Aș dori o listă cu cele mai bune trupe rock din toate timpurile, funda pentru cel mai bun și complet răspuns.
Vouă cum vi se pare aceasta melodie, ce vibe vă dă? https://youtu.be/hV_qPnsYIaA Chiar dacă e creepy, mie îmi place să o ascult, mai ales la orele astea. ❤️ :D
Salut TPU. Am auzit o melodie si nu mai retin decat un vers sau ceva. : N-am ma, hai ma ca-ti dau eu. sau ceva de genul =]] Cine stie ce melodie e asta are funda.
Buna! Daca vreau sa particip la întâlnirea chitarelor din Brașov, știe cineva daca îmi trebuie bilet? (Și alte detalii) Mulțumesc!
Credeți că melodie,, Someone like you,, cantata de Adele este potrivită pentru dansul mirilor?
Salut. Am cumpărat o boxa Akai x6 din aceea mică și nu merge radio, caută frecvente, bâzâie și cam atât. Ce ii tine loc de antena sau trebuie sa ii mai fac ceva? Multumesc!
Am 2 Boxe Active și un mixer! Volum la boxe cum ar trebui să fie Ok, încet sau la maxim și să controlez din mixer volumul mai mult! Iar prin Main Out de la Mixer la Boxe și linie spre laptop! Volumul...? (mai mult)
Daca va plictisiti puteti asculta si ceva popular, ati putea trai fara muzica? https://www.youtube.com/watch?v=IINqnpGf8yM&ab_channel=AurelTamas
Unde se pot găsi bilete la Concertul Coldplay de pe Arena Națională/2024? Pe site-ul oficial nu mai au bilete. Mulțumesc anticipat.O zi frumoasă!
Salut! Sunt lautar si am o defectiune la orga. Acum ceva timp a ramas un jack bagat in ea pe care l- am scos. Dupa ce am scos jackul au inceput ca ledurile de la orga sa ramana aprinse si sa nu se mai ...? (mai mult)
Salutare TPU, care e frecventa de bass la un subwoofer ca sa iti sune in ureche mai tare?
Va place noua piesa a lui Billie Eilish "What Was I Made For"? Mie mi se pare trista, dar imi place faptul ca cutia din care scotea ea acele haine e cu Barbie si melodia a aparut in film si outfit- urile...? (mai mult)
Este Cristi Minculescu (Iris) cea mai bună voce rock românească?
Este buna aplicatia FL Studio pentru a crea muzica si sa faci in același timp si mix si master? Dacă nu puteti sa îmi recomandați si mie niște aplicații bune si cu site de unde sa le descarc, ...? (mai mult)
Stie cineva videoclip- ul de pe Youtube in care canta personaje imbracate in arabi, stau pe un teanc de scaune de plastic, danseaza fete din fundulet si lor li se misca ochi in toate directiile, melodia...? (mai mult)
Salutare tuturor! "Poți să mă scoți din cartier, dar nu scoți cartierul din mine" sunt versurile al cărei melodii rap? Mulțumesc anticipat
Care e melodia verii 2023?
Salut! Colega mea are bilet la concertul Coldplay pe 13 iunie si ar vrea sa il schimbe cu cineva care are pe 12 iunie, aceeasi categorie. Este cineva doritor? A zis ca va da si forward mail- ului...? (mai mult)
Bună, nu îmi amintesc această manea (de interlopi părea) știu ca refrenul era ceva gen ''sunt smecher adevărat''. Dau fundă
Ziceți-mi, vă rog, niște manele mișto! Momentan le ascult pe astea:https://youtu.be/HIJqUg0hSBs https://youtu.be/Qi2c9rIBOqo https://youtu.be/bR5ioi1oJ1I https://youtu.be/jkloFUfTf3E
Am auzit pe tik tok la cineva melodia asta mi- am gasit jumatatea tu mi- ai alungat singuratatea sunt 7 minuni pe lume, tu ești a 8- a minune? o cântă un copil și știu că varianta nu era cea...? (mai mult)
Salut,cum îți dai seama in ce gama canti o melodie la saxofon?
De ce am nevoie pentru a mi face un studio de înregistrări,? Și ce programe se folosesc pe calculator?
Prin 2008, se difuza la TV, în special pe canalul muzical UTV, un clip in care apărea o tipă blonda îmbrăcată într- un costum din latex roz care conducea o motocicleta roz. Ca și partener in...? (mai mult)
Buna. Sunt dj si vreau sa am acelasi ritm pentru a putea mixa mai multe piese pe acelasi ritm, stie cineva de unde pot face rost de acel ritm? Funda!
Este un baiat care este cu o fata. Baiatul se duce la fata acasa dar fata nu o lasa inauntru. El se duce la ceva amici sa repare un sintetizator. Dupa se intalneste iar cu fata dar nu vorbeste cu el. Apoi...? (mai mult)
Bunam stie cineva cum pot seta un blackstar debut 10e pentru rock metal jazz si blues? Mulțumesc anticipat.
Bună TPU! Nu am găsit radio zu 93.9 fm Oradea pe radio online. Vă rog să ajutați pe cineva?
Ce muzica mai ascultati? Link
Scrieți vă rog o listă de cântece, care seamănă ca piesa: Me Gustas Tu de Manu Chao. https://m.youtube.com/watch?v=rs6Y4kZ8qtw
Salut! Am tot auzit o melodie pe la radio, dar nu stiu cum se numeste. Melodia e cantata de un barbat si versurile sunt ceva de genul: La Mirel, La Mirel, La Mirel, La Parel, La Parel, La Parel. Melodia...? (mai mult)
Am scos piesă hai cu Hate-ul:) https://youtu.be/F6YXvNJOf0Q
Salut. Ce parere aveti, e sesizabila la ureche diferența dintre flac si mp3? Dar dintre opus si flac? Si care e calitate mai buna dintre astea doua? Nu imi trimiteti link- uri spre tabele de comparație...? (mai mult)
AS DORI MULT SA INVAT SA DANSEZ TWERK, CUM AS PUTEA? Nu pot sa-mi misc numa fundul mi se misca tot corpul.
Am auzit la radio o melodie cu last night ha i ha(nu stiu cum sa scriu asta). Este cantata de 2 persoane. Stie careva cum se numeste?
Https://www.youtube.com/watch?v=aFquLRPBo0E&list=LL&index=1 Cum se numeste melodia originala de la 3:17?
Cum pot sa descarc un video de pe YouTube cu lecții de germana in laptop (dacă am yt premiul )?
Buna TPU! Știe careva ceva trupe rock-metal romane care fac muzică creștină( stilul celor de la ddz)
Ce părere aveți de INNA? Eu o urmăresc pe Facebook ca să mă uit la fundul ei.
Bună! De ceva vreme tot încerc să găsesc o piesă și nu reușesc să dau de ea. Singurul "vers" pe care îl știu e ceva cu "..late night." și vocea pare a celor de la Arctic Monkeys, sigur e ceva...? (mai mult)
Am o întrebare. Ce studio bun găsesc în Brasov? Si a doua. Găsesc vreun studio care sa se ocupe cu filmările melodiei?
Imi puteti da exemple de melodii vechi usoare, de dragoste? Pe care se poate face coregrafie
Unde gasesc melodia lui Vali Vijelie, nu stii cum sa ma iei? Are cineva?
Hello. De ceva vreme am niste vise. Si mereu legate de Michael Jackson. Ma doboara zilnic nostalgia si tristetea... Poate si pentru ca ma gandesc la copilaria mea si pentru faptul ca am crescut invatand...? (mai mult)
Caut un cântec îl știu de pin 2012-2013. Se numea UNICA, e puțin vulgar. Îl caut de mult dar nu-l găsesc nu-mi aduc aminte. Nu îl cântă Bulet. Îl știe cineva?
Exista un magazin de instrumente muzicale in Focsani?
Ce instrumentale sunt pentru manele? Cele de hipertensiune hop și trap sunt bune?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!