Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 3 Februarie 2025 sunt:
Buna pot sa invat sa cant la chitara electica daca nu stiu sa cant la chitara acustica?
Spuneti-mi si mie melodii gen Nane - B.M.V. Multumesc!
Melodii rap in care se vorbeste si de iubire, rap adevarat, nu imitatii de manele, va rog, nu am nimic cu ele, dar in momentul asta prefer rap adevarat.
Stie cineva cum se numeste piesa cu care incepe colajul? Adica de la minutul 0:00 (sa fie inteles) https://www.youtube.com/watch?v=z82JLzu9cVM&index=317&list=WL
Stie cineva cum se numeste piesa cu care incepe colajul? Adica de la minutul 0:00 (sa fie inteles)
Ce parere aveti de microfonul superlux e205u? E la fel de bun ca un berhringer c1u?
Cand dau un pic de bass la boxe si aude mai mult cutia in care e bagat wooferu si cand dau foarte tare bassu nu iese afara parca sta asa inauntru in cutie. :/
Salutari, sunt dj pymp, totusi as dori eu daca se poate numere de contact ale unor artisti precum : markone1, raku, puya, sisu tudor, roa, corina, mamelino, andra, cheloo, ombladon, freakadadisk, guess...? (mai mult)
Ce programe sunt bune pentru a mixa melodiile si a le decupa? Unele programe nu imi merg si imi dau eroare..cred ca este din cauza windowsului(10)
As avea nevoie de un program prin care pot modifica o melodie mp3 intr- o melodie karaoke sa imi apara doar versurile si negativul fara vocea artistului. Si am nevoie de instructiuni despre cum fac...? (mai mult)
Caut o piesa clasica iar pe fundal o voce de femeie spune suav kiss me. Help pls.
Imi explica si mie cineva va rog frumos semnificatia videoclipului de la piesa "high on you"?
Vreau si eu detalii despre cei de la Subcarpati. Adica: varsta, din ce zona a tarii vin( oras), nume de scena si nume real. Daca se mai ocupa si cu altceva in afara de muzica.
Imi recomandati niste versuri de rap su un beat potrivit?
Intrebare pentru cei din Suceava. Poti intra la liceul Ciprian Porumbescu (arte/muzica), daca am facut generala si primara la scoala normala si nu stiu sa cant la nici un instrument? App. ma descurc ...? (mai mult)
Mereu m- am intrebat de ce formatia Animal X si- a schimbat genul de muzica pe care il cantau de la dance la rock sau nu stiu exact stilul, nu ma judecati. Pur simplu am crescut cu muzica lor si...? (mai mult)
Vă rog să răspundeţi repede. Dau funda. Urgent. Dati-mi sunetele muzicale la muzica:Trec ţiganii. Mulţumesc!
Stie cineva un site doar de speakere? gen ca in afara sunt speakere si la 2 $, va rog fara site-uri care dau teapa sau second hand! Multumesc mult!
Ca sa fi raper sau traper. trebuie sa ai voce? Sau un ritm constant in voce si jos impunator
De ce am nevoie să înregistrez o melodie acasă înafară de microfon de studio?
Niste manele foarte tarii de dansat, petrecere imi putetii spune dar sa fie cat mai multe!
Am o intrebare pe toti melomanii de muzica hip- hop si rap: Daca stiti careva, mashup- ul dupa Parazitii care incepe cu "Buna seara si bine v- am gasit dragii mei, cineva spera ca am ramas...? (mai mult)
Este corect gramatical acest vers muzical? Ce ma fac cu tine de azi, m-am certat cu tine de ieri
Ce logo de căști este reprezentat cu litera Q?
O intrebare pentru cei din Suceava. Stiti cumva daca poti intra la liceul Ciprian Porumbescu (arte/muzica) daca ai facut primara si generala la scoala normala si nu stii sa canti la nici un instrument?...? (mai mult)
Ati putea, daca va rog mult, sa- mi dati exemple de cantareti si cantece de muzica turceasca, arabeasca, indiana, greceasca, bulgareasca si chiar ruseasca si ucraineana(din astea 2 as dori...? (mai mult)
Cum se numeste melodia originala dupa care a fost facut acest cover? https://www.youtube.com/watch?v=wn1OsMSc61I
Este o melodie mai cveche care seamana cu "When i dream at night" de Mark Anthony. Imi poate spune cineva cum se numeste?
Https://www.youtube.com/watch?v=X9NGeVMYZVY recunoaste cineva melodia? pentru cei care asculta trap
Cant la chitara si sunt incepator. Am o melodie preferata, bob marley redemption song si am acordurile G, C, E, Am, D Piesa nu imi sta bine in voce. E prea sus. Cum pot schimba aordurile sa fie...? (mai mult)
Care suntniste boxe pentru muzica ( am mai vazut denumirea de monitoare externe )? Cu bass puternic, sunet curat, sa se simta si sa se auda bine, etc. Si vreau ca voi astia care stiti sa ...? (mai mult)
Am auzit o melodie care se numea ceva de genul "a$ap - mama mure" in videoclip era un volkswagen golf si era o scena intr-un club. are cineva idee de numele complet al melodiei?
Salut Vrei sa ma ajuti sa compunem o piesa?
FUNDA! Vreau va rog frumos sa imi dati exemple de niste boxe foarte bune pentru calculator, nu de gaming, pentru muzica gen monitoare externe, paraca asa am gasit denumirea, ceva cu bass ...? (mai mult)
Salutare.Imi poate spune cineva cum se numeste melodia de la minutul 1:36-2:56 din videoclipul asta: https://www.youtube.com/watch?v=bL4G_ifTAVA Stiu ca ii ceva mambathon... Multumesc!
Salut, poate va rog cineva sa imi spuna cum se numeste melodia de la 17:50 - 18:14 stiu ca parca e indiana ceva in genul. Clipul face parte din serialul la bloc: link: https://www.youtube.com/watch?v=FHnrYK_m81o&t=1097s ...? (mai mult)
Unde poti face street dance in Bucuresti? dar street dance pe bune, nu sa te invete doua miscari si sa iti is banii degeaba
Salut.stie cineva un program cu care pot renunta la melodie si sa raman cu vocea pentru a o pune pe alte negative, pentru remixuri.sunt la inceput de drum si vreau sa modific o piesa
Puteți să compuneți niste versuri de dragoste, vreau sa impresionez o fata, sa o atrag cu muzica. Dar n- am inspirație! Dau funda, daca vreti detalii despre ea că sa le adăugați în versuri îmi...? (mai mult)
Ce melodii asculti de obicei?
Vrau notele muzicale de lsa melodia sarba de la nord
Buna, Stiti cumva vreo trupa de muzica care canta in latina? Are si nume latin trupa, dar numai tin minte cum se chema exact. Parca a fost si prin tara...
Este grav daca atunci cand ascult OG Eastbull imi vine sa plang? Chiar simt ca ma atinge pe suflet versul lui de pe ACAB.
Salut.Vreau si eu muzica electronica pentru canalu meu de Youtube Multumesc
Cum se cheama genul si din ce tara provine? https://www.youtube.com/watch?v=7Xn3L1OQlWs
Era o melodie care am uitat cum se numeste si nu o gasesc:))) era ceva de genu, i can buba show show show,, Sa nu radeti...Am ascultat-o acum 3 ani naiba! Logic ca nu o mai stiu bine
Caut o melodie pe care o cinta demult parca Florian Pittis. Continea cuvintele : "O iubesc pe Madlene ca-i o adevarata stea". Rog din tot sufletul cine poate sa ma ajute sa gasesc aceasta melodie.
Credeți ca muzica lui Dani Mocanu promovează infracțiunile și chiar are efectul asta asupra oamenilor?
Am auzit intr-o seara o melodie romaneasca care suna cam a manea si era facuta dupa melodia "Sukhbir - gal ban gai" https://www.youtube.com/watch?v=cYInbX9u_ik
Imi poate spune cineva o melodie de psihopati.Sau macar care se aseamana ca si cum cinta un psihopat. Stiu ca o sa ziceti ca sunt nebuna dar sunt de partea voasta.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...