Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Februarie 2025 sunt:
Bună,am și eu o întrebare: Cine mă poate ajuta să fac un negativ la o melodie? VĂ ROG, E URGENT
Cum vi se pare aceasta poezie : https://www.youtube.com/watch?v=zfIjlkg8Xno
Pot descărca muzică cu versuri direct? Știu că există pe YouTube melodii cu versuri! Le pot descărca pe telefon?
Buna imi trebuie cele 4 volume scrise de George iarosevici manual de violoncel. Dar nu le pot găsi peste tot e indisponibil stie cineva pe ce site sau unde le pot găsi?
Hello! Caut de mult timp melodia asta: https://www.facebook.com/OfficialArielleKebbel/videos/828049833881645/ Am încercat cu shazam, însă nu o găsește. Aș aprecia tare mult dacă m- ați...? (mai mult)
Este o melodie ceva de genul ei hello hello hello! Știți cumva cine o canta?
Buna as dori sa stiu cateva melodii bune in engleza din 2013-2014-2015 multumesc anticipat
As dori sa stiu ce parere aveti despre cineva care asculta rock, manele, rap, trap, pop, etc... si le combina ca si cum ar fi una si aceeasi (depinde de starea sa). Daca are o stare de...? (mai mult)
Buna TPU in ce orase din America locuiesc rapperi americani cei mai cunoscuti? P.S. am pus aceasta intrebare de curiozitate sa vad in care oras locuiesc cei mai multi rapperi.
Salut, stie cineva melodia din primele secunde ale video-ului. O caut de ceva vreme si nu o gasesc si nu este Mi Gna. Multumesc. https://www.facebook.com/AutoXCustoms/videos/1000080433467363/
Imi poate spune cineva cum se numeste melodia din clipuletul asta http://www.cronicacarcotasilor.ro/10-dans-bebeluse/dans-bebeluse-3-11-10-2017/?
Salut, lume Stie cineva de unde pot cumpara CD-ul Cantafabule de la Phoenix? Stocul e expirat cam peste tot
Cand e urmatorul concert alui skrillex
Https://www.facebook.com/simpaticul.com2/videos/361952507595342/ stie cineva cum se numeste melodia,
Stie cineva cum se numeste melodia? https://www.facebook.com/simpaticul.com2/videos/361952507595342/
Era o melodie prin 2010 sau asa ceva. Imi placea foarte mult dar nu mai tin minte numele sau cine o canta si nici versurile. Dar tin minte destul de bine videoclipul. Era ceva de genul:El si ea intr- o...? (mai mult)
Salut, imi puteti da exemple de melodii gen: Lucian Barbulescu- Azzido?
Puteti sa imi dati si linkul de la o melodie pe negativ? E melodia Stinge-mi luna de Jo...va rog va dau funda la cel e gaseste melodia asta pe negativ!
Puteti sa scrieti niste versuri scrise de voi? Versurile sa fie despre viata de zi cu zi... cele mai bune vor primi funda
Caut un videoclip unde apare un artist german/olandez ce merge pe o bicicleta pe o vreme ploioasa.Videoclipul este vechi, de prin anii 2000'. A avut concert acum 2- 3 ani in ROMANIA.Numele sau nu mi- ...? (mai mult)
Era o melodie cu versu "In my thoughts i have seen rings of smoke through the tree and the voices of those who stand looking" din ce piesa face parte? Nu mai rețin foarte bine
Știți cumva artiști ca dubfx care transmit mesaje pozitive și inspiraționale prin muzica lor?
Aveam un colaj "Hip Hop Greu De Difuzat" unde erau mai multe melodii din acelasi album "Codu Penal - Hip Hop Greu De Difuzat" plus cateva piese Anonim (Guess Who) si multe altele, stiu ca am descarcat...? (mai mult)
Salutare tuturor! Stie cineva cum se numeste melodia cu versurile :" geamuri fumurii la semafor, nu pot saluta prietenii, o doamne face atat de bine, suntem copii si ne purtam ca in filme "? Melodia...? (mai mult)
Caut o melodie de cateva zile si nu o gasesc, o manea mai exact. Stiu cateva versuri care suna cam asa: Stau si ma gandesc mereu ce iubire iti port eu, ma iubesti te iubesc asa vom fi mereu si ...? (mai mult)
Cine imi da si mie niste melodii gen Pindu - opa opa sau un trandafir creste la firida mea! Fundaaa!
Dati-mi si mie niste nume rapperi romani care mai canta in 2017. Nu vreau piese din 2000 si ceva, doar cei actuali.
Hey TPU.Asta e pentru cei care iubesc muzica...ce ati face daca iubitul/iubita var zice sa nu mai ascultati muzica niciodata sau altfel va despartiti?
Cum se numește melodia? https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1224884954198286&id=100000303781200
De ce majoritatea oamenilor considera muzica rock satanista?
am o nedumerire.Sunt soprana si cant muzica pop in general.In curand voi canta la balul bobocilor si ma gandisem initial sa cant melodia Pink- What about us, ea fiind contraalto ma gandeam ca...? (mai mult)
Hei, caut o melodie si nu stiu cum se numeste sau cine o canta dar stiu ca are un vers asa ' Dragoste eu nu te mai vreau ' si stiu ca e cantata de o femeie, si dupa cum suna nu e veche! Am nevoie urgent...? (mai mult)
va cer ajutor cu o piesa in spaniola, melodia incepe cu un barbat ce vorbeste si ceva din piesa imi amintesc escucha al telefono ceva de genu imi poate spune si mie cum se numeste sau cine ...? (mai mult)
Salut tpu.Ma-m apucat recent de Youtube(fac remixuri) si am facut vreo 51 de abonati, dar nu stiu din ce cauza scade la 34 de abonati si apoi iar apare 51 ab., care este problema?
A fost astazi o melodie la radio zu, dimineata pe la 7:40-7:50 data de un copil la radioul copiilor. Era ceva gen 'Dragons -nu mai stiu ce' Era un fel de rap, sau trap.
Salut, https://www.youtube.com/watch?v=X5kisP0l1vE&t=265s cum se numeste melodia de la 2:30, stiu de Shazam dar nu imi mai merge telefonul :)))
Am fost provocat de profa de romana sa fac o fisa de evaluare a unui rapper (Am ales Cheloo de la Parazitii) si am nevoie de ajutorul vostru! Algoritmul e urmatorul: 1. Mediul din care provine. ...? (mai mult)
Cum se numeste tipul de muzica pe care-l canta Against The Current?
Caut o melodie veche, trista, cred ca era generic la o emisiune pe tvr 1, imi amintesc ca videoclipul era cu ceva legat de razboi, cu eroi...ms mul
Ce tip-uri de muzică îmi recomandaţi? Nu vreau muzică lentă, şi ceva mai zgomotos, gen dubstep. Daţi-mi şi link vă rog!
Vreau și eu niste manele de iubire, triste, dar să nu fie live uri gen Eu nu mai sunt om, Am sa scriu intr o carte, poza ta... De preferat sa fie artiști mai cunoscuți. Ofer funda, mulțumesc ...? (mai mult)
Recent a aparut clipul muzical al lui Amna si Dorian Popa intitulat Nu ma poti uita, si in el refrenul este in canta in hindi, stie cineva cum se numeste originalul?
Salut, puteți sa imi spuneți și mie un program de editat muzica. Vreau sa scot niste versuri și să las melodia doar instrumentala.
Folosesc Wondershare Filmora si vreau sa stiu daca pot folosi muzica lor din librarie pentru videoclipuri in video pentru YouTube?
2-3 cantece de dragoste in limba franceza, va rog?
Îmi poate spune și mie cineva notele la Pantera roz pe saxofon? Mersiiii!
La ora de muzica ne-a pus sa cantam pe fiecare in parte, iar cand am cantat eu, a spus sa retin C2. Puteti sa-mi spuneti ce inseamna C2?
Cunoasteti vreun site sigur de convertire video Youtube in mp3? Eu am incercat sa gasesc unul dupa ce l- au sters pe acel Youtube- converter si momentan toate vazute de mine au virusi... multumesc...? (mai mult)
Cine imi poate da instrumentalul melodiei Nouveau depart-lil ben, va rog?
Vreau să înființez o formație de muzică diversă....nunți,botezuri,etc și nu știu ce nume să pun. M-ați putea ajuta cu un nume?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RAY întreabă:
Stelian1989 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!