Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Februarie 2025 sunt:
Https://www.youtube.com/watch?v=kT6EJMadCug ce piesa este aceasta?
tin minte un cantec care era cantat de o femeie, cel putin la o parte din cantec daca nu tot cantecul, si avea in refren (cred ca era refren) o vioara care canta solo. Cantecul era in engleza...? (mai mult)
Buna Caut o melodie romaneasca, veche, latino cred. Nu imi aduc aminte versuri dar stiu ca are un inceput in limba spaniola(cred) si restul e in romana. O sugestie e binevenita. Multumesc!
As dori sa creati un playlist cu top 5 melodii favorite! Cat mai multe rasounsuti! Ca eu nu mai stiu cw melodii sa mai caut! Asa, daca facefi acest lucru as avea si eu muzica noua! Nu conteaxza genul ...? (mai mult)
Caut si eu o melodie pe care o ascultam in 2006 dar imi amintesc f vag, era ori in spaniola ceva de genul iar femeia era intr_o camasa alba si la un moment dat arunca cu ceva si se sparge...
Salut Vreau sa- mi pun melodiile astea pe iphone (am 2 iph) unu 5C si un 7 si vreau sa le pun ca ton de apel. Ma puteti ajuta sa le creezi sau sa mi le creati si sa- mi ziceti cum sa le pun? Dau FUNDA! ...? (mai mult)
Salut, am auzit o piesa la radio, dar nu stiu cum se numeste, melodia este in mare parte in engleza dar are si o parte in romana.
Salut, am auzit o piesa la radio, dar nu stiu cum se numeste, o mare parte este cantata in engleza si putin in romana.
Stie cineva niste melodii faine pop?
As dori sa imi achizitionez un instrument muzical, insa nu stiu ce firma este mai buna, yamaha sau casio. Ma puteti ajuta?
Salut,un amplificator intra la orice tip de casetofon auto? Ma refer, daca casetofonul este mai slab se arde sau nu se intampla nimic?
As vrea as stiu ce boxe sunt mai bune, pe doi cai sau trei cai?
Salut ce inseamna la un amplificator de exemplu 2x90w? ma intereseaza sa aflu ce inseamna acel 2x, ce reprezintă?
Caut o melodie destul de veche, in indiana...refrenul este cantat de catre o femeie si se aude cam ceva de genul "tin ti ti tin" sau cu "d". Nu mai stiu exact :)) (Suna a house)
Sunt din Roman, Jud.Neamt...si caut pe cineva care stie sa dea lectii de canto. Stiti voi pe cineva?
caut 2 melodii dar nu stiu cum se numesc. 1. Cum se numeste melodia aia in care te joci Cataclysm pe geometry dash? 2. Cum se numeste melodia aia in care o fata sau un baiat canta si cand se...? (mai mult)
Stie cineva numele mix-ului? https://youtu.be/tyOfDdMsNfQ?t=11m21s Funda la primul raspuns bun
As dori sa imi spuneti cum se numeste o melodie... Stiu ca e ciudat dar refrenu e cam asa : Mu.ie mu.ie mu.ie mu.ie naranana naranana :)))) (canta in engleza + e baiat cel care canta ). Dau...? (mai mult)
Stie cineva niste tutoriale de chitara pentru incepatori, preferabil fingerpicking, nu conteaza limba in care sunt, multumesc!
Buna nu stiti de unde as putea sa-mi iau partituri (populara usoara manele rok )toate genurile! Ms frumos
Ce parere aveti despre noul skrillex? Eu cred ca cel vechi era mai bun dar ascult parerile voastre.
Salutare am si eu o dilema si sper sa gasesc raspuns aici mi s- a pus pata pe pe o boxa activa vexus http://www.ministore- shop.ro/echipamente- audio/boxa- activa- 15- vexus- ap1500abt- mp3- hi- end...? (mai mult)
Salut tuturor, as vrea sa va intreb daca stiti ce presupune sa mergi la cursuri de chitara. Imi trebuie o chitara proprie? Daca ar fi asa m- as fi gandit la un squier sa- 105, ce parere aveti.Cat timp...? (mai mult)
Salut TPU:) Am un acordeon iorio 120 basi electronic si as vrea sa il repar la partea de suflante iar la electronica trebuie facuta ceva reparatie... unde se poate face asta in cluj?:) merci
Salut TPU La melodia La caution - The Á la menthe HQ (Ocean Twelve) doresc să îmi spuneți ce instrument este folosit la 0:10
Este o melodie, iar in ea este folosit cuv " paraniciu " e in engleza mel si se aude la radio, o stie cineva?
Nu imi amintesc numele unei melodii cantata de Costi care canta Habibi (I need Your love) stiu doar ca erau gheise in videoclip.
Care imn considerati ca este mai frumos (fara a face comparatia intre sistemele de stat. Vorbesc strict de versuri si muzica) "3 culori" sau "Desteapta-te romane"?
Https://www.youtube.com/watch?v=QR_Uk7mKy1k 3:50 melodia va rog? funda!
Hei, dragilor! Revin in forta! Stie cineva niste melodii faine de ascultat? Vreau sa imi pun pe playlist la masina. PUPIK
Stie cineva cum se numeste melodia? Dau funda! https://youtu.be/JIlVNroiA6g
Am auzit la radio o melodie unde cânta cineva in engleză și pe fundal se aude fluieratul. E mai veche ea
Hey salutare TPU cum se numeste melodia de la reclama aceasta? Dau funda! https://youtu.be/JIlVNroiA6g
Ce părere aveți de Skrillex? Cred că este unul dintre cei mai talentați artiști muzicali/compozitori. Fiind producător EBM, merită toate respectele și aplauzele lumii. Este cel mai bun DJ in...? (mai mult)
Mi s- a dezvoltat o pasiune asupra muzicii folclorice si de petrecere. Mi- ar placea sa incep sa cant la orga, insa nu am cunostinte teoretice asupra domeniului. Totusi mi- as da interesul in ceea...? (mai mult)
Spuneti-mi cintece noi 2017 va rog
Care e melodia ta preferată de la KSHMR?
Era o melodie cu versuri gen " you get busy you get busy you get busy " O caut de o vreme buna, sper sa știe cineva.
As vrea sa fac un flux live pe Youtube (in care sa ruleze niste melodii.) Poate sa imi explice cineva cat mai detaliat despre ce ar trebui sa fac? Sunt incepatoare la chestiile astea :))) Multumesc...? (mai mult)
Cum se numeste melodia care incepe la 4:05? https://youtu.be/ImhL_Wxx3WY/
Vreau sa invat la chitara, dar nu stiu de care ar trebui sa imi iau. As vrea una pana in 400 de lei, acustica. Si ce marime mi-ar trebui? Am 14 ani, 1.63 (am inteles ca e importanta inaltimea).
Salut,imi spune si mie cine se pricepe, 2 boxe de 50w se aud mai tare sau mai incet decat una de 100w?
Caut o melodie populare de munte. Tot ce stiu despre aceasta. este cantata de o femeie si aproape dupa fiecare vers zice " iu haiu haiu haia " aproximativ. Va multumesc as dori tare mult sa o gasesc. Exemplu...? (mai mult)
Cine îmi poate recomanda un muștiuc bun, profi pentru saxofon alto Mib?
Stiu ca nu ar fi potrivit sa vorbim despre asta. Dar....stie cineva data in care Christina Grimmie a fost impuscata mortal? P.S.Am respectat- o si inca o respect.O femeie minunata, frumoasa si talentata! ...? (mai mult)
Heii! Vreau sa ma apuc de cursuri de chitara si as avea nevoie de niste sfaturi. E complicat? Iubesc muzica si imi doream de cand eram mica sa cant asa ca o sa am vointa.
Caut o melodie destul de ciudatica. Ideea este ca e electronica si nu sunt versuri, doar spune un barbat: "ey ey ey ey" iar accentul pare unul romanesc. Are cineva idee?
Este o melodie in gen "Doneri,Doneri".dar intr-o tema malefica,si apoi canta unu ca un preot,se mai foloseste la trailere filme, jocuri. Cum se numeste>? funda vot
Am facut o boxa fara fir de alimentare cum sa fac sa se auda mai tare adica mai mult voltaj ( dau funda)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!