Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Februarie 2025 sunt:
O aplicație bună de ascultat muzică pe IPhone fără internet?
Care este dupa parerea voastră cel mai tare post de radio? Eu zic Miss.Voi ce ziceți?
Ce stiti despre BigBang?
Ce aplicatie sau ce program poate sa iti faca o muzica instrumentala sau negativul pe muzica pe care am compus- o eu.
Care credeti ca e hit- ul anului 2017 in muzica?
Salut Colegi TPU. Ascultam acum câteva zile pe MTV ROMÂNIA și la un moment dat au băgat o melodie foarte făina pe care nu mi- o mai amintesc. Știu ca mi- a plăcut foarte mult. Nu mai țin minte ...? (mai mult)
Cautam moderatorii radio? Radio Pro Popular este un radio de muzica populara, in primele 10 din Romania (mediul online- gen populara) Pentru cei interesati, rog seriozitate. Astept raspunsurile ...? (mai mult)
Deci eu nu stiu cum se cheama o melodie si vreau sa va intreb daca va dati seama cum se cheama daca e... deci refrenu e cv de genul : "pam pam pam everynight... pam pam pam everynight" oricum este...? (mai mult)
Imi place mult muzica, s- o ascult si sa cânt. Dar...Nu am ureche muzicala sau voce.Mi s- a spus ca cant mult mai bine fata de pana acum 2- 3 ani. Stiu ca urechea muzicala sau vocea nu se obtine...? (mai mult)
Spune-ți-mi vă rog cum se numeşte melodia din acest clip: https://youtu.be/3JDd16rRPhc Mulțumesc anticipat!
Astazi a fost lansat noua single de la Asking Alexandria( "Into the Fire"). Doresc pareri cat mai multe, fie ele chiar si comparatii cu alte piese AA( daca comparati si cu muzica scoasa cand era Denis...? (mai mult)
Buna,era o piesa rock cu versurile de genul asta"you are the children,you are the killer, in my last ...nu mai stiu cum.O canta o voce masculina,si era mai clasica asa, aveti idee?
Exista vreo posibilitate sa afli melodiile dintr-un video de pe Youtube care nu le stim? Adica sa extragi doar partea audio din vloguri etc...
Era o melodie veche, rap sau hip- hop cantata de un baiat in care povestea despre el si o fata de care s- a despartit. Era ceva de genul "veneam si te luam de la scoala". Pe fundal era ploaie parca. ...? (mai mult)
Recomandati-mi muzica rap.
Cum ii zice la prima melodie? https://www.youtube.com/watch?v=G_IBFvzGDng
Cum ati ierarhiza voi albumele de la Death? Eu as zice asa : 1. Human 2. Leprosy 3. Scream Bloody Gore 4. The Sound of Perseverence 5. Symbolic 6. Individual Thought Patterns 7. Spiritual Healing. ...? (mai mult)
as dori sa achizitionez un sobwoofer pentru casa, as vrea sa- l conectez la niste boxe de la un sistem mai vechi, nu prea cunosc eu multe in legatura cu ce cabluri imi trebuie, dar vreau...? (mai mult)
Salut TPU,cum pot sa fac si eu un video gen asta de jos, doar ca vreau sa pun melodia si sa se miste pe ritmul ei liniutele alea https://www.youtube.com/watch?v=C68JH1-Kgio
Vreau să-mi fac un playlist pentru mașină. Sugestii? ( Rap, românesc în principal )
Cati de aici sunteti fani Green Day? EU sunt un fan mai nou, si am cateva intrebari: 1.Vor mai scoate un album dupa Rev Radio? 2.Billie e bisexual? 3.Au venit vreodata in Romania? Dau...? (mai mult)
Salutare, o intrebare detin o consola Tracktor dj S4 mk2 cu licenta TracktorPro, rugaminte daca poate sa imi spuna cineva de ce nu imi da melodiile in ordinea BPM- ul si imi da in ordine alfabetica. ...? (mai mult)
Vreau si eu playlist uri cu muzica pe care o ascultati voi!
Ce melodie ascultati acum? :) Eu acum ascult https://www.youtube.com/watch?v=oh8zcbC_Dcw
am un prieten caruia ii place sa cante la chitara si vrea sa cante si vocal. Problema e ca spune mereu ca e afon, nu are voce deloc si parintii lui ii spun ca trebuia sa cante de mic (el avand...? (mai mult)
vreau si eu niste versuri de disstrack =))) cu youtuberi:sinner,Selly,Vlad munteanu, vural, maxsialtele. multumesc
Era un videoclip al trupei Bring Me the Horizon in care toti oamenii se impuscau pe strada. La inceput arata un caine care bea sangele unei batrane impuscate iar dupa Oliver se plimba printre criminali....? (mai mult)
Ajutati-ma si pe mine cu niste rime pentru un disstrack va rog! Vreau sa fac un disstrack! Dau funda care rima e cea mai super
Era o melodie veche hip- hop daca nu ma insel, nu mai stiu cum se numeste dar stiu un singur vers (sper sa- l stiu si pe acesta bine) "De ce sa ne certam papusa?". Va rog sa imi reamintiti numele melodiei...? (mai mult)
Am auzit astăzi o melodie de club în araba sau nu știu exact ce limba. Ceva gen "jame,jame"sau" jamel, jamel"Ma poți ajuta? Ofer fundițe
Unde pot sa descarc melodia Spectre - Alan Walker originala?
Poate sa- mi spuna cineva care e melodia de la 0:06? https://www.youtube.com/watch?v=YLTH9q72RmM am recunoscut versurile astea daca va ajuta : if you know my game ye you're out and (?) text me when...? (mai mult)
Am nevoie de un site cu "disco ball online". Am gasit doar MoonLight. Mersi frumos.
Https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=r2uLGcF4I7U Stie cineva compozitorul sau numele melodiei de pe fundal?
Care stie niste casti calitate pret pentru telefon gen cum sunt castile Sennheiser HD care le gasesti si pe TPU is cam 100 de lei si pentru bani aia sunt extrem de bune
Daca muzica creiata de tine o gasesti pe un site de portughiezi si o poti descarca si tu nu ai nici o legatura cu limba lor ar trebui sa ma simt folosit?
Sunt un cantaret incepator si am o problema... Eu racesc destul de des si de la cateva raceli incoace gatul meu a ramas ragusit. Problema se imparte in 2: 1) Anumite note nu pot fi atinse decat...? (mai mult)
Exista manea mai sukara ca "seful papadiilor" de la salam?
Salutare. Caut si eu o melodie rap americana, nu ii mai stiu numele dar avea urmatorul vers : you have a V6( motor de masina), i have 6 V8. O caut de ceva timp dar nu mai stiu versurile. Multumesc.
Am auzit ieri cand ma uitam la filmul Yaman o melodie! Ceva cu refrenul ceva de geul firimituri de dragoste! Daca stiti cum se numeste careva va rog sa imi spuneti! Multumesc!
Sistemul audio Logitech 5.1 Z506 merge daca nu este conectat la PC?
Salut de unde pot cumpara si eu corzi pentru chitara din Buzau?
Cum se numea acea melodie in care erau 2 tipi care la început se certau, iar unul il bate pe celălalt si amândoi sunt langa un lac. Melodia este pop(cred). Adică nu este deloc violenta. Tema ei nu...? (mai mult)
Cum se numeste si cine canta melodia de la reclama Orange?
Buna TPU am nevoie de ajutor Imi place melodia asta chimpunked da nu stiu cine canta cover-ul si vreau neaparat sa aflu https://youtu.be/syTamN5ZA3o Va rog ajutor dau funda
Niste manele faine si noi si vechi? si niste piesa gen rolex?
Ce parere aveti despre trupele de rock/metal romanesti? Sincer mie nu mi se par cine stie ce nu prea au nimic special care se te atraga la ele, cel putin pe mine nu ma atrage rock.ul/metal.ul romanesc.Imi...? (mai mult)
Putetii va rog sa- mi spuneti si mie cum se numsete muzica aia de fundal cu trompete...care o folosea zappy. selly la videoclipul ala in care te in vata cum sa editez. Va roog din suflet :) ...? (mai mult)
nu stiti cum se numeste melodia care se foloseste in filme cand spioneaza sau intra intr- o banca si fura? Uite un link de pe yt sa vedeti melodia, ca o vreau. E prima melodia care incepe: https://www.youtube.com/watch?v=oURC0kt83-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!