Salutare comunitate, Am nevoie de ajutorul vostru. De unde as putea descarca/cumpara melodia Waiting for the night care e interpretata de Bransboynd din albumul Airplane. Tin sa precizez ca am gasit...? (mai mult)
Credeti ca Charles Manson ar fi fost un fel de Kurt Cobain intr-un univers paralel? Sau ceva in genu? https://www.youtube.com/watch?v=72t87hR1vQo
Ce melodii va plac de la: Ariana Grande Lady Gaga si Shakira?
Buna TPU! TREBUIE NEAPARAT SA GASESC O MANEA. Asta vara am fo cu masina si o pun un tip un cd cu manele vechi ( din cate tin minte avea bem spargem pahare, te caut( aseara am avut un vis ciudat adica)...? (mai mult)
Era un band care facea coveruri care cred ca erau virale acum 5- 10 ani. era un tip care de cele mai multe ori purta un fes, unul mai plinut care avea si o chitara(daca nu ma insel) si inca o tipa. caut...? (mai mult)
Daca stie cineva sa-mi dea un link Youtube cu una sau maimulte slagare internationale prelucrate in ritm de manea.Multumesc!
Se poate face o comparație între Elvis Presley și Michael Jackson ca valoare, sau nu prea?
Salutare tuturor Aș dori câteva păreri cu privire la alegerea a doua microfoane pentru un grup de6 persoane cu 2 instrumente, într- o sală netratata acustic Am incercat cu doua Lewitt Ray, destul...? (mai mult)
Buna! Caut și eu o melodie, e ori Cedryk ori Dragonu’, ca le cam încurc vocile, nu ascult de fel rap, dar știu ca era unul din ei. Spunea ceva in melodie despre fiica lor și era cântată și...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Dua Lipa Jennifer Lopez si Taylor Swift?
Care este melodia voastră preferata de la: The Weeknd Ed Sheran Enrique Iglesias și Bruno Mars?
Ce înălțime are trapperul român IDK?
Salut. Caut de ceva vreme o melodie, nu mai știu prea multe din ea, însă va pot spune ceva din videoclip, era un tip pe o banca, în parc, avea ceva probleme psihice sau depresie și începe o furtuna,...? (mai mult)
De ce mai nou artiștii din România combina folclorul cu muzica electro? Suna destul de bine într-adevăr dar oare este bine ca muzica populara sa fie combinata cu altceva?
Ce melodii va plac de la: Miley Cyrus Dua Lipa si Taylor Swift?
Va rog sa ma ajutati in cautarea unei melodii. Videoclipul este filmat in desert cu multi care petrec iar cantareata este inalta cu par lung drept (cred ca era blonda). Nu imi amintesc bine versurile pentru...? (mai mult)
Pot afla cum se numește o melodie de la actualități care a fost difuzată acum 2 zile și am impresia că e în franceză cântată de un bărbat? Menționez că nu apare pe net.
Bună seara. Unde găsesc și eu melodia cu Adrian copilul minune - Ioane Ioane varianta originala? Am cautat pe Youtube și am găsit o singura melodie care se aude pițigăiat. Nu este ce trebuie ...? (mai mult)
Salut, Caut o manea veche din care am reusit sa inteleg doar cateva versuri , , nu are importanta la ce nivel de viata eu langa tine traiesc '' Pare ca e de dragoste + lautareasca Sper sa...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Ariana Grande Selena Gomez si Katy Perry?
Vocea romaniei, ieri cineva a vazut indiciul? Eu am urmarit emisiunea, dar nu am vazut Oare nu era?
Salut de ce la această melodie is dezactivate comentariile? https://youtu.be/jAgYPHZ2vrw?si=BM2P-vsp3vKM5GE5
Cum se numește melodia aia în franceză pe care o dă la radio-uri de muzică ușoară și e cântată de un bărbat?
Ce melodii va plac de la: Shakira Miley Cyrus si Lady Gaga?
Unde e mai greu: la facultate sau liceu?
Vă place piesa INTERSTELAR de la Ami? E o piesă supertare pentru mine.
Cine credeti ca are cea mai buna voce: Lady Gaga Jennifer Lopez Katy Perry Taylor Swift Shakira Britney Spears Miley Cyrus Dua Lipa sau Ariana Grande?
Imi ziceti si mie plssssssss va rooooog mult versurile de la buna scoala-picaturi muzicale.am nevoie urgeeeeeeeeeeeeeeeent
Sincer, cam câtă muzică clasică ascultați într-o săptămână? Eu câteva ore...
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Katy Perry Ariana Grande si Rihanna?
Salut, știe cineva cum se numește aceasta muzică de fundal? https://www.facebook.com/share/r/oW4dGfUeG1B6tfL5/
Salut! Melodia lui buble buzele tale are un fel de refren cu o voce sintetizată. Mă poate lămuri cineva ce spune sau ce vrea să spună?
Ce melodii va plac de la: Justin Bieber Justin Timberlake Enrique Iglesias și The Weekend
Ce nume sa-i dau formației mele? Suntem din Iasi și cantam muzica populara, suntem o formatie nici prea mica nici prea mare
Bună! Sunt autoarea a două cărți de poezie și de o bună perioadă lucrez la versuri pentru melodii. Caut o colaborare serioasă, dacă sunteți interesați aștept să mă contactați: miruna....? (mai mult)
Cunoaste cineva melodia cu versurile:"A fost o data o poveste despre un baiat si- o fata Dar mai mult e despre el si lumea lui terminata Inchide ochi si asculta ca sa intelegi exact Si daca esti slab...? (mai mult)
Am o curiozitate. Primele 20 de secunde din melodia Naza - "Loin de moi" îmi aduc aminte de o melodie românească (posibil manea) pe care am auzit o recent și efectiv nu- mi pot da seama care melodie...? (mai mult)
Buna TPU! Stiti niste căști wireless in- ear de buget, care să fie mici, comode și să aibă un ANC destul de bun până la foarte bun, sau macar destul de bun? Am avut mai demult eboda si le pierdusem...? (mai mult)
A auzit cineva de Alex Sampson? Dacă da, dați-i o notă de la 1-10
Caut si eu melodia "ne-am intors doar pentru fani, nu pentru faima si bani", e cantata de o femeie. Stiti cumva unde o gasesc sau cum se numeste mai exact?
Salutare TPU, Recent am descoperit piesa Zodiac de la NOUA UNSPE, Rava si Bittner. Eu sunt mare fan hip- hop/rap. Intrebarea mea ar fi daca puteti sa- mi recomandati niste piese similare/artisti ...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Ariana Grande Dua Lipa si Jennifer Lopez?
Salut de vreo 2 ani tot caut o melodie și nu reușesc să dau de ea... Nu mai știu nici un vers din ea Dar situ că: O cântă o tipă pe un ATV albastru in deșert, in videoclip mai apar și alte...? (mai mult)
Cine are cele mai frumoase melodii: Connect-r Alex Velea Smiley Puya Grasu XXL Alina Eremia Andra Delia sau Irina Rimes?
Ce parere aveti de trupul romanesc, am ascultat mai ales când eram mai mic și au niște versuri extrem de violente, și ritmul este agresiv lucru care ma face sa ajung la concluzia ca este un gen de...? (mai mult)
Salutare! Caut o melodie mai veche dar nu o mai gasesc pe nicaieri. Am auzit- o la radio. Avea urmatoarele versuri: "Iubeste- ti bade mandra la la la la la Pentru mine n- o lasa la la la la la" sau...? (mai mult)
Salut! Vreau sa- mi iau niste căști cu bass puternic "sa- mi bubuie timpanul" vreau ceva calitativ și bun. Mă uitasem la jbl 230nc cică sunt jale că merge una cealaltă ba, la wave beam sunt bune...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Christina Aguilera Lady Gaga si Beyonce?
Stie cineva unde pot repara o chitară in Buzău?
Cum se face un remix sau cum se pune o melodie pe speed up? A mai făcut cineva asta?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?