Unde e mai greu: la facultate sau liceu?
Vă place piesa INTERSTELAR de la Ami? E o piesă supertare pentru mine.
Cine credeti ca are cea mai buna voce: Lady Gaga Jennifer Lopez Katy Perry Taylor Swift Shakira Britney Spears Miley Cyrus Dua Lipa sau Ariana Grande?
Imi ziceti si mie plssssssss va rooooog mult versurile de la buna scoala-picaturi muzicale.am nevoie urgeeeeeeeeeeeeeeeent
Sincer, cam câtă muzică clasică ascultați într-o săptămână? Eu câteva ore...
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Katy Perry Ariana Grande si Rihanna?
Salut, știe cineva cum se numește aceasta muzică de fundal? https://www.facebook.com/share/r/oW4dGfUeG1B6tfL5/
Salut! Melodia lui buble buzele tale are un fel de refren cu o voce sintetizată. Mă poate lămuri cineva ce spune sau ce vrea să spună?
Ce melodii va plac de la: Justin Bieber Justin Timberlake Enrique Iglesias și The Weekend
Ce nume sa-i dau formației mele? Suntem din Iasi și cantam muzica populara, suntem o formatie nici prea mica nici prea mare
Bună! Sunt autoarea a două cărți de poezie și de o bună perioadă lucrez la versuri pentru melodii. Caut o colaborare serioasă, dacă sunteți interesați aștept să mă contactați: miruna....? (mai mult)
Cunoaste cineva melodia cu versurile:"A fost o data o poveste despre un baiat si- o fata Dar mai mult e despre el si lumea lui terminata Inchide ochi si asculta ca sa intelegi exact Si daca esti slab...? (mai mult)
Am o curiozitate. Primele 20 de secunde din melodia Naza - "Loin de moi" îmi aduc aminte de o melodie românească (posibil manea) pe care am auzit o recent și efectiv nu- mi pot da seama care melodie...? (mai mult)
Buna TPU! Stiti niste căști wireless in- ear de buget, care să fie mici, comode și să aibă un ANC destul de bun până la foarte bun, sau macar destul de bun? Am avut mai demult eboda si le pierdusem...? (mai mult)
A auzit cineva de Alex Sampson? Dacă da, dați-i o notă de la 1-10
Caut si eu melodia "ne-am intors doar pentru fani, nu pentru faima si bani", e cantata de o femeie. Stiti cumva unde o gasesc sau cum se numeste mai exact?
Salutare TPU, Recent am descoperit piesa Zodiac de la NOUA UNSPE, Rava si Bittner. Eu sunt mare fan hip- hop/rap. Intrebarea mea ar fi daca puteti sa- mi recomandati niste piese similare/artisti ...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Ariana Grande Dua Lipa si Jennifer Lopez?
Salut de vreo 2 ani tot caut o melodie și nu reușesc să dau de ea... Nu mai știu nici un vers din ea Dar situ că: O cântă o tipă pe un ATV albastru in deșert, in videoclip mai apar și alte...? (mai mult)
Cine are cele mai frumoase melodii: Connect-r Alex Velea Smiley Puya Grasu XXL Alina Eremia Andra Delia sau Irina Rimes?
Ce parere aveti de trupul romanesc, am ascultat mai ales când eram mai mic și au niște versuri extrem de violente, și ritmul este agresiv lucru care ma face sa ajung la concluzia ca este un gen de...? (mai mult)
Salutare! Caut o melodie mai veche dar nu o mai gasesc pe nicaieri. Am auzit- o la radio. Avea urmatoarele versuri: "Iubeste- ti bade mandra la la la la la Pentru mine n- o lasa la la la la la" sau...? (mai mult)
Salut! Vreau sa- mi iau niste căști cu bass puternic "sa- mi bubuie timpanul" vreau ceva calitativ și bun. Mă uitasem la jbl 230nc cică sunt jale că merge una cealaltă ba, la wave beam sunt bune...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Christina Aguilera Lady Gaga si Beyonce?
Stie cineva unde pot repara o chitară in Buzău?
Cum se face un remix sau cum se pune o melodie pe speed up? A mai făcut cineva asta?
Dacă Mihai Eminescu ar fi trăit în ziua de azi i-ar fi plăcut piesa trupei The Motans - Înainte Să Ne Fi Născut? Recunosc că pentru mine este o capodoperă.
Ce cantareti/ cantarete preferati din străinătate aveți?
Dragilor, ajutor. Am auzit de curand o melodie de a lui Smiley si unul dintre versuri este "n- am facut niciun compromis". Eu am cautat dar n- am gasit. Nu stiu ce sa mai fac. Aveti idee cum se ...? (mai mult)
Câte piese a lansat xxxtentacion în timpul vieții lui?
Dacă mi-am făcut abonament la spotify și după câteva min ce l-am făcut l-am anulat, primesc banii înapoi?
Ce melodii va plac de la: Lady Gaga Dua Lipa si Shakira?
Buna TPU! Am casti Zoopie OnePlus si telefonul meu descoperă căștile separat la bluetooth. căștile cred ca sunt deconectate una de alta. ma conectez odata la casti, se aude o singura casca, ma conectez...? (mai mult)
Buna ziua, caut o melodie interpretata de o solista, iar melodia se numea Dragostea- i o rana din ani 90- 91, bineinteles am gasit varianta noua interpretata de indragitul solist Stefan Muntenas, dar...? (mai mult)
Am o întrebare dacă știe cineva pe aici este o aplicație am observat că mulți o folosesc schimbă vocea manelistului dexemplu melodia lui tzanca pune sa o cante Guță și așa cum se numește aplicația...? (mai mult)
Cum fac sa memorez mai usor gamele muzicale? M- am gandit sa iau piese mai simple si sa le cant in toate gamele pana imi iese, e bine asa? Vreau sa pot schimba gama la orice melodie fara sa ma...? (mai mult)
Era un cântăreț din Albania, nu știu mai multe melodii, îmi amintesc doar de melodia Gili Gili și ca era dansabila! Își amintește cineva cum se numește?
Ce melodii va plac de la: Katy Perry Dua Lipa și Shakira?
Care sunt cei mai tari cantareti / cantarete dintre: Bruno Mars The Weeknd Pitbull Enrique Iglesias Lady Gaga Taylor Swift Shakira Katy Perry Jennifer Lopez sau Beyonce?
Știe cineva o melodie care suna cam așa? La la laai of ahai haaaoha
Ce melodii va plac de la: The Weeknd Enrique Iglesias Bruno Mars Pitbull și Pharel Wiliams?
Cine este fan Dua Lipa? Ce melodii va plac de la ea?
Ce aplicatie de ascultat muzica in fundal există in afara de Spotify unde pun o melodie si cânta altă melodie?
Ce parere aveti despre rap-ul romaneesc?
Ce melodii va plac de la: Alex Velea Smiley Connect- r Puya Andra Delia Irina Rimes?
Salutare! Nu stiu cati mai folosesc TPU, nu l- am folosit de ani de zile, dar am o problema si nu stiu cine m- ar putea ajuta. Shazam e praf, chat gpt la fel, restul aplicatiilor nu mai spun. Caut ...? (mai mult)
Salutare TPU, Am o melodie romaneasca in cap, pe care am ascultat- o acum vreo 10 ani (poate mai bine) Erau 2 baieti(unul avea o chitara) si 1 fata pe un acoperis de bloc. Imi aduc aminte o parte...? (mai mult)
Care este numele melodiei? Dau fundă! https://youtu.be/6ERnFFjUlco?si=eYc0czV9T3GEy8rZ
Doar eu sunt singurul de- aici care se bucura de faptul ca prostia asta muzicala nu a ajuns mai departe acum 2 ani. Imi cer scuze ca nu sunt la curent, si stiu ca e 2024, dar totusi, chestiile astea...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la: Billie Eilish Lana del Rey și Dua Lipa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
led10 întreabă:
octav005 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!