Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Ce instrumentale sunt pentru manele? Cele de hipertensiune hop și trap sunt bune?
Salut, caut in cântec de mult timp. Parca se numea UNICA și e puțin vulgar. Are ceva prin el și după un referen zice Pizdo
Buna tuturor! De ceva vreme tot caut aceasta melodie de pe fundalul videoclipului din urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=oYAcUjtmmBw Nu reusesc sa o gasesc nici cu Shazam si nici printre...? (mai mult)
Am auzit o melodii, va rog ajutați-ma sa o găsesc, astea sunt versurile: Băutură multa, uiski beau Seara asta vreau pe plaja sa stau Și vreau să mă apuce zorile Să-mi fac toate tamblanele.
Salut TPU, daca am subwoofer la masina mai trebuie sa umblu la joase din mp3 player? Funda
Caut o melodie cu pescăruși in fundal pe care o auzeam in România in anii 80 cu clarineta? Sau trompeta?
Buna. Daca vreau sa cant la chitara bass trebuie sa stiu sa cant la chitara acustica si dupa electrica? Am auzit mai multe raspunsuri. Cele mei multe spun ca nu ai nevoie pentru ca sunt alte acorduri si...? (mai mult)
Hello, Dintre cele doua tipuri de videoclipuri care vi se pare mai atractiv!? Funny: https://youtu.be/Lz17UrDrUN8 Muzica ambientala: https://youtu.be/EY9qIczUDZU Multumesc
Salut TPU, am o combină Panasonic sa ak 44 și de 2 zile nu mai merge cd- ul la el, când bag ori- ce cd track nu îl vede, scrie no disc pe ecran. Ce aș putea să fac? Mentionez că am curățat ...? (mai mult)
Știe cineva melodia în care refrenul era gen "Tana, Tanungane, Tana, Tanungane"?
Salut! Era acum cativa ani o melodie in italiana, nu mai stiu versurile, stiu doar ca zicea "tropicale, animale" si era cantata de un barbat. Oare stie cineva cum se numeste? Imi pare rau ca nu pot sa...? (mai mult)
Exista casti cu un bass mai puternic ca skullcandy crusher?
Salutare! Știți cumva cum se numește melodia (eventual si interpretul) din intr- o- ul/sfarsitul show- lui lui Bobonete? : https://m.youtube.com/watch?v=6Okh4zDRBvs&pp=ygUPYm9ib25 ldGUgbG9uZHJh Precum...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt solist vocal! Cum să îmi găsesc propriul stil muzical? Și să nu mai copiez alți soliști.
Salutare! Știți cumva cum se numește melodia (eventual si interpretul) din intrapulmonar show- lui lui Bobonete : https://m.youtube.com/watch?v=6Okh4zDRBvs&pp=ygUPYm9ib25ldGUgbG9uZHJh Precum si ringtone-...? (mai mult)
Salutare. Ma poate ajuta cineva cu aceasta melodie? https://youtu.be/YXeXFJvM3RA
River flows in you sau Nuvole Bianche, pe care o preferați?
Mai ascultă cineva Modern Talking?
Bună ziua, am găsit un amplificator prin casa și vreau sa îl folosesc, problema asta ca la alimentare are 3 fire și nu știu dacă se poate face vreo modificare ceva.
Salut. Cu o intrebare care ma macina de foarte mult timp. Acum ceva ani am cumparat din selgros o boxa portabila MANTA. nu stiu cum sa o caut poate o gasesc undeva pe net. Imi aduc aminte doar descrierea...? (mai mult)
Salut, stiti daca mai pot gasi remixul de la exces pervers de bug mafia facut de Deejay Killer?
Salut TPU. Care subwoofer sa-l aleg pentru masina Tub reflex sau plat? hertz DBX 30.3 sau hertz DST 30.3B
Corzile la chitară se pun doar cu mâna sau cine face asta o face cu un instrument special? Sau ar merge un patent sau există un alt fel de instrument de manevrat corzile acelea tari. Am încercat să...? (mai mult)
Salutare. Am 21 ani, am vocație pentru muzica, am cântat și în coruri bisericești și la momente ocazionale fie populara sau ușoară. Știți cum as putea sa ma angajez ca un solist și care ar...? (mai mult)
Ce radio ascultați? Digi FM sau Europa FM?
Caut o melodie perioada 2009/2014, era ascultata o vreme semana a indiana pop, cateva cuvinte " melina kamejaaa aaaaa vareeee aaaa melina kameja " indiano pop remix probabil, melina sau velina nu stiu...? (mai mult)
Mandolina este la fel ca și chitara? Mă refer ca note, tonalități sau diferă? Și dacă sunt diferite, se poate învăța mai repede la o mandolină, decât la o chitară? Auzisem că mandolina...? (mai mult)
Salutari. Desi sunt fan inrait al trupei heavy metal Judas Priest, nu am comandat niciodata haine de pe site- ul lor oficial. Intrebarea mea este daca a comandat cineva, o estimare a livrarii si daca...? (mai mult)
Caut o melodie care are ca versuri "Ne-am întâlnit întâmplator si acum ești in povestea mea, nu sa mi te scot din gând, nu pot oricât de mult as vrea". Pls dacă știți
Salut TPU, caut o melodie foarte veche, am gasit- o uneva prin 2012- 2013 pe trilulilu. Era in limba indiana sau tamil nu mai stiu exact in ce limba era, dar stiu ca era o fata imbracata intr- un saree...? (mai mult)
Salutare! Are cineva cd- uri sau casete hip hop care nu vă mai trebuiesc sau numai ascultați și ocupă locul în casă de pomană și decât să le arunce preferă să le doneze? Cu trupele: La Familia,...? (mai mult)
Bună! Doresc să îmi iau un sistem audio! Ce părere aveți de sistemul Panasonic SC-AKX520E-K? Este bun de ceva, dacă nu, ce recomandări ar mai fi?
Salut, caut o melodie metal din moldova pe care am ascultat o acum cativa ani dar nu mai stiu nici trupa nici piesa cum se numea. Tot ce stiu sunt fragmente din versuri : "Atât de parșâv" si "3 găleți...? (mai mult)
Salut TPU. O intrebare: daca vreau sa cant manele ( mi le fac singur ) ce instrumentale/negative imi trebuie? suna bine cele de trap/hiphop?
Vreau și eu niște mișcări de dans stret dance sa impresioneze lumea sau sa fie ușoare de învățat sa pot sa impresionez lumea cu ele
Salut. Am si eu nevoie de voi. Cum pot adaugs negativul mp3 in audacity? Multumesc
Salut TPU, care subwoofer tub reflex e mai bun pe masina? Hertz sau Jbl Vreau un bass profund si gros
Salut, cat costa sa te duci la un studio de înregistrări in Galați?
Va salut colegi TPU, Am auzit mai devreme intr- un magazin o melodie faina, moderna, ritmica, cantata de un baiat tanar si versurile erau in genul: O zi trece alta vine sau una vine alta pleaca. ...? (mai mult)
Bună ziua, oameni frumoși. Help... vreau și eu o melodie despre părinții care iubesc doar un singur copil. Despre părinții care fac diferențe uriașe între copii. Mulțumesc
Era o piesă veche, prima strofa începea așa " E e dimineața, mă trezesc din somn Mă gândesc la tine și nu pot să adorm, Mă gândesc cum ar fi să fim împreună, Dar îmi dau seama...? (mai mult)
Salut! Recent m- am apucat de anime- ul Hunter x Hunter, iar pentru cine stie, cand apare magicianul ala Hisoka si "se lupta cu cineva", pun o melodie cantata la chitara. Imi place mult, dar nu stiu cum...? (mai mult)
Cum se numește melodia? https://youtu.be/mzCb0lzbByQ
Salutare, TPU. Vreau sa va întreb de curiozitate care post de radio vi se pare mai bun intre Digi FM si Europa FM? Care ar fi asemănările si diferențele între cele doua si de ce credeți ca unul ...? (mai mult)
Hellooo, Caut o melodie veche, nu mai știu exact din ce an e, dar era la televizor in perioada 2005- 2015 (poate fi si mai veche). Videoclipul melodiei avea niste papusi care deveneau oameni seara,...? (mai mult)
Buna TPU! Caut o melodie, nu imi amintesc piesa deloc dar imi amintesc cadre din videoclip. Eu cred ca piesa avea vreo treaba cu tuborg parca, dar nici de acest detaliu nu sunt sigura 100%. E o melodie...? (mai mult)
Buna ziua. Știe cineva cum se numește o melodie românească care avea începutul ca de film? Melodia de început era Twenty Century Fox apoi ce îmi mai amintesc era doar că începea cu ai ai ai ai,...? (mai mult)
Buna TPUm de ce imi plac melodiile mai mult in notele minore, adica sa zicem, am o melodie in fa minor ce o ador, se numeste let myself go lasa- ma sa plec. Dar o dau slowed in d#, d- sharp minor re#...? (mai mult)
Cum pot traduce o melodie straina in romana?
Am auzit ier la radio in mall o melodie destul de populara. Era cumva de dragoste si cantaretul avea voce groasa, usor ragusita asa si ce era mai interesant era refrenul in care zicea "baaabeee". Nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?