Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Februarie 2025 sunt:
Salut, stiti cumva un program cu care imi pot face vocea sa sune ragusita? Cam ca o voce de rock, funda!
Bunaaaa! Am văzut/ascultat la TV o melodie. Era gen "Boom chica boom show" :)) in video era un băiat tânăr care dansa cu niste fete pe o plaja :))) help. Cum se chema melodia? Dau fundoi ❤
Ce muzica Rock imi puteti recomanda? Pana acum am ascultat doar in trecere, dar as vrea sa incerc ceva nou. Macar un cantaret stiti? As vrea sa aiba si un mesaj transmis prin melodie, nu sa spuna doar...? (mai mult)
Https://m.youtube.com/watch?v=WYP4JfIeKro Melodia de la sfarsit
Eu m- am nascut cu voce, numai ca parintii ma descurajeaza sa fac canto. Imi zic ca nu am voce, dar 6 profesoare de muzica imi zic ca am. Sunt si in corul scolii. Ce as putea sa fac in situatia...? (mai mult)
Sall TPU, am o intrebare la boxa asta: Sistem audio High Power AKAI SS037A- 11, 60W, Bluetooth, USB, negru pot simți acea vibrație in piept?(bass reeal) eu am cumpărați prin curier sună ajuns...? (mai mult)
Am vazut-o pe shakira desculta la extrem de multe concerte, stie cineva motivul?
Imi poate spune cineva cum se numeste melodia care se aude pe fundal cand aratz filmul de pe National tv "Sfantul"?
Am un amplificator de putere Ibiza AMP600 cu o putere de 960w/4 ohmi si 320w/8 ohmi si doua incinte pasive Studio M compact 12 la 96Db 250w rms/ 500w muzicali si 1000 peak /8ohmi. Problema...? (mai mult)
Ati vazut ca recent pe National arata filmul,, Sfantul,, ei bine imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia care se aude cand il arata?
am o intrebare pentru cine se pricepe! Daca am un amplificator de 4- 8 ohm pot conecta 4 boxe de 6 ohm si un subwoofer de 2 ohm? Daca nu sa imi recomande cineva un amplificator bun pentru asa...? (mai mult)
Am o intrebare ceva mai complicata... Poate Pc- ul meu sa duca mai multe de 4 boxe (adica 4 boxe pasive si un subwoofer)? Mentionez ca primele 2 boxe sunt boxe conectate la un https://www.emag.ro/sistem-...? (mai mult)
Cineva care asculta muzica electronica, imi poate recomanda niste melodii? Mai putin cunoscute daca se poate.
Am nevoi de cateva versuri trap, ma puteti ajuta?
Mai asculta cineva trupa Muse? Daca da, care sunt melodiile/albumele voastre preferate de la ei?
vreau niste piere de rap triste...de genul sumbre. La fel ca aceasta https://www.youtube.com/watch?v=DfDgp0ZiHsk Dau funda
Cum as putea sa fac si eu rost de instrumentalul/negativul oricarei melodii de la Goodbye to Gravity? Am cautat online, dar nu am gasit.E vreun site/program/vreo aplicatie care sa faca negative/instrumentale...? (mai mult)
Bună, am auzit o melodie noua in care spunea " boom chicka boom dan show " o canta un băiat îmi puteți spune cum se numește
Pareri despre trupa Opeth? \m/
Acum vreo 2 zile, am auzit o piesa super tare care mi- a ramas in cap. Problema este ca nu am gasit- o pe net desi am cautat- o o zi intreaga. Mai tin minte doar refrenul piesei si suna cam asa:...? (mai mult)
Cine imi poate spune niste melodii de nunta sau de botez (muzica populara)(daca se poate, care sa aiba si negativ)? Multumesc anticipat!
cine ma poate ajuta si pe mine cu o idee de text pentru un spot audio pe Youtube? Sa fie ceva gen Cele mai noi hituri se asculta doar aici (exemplu) Multumesc!
Buna, am ascultat un timp o melodie in turca cred ca, canta si in bahar. Stiu ca o cheama Kaya si are peruca jumatate alb si jumatate negru, va rog sa mi spune ti, funda
Voua va place cum a ajuns dubstep- ul in ziua de azi cu toate sunetele alea agresive si malice si drop- urile alea mai ales ca nu mai are elemente de dub de 2- step garage, techno, d'n'b, esp. music...? (mai mult)
Ce înseamnă că o boxa are Bluetooth: Versiunea 4.0 + EDR, adică mă pot conecta ta cu ori ce telefon sau tableta cu bluetooth la ea?
Am o rugăminte foarte mare la voi! Va rog frumos cine știe cum se cheamă melodia asta și cine- o canta? Versurile : " Cand imi aduc aminte iti spun da Ca chiar nu imi vine in minte ...? (mai mult)
Killa Fonic este fata sau baiat?
Am și eu o boxa de 80 W, și mi s- a stricat BASS- ul la ea. am găsit problema. am mai multe fire băgate in boxa care trebuie să atingă pe un aluminiu. dar merge doar atunci când face atingere...? (mai mult)
Caut un utilizator TPU care sa ii placa rap- ul, as prefera sa asculte Parazitii. Vreau sa scrie stofa a doua la cele doua melodii ale mele, iar daca vrea sa puna ceva la refren (Versurile de la melodii...? (mai mult)
Buna as vrea niste nume de manele bune pentru petreceri, dau funda la cele mai multe.
Vreau si eu niste melodii trap Ceva hard. Funda pentru cea mai buna!
Buna,ce pot face sa fac ca sa cant mai frumos.Am fost vreo doi ani la o scoala de muzica dar profesorii nu le pasa de voce deloc si se gandeau mai mult la bani.Imi dati va rog niste sfaturi?
Hei, buna. Caut o piesa, nu stiu versurile, le- am uitat, stiu ca este in engleza, si stiu si o parte din videoclip - era ceva gen - era un barbat care avea o iubita foarte frumoasa si un ...? (mai mult)
Sall TPU eu ascult rap, putin Rock(gen system of a down si redhotchillipepers) dar in mare parte Dubstep iar tatal meu, ascultand numai rock nu este de acord sa ascult dubstep pentru ca el crede ca ...? (mai mult)
Vreau sa- mi iau o chitara electrica si abia is la inceput as vrea sa imi dati ctv marci de chitari pe care le pot lua sh pana in 500 lei si daca merita sa dau 500 de lei pe un fender squier stratocaster...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia care incepe dupa marcarea golului la 1:00? https://www.facebook.com/uta1945arad/videos/10156122654493942/
Caut o melodie de mult timp si nu o gasesc.Am cautat versurile si pe google si nu am gasit nimic. Daca are careva habar de ea sa ma ajute.Dau funda! Versuri:"Hai noroc si la mai mare Turnati...? (mai mult)
Ce inseamna trending?
Stie cineva de unde as putea descarca negative gratis, de preferat melodii noi 2017. Dau funda :)))
Ma puteti ajuta cu niste site-uri de negative?
Vreu sa procur o chitara si anume clasica. O sa se dezacordeze repede caci vreau sa invat sa cant la ea.
Am auzit la kiss fm pe plaja o melodie, dar nu o gasesc. Stiu ca era rap, era vorba despre a deschide bine ochii si a face noi cv daca vrem o schimbare, nu sa asteptam sa vina de la sine. Mai stiu ca...? (mai mult)
Care e melodia originala de la maneaua asta? Se tot pune pe la majorate si este in araba sau turca https://m.youtube.com/watch?v=lRhQ4LUbAN0
TPU, am auzit o melodie cu versurile can't let go, era cantata de o fata la radio Romania actualitati, cum se numeste? raspundeeeeti!
Hei TPU, am nevoie mare sa caut aceasta melodie. O caut de ceva timp, am auzit- o si am vazut- o pe un post de muzica ce se redă doar muzică veche. Este o melodie cu una de canta la saxofon si ...? (mai mult)
Salutare tuturor, aș vrea sa cumpar un sistem audio 5.1 si am 2 optiuni, ele fiind: 1.Home Cinema Sony (https://mediagalaxy.ro/sistem- home- cinema- 3d- smart- 5- 1- sony- bdv- e6100) 2.Boxe Audio...? (mai mult)
Am o mică nelămurire. Cum se citește numele Irinei Rimes? Un băiat zicea Rimes pronunțat ca în engleză (rhymes), alții spuneau Rimeș. Am căutat pe Youtube, și, în toate interviurile,...? (mai mult)
Un site unde pot sa învăț să când la chitara, online și în limba română?
! Salutare am o intrebare am cumparat un microfon vocal hama dm 20 si l- am conectat la laptop, problema este ca sunetul de la microfon intarzie cu cateva secunde. cum pot sa remediez problema?...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la inceput? https://www.youtube.com/watch?v=xx-_3Jv9gHE&t=6s
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
gllopel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Criminal Minds
Esti un fan adevarat al serialului Criminal Minds? Hai sa vedem daca reusesti sa obtii scorul maxim la testul nostru!