Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Februarie 2025 sunt:
Au auzit inceputul unei piese Linkin Park. Nu stiu cum se numeste, stiu doar ca incepe cu un scream a lui Chester...era un " c'mooooooon " dupa care intra instrumentalul. Are cineva vreo...? (mai mult)
Am auzit o melodie la un after party. si spunea asa Ce fac baietii? le plac fetele?,... La fete le plac baietii?
Imi poate spune cineva cum se numeste melodia cu: Cand soarele rasare, ne aruncam in mare... ea vrea sa se danseze, ea vrea sa se distreze. O caut pe Youtube si shazram nu o gaseste. Mentionez...? (mai mult)
Am auzit o melodie undeva și nu știu cum se numește și o caut de mult. Seamana foarte mult cu This One's For You de la David Guetta, parca e și aceiași cântăreața. Dacă aveți idee cum...? (mai mult)
Cine canta hip hop melodia ma închin in fata greutăților care vin... sa nu uitam sa zâmbim
Am auzit o melodie si nu stiu cum se numeste. Am cautat pe google si Youtube, dar nu am gasit nimic. Tot ce stiu despre melodie e ca este in limba slovaca, iar refrenul este cantat de o fata. O stie ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia de la 4:38 https://www.youtube.com/watch?v=mAOEzae8Nlc
Hey TPU. Eu sunt din Targoviste, si m- am inscris la liceul de arte Balasa Doamna, si trebuie sa sustin un examen pentru a ma admite, la chitara, ce trebuie sa fac la examen, in afara sa cant vreo piesa...? (mai mult)
Dacă nu am ureche muzicală din naștere o pot forma?
Stie cineva cum se numeste melodia de pe fundalul reclamei Colgate Total Proof, accea cu un cor.Shazam-ul nu mi-o recunaoste? Ofer fundiță!
Salutare fratilor! Am si eu o intrebare, are cineva idee cum se numeste melodia aceasta https://www.youtube.com/watch?v=UWUfXvXTCA8? O caut e foarte mult timp. Va multumesc!
Ce melodie e de la minutul 4:48 din linkul asta? https://www.youtube.com/watch?v=MjSeHQpEoTA
Ce pot sa scriu in statusuri
Bună seara tuturor! Dețin două boxe simple prin construcție, de 140w fiecare. Boxele nu suportă bass puternic, practic ele sunt concepute pentru frecvențe înnalte. Întrebarea este! Ce subwoofer...? (mai mult)
Salut, vreau un nume de scena unul incepand cu litera K sau O si altul Cu I
Salut, vreau si eu un nume de scena, unul original incepand cu litra K si cu i
Buna voi stiti oare de unde sunt cei de la noaptea tarziu adica: cuza,emy, cucu! imi spuneti va rog?
Imi place sa cant la chitara dar nu respect timpii si vreau sa imi dati numele sau daca exista vreun site care sa aiba acel bit al tobelor care sa respecte timpii Sau daca exista vreo aplicatie...? (mai mult)
TPU, am auzit o melodie la radio, era cu youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, dar nu era de Delia, era de o alta fata, si canta un pic mai lent. Care e melodia?
Dati-mi si mie melodii faine cat mai repede, gen Rolex, sau altele.dau funda! Cu cat mai multe comm-uri cu atat mai bine
Salut/buna.e o melodie...cred ca trap nu stiu unde am auzit o si era gen"na na *o voce*...*apoi trap*"helpppppp ma doare capul de la atat na na.imi storc de 15minute creierul sa o gasesc.nu e melodia ia...? (mai mult)
As vrea si eu cateva melodii cu bass...trap asemanatoare cu asta Inkyz-Shiva
Ce titlu are piesa in care un tip la un moment dat spune apasat:Problema?
De ce rap- ul a devenit atat de popular in ultima vreme? este peste tot, de la televizor si radio pana la baietasii de 8 ani din parculet, toata lume- l canta, nu ca am eu ceva cu rap- ul, ca nu am,...? (mai mult)
Recent a aparut o reclama pe Pro Tv, in care apar toti prezentatorii, vedete etc, iar pe fundal canta o melodie care-mi place, dar nu stiu cum se numeste. Aveti vreo idee?
TPU, am auzit o melodie la radio, si canta o fata cu youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, cum se numeste, va rog. N-am avut timp sa ma duc cu telefonul.
Stie cineva din ce melodie e versul "it's ok to lose people but never lose yourself"?
Un link cu melodia/melodiile favorita/favorite :/
Hei, TPU! Îmi spuneți și mie va rog niste melodii faine, gen Rolex sau și altele?
Am auzit o melodie (nu prea am reusit sa inteleg) dar zicea ceva de genul "Cim ciam cioi"
Stie cineva un video cu pustiul care a strigat "mu#e garda" din melodia lui killa "din mahala la palat" sau nu exista?
Cred ca ati văzut ca protv isi schimba numele programelor.Cine stie cum se numeste melodia aia din prezentare?
Cum se numeste melodia de la sfarsitul episoadelor din ZappyTV de pe Youtube? Va rog fara glume
recomandati-mi o boxa portabila buna pentru karaoke dar sa nu depaseasca pretul de 500 lei. Multumesc
Astăzi am vazut la TV o melodie superba si voiam sa va intreb cum se numeste. Tot ce- mi amitesc este ca in clip este vorba despre un cuplu foarte batran care își amintesc cu s- au cunoscut....? (mai mult)
Cine canta aceasta melodie https://www.youtube.com/watch?v=rLZYQ_I6DnM?
Am o intrebare mai...ciudatica. De fapt o problema. Deci, acum cateva zile am descoperit- o pe Iuliana Beregoi si de atunci imi doresc sa fac precum ea (sa merg la next star, sa ma apuc de vlogging...? (mai mult)
Muzica gen cheeki breeki numai ca din Canada?
Salutare prieteni, cum se numeste melodia care incepe de la minutul 46:06 multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=xMIJDmoa8_8
Am o curiozotate:cine se drogheaza,Maria Brink sau Otep Shamaya? Va rog mult, fara mistouri.
Salutare Ma poate ajuta cineva sa gasesc o melodie, singurul lucru care l-am auzit era ceva de genul " kennedy, kennedy". O melodie house sau ceva de genul. Multumesc mult.
as vrea sa va intreb ceva acum cativa ani s- a dat o melodie pe balkanika si era ceva cu magdalena dar nu era lena magdalena si nu are in nume magdalena... daca are cineva o idee cum se numeste ...? (mai mult)
Salut. Vreau sa imi cumpar un clarinet, nu foarte scump. Imi puteti spune va rog care sunt cele mai bune firme care fabrica clarinete?
Vreau sa îmi cumpăr un clarinet, nu foarte scump. Ce firme de clarinet îmi puteți recomanda?
Am auzit o melodie si ma chinui de mult timp sa o gasesc era rap american gen in care ala zicea in refren de mai multe ori,, i'm good" daca ar sti cineva, as fi foarte recunoscatoare. dau funda :X
Cine stie cine canta versurile acestea? E un refren dintr.o piesa populara cred eu: imi iau hainele si plec unde oi vedea, numa sa stiu ca am parte de iubirea ta. Hai in lume sa fugim si sa nu ne mai ...? (mai mult)
Cat mai mult Metalcore ( poate sa fie si melodic).
Stie cineva cum se numeste melodia asta? http://vocaroo.com/i/s1KDlV1fh6ii
Care Credeti ca e mai buna ronald va 3 sau vechiul g 800 nu stiu care sa imi cumpar e cam la aceeasi pret va 3 e putin mai scumpa dar merge. ma refer la pian care se aude mai bine pe pian.
Cum se numea melodia aceea cantata de Puya?( nu stiu daca chiar el o canta) este o melodie cu niste fetite si in mare ele canta. Sunt cu niste ghiozdane in spate si parca este pe timpul lui...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
Renata0808 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?