Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Februarie 2025 sunt:
Bună TPU. Am nevoie de ajutorul vostru. Am făcut aseară niste versuri dar nu mai stiu ce sa scriu in continuare... Asa ca va cer voua ajutorul...am nevoie de niste versuri de dragoste... Va...? (mai mult)
Ştiţi nişte cântece cu parte de rap+refren cu voce feminina? Gen Love The Way You Lie, Airplanes, I Need A Doctor etc.
Știe cineva versurile melodiei Scrisoare de dragoste cântată de Maria Constantin? Pe Youtube nu am găsit varianta cu versuri decât videoclipul official.
Https://www.facebook.com/marius.dolha.9/videos/vb.100002087593782/1191552647590977/?type=2&theater Melodea de la videoclipul asta plz
Salut,ați putea să-mi spuneți niste nume de raperite (raperi fete)va rog.Ms
am auzit o melodie in limba turca la un club.Nu stiu cine o canta, dar stiu ca unul dintre cuvintele prezente in versuri este aşk.Am incercat sa caut melodia scriind doar acest cuvant, dar...? (mai mult)
as vrea niste melodii de dragoste rap, hip-hop. dar va rog, nu de la Iuliano, diferit,ceZar etc... melodii de la B.U.G, El Nino, Samurai, Sisu Tudor, Zmeu' Ninja', rappa etc. dau funda :D
Ba cum se numeste melodii aia cu bass in care zice "manele ", bine asa se intelege dar nu e manea? :))))))))))) help
Ce boxa portabila imi recomandati intre 100-200 lei? Sa se auda tare si clar si cu bass, cu de toate.
Cum se numeste melodia din acest link https://youtu.be/n9ig6H103BI?
Salut, poate sa imi dea careva versurile melodiei future mask off traduse in romana?
Cine canta aceasta melodie? (e un fragment doar) https://ufile.io/rcetv
Imi puteti da un link cu melodia voastra preferata :)
Vreau si eu versuri rap care sa înceapă cu Hei eu sunt Ioana va rog
Cum se numeste melodia aia cu " iti dau tare pana pici "?
Ce parere ai despre Iuliana Beregoi?
Salut, ma ajutati si pe mine? va rog, recent m- am uitat la un film foarte fain, in care am auzit o melodie foarte misto, problema e ca nu am reusit sa gasesc cum se numeste melodia...filmul se numeste...? (mai mult)
Am postat pe Youtube doua videoclipuri, dar mi- au intrat în categoria "oameni și bloguri ". Menționez ca am telefon cu sistem Android, nu am computer. Cum așI putea sa schimb categoria la...? (mai mult)
Am o melodie cu o poza statica de fundal peste care as vrea sa pun un logo care se misca dupa sunetele din melodie. Exact ca cel de aici : https://youtu.be/2ZjsgCkDx3w?t=11 Stie cineva cum pot sa fac ...? (mai mult)
Buna TPU.....am nevoie de ajutorul vostru... Am nevoie de niste versuri pentru a compune o melodie... Versurile pot fi de vara sau de dragoste dar nu amândouă intr- un context... Sper sa ma ajutati...va...? (mai mult)
Aseara am auzit o melodie pe un live pe Youtube, dar a fost sters. Melodia era cantata de un baiat, avea ceva cuvinte si in spaniola ritmo bailamo, apoi spunea i like the way shake your body when...? (mai mult)
Deci e cantecul asta de care imi aduc aminte ca imi placea foarte mult, dar am uitat cine il canta dau cum se numea. Stiu ca in videoclip era o femeie foarte palida cu parul rosu si ruj rosu...? (mai mult)
Am nevoie de negatiul de la piesa CAT TIN EU LA TINE VIATA MEA de Ionela Pascu. va rog mult
Https://www.youtube.com/watch?v=wiUMA1KOunQ Ce parere aveti?
In ultimul timp peste tot la radio e o melodie cantata de o fata si la refren " e unu cu o voce groasa, ragusita (pare a fi negru dupa voce ) si zice money de cateva ori in refren. Puteti sa imi ziceti...? (mai mult)
Salut,as putea sa conectez radio prin rețeaua bluetooth la boxă?
Am cumparat un sistem de boxe : http://imgur.com/a/eHGFd Nu stiu cum sa il conectez la pc Acesta este spatele sub- woofer- ului: http://imgur.com/E8maChj Stiu ca in mufele de jos sunt cuplate boxele...? (mai mult)
Poate sa îmi spună cineva niște melodii de chitară cu strumming de dificultate medie? Deocamdată știu numai melodii cu fingerstyle și voiam sa învăț și una cu strumming, care ar fi prima (în...? (mai mult)
Cum as putea sa fac câteva versuri rap bune?
Bună îmi puteți spune cateva piese de genul: so what- P! nk, Hello- Adelei Fight song SileNT scream- Anna Blue Adică sa se Auda și instrumentele reale ca în i'm just your problem- Marcelin...? (mai mult)
Salut.Stiti cumva artisti cu muzica asemanatoare celor de la STARSET,Breaking Benjamin,Thousand Foot Krutch,Skillet,Ashes Remain, Imagine Dragons?
Am o intrebare: am creeat acest cont de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCrtijy7YUyBU9hLiioMTRjw unde postez cantece la pian, main theme- uri etc. Exista vreo posibilitate sa- mi promovez...? (mai mult)
Caut o melodie a unei cantarete romance, in video e imbracata intr o rochie lunga si alba iar versurile sunt despre liniste, soare, mare, nisip.
Cum pot stii daca am o voce perfecta? As vrea sa o am mai puternica si mai frumoasa! Iar ou crud nu pot inghitii, e oribil! Va rog sa ma ajutati!
Am o intrebare in legatura cu un home studio. Ce parere aveti de urmatorul pack: - interfata Presonus AudioBox USB 96 - microfon audiotehnica at2020 - monitoare alesis elevate 3 E o combinatie...? (mai mult)
Caut si eu o melodie dar nu stiu decat cateva versuri daca ma puteti ajuta " bate bate bate la poarta fericirii ca iti va deschide dragostea si pastreaza cheia in numele iubirii" atat stiu... funda...? (mai mult)
Bună, TPU! Aș vrea să îmi setez o melodie ca ringtone, dar nu am idei, așa că, spuneti- mi, va rog, niste melodii care sună fain ca ringtone. Aș vrea ca melodiile să fie R&B (cel nou, recent,...? (mai mult)
Imi puteti recomanda muzica jazz veche? (de prin anii 1920- 1980) Multumesc! :)
Caut numele unei melodii, poate il gasesc aici. Imi amintesc doar videoclipul de pe Youtube, care era cu niste adolescenti in tabara, alergau unul dupa altul, isi faceau farse unul altuia, era si ...? (mai mult)
Bună.. Care sunt pasi.pentu pentru dansurile populare în 2. Am căutat pe YouTube nu am găsit nimic care sa mă ajute.
Salut, TPU.Caut o artista romanca din perioada 2005- 2007.Cel putin atunci o ascultam eu, nu stiu daca melodiile ei din anul acela erau.Stiu ca isi zicea Bebe si canta rap, daca nu ma insel.Dar de fiecare...? (mai mult)
vreai si eu niste melodii bune pentru masina, unele gel : https://www.youtube.com/watch?v=- wdZql2lKD8 https://www.youtube.com/watch?v=_P7S2lKif-...? (mai mult)
Știe cineva cum se numește cântăreața rock care are vocea foarte groasă și pare că are voce de bărbat?
Bună TPU, vreau şi eu nişte versuri de dragoste, mă ajuți? Dau fundița
Am uitat cum se numeste o melodie ce pot face? dau funda! este in engleza melodia
Am niste probleme in familie, mama si tata se cearta din bani, vreau si eu niste melodii despre asta rap daca se poate. va rog, trebuie sa ma descarc si muzica e cel mai bun...? (mai mult)
Ce înseamnă că o boxa are interfețe?
Cine este aceea dansatoare talentata din clipul lui : Marius Babanu - Platesc cu dragoste sa-ti vad miscarile HiT 2016?
Era o melodie, cred ca cu NANE, veche, in care vorbea despre o fata, spunea ceva de genul "ai un barbat acasa care te tine pentru cat esti de frumoasa" sau ceva de genu'... Nu mai stiu exact si la ...? (mai mult)
Buna TPU am si eu nevoi de ajutor de unde pot cumpăra si eu acest lucru din Ploiești ca nu stiu de unde Line 6 POD Studio UX2
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Mindfulness întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Meghan Trainor
Cat de multe stii despre artista care a urcat in topuri cu piesa "All About That Bass"?