Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 4 Februarie 2025 sunt:
Heey, am fost azi la mall in Bershka parca si era o melodie in care se tot repeta: "nanana..my love, nanana, my love", e piesa care se pune de obicei in magazinele din malluri, daca stiti, as ...? (mai mult)
Cine îmi poate spune denumirea unui cântec care e despre dragoste este cântat de un interpret și are ca cover la piesa pe ytb pe el lângă un microfon și iluminat de sus?
E o melodie de dragoste, cântată de un interpret din Republica Moldova, și pe fundal pe YouTube e un tip cu microfon
Daca sunt persoane cu cunostinte in melodii din reality show-uri ma intereseaza melodia https://www.youtube.com/watch?v=w1VNw-VvSvs de la 4:25....nu stiu cum se cheama si imi place foarte mult
Iar melodia din reclama celor de la trustul pro, în care se vorbește despre noua denumire a canalelor, se numește...
As avea o interebare pentru cei care se pricep la boxe, as vrea sa achizitionez una (600 lei maxim) si nu stiu de care.As vrea sa fie portabila, minim 50w, sa aiba loc unde se baga un stick, sa aiba...? (mai mult)
De ce Rock- ul nu mai este asa difuzat la radio- uri, TV... etc? Este cel mai bun gen muzical, cel mai complex. Cum sa nu- ti placa, AC- DC, METALLICA, THE DOORS, LED ZEPPELIN, PINK FLOYD, THE...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi instrumentalul de la Eastbull si Tarzy- EST? Dau funda
Era o melodie cu versurile 112 112 112 suntem tot noi.
Ce site de muzica imi recomandati? Vreau sa cumpar o chitara acustica.
Unde pot gasi instrumentalul de la melodia Necomercial de la Parazitii?
Salut ce amplificator sa pun la doua boxe a 200w și 8 ohm fiecare
Bună seara...mă puteți ajuta și pe mine cu un sfat ...Am doua boxe fiecare cu 200w și 8 ohm și nu știu ce statie sa îmi cumpăr ce putere sa aiba
Acum vreo 2 ani ascultam o melodie rap, in care cantau doua fete. Una era blonda parca iar cea care canta refrenul era oarecum mai grasa. Melodia e super misto, dar tot ce- mi aduc aminte din ...? (mai mult)
Vreau sa ma duc la anul la Untold, o sa am 16 ani atunci. Unde as putea sa gasesc un loc de cazare? Hotelele accepta minori neinsotiti de un adult? Cat credeti ca ar costa in total?(bilet, ...? (mai mult)
Este o reclama pe Protv, la niste posturi noi care vor aparea,si este o melodie pe fundal " brother,sister,mother, father...".Cum se numeste? Stie cineva?
Salut, cum se numeste melodie in care Ombladon spune " *cenzurat* de la maimuta la pentium 8 ", multumesc anticipat.
Stie cineva cum se numeste melodia? https://www.youtube.com/watch?v=4e3rNaSpn5k
Caut titlul unei melodii romanesti de acu cativa ani care facea " I love you I need you I miss you si apoi oooo" Vocea parea sa fie al lui Alex Mica dar nu e el. Nu reusesc sa o gasesc. Stiu ca sunt putine...? (mai mult)
Salut, o intrebare pentru vamaioti: Stiti ceva piese despre Vama Veche, cu exceptia celor cantate de Vama Veche, Vita de Vie sau EMIL? Mersi :)
Exista vreun program de adaugat mai mult bass la o melodie, chestii din astea etc. Adica sa pot modifica astea si cand ascult o melodie de pe Youtube sau descarcata.(In afara de Audacity ...? (mai mult)
Hello TPU! As vrea si eu cat mai multe informatii despre Louis Tomlinson cum ar fi : relatii, viata, cariera, ce ii place. Am cautat si eu pe internet dar nu prea gasesc. Si va rog daca se poate fara ...? (mai mult)
Cum il cheama pe manelistul Modjo?
Bună TPU, imi ziceți şi mie melodiile din clipul ăsta? https://m.youtube.com/watch?v=pB4JTxzWExM Dau funda :3
Bună TPU, nişte melodii gen "Ayo & Teo - Rolex"? Dau funda :3
Ce muzica îmi recomandați?
Imi puteti da exemple de melodii în engleza?
Stie cineva cum se numeste remixul acesta de pe fundal? https://www.youtube.com/watch?v=_bFiFXt5PV8
De ce m-i se intrerup mereu videoclipurile de pe YOUTUBE?
Buna TPU as vrea sa stiu cum as putea sa fac sa mearga muzica in radioul din masina cu CD (ce format trebuie sa aiba muzica ). Dau funda. P.S am incrcat mp3 dar nu citeste CD-ul.
Stie cineva cum se numeste aceasta melodie? https://www.youtube.com/watch?v=E5_8trMb-Uo, si dati la secunda 20, 0:20, stiti voi, si nu stiu cum se numeste. Multumesc
Salutare. Am auzit din trecere pe fashion tv o melodie techno - remix sau ceva de genul, melodia avea cateva versuri printre care : " give me a sweet extortion" - a planet of her own " Va multumesc...? (mai mult)
Salut, eu am 600 de melodii pe telefon, cam de 2 ani strâng la ele și în tot acest timp am mai schimbat și eu 2 telefoane, ca sa nu pierd melodiile am zis să le salvez în cloud, acum 2 luni le-...? (mai mult)
Salut.Ce gen de muzica se foloseste in competitia asta? https://livestream.com/pronutrition/events/6343817/videos/135989270
Https://www.youtube.com/watch?v=-VezA46STQI Ce nume are melodia de la minutul 4:00?
Salut, am ascultat astăzi o melodie și nu știu cum se numește melodia pe net, și am reținut câteva versuri, dacă mă puteți ajuta cu un răspuns, mulțumesc! - Aexandra alexandra numai tu esti...? (mai mult)
am un subwoofer de 8ohmi de 800W si vreau sa stiu daca il pot pune in masina!
Eu vreau sa fac disstrack lui Best Noris. Acest Best Noris este YouTuber. Daca il stiti dati- mi niate dume despre el sau daca puteti niste versuri. (Cand zic ca il cunoasteti ma refer sa il...? (mai mult)
Azi mă plictiseam și ascultam niște beat- uri din astea mai triste, și m- am gândit să fac niște versuri. Ar merge cântate, adică se aude bine cu flow- ul meu, dar mă interesează ca idee,...? (mai mult)
Ceva concerte sau festivaluri de muzica rock, in toamna asta, stie cineva, eu nu am reusit sa caut un site cu evenimente, multumesc anticipat.
Buna caut o melodie de ceva timp. Imi aduca aminte ca era vorba de un baiat care era mai sarac si nu putea sa i ofere iubitei sale ce Doreaiar ea ia unul bogat iar la.l sfarsit zice asta:: El(intra in...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca am voce? Gen sa pot canta. Imi place mult sa cant, cateva persoane au spus ca le place vocea mea, dar cand aud alte voci superbe ma descurajez. Sa nu mai spun cand ma filmez cantand...? (mai mult)
Melodii despre prietenie in romana? In afara de Adda-Prietenie adevarata.
de mult timp caut un video care l am vazut mai demult la o prietena acasa, din cate imi amintesc avea muzica pe fundal (in engleza) si video ul era cu doua adolescente rebele si se pe parcurs,...? (mai mult)
Am auzit in jurul orei 22 o melodie la Virgin Radio de club si tot ce imi amintesc este o voce de barbat ce spunea de multe ori, , push" si, , you are/ you are sexy/ you are hot". Daca ma ...? (mai mult)
Bună, am fost la o nuntă și am auzit o piesă era lentă și tot ce îmi pot aminti e că la refren se cânta,, te quiero te quiero" are cineva vreo idee?
Bună tup azi am rămas fără profa de muzica sa supărat de niste lucruri simple care ii le- a spus mama si acum pe ultima suta de metri când mai e o luna până începe scoală, tot caut pe cineva...? (mai mult)
Heei. Cine a fost la festivalul Untold îmi poate spune niste informații, păreri despre festival? Pot sa stau oriunde chiar si in tribuna sau acolo am nevoie de un bilet VIP? Cum sunt preturile si cum...? (mai mult)
Cineva are idee cu cine as putea vorbi in legătură cu muzica? Va rog dacă știți lăsați un comentariu :)
Cum se numeste muzica de la minutul 41 https://livestream.com/pronutrition/events/6343817/videos/135989270 sau unde pot sa gasesc playlistul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stelian1989 întreabă:
RAY întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!