Cei mai activi useri din categoria Muzică pe 23 Noiembrie 2024 sunt:
Am auzit ier la radio in mall o melodie destul de populara. Era cumva de dragoste si cantaretul avea voce groasa, usor ragusita asa si ce era mai interesant era refrenul in care zicea "baaabeee". Nu ...? (mai mult)
Salutare! Caut o melodie arabeasca, inceputul anilor 2000, facusera astia o manea dupa ea. Pe refren se repeta "Al Qaeda, Al Qaeda " etc. Versiunea de manea am gasit- o, originalul nu. Are cineva ...? (mai mult)
Salut, TPU! Din punctul vostru de vedere, care e morală cântecului,, eram tânăr cu speranțe"?
Poti sa-mi faci un text de manele?
Care este cel mai cunoscut MC (vorbitor la microfon) din lume? Si care cei mai cunoscuti din tara?
Știe cineva cum se cheama melodia cantata de orchestra? https://Facebook. watch/lkpAo-W6vq/ Funda
Salut, daca cumpar FL Studio Fruity Edition pot inregistra audio cu microfonul pentru a face muzica?
Mai stie cineva cum se chema melodia aia ce o canta un baiat si o fata (nu sunt asa de cunoscuti), vorbea despre relatii la distanta? E o melodia frumoasa dar am uitat cum se cheama si nu pot sa dau ...? (mai mult)
Buna, am si eu o problema, cum pot sa îl invat pe soțul meu viitor sa danseze pe manele? Trebuie sa stiu cum il pot invata, avem nevoie de ajutor, vine nunta noastra si nu stie sa danseze pe manele,...? (mai mult)
Caut o melodie mai veche, ce particularitati are melodie pe care o caut: - stiu ca este in engleza(si e o voce de fata) - melodia este mai veche si stiu ca respectiva solista sau formatie (nu imi mai...? (mai mult)
Cum vi se par piesele compuse de J Balvin?
Salut TPU! Caut o melodie hiphop mai veche (2005- 2010) cantata de un roman și pe feat este un băiat care canta în franceza, videoclipul este în mare parte alb negru și apare o fata care are niște...? (mai mult)
Salut TPU! Vă rog să mă ajutați și pe mine, urmează peste o lună să fac cununia civilă și aș dori niște idei de muzică populară de petrecere, hore, sârbe... Fundă
Salut, sunt nou in asta și vreau să găsesc o soluție, am un amplificator care funcționează la 4 ohm stereo - 80w x2 2 ohm stereo - 120w x2 4 ohm ( bridged) - 200w x 1 Și am un difuzor...? (mai mult)
Bună, caut o melodie care era în engleză, în videoclip un bărbat care se află într- o pădure este capturat de un trib condus de o femeie. Femeia îl Închide într- o cușcă și dansează alături...? (mai mult)
Buna prieteni! Cine ma poate ajuta sa imi spuna despre ce e vorba in aceasta melodie in italiana? Fara google translate ba rog, am facut asta deja dar e aiurea, nu traduce bine, va rog daca stiti italiana,...? (mai mult)
De ce Evgheni Oneghin nu și-a recunoscut din prima ca o iubeste pe Tatiana? De ce a durat atati ani?
Cum se numără în măsura de 3/8 la pian? Vreau să cânt Für Elise dar nu îmi dau seama cum pot să număr șaisprezecimile, se începe cu anacruză (cu două șaisprezecimi) și se continuă în...? (mai mult)
Ce formații muzicale seamănă cu A.S.IA?
Cunoaste cineva vreun program pentru negative? Eu scriu versuri, stiu in capul meu cum o sa sune, am o linie melodica, dar nu cunosc instrument.
Salutare. Stie cineva cum se numeste muzica originala din https://youtu.be/e7Dzz_XoKT8 Intervalul 3:47-4:17. Muzica e de la Deep House si la varianta originala era un barbat care canta muzica.
Bună! Ce muzică ascultati? Care-s melodiile voastre preferate? Ceva sugestii...?
Buna! Imi puteti da cateva recomandari de melodii in franceza?
Am scapat carcasa de airpods pro 2 de cateva ori, e totul in regula?(am husa)
Pentru un Samsung Galaxy S20 ultra ce căști ar fi mai bune: Buds Akg de la Samsung sau Skullcandy buds(am auzit că sunt f bune la sunet)?
As putea colabora cu o casa de discuri, ca copywriter? Scriu versuri de aproape 2 ani
Salut! Era prin 2008- 2009 o melodie house club, in care singurele cuvintele cântate erau, , automatic, automatic, ITS automatic … Avea un vibe de club extraordinar Va rog dacă aveti ceva indicii...? (mai mult)
Salut TPU! As avea o intrebare legata de cum se numeste o melodie pe care am auzit-o recent Tot ce stiu e ca se repeta aceste cuvinte "peruma repejuma". Multumesc mult de raspuns
Buna! Cum reușesc sa scot clapele de la orga?
Stie cineva cum sa dansez precum Michael Jackson?
Buna, daca stie va rog cineva. Canta o doamna or domnisoara, in versuri stiu exact ca repeta- - - - O inima mare ca a ta nu are nimenea si apoi la refren cam asa- - - - Vreau sa te fac fericit. Daca...? (mai mult)
Cine poate scrie o pesa trap cu, cuvintele cheie = masini,bani, femei etc beat-dominos de pe yt
Cine poate scrie o pesa trap cu, cuvintele cheie = masini,bani, femei etc Pe beat-ul acesta=https://music.youtube.com/watch?v=KNF2y5gcXp0
Salut, bună. Am in cap o melodie cu "mama nu știa carte, dar mi- a fost o profesoară. E o melodie cu un mesaj emoțional, și nu mai mi o amintesc. o fredonam eu. sau "Mama nu știa să citească,...? (mai mult)
Salut,imi puteti recomanda niste melodii pentru niste copii de clasa a 4 a? Pentru ca au banchet si m au chemat sa pun muzica si nu stiu ce fel de melodii asculta ei acum ????
Salut, cine ma poate ajuta sa gasesc o melodie, mai tin minte doar un vers: " 24 din 24 stai conectat cu creieru prajit... "
Salut TPU! Îmi poate da cineva niște exemple de piese de la Deliric in genul piesei "Lasă"(tot de la Deliric)
Salutare! Cum credeti ca pot invata sa dansez pe muzica populara? Un sfat va rog!
Buna, chitaristilor! As avea nevoie de o melodie, o caut dar nu o gasesc! Sunt intr- un grup folk si am cantat o melodie la chitara ce suna: "de vrei sa te joci, cu linistea mea, gandeste- te bine ...? (mai mult)
Buna ziua! ma puteti ajuta sa aflu a cui este melodia de jazz de pe tvr2, data in intervalele dintre emisiuni? multumesc.
Salut, urmeaza sa sustin in cateva zile primul meu "concert" la vioara, v oi canta ceva clasic doar ca am o problema pe partea sonora, desi vioara suna super misto am impresia ca nu vibreaza coarda destul...? (mai mult)
Am montat un subwoofer și am fir de remote tras la casetofon să se oprească subwoofer.ul când opresc casetofonul întrebarea mea este pot sa țin și firul de remote și să pun și buton on off la...? (mai mult)
Salut comunitate! Caut de ceva timp un cantec in limba spaniola cantat de un tip putin ragusit care, la un moment dat, daca nu ma insel e primul vers din refren, zice: "ven a mi cama" sau "voy a tu...? (mai mult)
Ce boxe s-ar potrivi modelului Volvo xc 60 2012 fata, spate?
Mă puteți ajuta sa aflu cum se numește melodia din tik tokul ăsta? MULȚUMESC! https://vm.tiktok.com/ZGJxuM7kv/
Salut! Am o boxa care se inchide dupa ce ascult cateva secunde,stiti cumva de la ce poate fi? Boxa este pe curent, nu portabila si are subwoofer.Multumesc
Salut, TPU. Care vi se pare cel mai de bun radio CHR care difuzează muzică și frumoasa și de calitate, nu zgomot intre Kiss FM, Radio ZU, Virgin Radio, Pro FM si Radio Impuls?
Salut TPU. Spuneti- mi si mie diferenta dintre pachetele de subwoofer alpine si hertz? Hertz este la 10 milioane 250 W rms si Alpine este undeva la 7 milioane de 300w rms, normal nu e mai bun Alpine? ...? (mai mult)
Vă rog, mă puteți ajuta cu găsirea versurilor de la melodia Devande-Secret Admirer?
A mai pus cineva aceasta intrebare dar pentru ca nu prea ii rapunde lumea o sa intreb si eu: Ce parere aveti despre Lana Del Rey? Ce va place/ce nu va place la ea? Ce imi place la ea e ca melodiile ei...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Tu stii sa scrii corect?
Esti un grammar nazi si nu iti scapa nimic atunci cand vorbim despre gramatica? Atunci, te provocam sa obtii 100 de puncte la testul nostru!